Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewelinabuck']:cool3: :cool3: ale tatus ma dowod[/quote]
O kurcze :evil_lol:

[quote name='ewelinabuck']a mamusia 18 wrzesnia konczy 18 wiec w pazdzierniku dowod bedzie iala a w listopadzie jest wystawa wiec.......:eviltong:[/quote]
Hahahah :evil_lol: Trzeba jakos to wykombinować. :p

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Ja czekam do jutra, do godziny 18 ostatecznie:mad:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]a tymczasem dobranoc :)[/COLOR][/B]
[/quote]
Gdzie z tą pałą na goniastego ludka? :placz:

[quote name='ewatr']Witam :loveu:

alescie se pogadali :hmmmm: kto by to miał czas czytac ?;)[/quote]
Witanko Mamcia :multi:
Łee tam nic nie ma ciekawego :evil_lol:

[quote name='Cambel']Bry Goniasty Ludku i Azulkowa Boksiu :loveu: :eviltong:

Właśnie :shake: Proszę nam streścic :evil_lol:[/quote]
Witanko Cambelku i Chihuahua Megi :evil_lol: Ja dzisiaj wypadam z tego spacerku chyba, jade po zdjęcia z wystawy do Mati, wiec nie wyrobie się, zwłaszcza, ze rower mi szwankuje :x Przepraszam :-( A Wy sie z Rosolakiem nie spotykacie przypadkiem jutro ok. 9 na Bulwarach? :razz:
Nie ma co streszczac :lol:

Dzisiaj beda zdjecia z niedzielnej wystawy :cool3:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]to ja czekam na zdjęcia z wystawy:multi:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]i zdjęcie córki goniastej:p:p[/COLOR][/B][/quote]
Dobrze Tato... :watpliwy::evil_lol:

Posted

[quote name='despera']Późnym popołudniem to my na szkoleniu będziemy:placz: Ale wpadniemy wieczorkiem na pewno:evil_lol:[/quote]
Najwcześniej zdjęcia byłyby ok. 15:00, gdybym wyjechała o 13:00, ale jak juz do schroniska zajadę to z godzinkę posiedzę z Pędzlami :lol: :loveu: Za to wieczorkiem juz powinna być wstawiona większość. :razz:

Posted

Filmik -> [URL]http://www.wrzuta.pl/film/yKJhHFqkVz/[/URL]
Te dzieciaki wczoraj skasowały moje zdjecia [B]MAMO EWELINO [/B]i [B]TATO MATEUSZU![/B] Słodkie są, co?:diabloti:

:bye:

Posted

[quote name='Goniasta']Witanko Cambelku i Chihuahua Megi :evil_lol: Ja dzisiaj wypadam z tego spacerku chyba, jade po zdjęcia z wystawy do Mati, wiec nie wyrobie się, zwłaszcza, ze rower mi szwankuje :-x Przepraszam :-( A Wy sie z Rosolakiem nie spotykacie przypadkiem jutro ok. 9 na Bulwarach? :razz:
Nie ma co streszczac :lol:[/quote]

Buahaha :evil_lol:
Mee niedobra Goniasta :shake: Cambelek chciał poznać Kropke, a tu co? :(
A no nie wiem, jeżeli będą mogły rowerować, to jutro może tak, ale samochodu Ewa chyba nie bedzie miec do dyspozycji, takze nie wiem...Jak coś to Ci sms-a wyślę :cool: ;)

Posted

Dobra bede :D Zaraz śmigam po aparat i po bilety i postaramy sie być. Cambel - bedziemy w kontakcie, bo nas musisz ze swoja Chihuahua odebrać. :D

[object width="425" height="350"] [param name="movie" value="[URL]http://www.youtube.com/v/ycjCZx7reHc[/URL]"] [/param] [embed src="[URL]http://www.youtube.com/v/ycjCZx7reHc[/URL]" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"] [/embed] [/object]

Posted

[quote name='anetta']Tutaj nie ma co streszczac, gadaja o dupie Maryni :diabloti::diabloti::evil_lol:

No! nareszcie beda foty 8)[/quote]

To zdążyłam zauważyć :roll: :evil_lol::evil_lol:

A nie będzie, bo Goniasta się nie wyrobi na spacerro :shake: No chyba, że zrobi inne, albo wstawi te z wystawy :p

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ilonek, kiedy bedzie Ci wygodnie to napisz, ja moge podjechac po Pen Drive'a i zgrać sobie fotencje, ale nie chce sie narzucac. W sobote mnie nie bedzie.
[/quote]

[I]Tym razem ja do Ciebie przyjadę, dobrze? :loveu: Od razu Ci dam te zdjęcia, a Ty mi dasz te od Mati dobrze?[/I]

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Ja czekam do jutra, do godziny 18 ostatecznie:mad:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]a tymczasem dobranoc :)[/COLOR][/B]
[/quote]

[I]Gonia, mogę dać takie jedno zdjęcie z koniem? :loveu:[/I]

[quote name='g_o_n_i_a']Filmik -> [URL]http://www.wrzuta.pl/film/yKJhHFqkVz/[/URL]
Te dzieciaki wczoraj skasowały moje zdjecia [B]MAMO EWELINO [/B]i [B]TATO MATEUSZU![/B] Słodkie są, co?:diabloti:

:bye:[/quote]

[I]O ludziska :mdleje: PIĘCIORO masz ich na wychowaniu? :mdleje: :modla: Składam hołdy :modla:[/I]

Posted

[B]Goniasta [/B]jutro spaceru niet, a nie dlatego ze nie mam auta ale dlatego ze mnie nie ma :eviltong: (chociaz jeszcze ostatecznie dam znac wieczorkiem)

jesli nie jutro to w czwartek of korss, ok? :diabloti:

i nie o 9 kochanienka a o 7:30.....no w ostatecznosci o 8 :D

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]psiulka możesz :D[/B][/COLOR]
[B][COLOR=navy]jako rodzic wyrażam zgodę i czekam:p[/COLOR][/B][/quote]

[I]Ale Gonia się obrazi jak dam :-( Trzeba jej manto dać! :diabloti: [/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]Ale Gonia się obrazi jak dam :-( Trzeba jej manto dać! :diabloti: [/I][/quote]

[COLOR=Navy][B]
nie obrazi się ;)

manto dam jej w Poznaniu pod Krakowem :p[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Cambel']Ojj Goniasta zmienną kobietą jest
W każdym razie ogromnie się cieszę, że Masterro w Nowym Domu [/quote]
Ojojoj bardzo Cię Cambelku przepraszam, jak jechałam do schroniska to kupiłam juz bilety i teraz bedą czekać na jakis spacerek :evil_lol: I było po 15:00 kiedy moja Sisterka oswiadczyła mi: "Mastera nie ma", szok, pytam gdzie jest Łajzeczka, a Ona na to, ze on w domku!! Nie no myslalam, ze żarty sobie ze mnie robi, ale nie - moje Słoneczko bawi dziś w Nowym Domku w Krośnie! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No i tak sie stalo, ze sie zasiedziałam i bym i tak nie zdazyla wrocic do domu i gonić na autobus. A tak to jeszcze troche z Pędzlami i Rodzinką posiedziałam. :loveu:

[quote name='anetta']Tutaj nie ma co streszczac, gadaja o dupie Maryni :diabloti:

No! nareszcie beda foty 8)[/quote]
Racja Anetko :eviltong:
Będą, będą, nie musisz sie martwić :evil_lol:

[quote name='Cambel']To zdążyłam zauważyć :evil_lol:

A nie będzie, bo Goniasta się nie wyrobi na spacerro :shake: No chyba, że zrobi inne, albo wstawi te z wystawy [/quote]
No wiesz co :evil_lol:
Ja wstawie te z wystawy, a jutro moze coś potrzaskam aparatem Mati, bo mam go teraz w domku i spedzimy ze soba prawie dobe haha :evil_lol:
[quote name='psiulka'][I]Tym razem ja do Ciebie przyjadę, dobrze? :loveu: Od razu Ci dam te zdjęcia, a Ty mi dasz te od Mati dobrze?[/I]
[I]Gonia, mogę dać takie jedno zdjęcie z koniem? :loveu:[/I]
[I]O ludziska PIĘCIORO masz ich na wychowaniu? Składam hołdy [/I][/quote]
Nom tylko rzuć jakis termin :eviltong:
Niiii wolnooooo, mialas mi przeslac na maila :shake:
Czasami jest ich wiecej, ale zazwyczaj graniczy to do 5 -7 loodkow. Ale dajemy rade hahah

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]psiulka możesz :D[/B][/COLOR]
[B][COLOR=navy]jako rodzic wyrażam zgodę i czekam:p[/COLOR][/B][/quote]
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zgadzam sie Rodzicielu Niedobry!

[quote name='Ewa_17'][B]Goniasta [/B]jutro spaceru niet, a nie dlatego ze nie mam auta ale dlatego ze mnie nie ma :eviltong: (chociaz jeszcze ostatecznie dam znac wieczorkiem)

jesli nie jutro to w czwartek of korss, ok? :diabloti:

i nie o 9 kochanienka a o 7:30.....no w ostatecznosci o 8 :D[/quote]
Ja mam środek nocy wtedy wiec ni da rady :evil_lol:

[quote name='psiulka'][I]Ale Gonia się obrazi jak dam :-( Trzeba jej manto dać! :diabloti: [/I][/quote]
Obraże się!! Ja mam juz zdjecie swoje z kwesty na aparacie Mati wiec dam wieczorem!

[quote name='matusz5']
[B][COLOR=navy]nie obrazi się ;)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]manto dam jej w Poznaniu pod Krakowem :p[/COLOR][/B][/quote]
Ło ja biedna, moze ja jednak nie pojade do tego Poz... Krakowa znaczy sie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa_17'][B]Goniasta[/B] Ty leniu paskudny :mad:.... w takim razie ja Cie zerwe w srodku nocy, co by nie :diabloti:[/quote]
Biedne dziecko bedziesz budzić w srodku nocy? :D

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Biedne dziecko bedziesz budzić w srodku nocy? :D[/quote]

oczywiscie, bo ja wredna jestem :diabloti:

a Ty jestes paskudna ciotka, nawet Rosolaka w galerii nie odwiedzisz :watpliwy:

Posted

[quote name='Ewa_17']oczywiscie, bo ja wredna jestem :diabloti:

a Ty jestes paskudna ciotka, nawet Rosolaka w galerii nie odwiedzisz :watpliwy:[/quote]
Ciekawe jak chcesz to zrobić :evil_lol:
Nie jestem paskudna, wlasnie tam idę :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ciekawe jak chcesz to zrobić :evil_lol:
[/quote]
[B]
Goniasta[/B] wezme Rosolaka, a ona Cie po tropie znajdzie na tej Twojej wiosce :painting: :eviltong: