_ogonek_ Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Hektor na dzień dzisiejszy (27.06.11) ma już 5 lat. Do schroniska trafił w listopadzie 2009 roku. Od tamtego czasu się zmienił. Stał się bardziej energiczny i ujawnił naturę stróża. Ma na koncie nieudaną adopcję. Od tamtego czasu (1 rok) nic się w jego sprawie nie dzieje. Hektor jest rewelacyjnym stróżem. Wychwytuje najmniejszy szmer i alarmuje szczekaniem. Do swoich jest łagodny i spragniony pieszczot. Uwielbia też spacery. Na smyczy nie chodzi tragicznie, chociaż w momencie wyjścia z boksu ciągnie, co jest jednak usprawiedliwione. I chociaż w boksie odstrasza saltami jakie wywija to jest kochanym psem i dopiero za boksem widać jaki ma charakter. Nie nadaje się do mieszkania, ani domu z małymi dziećmi (siła fizyczna) i innymi zwierzętami (koty goni, psów nie lubi). Tylko zadaszony kojec ( z tęsknoty przechodzi przez normalne ogrodzenia). Naprawdę zapadł mi w serce ten psiak i postanowiłam znaleźć mu dom. Usilnie ogłaszam go od długiego czasu. [FONT=Century Gothic]Jeżeli ktoś ma możliwość niech wrzuca go do lokalnych gazet na swoje lub ogłoszeniowe strony w necie.[/FONT] Hektor rozdaje wirtualne buziaki!!! Znajdziemy mu dom przed listopadem 2011??? MUSIMY!!! Hektorek ma aktualne szczepienia, chipa i jest po kastracji. Jest też regularnie odpchlany i odrobaczany. ZDJĄTEK KILKA (najnowsze) Tekst do ogłoszeń: TYTUŁ: Hektor - rudy misiek, wierny stróż! Rudy misiek, wierny stróż, oto Hektor jest i już! Choć kochany z niego psiak, to w schronisku tkwi od 2 lat. Chętnie chodzi na spacery, a w uczuciach swych jest szczery. Głośno szczeka na obcego, lecz się tuli do swojego! Taki fajny jest rudzielec, może z niego nie chudzielec, ale domu potrzebuje i na miłość zasługuje! Hektor misiek jest kochany. Do stróżowania idealny. I zaledwie 5 lat ma, miły w kwiecie wieku pan. Po kastracji jest zabiegu, chipowaniu i szczepieniu. Hektorkowi podaruj kojec zadaszony, a już nigdy nie będziesz okradziony! Hektor jest sympatycznym psiakiem. Ma 4 lata. Lubi spacery i jest energiczny ale zarazem czujny. Idealnie nadaje się do stróżowania w zadaszonym kojcu. Nie toleruje innych zwierząt i psów. Dom najlepiej ze starszymi dziećmi. Kontakt w sprawie adopcji: Ośrodek Pomocy dla Zwierząt w Uciechowie tel. 510 433 322 lub 889 137 137 [email protected] www.uciechow.com Ma ogłoszenia na: (DATA 14-06-2011) e-zwierzak alegratka wroclaw gumtree wroclaw cwirek wroclawiak.pl kupsprzedaj kupiepsa pineska sprzedasz kokosy tablica owi.pl sloniu.pl adopcjapsa.pl najpewniej.pl morusek.pl eoferty.com.pl neeon.pl lento.pl polskastrefa.eu ojej.pl rozglos.net wroclaw.olx.pl psy.pl Przykładowe: http://wroclaw.olx.pl/hektor-rudy-mi...-iid-216117098 Quote
Wiwi Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Najnowsze zdjęcia Hektora, które przypłaciłam obiciem ty...ka, bo misiek chciał mnie zjeść :-o a może przeszkadzał mu wymierzony w niego aparat:razz: zaraz następne tylko się wgrają Quote
Wiwi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 no i koniec bo później nie chciał już współpracować ;) Quote
_ogonek_ Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Hihi, norma :P Bardzo dziękuję :loveu: Quote
rotek_ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 wiwi mogłabyś powiększyć to zdjęcie z podającą łapa???? Quote
Wiwi Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Hektor na cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/HEKTOR,5888 Quote
_ogonek_ Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 dzieki bradzo :* wiwi, kochana, mamy nowe psiaki, moze zechcialabys zlozyc nam wizyte? taka malusia prosba.... Quote
Wiwi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Hektor na alegratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2844415_piekny_i_silny_hektor.html Quote
_ogonek_ Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Hektor jest prze kochany :loveu: Ale nikt go nie chce :( Quote
Wiwi Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 on w sumie chyba też świetnie nadawałby się do stróżowania, co? Głośny to jest na 100% ;) Quote
_ogonek_ Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Przecież słyszałaś :P O tak nadawałby się i to bardzo. Widząc kogoś na horyzoncie jest tylko hau hau! Quote
Wiwi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 to hopnę szczekacza a jak już jakoś wszystko ogarnę to wezmę się za ogłoszenia. Quote
_ogonek_ Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Oj szczekacz to to jest!!! Ale jaki kochany... :loveu: Quote
Wiwi Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 on ma tylko cafeanimal i gratkę czy gdzieś jest jeszcze ogłoszony? Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 ja go nie oglaszalam, bo nie mam ostatnio czasu Quote
_ogonek_ Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 :oops: Nie wiem czemu ale ja mam taki sentyment do trochę zakręconych psiaków :oops: Quote
rotek_ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 w sumie to szukamy mu domku z kojcem chyba tak będzie najlepiej Quote
Wiwi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 tak myślałam...i tak też ogłaszam, on taki niewinny z wyglądu i w ogóle pluszowy misiu :) Quote
Recommended Posts