Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Pisze w imieniu Cheritki ktora nie moze napisac nowego posta[/B]

Ludzie kupili,, urodzilo im sie dziecko i nie ma juz tam miejsca dla psa, przyniesli psa do uspienia. Mój WET nie uspil go bo sliczny , mily i zdrowy, jest u niego od soboty, teraz musi go juz oddac.

Kontakt:
608 663 089
Warszawa Wawer

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki, za dodanie posta, bo ja nie mogę teraz nic na dogo robić :(

Dodam tylko, że [B]piesek jest zdrowy i ma wszystkie aktualne szczepienia,[/B]

wygląda na bardzo rasowego, ale rodowodu chyba nie ma,

Dodaje zdjęcia

[IMG]http://i49.tinypic.com/2lwpz61.jpg[/IMG]

[IMG]http://i49.tinypic.com/3462mf7.jpg[/IMG]

[IMG]http://i49.tinypic.com/64p9c1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Zmysł']szkoda, że nie ma zdjęć[/QUOTE]

szkoda a czy nie moze go ktos pzretrzymac kilka dni na pinczerka o ile tak wygląda rzezywiscie szybko ktoś się znajdzie. Pod psim Aniołem pay maja, opieke, nie chodza głodne ale to schronisko więc pinczerek w budzie :-(

Posted

[quote name='Cheritka']powiedziała, że go weźmie dziś na tymczas[/QUOTE]
Szkoda że tak póżno zobaczyłam bo na tymczas to i ja mogłabym go wziąć, na pewno szybko znalazłby dom.

Posted

[quote name='Equus']mam nadzieję, że go wziął ten tajemniczy ktoś[/QUOTE]

Jutro do niej zadzwonie i zapytam, jeśli nie to go zabierzemy,
bo tak się umówiłam z WETem, że go mogę zabrać z Azylu.

Poczekajmy do jutra i mam nadzieję, że się rano wszystko wyjaśni

Posted

[quote name='Cheritka']Piesek już od dziś jest wzięty na tymczas,
ale o tym powinna napisać nasza dogomaniaczka.[/QUOTE]
No to super, że nie siedzi w schronie! a skoro dogomaniaczka się nie odzywa to może tymczas okazał się domem stałym?:razz:

Posted

No w koncu.Piesek ma sie dobrze.Zostal oddany przez wlasciciela poniewaz ugryzl jego i dziecko.Narazie probuje troche nad nim popracowac ale jest u mnie dopiero od wczoraj wiec ciezko mi cokolwiek o nim napisac.Trzeba dac mu troche czasu bo rzeczywiscie jak mu cos nie pasuje to warczy a nawet ugryzl mojego chlopaka kilka razy,pomimo ze kilka minut wczesniej bawil sie z nim i nie odstepowal go na krok.No ina 100% byl bity.

Posted

[quote name='monikawaw']No w koncu.Piesek ma sie dobrze.Zostal oddany przez wlasciciela poniewaz ugryzl jego i dziecko.Narazie probuje troche nad nim popracowac ale jest u mnie dopiero od wczoraj wiec ciezko mi cokolwiek o nim napisac.Trzeba dac mu troche czasu bo rzeczywiscie jak mu cos nie pasuje to warczy a nawet ugryzl mojego chlopaka kilka razy,pomimo ze kilka minut wczesniej bawil sie z nim i nie odstepowal go na krok.No ina 100% byl bity.[/QUOTE]

Dobrze, że w końcu napisałaś co z ( a właściwie tojak ON ma na imię) pieskiem,
jak mi na emaila przślesz zdjęcia to wstawie.
Dzięki Ci za to, że nie poddałaś się i go wzięłaś, mam nadzieję, że miłość i dobroć zwycięży i z pieska jeszcze będą [B]ludzie[/B] :)

Ja niestety na dogo też wielu rzeczy nie mogę teraz zrobić, może kiedyś się poprawi ;))

Posted

[quote name='Cheritka']czemu tu nikt nie zaglada,
piesek jest wziety narazie na tymczas,
trzeba mu jeszcze znale[/QUOTE]

........sc dom :( moze skoncze...kurcze....

Nie wiem co sie dzieje, nie moge pisac polskich liter i mi zamyka post w polowie :((((

Posted

całe szczęście lekarze w wawrze są nie tylko dobrzy, ale jeszcze czują empatię do zwierząt i nie usypiają ich od tak sobie...

wstawcie fotki, numer kontaktowy i opis zachowania i trzeba go poogłaszać koniecznie.
taki malutki piesek powinien szybko znaleźć domek.