Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]W Skoczowie znaleziono błąkajacego się młodego biało-rudego, ślicznego pieska. Jest on spokojnym, grzecznym około 8 miesięcznym szczeniakiem. Ma mięciutką sierść i jest typowym kanapowym pieszczochem ,który szuka domu stałego lub tymczasowego.Czy znajdzie się ktoś kto da mu dom i go pokocha????[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kontakt: Anita, tel: – 519-154-848, email: [email protected][/FONT]

Posted

[quote name='Zofija']a oto ten śliczny piesio w ramionach Panci, któtra go uratowała

Witam Was.Na zdjęciu to mój syn a piesio jest drobny i lekki,także nawet on go uniesie.:)

Posted

Puszek ,bo tak go nazwaliśmy po wykąpaniu okazał się biało rudy a nie szaro rudy..;)Ma piękna puszystą sierść,jest totalnym przytulasiem.Grzeczny,nie nabrudził mi w domu tylko grzecznie załatwia się na dworze.

Posted

No tak..no i jest milusi,co chwile pcha pyszczek do pogłaskania.W związku z tym,ze mam dwie sunie w domu jest to nie lada wyczyn,żeby ich utrzymać osobno.Puszek zaczął sie nimi interesować ;)
Jest żywiołowym pieskiem a przy tym spokojnym gdy się go upomni.Reaguje jak się go zawoła i z merdającym ogonkiem zalizałby pańcia na smierc :)
Lubi dzieci,jest łagodny i kochany!!!

Posted

Bardzo na to liczę,bo psiaczek do nas przywyknie..my do niego..No i miałabym wtedy juz niezłą sfore.Nie moge sobie pozowlić niestety na to póki co..:( A tak..młodzieniaszek na święta miałby nowy dom,kochanego pańcia lub pańcię...i usmiechałby się od ucha do ucha tak jak teraz to robi.
Puszek jest grzeczny i bardzo łaknie pieszczot.

• 3 weeks later...
Posted

Rzadko tu bywam niestety.Piesio znalazł swój domek stały.Puszek ma sie tam bardzo dobrze.Dzięki Twoim Dominiku ogłoszeniom znalazł swoją rodzinkę,swoją psią przystań :)