Wiwi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 i co jakies wieści są , bo mnie ciekawość zżera :) mam jeszcze jego ostatnie zdjęcia, wstawię później Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wiwi napisał(a):hej i co Hektor już w domu? Umieramy z ciekawosci ! Quote
_ogonek_ Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Hektor był - dzień :( Nie dali sobie z nim rady... Ponoć mieli z nim kłopoty i jeszcze na kogoś chulnął... :( szkoda... i chyba druga taka szansa się nie powtórzy :( Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Straszmnie mi przykro :( Co mu wpadlo do glowy ? :( Quote
_ogonek_ Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Hektor uciekł i przy złapaniu warknąl... Ogłaszamy go jako pies stróżujący z zadaszonym kojcem. Quote
_ogonek_ Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Hektor na: adopcjepsow.org e-zwierzak cafeanimal adopcje.org kupiepsa.pl animalia.pl przygarnijzwierzaka.pl alegratka kupsprzedaj.pl cwirek gumtree wroclaw morusek ojej adopcjapsa.pl pajeczyna autogielda.pl Quote
Wiwi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 a co tam u Hektora, bo jakoś się pogubiłam w sumie... czyli jak on nadaje się tylko jako stróżujący pies, tak? Quote
_ogonek_ Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Hmm... Dawno dawno temu był sobie Hektorek... Dzisiaj, w okrutnej rzeczywistości Hektorek nadal jest... w schronisku... Pomimo ogłaszania go przez półtorej roku ( w listopadzie 2011 roku mija druga rocznica przybycia Hektorka do Uciechowa) nie ma odzewu. Była nieudana adopcja, ale poza tym nic... zero. Hektor podbił moje serce. Pomimo tego, że trochę ciągnie na smyczy przy wyjściu z boksu i pomimo tego, że jest lekko nadpobudliwy, ja po prostu uwielbiam tego rudego misia... Postawiłam sobie za cel znalezienie mu domu przed listopadem. Będę go ogłaszać do upadłego. Ale potrzebuję pomocy. Wy, ciocie macie jakieś wtyki gdzieniegdzie, a nuż ktoś szuka wiernego stróża? Powklejam ogłoszenia Hektorka, jego fotki (a przez 2 lata jest tego). Pomożecie? Potrzebuję banerka i reklamowania go gdzie się da. Hektor rozdaje wirtualne buziaki!!! Quote
_ogonek_ Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Hektor: TYTUŁ: Hektor - rudy misiek, wierny stróż! Rudy misiek, wierny stróż, oto Hektor jest i już! Choć kochany z niego psiak, to w schronisku tkwi od 2 lat. Chętnie chodzi na spacery, a w uczuciach swych jest szczery. Głośno szczeka na obcego, lecz się tuli do swojego! Taki fajny jest rudzielec, może z niego nie chudzielec, ale domu potrzebuje i na miłość zasługuje! Hektor misiek jest kochany. Do stróżowania idealny. I zaledwie 4 lata ma, miły w kwiecie wieku pan. Po kastracji jest zabiegu, chipowaniu i szczepieniu. Hektorkowi podaruj kojec zadaszony, a już nigdy nie będziesz okradziony! Hektor jest sympatycznym psiakiem. Ma 4 lata. Lubi spacery i jest energiczny ale zarazem czujny. Idealnie nadaje się do stróżowania w zadaszonym kojcu. Nie toleruje innych zwierząt i psów. Dom najlepiej ze starszymi dziećmi. Kontakt w sprawie adopcji: Ośrodek Pomocy dla Zwierząt w Uciechowie tel. 510 433 322 lub 889 137 137 [email protected] www.uciechow.com Ma ogłoszenia na: e-zwierzak alegratka wroclaw gumtree wroclaw cwirek wroclawiak.pl kupsprzedaj kupiepsa pineska sprzedasz kokosy tablica owi.pl sloniu.pl adopcjapsa.pl najpewniej.pl morusek.pl eoferty.com.pl neeon.pl lento.pl polskastrefa.eu ojej.pl rozglos.net wroclaw.olx.pl psy.pl Przykładowe: http://wroclaw.olx.pl/hektor-rudy-mi...-iid-216117098 (Te ogłoszenia są z 14 czerwca, niedługo zrobię nowe) Quote
_ogonek_ Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Jakie stare czasy.... Pierwszy post zaktualizowany... Quote
Ingrid44 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Wrocilam na watek Hektora, ktory przez jakis czas bardzo ucichl .Bardzo przykro ze Hektor tyle czasu juz siedzi w Schronisku. Tak jak wszyscy wiedza jedyna droga znalezienia domku sa ogloszenia, ciagle nowe i az do skutku. Pieski w Hotelikach tez siedza czasami latami wiec nie zniechecaj sie Ogonku i tlucz te ogloszenia. W koncu ktos go wypatrzy bo rzuca sie w oczy tai sliczny rudzielec.:) Quote
_ogonek_ Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Ingrid, dzięki że wróciłaś. Robimy wielki Hektorkowy come back na dogomanię :eviltong:. Quote
_ogonek_ Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Zebrałam wszystkie zdjęcia Hektorka na Picasę, tutaj link do albumu: https://picasaweb.google.com/adopcjeada/Hektor Quote
Ingrid44 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Tyle pieknych zdjec do ogloszen. Ja wierze ze wkrotce ktos go wypatrzy . Quote
_ogonek_ Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Ingrid, ja również. To fantastyczny pies... Quote
_ogonek_ Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Hitoshi napisał(a):Zapisuję sobie chłopaka. wreszcie nowy nick na wątku :loveu: Hitoshi, witaj !!! Quote
Hitoshi Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 hej. Szkoda, że tak daleko mieszkam :/ Chociaż raz byłam u was w schronisku i bardzo mi się podobało, mimo iż to schronisko:/ A tak pozatym Hektor nadaje się do mieszkania z dziećmi, ewentualnie z kotami, albo innymi psami? Quote
_ogonek_ Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Hitoshi']hej. Szkoda, że tak daleko mieszkam :/ Chociaż raz byłam u was w schronisku i bardzo mi się podobało, mimo iż to schronisko:/ A tak pozatym Hektor nadaje się do mieszkania z dziećmi, ewentualnie z kotami, albo innymi psami?[/QUOTE] Mieszkanie: nie, tylko kojec dzieci: ok, ale starsze, bo siłą fizyczną zrobi krzywdę małym koty: nie psy: nie Taki oryginalny piesek... :roll: O, nawet nie wiedziałam że kiedyś do nas zawitałaś ;). Zapraszamy ponownie, na spacerek z Hektorkiem na przykład :D. Quote
rotek_ Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 author by ogonek : Rudy misiek, wierny stróż, oto Hektor jest i już! Choć kochany z niego psiak, to w schronisku tkwi od 2 lat. Chętnie chodzi na spacery, a w uczuciach swych jest szczery. Głośno szczeka na obcego, lecz się tuli do swojego! Taki fajny jest rudzielec, może z niego nie chudzielec, ale domu potrzebuje i na miłość zasługuje! Hektor misiek jest kochany. Do stróżowania idealny. I zaledwie 4 lata ma, miły w kwiecie wieku pan. Po kastracji jest zabiegu, chipowaniu i szczepieniu. Hektorkowi podaruj kojec zadaszony, a już nigdy nie będziesz okradziony! (tekst z ogłoszenia) Quote
Recommended Posts