ewatr Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Mamusia :buzi: Jak zdróweczko? Moje Córcia może byc gorzej ,ze mi sie moja mamcia połamała i dzisiaj cały dzien zesmy mieli używanie po pogotowiu i innych równie fajnych instytucjach :placz: Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Wszystko sie komplikuje uch :shake: Podejdzie rodziny do pewnych spraw naprawde mnie dobija i wtedy zastanawiam sie czy to nie jest poroniony pomysł..... Nie wiem, zobaczymy jeszcze. Moze akurat trafi się Dobry Dom dla niej... ;) Azowa na dniach czeka wizyta u weta i będę wredna :roll:, ale znow zaczełam temat sterylki, dzisiaj gadałam z mamą. A jak pojadę to z wetem bede gadac przy bracie i podejrzewam, ze moze wetka znajdzie jakies konkretne argumenty. :shake: Ale ja sie boje tej dzikuski, znow bedzie chciala mi pożreć Azową :placz: - swoja droga to Aza ma przewalone u wszystkich albo na nią szczekają albo kłapią pyskiem :diabloti: Biedna kropa :placz: Będę trzymać kciuki, żeby się udało w obu sprawach :kciuki: Z tym kagańcem nic nie zrobi, hah :diabloti: Jedynie czasem zawzięcie próbuje go ściągać. Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 O taki kaganiec ma: Strasznie grubo tu wyszła xP Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='ewatr']Moje Córcia może byc gorzej ,ze mi sie moja mamcia połamała i dzisiaj cały dzien zesmy mieli używanie po pogotowiu i innych równie fajnych instytucjach :placz: :-o O Jesssu, Ewuś... :calus: Niech Szanowna Mama wraca predko do zdrowka!! [quote name='psiulka']Będę trzymać kciuki, żeby się udało w obu sprawach :kciuki: Z tym kagańcem nic nie zrobi, hah :diabloti: Jedynie czasem zawzięcie próbuje go ściągać. Nie dziekujem, co by nie zapeszyc ;) Mimo wszystko ważniejsza dla mnie sprawa jest jednak zdrówko Azowej, no bo w koncu to moj psiur. A z kolei Czitak... Uch... :-( Agresorka :cool3: [quote name='psiulka']O taki kaganiec ma: Strasznie grubo tu wyszła xP Klocek... :eviltong: Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Nie dziekujem, co by nie zapeszyc ;) Mimo wszystko ważniejsza dla mnie sprawa jest jednak zdrówko Azowej, no bo w koncu to moj psiur. A z kolei Czitak... Uch... :-( Agresorka :cool3: Klocek... :eviltong: A gdzie będziesz jechać do lecznicy? Tam gdzie ostatnio? ;) Piesek obronny mój :calus: Ale powiedziała, klocek pfff :mad: Wcale nie jest klockiem. Z niecierpliwością czekam na 900 stronę i zmykam :eviltong: Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Znalazłam Ci jeszcze coś ;) http://www.allegro.pl/search.php?string=s3000&category=8845&description=1&country=1 Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='psiulka']A gdzie będziesz jechać do lecznicy? Tam gdzie ostatnio? ;) Piesek obronny mój :calus: Ale powiedziała, klocek pfff :mad: Wcale nie jest klockiem. Z niecierpliwością czekam na 900 stronę i zmykam :eviltong: Ostatnio.. Tzn.? Agresorka :diabloti: Jest... Takim malutkim :eviltong: Ja tez czekam i miedzy czasie ukam sie gegry, trza jutro poprawić :evil_lol: [quote name='psiulka']Znalazłam Ci jeszcze coś ;) http://www.allegro.pl/search.php?string=s3000&category=8845&description=1&country=1 O dziekujem bardzo :multi:Szkoda, ze pewnie z tego nie skorzystam :D Wole odkladac na nowy i lepszy sprzet niz dokladac do zlomka :cool3: Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ostatnio.. Tzn.? Agresorka :diabloti: Jest... Takim malutkim :eviltong: Ja tez czekam i miedzy czasie ukam sie gegry, trza jutro poprawić :evil_lol: O dziekujem bardzo :multi:Szkoda, ze pewnie z tego nie skorzystam :D Wole odkladac na nowy i lepszy sprzet niz dokladac do zlomka :cool3: No tam gdzie leczyłaś uszko ;) Ale za to ładna, taka jasno ruda :loveu: Waży mniej od Azowej :diabloti: Poprawić? A co takiego? :mad: A ja chyba skorzystam z http://www.allegro.pl/search.php?string=ixus+400&category=8847&description=1&country=1&category=16278 bo 9 mies. czekania to mnie przerasta... A za niedługo przez kilka dni będę miała lusterko nikona najprawdopodobniej d70 :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='psiulka']No tam gdzie leczyłaś uszko ;) Ale za to ładna, taka jasno ruda :loveu: Waży mniej od Azowej :diabloti: Poprawić? A co takiego? :mad: A ja chyba skorzystam z http://www.allegro.pl/search.php?string=ixus+400&category=8847&description=1&country=1&category=16278 bo 9 mies. czekania to mnie przerasta... A za niedługo przez kilka dni będę miała lusterko nikona najprawdopodobniej d70 :cool3: Ach, to u naszej wetki na Zaczerniu, znajoma ktora nam liczy zdeka po kosztach, ale tez z leczeniem ucha postaram sie zdzialac wiecej niz ostatnio - mam na mysli zaproponowanie pobrania zeskrobiny, bo ucho stale jest "łyse" w jedny miejscu i kicha. :roll: Fakt, ze wtedy to leczenie objawowe duzo zdzialalo, ale cos dalej bylo i jest tam nie tak. Ruda...? Ruda jak... Uch :loveu: Bo Azowa jest wieksza, dlugonoga blondynka :cool3: Nie wiem co, bo babka nie ocenila, ale wydaje mi sie, ze jestem nieco bardziej przygotowana niz wtedy i jezeli cos tam zawalilam to postaram sie poprawic. ;) A skad bedziesz miala takie cacuszko?? :crazyeye: Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ach, to u naszej wetki na Zaczerniu, znajoma ktora nam liczy zdeka po kosztach, ale tez z leczeniem ucha postaram sie zdzialac wiecej niz ostatnio - mam na mysli zaproponowanie pobrania zeskrobiny, bo ucho stale jest "łyse" w jedny miejscu i kicha. :roll: Fakt, ze wtedy to leczenie objawowe duzo zdzialalo, ale cos dalej bylo i jest tam nie tak. Ruda...? Ruda jak... Uch :loveu: Bo Azowa jest wieksza, dlugonoga blondynka :cool3: Nie wiem co, bo babka nie ocenila, ale wydaje mi sie, ze jestem nieco bardziej przygotowana niz wtedy i jezeli cos tam zawalilam to postaram sie poprawic. ;) A skad bedziesz miala takie cacuszko?? :crazyeye: Ja też mam zamiar wybrać się z Cziką na szczepienie na wściekliznę, ale nie wiem do jakiego weta. Chciałam się też wypytać o jakieś badania kontrolne.. ...Czitaczek :loveu: W paski :evil_lol: Pożyczone od kolegi taty ;) Męcze go to mi załatwi :lol: I może nie tylko jeden sprzęcioch :eviltong: Ale widziałam tego Pana na wystawie, z taką lufą długą :lol: Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ~~>900<~~ :laola::laola: Gratuluję!! :cunao::cunao::drink1::drink1: Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='psiulka']Ja też mam zamiar wybrać się z Cziką na szczepienie na wściekliznę, ale nie wiem do jakiego weta. Chciałam się też wypytać o jakieś badania kontrolne.. ...Czitaczek :loveu: W paski :evil_lol: Pożyczone od kolegi taty ;) Męcze go to mi załatwi :lol: I może nie tylko jeden sprzęcioch :eviltong: Ale widziałam tego Pana na wystawie, z taką lufą długą :lol: Azowa ma termin szczepien na grudzień i na szczepenie pojdziemy do Molosa - kojarzysz? :eviltong: Wreszcie mam lecznice pod nosem i musze wybadać co to w ogole jest :evil_lol: (swoja droga facet jakby zrobil sobie jeszcze sklep zoologiczny to ja bym tam codziennie chodzila :D) :loveu: W paski? Że niby Azowa to... Zebra?! :crazyeye: O ludzie :loveu: Tez cem! :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='psiulka']~~>900<~~ :laola::laola: Gratuluję!! :cunao::cunao::drink1::drink1: Łiiiiiiiii :sweetCyb::drinking: Dziękujemy Wszystkim za tyyyyyle odwiedzin - dzieki Wam galeryjka się stale rozwija :multi: Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Azowa ma termin szczepien na grudzień i na szczepenie pojdziemy do Molosa - kojarzysz? :eviltong: Wreszcie mam lecznice pod nosem i musze wybadać co to w ogole jest :evil_lol: (swoja droga facet jakby zrobil sobie jeszcze sklep zoologiczny to ja bym tam codziennie chodzila :D) :loveu: W paski? Że niby Azowa to... Zebra?! :crazyeye: O ludzie :loveu: Tez cem! :loveu: Nie kojarzę :eviltong: Czika była tylko w Agamacie jak była chora i tam miała szczepienia ;) A gdzie jest ten Molos? :lol: Zebra :turn-l::turn-l: To pójdziemy z nim na spacer, a co :diabloti: Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Łiiiiiiiii :sweetCyb::drinking: Dziękujemy Wszystkim za tyyyyyle odwiedzin - dzieki Wam galeryjka się stale rozwija :multi: Za niedługo dojdzie do 1000 :multi: Quote
Matusz Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ooo !!! :multi::multi: Gratki !! to stawiasz co ?? :drink1::drink1::drinking::drinking::popcorn::popcorn::drinka::drinka: Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='psiulka']Nie kojarzę :eviltong: Czika była tylko w Agamacie jak była chora i tam miała szczepienia ;) A gdzie jest ten Molos? :lol: Zebra :turn-l::turn-l: To pójdziemy z nim na spacer, a co :diabloti: Młotku, gabinet wet. Molos jest niedaleko mnie :shake: Jak Ty człapiesz po tej mojej wiosce, ten wet juz jest tam pare miesięcy! :mad: Krowa i nie pyskuj :obrazic: Ooo :diabloti: Interesujaca propozycja........ :knuje: Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='psiulka']Za niedługo dojdzie do 1000 :multi: Jedyne... 100 stron, Psiul na co czekasz - nawijaj u goniastej ile wlezie hihihi. Ciekawe co przyniesie te kolejne 100 stron uch :p [quote name='matusz5']ooo !!! :multi::multi: Gratki !! to stawiasz co ?? :drink1::drink1::drinking::drinking::popcorn::popcorn::drinka::drinka: Dziekujem! :B-fly:I rowniez dziekuje, bo to także i Wasza zasługa :loveu: Pewnie, ze stawiam, a co! :popcorn::diabloti: Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Młotku, gabinet wet. Molos jest niedaleko mnie :shake: Jak Ty człapiesz po tej mojej wiosce, ten wet juz jest tam pare miesięcy! :mad: Krowa i nie pyskuj :obrazic: Ooo :diabloti: Interesujaca propozycja........ :knuje: Teraz coś kojarzę, to jakoś wyżej od Ciebie no nie? :cool3: I tam chodzisz? :razz: Zebra :roflt: Buhah pasiasta Jak tylko będzie w moich łapkach to pisne :evil_lol: Branocka :bye: Quote
Matusz Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jedyne... 100 stron, Psiul na co czekasz - nawijaj u goniastej ile wlezie hihihi. Ciekawe co przyniesie te kolejne 100 stron uch :p Dziekujem! :B-fly:I rowniez dziekuje, bo to także i Wasza zasługa :loveu: Pewnie, ze stawiam, a co! :popcorn::diabloti: no to pijem :evil_lol: :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jedyne... 100 stron, Psiul na co czekasz - nawijaj u goniastej ile wlezie hihihi. Ciekawe co przyniesie te kolejne 100 stron uch :p Dziekujem! :B-fly:I rowniez dziekuje, bo to także i Wasza zasługa :loveu: Pewnie, ze stawiam, a co! :popcorn::diabloti: Oby jak najlepsze wieści :kciuki: U mnie to nawet 200 nie ma, hah :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 psiulka napisał(a):Teraz coś kojarzę, to jakoś wyżej od Ciebie no nie? :cool3: I tam chodzisz? :razz: Zebra :roflt: Buhah pasiasta Jak tylko będzie w moich łapkach to pisne :evil_lol: Branocka :bye: Jak to wyzej? :crazyeye:W polowie drogi do mnie, Jessu wstyd normalnie :shake::evil_lol: Ja tam nie chodzę, ja jeżdżę z Azową na Zaczernie. Ale na szczepienie moglabym tam podejsc i wybadac czy warto tam zagladac ;) Bo np. na szczepienie to chodzilam do Geparda na Rejtana, ale skoro teraz jest tak blisko to co mi tam zależy... ;) Wypchaj się! :obrazic: Taa... Mam nadzieję, że będziesz miała go na kilka dni, bo jeszcze nie wiadomo jak z tym wetem i w ogole szkoła... :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='matusz5']no to pijem :evil_lol: :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Chlup :D :popcorn: Uch, pewnie dłuzej bym jeszcze posiedziala nad kieliszkiem :diabloti: - no w koncu 900 strona i 9000 post u nas - no ale jutro szkoła :roll: I trzeba sie zwijać do spania :eviltong: [quote name='psiulka']Oby jak najlepsze wieści :kciuki: U mnie to nawet 200 nie ma, hah :evil_lol: Dziekujem :buzi: Jak nie ma gospodarza to i ludzi nie ma, więc jak ma być ruch? yyyy? :cool3: Zatem dobranocka :buzi: Buziaki od Krówki :loveu: Quote
psiulka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jak to wyzej? :crazyeye:W polowie drogi do mnie, Jessu wstyd normalnie :shake::evil_lol: Ja tam nie chodzę, ja jeżdżę z Azową na Zaczernie. Ale na szczepienie moglabym tam podejsc i wybadac czy warto tam zagladac ;) Bo np. na szczepienie to chodzilam do Geparda na Rejtana, ale skoro teraz jest tak blisko to co mi tam zależy... ;) Wypchaj się! :obrazic: Taa... Mam nadzieję, że będziesz miała go na kilka dni, bo jeszcze nie wiadomo jak z tym wetem i w ogole szkoła... :roll: Łoo, miałam okazję napisać 9000 posta :diabloti: :oops: Gdzie to niby jest? :shake: Pasiasta zebra uliczna :diabloti: 3 dni to tak z góry ustaliłam... A teraz już naprawdę branoc :p Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='psiulka']Łoo, miałam okazję napisać 9000 posta :diabloti: :oops: Gdzie to niby jest? :shake: Pasiasta zebra uliczna :diabloti: 3 dni to tak z góry ustaliłam... A teraz już naprawdę branoc :p Oo, ale zaszczyt :D Niedaleko dawnej Restauracji Pod Orłami :eviltong: :placz::placz: Mam nadzieje, ze uda nam sie spotkać :p Dobranoc :bye: Quote
Recommended Posts