g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='ewelinabuck']:cool3: :cool3: ale tatus ma dowod[/quote] O kurcze :evil_lol: [quote name='ewelinabuck']a mamusia 18 wrzesnia konczy 18 wiec w pazdzierniku dowod bedzie iala a w listopadzie jest wystawa wiec.......:eviltong:[/quote] Hahahah :evil_lol: Trzeba jakos to wykombinować. :p [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Ja czekam do jutra, do godziny 18 ostatecznie:mad:[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]a tymczasem dobranoc :)[/COLOR][/B] [/quote] Gdzie z tą pałą na goniastego ludka? :placz: [quote name='ewatr']Witam :loveu: alescie se pogadali :hmmmm: kto by to miał czas czytac ?;)[/quote] Witanko Mamcia :multi: Łee tam nic nie ma ciekawego :evil_lol: [quote name='Cambel']Bry Goniasty Ludku i Azulkowa Boksiu :loveu: :eviltong: Właśnie :shake: Proszę nam streścic :evil_lol:[/quote] Witanko Cambelku i Chihuahua Megi :evil_lol: Ja dzisiaj wypadam z tego spacerku chyba, jade po zdjęcia z wystawy do Mati, wiec nie wyrobie się, zwłaszcza, ze rower mi szwankuje :x Przepraszam :-( A Wy sie z Rosolakiem nie spotykacie przypadkiem jutro ok. 9 na Bulwarach? :razz: Nie ma co streszczac :lol: Dzisiaj beda zdjecia z niedzielnej wystawy :cool3: Quote
Matusz Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [COLOR=Navy][B]to ja czekam na zdjęcia z wystawy:multi: i zdjęcie córki goniastej:p:p[/B][/COLOR] Quote
despera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dzień dobry:multi: Będą fotki, będą fotki:bigcool: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]to ja czekam na zdjęcia z wystawy:multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]i zdjęcie córki goniastej:p:p[/COLOR][/B][/quote] Dobrze Tato... :watpliwy::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='despera']Dzień dobry:multi: Będą fotki, będą fotki:bigcool:[/quote] Dzien dobry :calus: A będą, będą tylko gdzieś późnym po południem. ;) Quote
despera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Późnym popołudniem to my na szkoleniu będziemy:placz: Ale wpadniemy wieczorkiem na pewno:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='despera']Późnym popołudniem to my na szkoleniu będziemy:placz: Ale wpadniemy wieczorkiem na pewno:evil_lol:[/quote] Najwcześniej zdjęcia byłyby ok. 15:00, gdybym wyjechała o 13:00, ale jak juz do schroniska zajadę to z godzinkę posiedzę z Pędzlami :lol: :loveu: Za to wieczorkiem juz powinna być wstawiona większość. :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Filmik -> [URL]http://www.wrzuta.pl/film/yKJhHFqkVz/[/URL] Te dzieciaki wczoraj skasowały moje zdjecia [B]MAMO EWELINO [/B]i [B]TATO MATEUSZU![/B] Słodkie są, co?:diabloti: :bye: Quote
drzalka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Gosia niedaruje.. masz sie stawic i koniec :mad: :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Goniasta']Witanko Cambelku i Chihuahua Megi :evil_lol: Ja dzisiaj wypadam z tego spacerku chyba, jade po zdjęcia z wystawy do Mati, wiec nie wyrobie się, zwłaszcza, ze rower mi szwankuje :-x Przepraszam :-( A Wy sie z Rosolakiem nie spotykacie przypadkiem jutro ok. 9 na Bulwarach? :razz: Nie ma co streszczac :lol:[/quote] Buahaha :evil_lol: Mee niedobra Goniasta :shake: Cambelek chciał poznać Kropke, a tu co? :( A no nie wiem, jeżeli będą mogły rowerować, to jutro może tak, ale samochodu Ewa chyba nie bedzie miec do dyspozycji, takze nie wiem...Jak coś to Ci sms-a wyślę :cool: ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Dobra bede :D Zaraz śmigam po aparat i po bilety i postaramy sie być. Cambel - bedziemy w kontakcie, bo nas musisz ze swoja Chihuahua odebrać. :D [object width="425" height="350"] [param name="movie" value="[URL]http://www.youtube.com/v/ycjCZx7reHc[/URL]"] [/param] [embed src="[URL]http://www.youtube.com/v/ycjCZx7reHc[/URL]" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"] [/embed] [/object] Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ojj Goniasta zmienną kobietą jest :evil_lol: W każdym razie ogromnie się cieszę, że Masterro w Nowym Domu :multi: Quote
anetta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Tutaj nie ma co streszczac, gadaja o dupie Maryni :diabloti::diabloti::evil_lol: No! nareszcie beda foty 8) Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='anetta']Tutaj nie ma co streszczac, gadaja o dupie Maryni :diabloti::diabloti::evil_lol: No! nareszcie beda foty 8)[/quote] To zdążyłam zauważyć :roll: :evil_lol::evil_lol: A nie będzie, bo Goniasta się nie wyrobi na spacerro :shake: No chyba, że zrobi inne, albo wstawi te z wystawy :p Quote
psiulka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ilonek, kiedy bedzie Ci wygodnie to napisz, ja moge podjechac po Pen Drive'a i zgrać sobie fotencje, ale nie chce sie narzucac. W sobote mnie nie bedzie. [/quote] [I]Tym razem ja do Ciebie przyjadę, dobrze? :loveu: Od razu Ci dam te zdjęcia, a Ty mi dasz te od Mati dobrze?[/I] [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Ja czekam do jutra, do godziny 18 ostatecznie:mad:[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]a tymczasem dobranoc :)[/COLOR][/B] [/quote] [I]Gonia, mogę dać takie jedno zdjęcie z koniem? :loveu:[/I] [quote name='g_o_n_i_a']Filmik -> [URL]http://www.wrzuta.pl/film/yKJhHFqkVz/[/URL] Te dzieciaki wczoraj skasowały moje zdjecia [B]MAMO EWELINO [/B]i [B]TATO MATEUSZU![/B] Słodkie są, co?:diabloti: :bye:[/quote] [I]O ludziska :mdleje: PIĘCIORO masz ich na wychowaniu? :mdleje: :modla: Składam hołdy :modla:[/I] Quote
Matusz Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [COLOR=Navy][B]psiulka możesz :D jako rodzic wyrażam zgodę i czekam:p[/B][/COLOR] Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [B]Goniasta [/B]jutro spaceru niet, a nie dlatego ze nie mam auta ale dlatego ze mnie nie ma :eviltong: (chociaz jeszcze ostatecznie dam znac wieczorkiem) jesli nie jutro to w czwartek of korss, ok? :diabloti: i nie o 9 kochanienka a o 7:30.....no w ostatecznosci o 8 :D Quote
psiulka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]psiulka możesz :D[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]jako rodzic wyrażam zgodę i czekam:p[/COLOR][/B][/quote] [I]Ale Gonia się obrazi jak dam :-( Trzeba jej manto dać! :diabloti: [/I] Quote
Matusz Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='psiulka'][I]Ale Gonia się obrazi jak dam :-( Trzeba jej manto dać! :diabloti: [/I][/quote] [COLOR=Navy][B] nie obrazi się ;) manto dam jej w Poznaniu pod Krakowem :p[/B][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Cambel']Ojj Goniasta zmienną kobietą jest W każdym razie ogromnie się cieszę, że Masterro w Nowym Domu [/quote] Ojojoj bardzo Cię Cambelku przepraszam, jak jechałam do schroniska to kupiłam juz bilety i teraz bedą czekać na jakis spacerek :evil_lol: I było po 15:00 kiedy moja Sisterka oswiadczyła mi: "Mastera nie ma", szok, pytam gdzie jest Łajzeczka, a Ona na to, ze on w domku!! Nie no myslalam, ze żarty sobie ze mnie robi, ale nie - moje Słoneczko bawi dziś w Nowym Domku w Krośnie! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No i tak sie stalo, ze sie zasiedziałam i bym i tak nie zdazyla wrocic do domu i gonić na autobus. A tak to jeszcze troche z Pędzlami i Rodzinką posiedziałam. :loveu: [quote name='anetta']Tutaj nie ma co streszczac, gadaja o dupie Maryni :diabloti: No! nareszcie beda foty 8)[/quote] Racja Anetko :eviltong: Będą, będą, nie musisz sie martwić :evil_lol: [quote name='Cambel']To zdążyłam zauważyć :evil_lol: A nie będzie, bo Goniasta się nie wyrobi na spacerro :shake: No chyba, że zrobi inne, albo wstawi te z wystawy [/quote] No wiesz co :evil_lol: Ja wstawie te z wystawy, a jutro moze coś potrzaskam aparatem Mati, bo mam go teraz w domku i spedzimy ze soba prawie dobe haha :evil_lol: [quote name='psiulka'][I]Tym razem ja do Ciebie przyjadę, dobrze? :loveu: Od razu Ci dam te zdjęcia, a Ty mi dasz te od Mati dobrze?[/I] [I]Gonia, mogę dać takie jedno zdjęcie z koniem? :loveu:[/I] [I]O ludziska PIĘCIORO masz ich na wychowaniu? Składam hołdy [/I][/quote] Nom tylko rzuć jakis termin :eviltong: Niiii wolnooooo, mialas mi przeslac na maila :shake: Czasami jest ich wiecej, ale zazwyczaj graniczy to do 5 -7 loodkow. Ale dajemy rade hahah [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]psiulka możesz :D[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]jako rodzic wyrażam zgodę i czekam:p[/COLOR][/B][/quote] Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zgadzam sie Rodzicielu Niedobry! [quote name='Ewa_17'][B]Goniasta [/B]jutro spaceru niet, a nie dlatego ze nie mam auta ale dlatego ze mnie nie ma :eviltong: (chociaz jeszcze ostatecznie dam znac wieczorkiem) jesli nie jutro to w czwartek of korss, ok? :diabloti: i nie o 9 kochanienka a o 7:30.....no w ostatecznosci o 8 :D[/quote] Ja mam środek nocy wtedy wiec ni da rady :evil_lol: [quote name='psiulka'][I]Ale Gonia się obrazi jak dam :-( Trzeba jej manto dać! :diabloti: [/I][/quote] Obraże się!! Ja mam juz zdjecie swoje z kwesty na aparacie Mati wiec dam wieczorem! [quote name='matusz5'] [B][COLOR=navy]nie obrazi się ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]manto dam jej w Poznaniu pod Krakowem :p[/COLOR][/B][/quote] Ło ja biedna, moze ja jednak nie pojade do tego Poz... Krakowa znaczy sie :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [B]Goniasta[/B] Ty leniu paskudny :mad:.... w takim razie ja Cie zerwe w srodku nocy, co by nie :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Ewa_17'][B]Goniasta[/B] Ty leniu paskudny :mad:.... w takim razie ja Cie zerwe w srodku nocy, co by nie :diabloti:[/quote] Biedne dziecko bedziesz budzić w srodku nocy? :D Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Biedne dziecko bedziesz budzić w srodku nocy? :D[/quote] oczywiscie, bo ja wredna jestem :diabloti: a Ty jestes paskudna ciotka, nawet Rosolaka w galerii nie odwiedzisz :watpliwy: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Ewa_17']oczywiscie, bo ja wredna jestem :diabloti: a Ty jestes paskudna ciotka, nawet Rosolaka w galerii nie odwiedzisz :watpliwy:[/quote] Ciekawe jak chcesz to zrobić :evil_lol: Nie jestem paskudna, wlasnie tam idę :eviltong: Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ciekawe jak chcesz to zrobić :evil_lol: [/quote] [B] Goniasta[/B] wezme Rosolaka, a ona Cie po tropie znajdzie na tej Twojej wiosce :painting: :eviltong: Quote
Recommended Posts