Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

Ofiara drapieżcy (czyli aparatu) przyjmuje pozycję umżyka. :evil_lol:

Wieeeeelka improwizacja...

Drapieżca (aparat) zbliżył się do ofiary i co zauważył? Usmiech! :evil_lol:

Branocka :*

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
No wiesz, jak ktos do nas zaglada tak rzadko? :mad: :evil_lol:

Jak będziesz w klasie maturalnej to zobaczysz na nic sie nie ma czasu:shake: a pozniej mi zalegosci rosna na DGM:oops:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Jak będziesz w klasie maturalnej to zobaczysz na nic sie nie ma czasu:shake: a pozniej mi zalegosci rosna na DGM:oops:

Nawet mnie nie pocieszaj, wystarczająco juz mam malo czasu z powodu egzaminu gimnazjalnego, ktory mnie czeka w kwietniu. :shake: :p

Posted

g_o_n_i_a; napisał(a):
I wracamy do poprzedniej pozy :evil_lol:

Grzeczna dziewczyna :evil_lol:"

Ooooo, jabłuszko!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Ale nawet nie nadgryzione, a co dopiero mówić o pełnej konsumpcji :eviltong:

A co do testu gimnazjalnego, to nie taki diabeł straszny ;) Wiem, bo sama dwa lata temu go pisałam. Więcej było strachu, niż nauki.

Posted

g_o_n_i_a; napisał(a):
Takie pocieszenie mnie bardziej buduje, dzięki Ola :multi: ;-)
Olcia, bo Aza najpierw sie bawi, pozniej konsumuje. ;-)

Cieszę się, że poczułaś się lepiej. Wierz mi, na początku jest strach, ale jak już siedzisz w ławce to całe nerwy mijają. I zadania też nie są trudne - same podstawy, zwłaszcza część humanistyczna jest prosta. Mówię, szkoda nerw ;)
A kiedy będzie konsumpcja pełną gębą :evil_lol:

P.S. 2000 post - gratulacje!!!!

Posted

Julia, no to tylko Ty mnie widzisz, lepiej zeby mnie reszta nie widziala. :diabloti: :eviltong:
Kiedy drapieżca się odsuwa, ofiara ożywa...

Ale nagle... Drapiezca znow sie przypatruje, ofiara pozostaje w spoczynku. :diabloti:

Ale teraz Azulencja ma jabluszko

Aza wąż :evil_lol:

Posted

gonia, wyszliście na tej fotce z Imbirkiem uroczo, czuję się zazdrosna:evil_lol: :cool3:

a do momentu kiedy nie wkleisz swoich foteczek to nam bedzie musiało wystarczyć:evil_lol: ;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
gonia, wyszliście na tej fotce z Imbirkiem uroczo, czuję się zazdrosna:evil_lol: :cool3:

a do momentu kiedy nie wkleisz swoich foteczek to nam bedzie musiało wystarczyć:evil_lol: ;)

No, ale co Wyście sie BABY uwzięły na moja fote? :-o :evil_lol: :evil_lol: