Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]hahahahahahahaha[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]Tatuś idzie do pracy, nagrywać XP[/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]jak wróci to ma być zdjęcie córeczki:p[/COLOR][/B]
[/quote]
Moze bedzie ^^ :eviltong:
Ale to nie bedzie moja wina jak nagle przestaniecie sie do mnie przyznawac :roll:

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]nie przestaniemy ;)[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]czekam na zdjęcie Goni z Azulka ;)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=navy]a tymczasem - pa![/COLOR][/B][/quote]
Ta, wszyscy tak mowia :evil_lol: :evil_lol:
Pa :bye:

[quote name='Cambel']Bry Goniasta ;)
Cudniaste foty Azulastej i Edzisława hihiih :loveu:
Pzdr...[/quote]
Bry :cool3:
Dziekuje bardzo :p
Miło było wreszcie z Toba wczoraj jakos pogadac i wybrać się na łowy w próbkach karm. :evil_lol: :loveu:

[quote name='ewelinabuck']no jak mozna sie nie przyznawac do coreczki :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

mamusia za godzinke idzie do pracy ogolic owce a jak wroci to ma byc fotko[/quote]
Juz chcieliscie mnie do probowki wsadzic oo :eviltong:

Posted

[quote name='Goniasta']Bry :cool3:
Dziekuje bardzo :p
Miło było wreszcie z Toba wczoraj jakos pogadac i wybrać się na łowy w próbkach karm. :evil_lol: :loveu:[/quote]

Mi również było miło :-P Hihhh na następnej wystawie kolejne łowy, nie ? :cool: ;)
Pfii Megi wpieprzyła przed chwilą całą próbkę Royala dla Chihuahua :evil_lol: A miała być na smaczki :shake: xD

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Jak wstawisz bez wczesniejszej konsultacji ze mna to sie obraże :placz:
:placz: :placz: :placz:
:roflt:[/quote]

[I]Pfff :eviltong: [/I]

[I]:roflt: Ale z Was goopy xD :roflt:[/I]

Posted

[quote name='ewelinabuck']:diabloti: probowka zamala trzeba wymyslec ergonomiczne rozwiazanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Czekam na propozycje :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Cambel']Mi również było miło :-P Hihhh na następnej wystawie kolejne łowy, nie ? :cool: ;)
Pfii Megi wpieprzyła przed chwilą całą próbkę Royala dla Chihuahua :evil_lol: A miała być na smaczki :shake: xD[/quote]
:multi: :multi: No pewnie, a planujesz wstepnie na miedzynarodowce byc w dwóch dniach wystawy? Ja będę napewno, nawet jeśli jeden dzien bedzie tylko na kweste, w drugi dzien bede focic psiaki :loveu: :cool3: No i zbierać próbki. Azulencja wczoraj zjadła troche próbki Royala dla bokserków :loveu:

[quote name='psiulka'][I]Pfff :eviltong: [/I]

[I]:roflt: Ale z Was goopy xD :roflt:[/I][/quote]
:placz:Okrutnica
To ONI są winni, ja byłam grzeczna :roflt:

Posted

[I]Pochwale się i u Ciebie jednym z moich zdjęć :loveu:[/I]

[I]LOTOS Biały Miś :iloveyou:[/I]

[I][IMG]http://images30.fotosik.pl/64/f59b1eb2d6fe573cmed.jpg[/IMG][/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]Pochwale się i u Ciebie jednym z moich zdjęć :loveu:[/I]

[I]LOTOS Biały Miś :iloveyou:[/I]

[/quote]
Śliczny, a czemu ma taki język? :razz:

Posted

[quote name='Gonia']:multi: :multi: No pewnie, a planujesz wstepnie na miedzynarodowce byc w dwóch dniach wystawy? Ja będę napewno, nawet jeśli jeden dzien bedzie tylko na kweste, w drugi dzien bede focic psiaki :loveu: :cool3: No i zbierać próbki. Azulencja wczoraj zjadła troche próbki Royala dla bokserków [/quote]

Ależ oczywiscie, że będę w obydwa dni, szczególnie, że ta hala jest bardzo blisko mnie ;)
Hihh trzeba będzie większy plecak przygotować na te próbki :evil_lol:
No, Azusiasta Bokser z krwi i kości :evil_lol:

Posted

[I]Ja też będę przez dni dwa :D Zależy mi na większej liczbie zdjęć, szkoda że jeszcze nie nowym aparatem, ale cóż :shake: [/I]

[I]A stoisk z próbkami będzie więcej na pewno, i dużo będzie na targach październikowych 8)[/I]

Posted

[quote name='Cambel']Ależ oczywiscie, że będę w obydwa dni, szczególnie, że ta hala jest bardzo blisko mnie ;)
Hihh trzeba będzie większy plecak przygotować na te próbki :evil_lol:
No, Azusiasta Bokser z krwi i kości :evil_lol:[/quote]
^^ No prosze, ja na hale to jade autobusek spod domeczku hihi :D
Nom, plecak napewno wiekszy :D :evil_lol: Moj to byl pelniutki po brzegi hahah :diabloti: A pewnie, to widac jaki bokser z niej :D Ta klata i w ogole faflunki :loveu:

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]bo chow chow maja takie języki :) granatowe ;)[/B][/COLOR][/quote]
Aaa no prosze jakie ja niedouczone dziecko :evil_lol: Dziekuje Tatko :eviltong:

Posted

[quote name='ewelinabuck']Mati chcialam to wlasnie napisac:evil_lol:[/quote]
Jakich ja mam wspanialych rodziców, edukują goniastego ludka :evil_lol: :loveu:

[quote name='psiulka'][I]Ja też będę przez dni dwa :D Zależy mi na większej liczbie zdjęć, szkoda że jeszcze nie nowym aparatem, ale cóż :shake: [/I]

[I]A stoisk z próbkami będzie więcej na pewno, i dużo będzie na targach październikowych 8)[/I][/quote]
Nom ja sie wlasnie dowiedziałam, ze moj braciszek nie zamierza mi pozyczyc lustrzanki :/ Mam nadzieje ze chociaz Mati mi uzyczy swojego aparatu albo Ewa, tym razem prezentacji dalmasków nie przegapię o nie :loveu: Nawet nie wiesz jak ja bym chciała miec własny dobry sprzet, szczesciara z Ciebie ze po wakacjach bedziesz miala lustrzankę :-(

A na targach to standardowo będę i na próbki się skuszę. Ino potrzeba mi Kamili do takich smialych akcji :diabloti: :evil_lol:

Posted

[I]Nic nie wiadomo. Zależy od wyników w szkole xP Nie wiem jaką bym chciała, podoba mi się Olympus Eweliny :iloveyou: [/I]

[I]Ja tym razem też się skuszę xP[/I]

Posted

[quote name='Gonia'] A na targach to standardowo będę i na próbki się skuszę. Ino potrzeba mi Kamili do takich smialych akcji :diabloti: :evil_lol:[/quote]

Zwyczajnie, podchodzisz do stoiska, trzaskasz ręką w blat, i mówisz: probki albo życie :evil_lol: I dostajesz :cool:

Posted

[quote name='psiulka']
[I]Nic nie wiadomo. Zależy od wyników w szkole xP Nie wiem jaką bym chciała, podoba mi się Olympus Eweliny :iloveyou:

Ja tym razem też się skuszę xP[/quote][/I]
Ilonek, tylko mi nie mow, ze wątpisz w swoja inteligencję i w ogole w to, ze Ci slabo pojdzie.. Tzn. przez skromnosc masz prawo do takiego myslenia, ale ja jestem pewna, ze znow bedzie swiadectwo z paseczkiem :loveu:
Też bym chciała profesjonalną lustrzankę, ale zeby uzbierac hmm jakies 6 tysiecy to bym musiala nieźle poczekać. Moze do lutego uda mi się na cos takiego chociaz pozbierac...
[URL]http://allegro.pl/item223607344_btfoto_eos_400d_body_fvat.html[/URL]

Wszystko jest lepsze od mojego złoma. :roll:
[quote name='Cambel']Zwyczajnie, podchodzisz do stoiska, trzaskasz ręką w blat, i mówisz: probki albo życie :evil_lol: I dostajesz :cool:[/quote]
Proscizna
:roflt::roflt:

Posted

[quote name='psiulka'][I]Za 6 000 to nawet sobie nie marzę...[/I]

[I]Ja właśnie na to poluję, wstępnie.[/I][/quote]
Uch ja myslalam, ze jak szalec to szalec :lol:
Tylko nie mam pojecia kto by mi dolozyl do tego. Na razie mam 100zł, szkoda, że wydałam kase na doładowanie do kom. :splat: Mogłam poczekać ze dwa lub trzy tygodnie i wtedy poprosić tatę o kasę, przynajmniej miałabym 120zł :roll: Bo teraz i tak komorka nie jest tak pilnie potrzebna, najwyżej będę co dwa miesiące doładowywać komórkę albo co trzy żeby zamiast wydawać 60zł na doładowania to 20zł, a 40zł byłoby do skarbonki. :eviltong:

Miłego dnia życzę.

Posted

[url]http://images30.fotosik.pl/64/f59b1eb2d6fe573cmed.jpg[/url] sliczny :loveu:

Gonia, a co z Twoimi fotami? he?

[quote]Zwyczajnie, podchodzisz do stoiska, trzaskasz ręką w blat, i mówisz: probki albo życie I dostajesz[/quote]
Buhehehheeh dobre :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka'][I]Nic nie wiadomo. Zależy od wyników w szkole xP Nie wiem jaką bym chciała, podoba mi się Olympus Eweliny :iloveyou: [/I]

[I]Ja tym razem też się skuszę xP[/I][/quote]

dzieki psiulko

mamusia wrocila z pracy a corka ja olala tata sciagnie pas i da manto niedobrej corce:eviltong: