psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):O jaa... To musimy sie na kiedy indziej umowic! :placz: Nigdy mnie do tego jakos konkretnie nie ciągneło i nie ciągnie :eviltong: Śmierdziel! :turn-l:Błeee idź mi z tym, bo jak zaczne wrzucac Sparrow'a to siem skonczy albo lepiej zwine kilka kartek ff i bede czytać w łóziu :diabloti: No to może Ty do mnie wpadniesz? :razz: U mnie dzisiaj chata wolna :multi: A może jednak? :razz: Yhy, pewnie już nie masz zapasów i się zgrywasz! :turn-l: Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Buhhahahahaahaha :evil_lol: Ty chcesz mnie zabić dzisiaj ze śmiechu buhahaah:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niby tam Orlando nie byl podobny a tutaj jest? buhahaahhahaah tak wnioskuje z tego, co napisalas buahha :evil_lol: Błe brzydal :razz: Lubisz blondynów? :cool3: Moze trza Ci skobinować z gima jakiegoś? :evil_lol: :eviltong: Nie naśmiewaj się ze mnie, bo Ci nie poczytam Harry'ego! :obrazic: Pff wcale nie brzydal :shake: :loveu: :loveu: A lubie, a co? :lol: O kim Ty mówisz? :razz: Czyżby o jakiejś konkretnej osobie? :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 psiulka napisał(a):No to może Ty do mnie wpadniesz? :razz: U mnie dzisiaj chata wolna :multi: A może jednak? :razz: Yhy, pewnie już nie masz zapasów i się zgrywasz! :turn-l: Niii :shake: Bojam chodzić po nocy bez mojego psa obronnego - a ona cieczkowa jest to ni :placz: Boszz bede ryczec do poduchy :placz: Randka z HP i Ilonka w jednym mnie ominie :placz: Niiii :shake: Mam coś jeszcze, ale wiesz... Za jakies 10 minut sie zbieram to zakoncze miłym akcentem :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 psiulka napisał(a)::eviltong: Nie naśmiewaj się ze mnie, bo Ci nie poczytam Harry'ego! :obrazic: Pff wcale nie brzydal :shake: :loveu: :loveu: A lubie, a co? :lol: O kim Ty mówisz? :razz: Czyżby o jakiejś konkretnej osobie? :evil_lol: Ilonek mnie probuje wepchnac do dolu, powiem Mamie :placz: :placz: :evil_lol: Niech bedzie ze ładny - for you - ja gustuje w Banderasach :loveu: :evil_lol: I Bloomach :evil_lol: No wiesz :eviltong: Ja teraz nie wiem jakie "partie" tam dojdą, ale zjawie sie w gimie :evil_lol: Powiesz mi kiedy masz infe/technike to wpadne do p. Leszka :multi: Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Niii :shake: Bojam chodzić po nocy bez mojego psa obronnego - a ona cieczkowa jest to ni :placz: Boszz bede ryczec do poduchy :placz: Randka z HP i Ilonka w jednym mnie ominie :placz: Niiii :shake: Mam coś jeszcze, ale wiesz... Za jakies 10 minut sie zbieram to zakoncze miłym akcentem :cool3: No to tym bardziej, zlecą się wszystkie psy Słocińskie i będziesz miała obronę jak się patrzy :lol: No widzisz :-( A może jednak? :loveu: :loveu: Zobaczymy :lol: A wiesz kto to? Quote
g_o_n_i_a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Nie znalazłam Sparrow'a "na patyku", ale za to Will'a :cool3: :loveu: Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ilonek mnie probuje wepchnac do dolu, powiem Mamie :placz: :placz: :evil_lol: Niech bedzie ze ładny - for you - ja gustuje w Banderasach :loveu: :evil_lol: I Bloomach :evil_lol: No wiesz :eviltong: Ja teraz nie wiem jakie "partie" tam dojdą, ale zjawie sie w gimie :evil_lol: Powiesz mi kiedy masz infe/technike to wpadne do p. Leszka :multi: No a kto zaczął? :placz: Ciocia wymierzy sprawiedliwość, bo inaczej się nie dogadamy w tej kwestii Blooma :evil_lol: Bloom :lol: Blum - fajnie to brzmi, Bloom :evil_lol: Dojdą pierwszaki, a ja w młodszych nie gustuje :mad: Powiem powiem :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 psiulka napisał(a):No to tym bardziej, zlecą się wszystkie psy Słocińskie i będziesz miała obronę jak się patrzy :lol: No widzisz :-( A może jednak? :loveu: :loveu: Zobaczymy :lol: A wiesz kto to? Pf obstawe jak nic :evil_lol: I szczeniaki na karku, aczkolwiek nie, bo to dopiero pierwszy tydzien! Owww :cool3: Moze sie skuszem na spacerro do Ciebie buhah Nie wiem kto to! :eviltong: Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Jeju jaka czapa Sparrowka :roflt: :roflt: Coś jakby czapka niewidka, tylko czapka Sparrowka :D Niezłe buciki, takie modne, na zime :loveu: Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Pf obstawe jak nic :evil_lol: I szczeniaki na karku, aczkolwiek nie, bo to dopiero pierwszy tydzien! Owww :cool3: Moze sie skuszem na spacerro do Ciebie buhah Nie wiem kto to! :eviltong: Wysyłam posłańca :evil_lol: Czika zaraz się tam zjawi :D No to przecież że to Luna :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 psiulka napisał(a):No a kto zaczął? :placz: Ciocia wymierzy sprawiedliwość, bo inaczej się nie dogadamy w tej kwestii Blooma :evil_lol: Bloom :lol: Blum - fajnie to brzmi, Bloom :evil_lol: Dojdą pierwszaki, a ja w młodszych nie gustuje :mad: Powiem powiem :loveu: Ty zaczełaś! :placz: Blooooom Ilonek, Bloom pif- paf :evil_lol: Starsi huhuh :evil_lol: Moze cos z przyszłych III klas? Styk? :razz: Błaa :eviltong: Ino sobie nie zapomnij!! Quote
g_o_n_i_a Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 psiulka napisał(a):Jeju jaka czapa Sparrowka :roflt: :roflt: Coś jakby czapka niewidka, tylko czapka Sparrowka :D Niezłe buciki, takie modne, na zime :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Butki to w sam raz na mnie - widac ze moj rozmiar!! :diabloti: psiulka napisał(a):Wysyłam posłańca :evil_lol: Czika zaraz się tam zjawi :D No to przecież że to Luna :loveu: Ohoho jakis ruch przed domem :p Azulek fryy az sie obudzila :evil_lol: Luna?! :-o A czo to? :p Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Zobacz sobie pierwszy filmik :D http://www.aeromental.com/2006/11/18/harry-potter-y-la-orden-del-fenix/comment-page-8/ Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ty zaczełaś! :placz: Blooooom Ilonek, Bloom pif- paf :evil_lol: Starsi huhuh :evil_lol: Moze cos z przyszłych III klas? Styk? :razz: Błaa :eviltong: Ino sobie nie zapomnij!! http://img300.imageshack.us/img300/276/222at1.jpg Taaa, teraz na mnie zwala :shake: Pif paf? A skąd to się tu wzięło? :lol: Znowu zaczynasz? :mad: Ja Ci dam Styka, no co jak co, ale on to już przesada :shake: No i dalej ma ten zarost :shake: g_o_n_i_a napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Butki to w sam raz na mnie - widac ze moj rozmiar!! :diabloti: Zdeczka wychodzone, może są dziurawe? Ohoho jakis ruch przed domem :p Azulek fryy az sie obudzila :evil_lol: Luna?! :-o A czo to? :p Luna z HP :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 psiulka napisał(a):Zobacz sobie pierwszy filmik :D http://www.aeromental.com/2006/11/18/harry-potter-y-la-orden-del-fenix/comment-page-8/ Dzwieku ni mam! :placz: :eviltong: psiulka napisał(a):Taaa, teraz na mnie zwala :shake: Pif paf? A skąd to się tu wzięło? :lol: Znowu zaczynasz? :mad: Ja Ci dam Styka, no co jak co, ale on to już przesada :shake: No i dalej ma ten zarost :shake: Luna z HP :loveu: Ona temu winna, ona temu winna..! :diabloti: Buhah moja wyobraźnia ostrrrrro pracuje :eviltong: Wiesz Ilonek :razz: , ja teraz nie bede na czasie wiec bedziesz mi dostarczac swiezych informacji z zycia Slocinskiego gima, a w szczegolnosci mego "przyjaciela" (wymioty) Styk... :evil_lol: Szmaciarz :evil_lol: :evil_lol: Ni znam tej Twojej Luny! :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 psiulka napisał(a):Dobranoc :bye: :calus: W takim razie ja także ide do łózia :evil_lol: Dziekujem za wspaniałą dyskusję :multi: :buzi: Nieźle się uśmiałam buhaha :evil_lol: I na zakończenie :loveu: :loveu: Dobranoc :razz: Jutro znow zabieram sie za kretowanie neta :p co byś sie Ilonko nie nudzila w Azulkowym FB :diabloti: Tulamy w "Banderasa" i jest git :loveu: :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Dzien dobry Galeryjko :buzi: Dzisiaj bede miala okazje nagrać sobie drugą czesc Piratów z Karaibów :cool3: Quote
ewatr Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Rozumiem , że to jest Azulka : a to Edziulek :diabloti: czy cos pomyliłam ;) :eviltong: ??? Quote
g_o_n_i_a Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 ewatr napisał(a):Rozumiem , że to jest Azulka : a to Edziulek :diabloti: czy cos pomyliłam ;) :eviltong: ??? Brawo Mamcia :multi: :multi: :buzi: Jako jedyna zrozumiala moje przesłanie hihihihihi :evil_lol: :evil_lol: Prawda, ze Edziu ma to "czoś"? :eviltong: :diabloti: Quote
ewatr Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Brawo Mamcia :multi: :multi: :buzi: Jako jedyna zrozumiala moje przesłanie hihihihihi :evil_lol: :evil_lol: Prawda, ze Edziu ma to "czoś"? :eviltong: :diabloti: Prawda :lol: też jest w moim typie / tylko nie podkablujcie Tz-owi bo on trochę odbiega od Edziulka :evil_lol: ;) / Quote
g_o_n_i_a Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 ewatr napisał(a): Prawda :lol: też jest w moim typie / tylko nie podkablujcie Tz-owi bo on trochę odbiega od Edziulka :evil_lol: ;) / No proszę :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Buhah nom odbiega ino troszku od Edziula, ale co tam :eviltong: Buźka na kłódkę! :p Quote
:: FiGa :: Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Przepraszam że sie wtrącę, ale własnie odkryłam kim jest ten pan z Twojego ava [po tym wiekszym zdjeciu poznałam] Sledzę sobie to wszystko i sie rozpływam :loveu: tylko w jednym momencie mało nie puściłam pawia: http://imagecache2.allposters.com/images/adc/10133573A.jpg :evil_lol: To nie jest mój SS, o :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Przepraszam że sie wtrącę, ale własnie odkryłam kim jest ten pan z Twojego ava [po tym wiekszym zdjeciu poznałam] Sledzę sobie to wszystko i sie rozpływam :loveu: tylko w jednym momencie mało nie puściłam pawia: http://imagecache2.allposters.com/images/adc/10133573A.jpg :evil_lol: To nie jest mój SS, o :evil_lol: :eviltong: No prosze, gratki za sposzczegawczosc :eviltong: Mój moj :loveu: :loveu: :loveu: To jest smierdziel :diabloti: Quote
Recommended Posts