Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W okolicach Łodzi są do oddania dwie dorosłe suczki rasy owczarek środkowoazjatycki.Są bezpapierowe,ale po znanych i utytułowanych przodkach.Jedna z nich jest wnuczką Ilgiza.Suczki mają 3 lata,są spokojne,dobrze stróżują,zadbane i zaszczepione.Właścicielka jest starszą osobą i nie daje już rady utrzymać tak dużych psów.Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu im odpowiedzialnego,bezpiecznego domu.Oczywiście wskazane jest aby suczki zamieszkały osobno.

Suki nie są wysterylizowane. Do oddania WYŁĄCZNIE w dobre ręce, do normalnego domu. Są zrównoważone, wychowane z kotami i małymi psami. W dobrej kondycji, zadbane.

Trudno powiedzieć, co wymyśli ich właścicielka. Chce się ich pozbyć.

Istnieje ryzyko że pójdą do pseudohodowli.

Posted

mam kilka pytan...
czy wiadomo jak sunie odnosza sie do dzieciakow,czy moglyby (a wlasciwie jedna z nich) zamieszkac w mieszkaniu z inna sunia(rottweilerka)?Chodzi mi o ta gladsza sunke (2,3 zdjecie).O transport zapytam pozniej (Krakow). ;-)

Posted

mam kilka pytan...
Czy wiadomo jak sunki odnosza sie do dzieci?Czy moglyby(a wlasciwie chodzi o jedna z nich- ta z 2 i 3 zdjecia)zamieszkac w mieszkaniu z inna sunka (rottweilerka-staruszka ,nie dominantka)....i sprawa transportu....(ale mysle ,ze to daloby sie zalatwic -Krakow)....sunia oczywiscie zostanie wysterylizowana!!!!!!!!!!!!!

Posted

fonsz napisał(a):
juz wiemy...

Przepraszam,że dopiero dzisiaj,ale TAK,to prawda...temat nieaktualny:shake:.Niestety tym razem nie zdążyliśmy znaleźć odpowiedzialnego domu.Za to właścicielce suk udało się przyłożyć rękę do powstania kolejnej pseodohodowli!Oficjalnie wiadomo,że jedna z nich została już pokryta psem nowego WŁAŚCICIELA:oops: Koszmar!!!