Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plicha napisał(a):
No w taka pogodę to nie ma co sie dziwić :( żeby tylko nie zapomnieć o psinie bo jestem pewna że taki piękny pies mógłby sie wylegiwac na śniegu w swoim ogrodzie :)

Plicha, to nawet nie o pogode chodzi, ale moja suka ostatnio chora, i samochód tez mi szwankuję:-(
.A wsiąść w autobus , to ponad moje siły, sorki.:shake: Bo to jednak na drugim koncu miasta, jakies 10 km.

Posted

Bela - my to wszystko rozumiemy, nie przejmuj się.
Zaczekamy aż będziesz miała możliwość podjechać. Chyba że możesz podać nick kogoś, kto tam bywa (bo ja nie znam zbyt wielu z Bytomia) - zawsze razem łatwiej.
I dużo zdrowia dla Janki. Mam nadzieję, że już dochodzi do siebie.

Posted

Niestety, nie znam nikogo, kto bywalby w schronisku bytomskim. Tam podobno nie ma wolonatriatu. A ja byłam ostatnio, gdy zabierałam Tinke. To dosyc dawno.:-(
Jest pare osob z Bytomia, które znam, ale chyba nikomu nie jest tam po drodze.:shake:

Posted

Myślę sobie tak - ja napiszę tekst jutro.
Ma6da - czy możesz zadzwonić do schronu i zapytać co nowego u Andrzeja?
Cokolwiek by to miało dać, zawsze to dobrze, że psem się ktoś interesuje.
Zastanawiam się tylko, do kogo dać kontakt w ogłoszeniach.
Do schroniska? Co myślicie?

Posted

jeśli chodzi o wolontariuszy to tam rzeczywiste nikogo nie ma, przychodziły kiedyś dzieci ale ze względu na to, że pracownicy obawiali się o ich bezpieczeństwo zrezygnowali z tej pomocy
jeśli jednak osoba jest pełnoletnia i chciałaby pomóc to powinna zgłosić się do kierowniczki, która jest w schronisku od poniedziałku do piątku od 8 do 10

Posted

Ma6da napisał(a):
Andrzejek od tygodnia ma dom!!!!! pojechał gdzieś po Wisłę do Państwa, którzy już mają jedną sunię kaukaza też z tego schroniska:))))

Tak się cieszę! Mam nadzieję, że skoro już mają kaukazkę to znają te psy i andrzejowi będzie tam dobrze :-)