g_o_n_i_a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Samturia']no nie wiem gdzie ja bylam jak mnie nie bylo... cos mnie wcielo... xD![/quote] No to niech Cie to coś nie wcina wiecej :placz: :evil_lol: Zobaczymy czy uda mi sie wrzucic ten najdłuższy filmik na wrzutę. :cool3: Quote
Ewa_17 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Bry [B]Goniasta[/B] :diabloti: jak tam samopoczucie w ten sloneczny dzionek? :evil_lol: Quote
Samturia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 jak sie ne uda na wrzute to na youtube! xD! Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Ewa_17']Bry [B]Goniasta[/B] :diabloti: jak tam samopoczucie w ten sloneczny dzionek? :evil_lol:[/quote] Bry Rosolakowa :p A samopoczucie takie sobie. Pojade do schrona to moze mi sie bardziej poprawi, zwlaszcza, ze szykuje sie na wieczorną rozmowę z Nową Pańcią mojego Farfocla Mastera :eviltong: Już się nie mogę doczekać jak się Azisko będzie prezentować w nowej obróżce :diabloti: Ach wlasnie, gdybyście coś jeszcze za jakiś czas zamawiały to dajcie znać, zawoła się jeszcze Leniaste i Lisaste i wtedy znów bedą grupowe zakupy :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Samturia']jak sie ne uda na wrzute to na youtube! xD![/quote] No własnie chciałam na Youtube, ale maja jakieś usterki techniczne i nie można teraz wrzucić. ;) A watpie ze mi na wrzute wejdzie, bo wczoraj ni dało rady... :roll: Quote
Samturia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 no nie wiem... dawno nie wrzucalam nic na youtube takze...:roll: wszedzie ostatnio jakies roboty maja... a moze [url]www.patrz.pl[/url] :) Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Meritt']Hej:) śliczny psiaczek :loveu:[/quote] Witamy u nas! :multi: Dziekujemy :) [quote name='Samturia']no nie wiem... dawno nie wrzucalam nic na youtube takze...:roll: wszedzie ostatnio jakies roboty maja... a moze [URL="http://www.patrz.pl"]www.patrz.pl[/URL] :)[/quote] To dzisiaj mają jakieś usterki, wczoraj wrzucałam filmik na Youtube i bylo ok. ;-) Dzieki za strone, zaraz spróbuję. :p Quote
Matusz Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy córeczkę z "rana":evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Witamy córeczkę z "rana":evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] Cześć Tato :razz: Quote
:: FiGa :: Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dzień dobry ;) Jesli chodzi o wrzucanie filmikow to mozecie spróbować tez na tinypic.com - szybko sie wgrywa i jakośc jest ok ;) Quote
Ewa_17 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 a mnie to juz nie przywita :shake: paskudna maupa :watpliwy: Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dzień dobry ;) Jesli chodzi o wrzucanie filmikow to mozecie spróbować tez na tinypic.com - szybko sie wgrywa i jakośc jest ok ;)[/quote] A bry :multi: Chyba zrezygnuje zupełnie z tego filmiku :shake: Youtube nie działa, Wrzuta odrzuca, Patrz w ogole juz pol godziny wgrywa, Google tez cos nie chce, a Tinypic podobnie. :roll: [quote name='Ewa_17']a mnie to juz nie przywita :shake: paskudna maupa :watpliwy:[/quote] Rosolakowa zobacz strone wczesniej :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 mamusia przyszla sie przywitac :multi: :multi: :multi: Quote
Ewa_17 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Rosolakowa zobacz strone wczesniej :eviltong:[/quote] ojjoj Goniasta takie epopeje pisze a ja tu marusze........:oops: no coz male niedopatrzenie poprostu :diabloti: mam nadzieje, ze obroze do piatku dojda :roll:....za przesylke placimy 8zl, czyli kazda gwiazda dolicza do siebie 2zl :evil_lol: Quote
drzalka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Witamy :multi: A je sie niemoge doczekac rewi mody w poniedzialek :evil_lol: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Ewa_17']ojjoj Goniasta takie epopeje pisze a ja tu marusze........:oops: no coz male niedopatrzenie poprostu :diabloti: mam nadzieje, ze obroze do piatku dojda :roll:....za przesylke placimy 8zl, czyli kazda gwiazda dolicza do siebie 2zl :evil_lol:[/quote] No wlasnie :evil_lol: :eviltong: Czyli goniasta 7,20zł + 2zł = 9,20zł ^^ [quote name='drzalka']Witamy :multi: A je sie niemoge doczekac rewi mody w poniedzialek :evil_lol: :loveu:[/quote] Uch to bedzie rewia dopiero :evil_lol: A Azisko od swieta bedzie na spacerro w obróżce, bo my szeleczkowe panienki jestesmy :evil_lol: [quote name='ewelinabuck']mamusia przyszla sie przywitac :multi: :multi: :multi:[/quote] Dzien dobry Mamusiu! :multi: [quote name='Samturia']ehh... jak nie urok to sr... :P[/quote] :D I jeszcze komp mi sie zawiesił pf :shake: I kolejna próba wrzucania :diabloti: Quote
anetta Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']To jak powędruje tam to ufocę i bedzie to ze specjalną dedykacją dla Ciebie :loveu: :cool3:[/QUOTE] :B-fly: fenkju wery macz :p Coś żałujesz nam tych filmów, obydwa trawaja po sekundzie ;) Boshh, tak psy wykorzystywać. Normalnie obóz pracy [url]http://img409.imageshack.us/img409/983/55ym0.jpg[/url] :diabloti: Quote
psiulka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Brawo Ilonek! :B-fly: Dobrze, ze moja rodzina ogranicza sie do ludzi i psów, a nie warzyw. :evil_lol: Padłam Ilonek... :roflt: Dzieks ^^ Nie smiej sie z Ilonka :roflt: Nie ucielam, mialam 3 + 1 Megi.[/quote] [I]Bry Goniasta :multi: [/I] [I]Szczera prawda ;) Każdy Ci to powie ;) [/I] [I]Weźcie przestańcie dzieci :shake: :placz: [/I] [I]A czwarty gdzie? Mi ten 3 się nie włącza. :roll:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='anetta']:B-fly: fenkju wery macz :p Coś żałujesz nam tych filmów, obydwa trawaja po sekundzie ;) Boshh, tak psy wykorzystywać. Normalnie obóz pracy [URL]http://img409.imageshack.us/img409/983/55ym0.jpg[/URL] :diabloti:[/quote] :multi: Zobaczymy, moze gdzies po weekendzie pofocę :p Nie żałuje, tamte jakies nieudane :p Teraz juz wgrywa sie kolejny raz :mad: ten jeden, co trwa minute :razz: Ja myslalam, ze to Aza bedzie jako ten niby oboz pracy, toz to tak pracowało moje Krowiątko i nikt tego nie zauwazyl. Pf :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='psiulka'][I]Bry Goniasta :multi: [/I] [I]Szczera prawda ;) Każdy Ci to powie ;) [/I] [I]Weźcie przestańcie dzieci :shake: :placz: [/I] [I]A czwarty gdzie? Mi ten 3 się nie włącza. :roll:[/I][/quote] Bry Ziemniaku :razz: Taa hahah :roflt: :eviltong: nie bulwersuj :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Yyyyy......[url]http://video.tinypic.com/player.php?v=4oszkwn[/url] ?? Quote
g_o_n_i_a Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Miłego dnia :bye:[URL="http://video.tinypic.com/player.php?v=4oszkwn"][B][SIZE=5][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/B][/URL] Quote
Recommended Posts