Lolita& 08,06,2009 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 :placz: nie wiem już co mam robić z moją sunia 6mieś. otóż jak jesteśmy na spacerze to pożera patyki, nie zawsze udaje mi się jej wyciągnąć z pyska, w domu pogryzła swoje legowisko i znalazłem w jej odchodach kawałki gąbki , już nie wiem co robić, sunia je karmę Pro Plan. i witaminki na sierść Gammolen. czekam na jakieś wskazówki jak ja tego oduczyć. Quote
aneta...i..bouvier Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 moj 7 letni bouvier zjada od lat patylki na spacerkach wybiera takie odpowiednio popruchniale a potem w kopach sa kawalki powiem tak jak widze ze przegina i co chwila chrupie jakiegos to krzykne i wypluwa tez nie wiem czemu tak robi moja wetka tez nie jestesmy na barfie wiec moze lubi takie naturalne jedzenie hihihihihiih Quote
Mili_25 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Mój szczeniak (6 m-cy) też chciał gryźć patyki. Ale nasz weterynarz powiedział, że absolutnie nie wolno jej tego robić. No więc pilnuję jej jak oka w głowie. Po pewnym czasie nauczyła się, że patyków nie wolno ruszać. Choć czasem się jeszcze zapomina ;-) Quote
Lolita& 08,06,2009 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 teraz odpuściła patyki,ale za to śnieg wcina. i to robi tak jak ja nie patrzę. pewnie wszystko jej kojarzy się z jedzeniem hihihihihi. dobrze ,ze za kupki sie nie bierze:) Quote
Recommended Posts