g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='psiulka'] Gonia :crazyeye: Osz kurde buhahahahahaahah... :roflt::roflt::roflt: Dla jasności - tam miało byc KROWA, broń Boze nie żadne wulgarne słowo, w dodatku napisane z błędem ortograficznym buhahah. :roflt: Ja Ci dam łapać mnie za słowka!! :mad: :placz: A fot nie bedzie, bo nadal nie mam dostepu do mojego profilu, wiec :shake: A na nowe nie bede polować dopuki "nie przeproszę się" z aparatem (co szybko nie nastapi, bo mam go gdzieś - takim uczuciem jeszcze nikogo nie darzyłam, a on ma to gdzies) dziad jeden. :mad: A burza... uch co to za burze były hihi :loveu: wczoraj sobie siedzialam i ogladalam gdzies do 2:00. A słyszałyscie, co bylo w Leżajsku? Uch piorun uderzył w boisko, na krótym bylo 10 osob. Z czego wstalo tylko 8 - jedna osoba nieprzytomny nadal lezy w szpitalu, a druga odzyskała przytomnosc ale ma mocno poparzoną (wrecz spaloną) twarz.:( Quote
:: FiGa :: Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Chciałam się z Wami podzielić wiadomością, która jako jedyna w dniu dzisiejszym na moim pyszczku wywołała wielkiego banana. MOJA KOCHANA ŻABEŃKA - DOLORES - DZIŚ POJECHALA DO NOWEGO DOMKU! Jak się o tym dowiedziałam to bardzo się ucieszyłam, ona zasługuje na dobry domek :loveu: jak każdy pies zresztą ;) Gonia czytałas o B27? :roflt: Nawet ja tak nisko nie upadłam :eviltong: Ilonka, ja Cię czegos nauczyłam? :lol: Zdjęcia kociamberków cuuuudne :loveu: Nie bedę cytowac bo za duzo tego bedzie, a ten czający się Edzio.. :loveu: Gonia OSOBA postara sie by nic się nie psuło, wierz mi :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jak się o tym dowiedziałam to bardzo się ucieszyłam, ona zasługuje na dobry domek :loveu: jak każdy pies zresztą ;) Gonia czytałas o B27? :roflt: Nawet ja tak nisko nie upadłam :eviltong: Ilonka, ja Cię czegos nauczyłam? :lol: Zdjęcia kociamberków cuuuudne :loveu: Nie bedę cytowac bo za duzo tego bedzie, a ten czający się Edzio.. :loveu: Gonia OSOBA postara sie by nic się nie psuło, wierz mi :calus: Boszzzz czytałam o B27 dość dowcipna wersje ich trasy koncertowej, gdzież bym w ogole czytała cokolwiek z jej zajebistego życia - tak nisko to faktycznie nie upadłam. :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Boszzzz czytałam o B27 dość dowcipna wersje ich trasy koncertowej, gdzież bym w ogole czytała cokolwiek z jej zajebistego życia - tak nisko to faktycznie nie upadłam. :eviltong:Taaaaa, jasne :evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Taaaaa, jasne :evil_lol::evil_lol: Moge Ci podać linka do tego watku na forum. :eviltong: O, mam go od siostry (mowilam Ci jakie ma zainteresowania hahah) KLIK Quote
:: FiGa :: Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Moge Ci podać linka do tego watku na forum. :eviltong: Buhahah nie tłumacz się :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Link -> KLIK:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A mówiłam że nie musisz :eviltong: Gdyby to było o.. czymś innym to pewnie bym przeczytała :p Quote
ewatr Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 witaj Corcia :calus: szkoda ze Cie tu z nami nie ma i Twojej Azulki ale by z Armanim poszaleli :evil_lol: a jest gdzie szalec / zobaczysz zreszta na zdjeciach jak przyjade .........../ Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Ja tego całego nie czytałam, dostalam od siostry kartki (przeczytalam ze 2 czy 3 po tym przestalo byc takie smieszne) po tym jak zobaczyla ja siedze z prawie cała ryzą papieru podrukowaną HP i co chwileczke kartkuje przekladajac na inną kupkę papierów - przeczytanych i z przeznaczeniem do użytku ponownego - co by oszczednie bylo.:eviltong: [quote name='ewatr']witaj Corcia :calus: szkoda ze Cie tu z nami nie ma i Twojej Azulki ale by z Armanim poszaleli :evil_lol: a jest gdzie szalec / zobaczysz zreszta na zdjeciach jak przyjade .........../ Mamcia!! :multi: Uch, nawet nie wiesz jakbym chciala wyjechać gdzieś... A tęsknie za Wami strasznie!! :placz: :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Alu :buzi: Ozzulku :buzi: - bry! :multi: Quote
anetta Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Helo, troszke nadrobilam, ale wybacz, tej gadaniny nie nadrobie :evil_lol: Ciesze sie ze Dolores znalazla dom. Jest piekna!! Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='anetta']Helo, troszke nadrobilam, ale wybacz, tej gadaniny nie nadrobie :evil_lol: Ciesze sie ze Dolores znalazla dom. Jest piekna!! Hej :loveu: Hahah, ta gadanina to nic ważnego, wiec wybaczam :eviltong: Piękna jest, oj piękna :loveu: I ma tak cudowny charakterek. Gdyby jeszcze Mastusia mojego ktoś chciał adoptowac :-( Jako iż nie dysponuje fotkami wlasnego zwierzyńca, pokażę Wam mojego schroniskowego ulubienca (tak, tak, ich liczba z czasem wzrosła :D) Moj Gronisław :loveu: :loveu: Quote
psiulka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Osz kurde buhahahahahaahah... :roflt::roflt::roflt: Dla jasności - tam miało byc KROWA, broń Boze nie żadne wulgarne słowo, w dodatku napisane z błędem ortograficznym buhahah. :roflt: Ja Ci dam łapać mnie za słowka!! :mad: :placz: A fot nie bedzie, bo nadal nie mam dostepu do mojego profilu, wiec :shake: A na nowe nie bede polować dopuki "nie przeproszę się" z aparatem (co szybko nie nastapi, bo mam go gdzieś - takim uczuciem jeszcze nikogo nie darzyłam, a on ma to gdzies) dziad jeden. :mad: A burza... uch co to za burze były hihi :loveu: wczoraj sobie siedzialam i ogladalam gdzies do 2:00. A słyszałyscie, co bylo w Leżajsku? Uch piorun uderzył w boisko, na krótym bylo 10 osob. Z czego wstalo tylko 8 - jedna osoba nieprzytomny nadal lezy w szpitalu, a druga odzyskała przytomnosc ale ma mocno poparzoną (wrecz spaloną) twarz.:( Hah :lol: A co to za dopuki? :mad: Ja muszę porozmawiać z P. Wolińską :mad: Mój aparat też ostatnio się zrobił na dziada :shake: Ja nie słyszałam. Możesz przybliżyc? [quote name=':: FiGa ::'] Ilonka, ja Cię czegos nauczyłam? :lol: Aha :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Widzialam ze sie przyczepisz, specjalnie to zrobilam buahahahahah :shake: Prosze sie nie doczepiac do mojego polskiego, mialam czyściutką, w pełni zasłużoną 5 - na poziom mojej klasy bylam jedna z nielicznych, która miała 5 z dyktand. Nie słyszałas o tym, co wczoraj było? Uch :( W okolicach Leżańska na jakimś osiedlu na boisku grało 10 osob w piłke. Tylko sie błyskało, wiec nie przerywali gry. I nagle w płyte boiska uderzył piorun :o Powalilo na ziemie 10 osob z czego nie wstala tylko jedna (drobna pomylka, bo dzisiaj juz wszystko zostalo ustalone co jak dlaczego i itd.) Tamte osoby były tylko w szoku, natomiast jedna - chyba 18 letni chłopak jest w stanie krytycznym, w ogole miał zatrzymaną akcje serca, ojcec go reanimowal a potem juz pogotowie... Uch :( Tak oberwał, ze łańcuszek, który miał na szyji wtopił mu się w skórę :( Quote
psiulka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Widzialam ze sie przyczepisz, specjalnie to zrobilam buahahahahah :shake: Nie słyszałas o tym, co wczoraj było? Uch :( W okolicach Leżańska na jakimś osiedlu na boisku grało 10 osob w piłke. Tylko sie błyskało, wiec nie przerywali gry. I nagle w płyte boiska uderzył piorun :o Powalilo na ziemie 10 osob z czego nie wstala tylko jedna (drobna pomylka, bo dzisiaj juz wszystko zostalo ustalone co jak dlaczego i itd.) Tamte osoby były tylko w szoku, natomiast jedna - chyba 18 letni chłopak jest w stanie krytycznym, w ogole miał zatrzymaną akcje serca, ojcec go reanimowal a potem juz pogotowie... Uch :( Tak oberwał, ze łańcuszek, który miał na szyji wtopił mu się w skórę :( Jasne :shake: Ach.. Straszne... Mogę się jedynie cieszyć, że to nie u nas :( A masz jakąś stronkę z informacją o tym? Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Ja wiem swoje i co mi tam - tlumaczyc sie nie muszę ;-) Mogę popatrzeć, to pewnie bedzie w jakims serwisie regionalnym. Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Psiul - masz http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/news/piorun-uderzyl-w-grupe-mlodziezy-na-boisku,947877 Tylko to jest wczorajsza wresja, dzisiaj w wiadomosciach mowili tylko o tym 18 latku w krytycznym stanie. Quote
psiulka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Zaraz sobie przeczytam ;) A są jakieś nowe zdjęcia? Co tam Goniasta dzisiaj robiła? Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Zdjęc nie ma, bo nie mam dostepu do swojego profilu na kompie od piatku także ;-) A nowych nie bede robić, bo mnie aparat wkurza. A ja dzisiaj czytałam sobie, odzyskalam zdjecia (ktore zreszta wstawilam jak widac na watkach pwp), dzieciaki były u mnie :loveu: Moja malutka Karolinka hihi :loveu: + oczywiscie Krystianek, Dominik i Piotruś. Z nimi to sie da życ, a reszta to masakra. A teraz rozwijam swoje plany przyszlosciowe buhaha :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Nie wymawiaj przy mnie imienia Karolinka, proszę. Mam już dość po tych trzech dniach z dziećmi :mdleje: Zdradź coś 8) Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Tylko trzy dni? Pf ja mam na okrągło i żyję hihi :loveu: :loveu: A cóż mam zdradzić? Moje moje, nie powiem hahah :D Quote
psiulka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ale nie cały dzień, brrr :mdleje: Plany na przyszłość 8) Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Jak nie caly, jak caly Hahahahha :loveu: Wiadomo :D Ktos chce mnie przygarnąc Quote
Recommended Posts