g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Tatuś tez prosi o zdjęcie córeczki !! ale to już, słyszałem że córka grzeczna jest, wiec?:cool3:[/B][/COLOR][/quote] Prosze bardzo, jestem grzeczna i ani się waż Tato Szanowny miec co do tego wątpliwosci!! :evil_lol: Tutaj jest goniasta z kwesty z lutego, pewnie jestem podobna albo do Taty Mateusza albo do Mamy Eweliny hah ^^ [URL]http://www.rsoz.superhost.pl/images/stories/Zdj1.jpg[/URL] Quote
despera Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dzień dobry:multi: I gdzie te foteczki??:razz: Czekam na kucyka:loveu::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='matusz5'][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]TAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/quote] Nie krzycz na biedną goniastą! :placz: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='despera']Dzień dobry:multi: I gdzie te foteczki??:razz: Czekam na kucyka:loveu::evil_lol:[/quote] Witanko :D Foteczki mojego Azulka i Edziulka są strone, moze dwie, wczesniej. Aktualnie czekam na zdjecia dalmasków, doziów i swoich z kucykiem od Psiulki, no i jeszcze czekam na zdjecia, ktore wczoraj robilam na wystawie aparatem mojej Siostry Mati :loveu: Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Prosze bardzo, jestem grzeczna i ani się waż Tato Szanowny miec co do tego wątpliwosci!! :evil_lol: Tutaj jest goniasta z kwesty z lutego, pewnie jestem podobna albo do Taty Mateusza albo do Mamy Eweliny hah ^^ [URL]http://www.rsoz.superhost.pl/images/stories/Zdj1.jpg[/URL][/quote] [COLOR=Navy][B]t[/B][B]am sa 3 ludki o płci żenskiej ! :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [COLOR=Navy][B]ja chce sama goniastą !! np z Aulkowa ! :mad::mad:[/B][/COLOR] Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [CENTER][B][COLOR=seagreen]no wrescie sie coreczka pokazala rodzicom:multi: :multi: :multi: to ta w takim sweterku turkusowym;) [/COLOR][/B][/CENTER] Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]t[/B][B]am sa 3 ludki o płci żenskiej ! :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/quote] Myslalam, ze cztery :evil_lol: :evil_lol: Az tak sie wmieszalam w tłum, ze pewnie wyszłam jak chłop hahha :evil_lol: [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]ja chce sama goniastą !! np z Aulkowa ! :mad::mad:[/B][/COLOR][/quote] Ni ma takiej :p [quote name='ewelinabuck'][CENTER][B][COLOR=seagreen]no wrescie sie coreczka pokazala rodzicom:multi: :multi: :multi: to ta w takim sweterku turkusowym;) [/COLOR][/B][/CENTER] [/quote] On sie sturkusil na tym zdjeciu, normalnie jest niebieski :p Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [B]pewnie corka podobna do taty troszku jest[/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='ewelinabuck'][B]pewnie corka podobna do taty troszku jest[/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Ta jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaraz wyjdzie na jaw jaka to ja Wasza corka :placz: Nikt sie nie przyzna i wszyscy sie dowiedzą, ze jestem adoptowana albo z probowki :eviltong: Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Myslalam, ze cztery :evil_lol: :evil_lol: Az tak sie wmieszalam w tłum, ze pewnie wyszłam jak chłop hahha :evil_lol: Ni ma takiej :p On sie sturkusil na tym zdjeciu, normalnie jest niebieski :p[/quote] [COLOR=Navy][B] jak ni ma takiej to proszę zrobić dla Taty !! :D a napisałem 3 bo ta 4 wiadomo, że to nie ty:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='matusz5'] [B][COLOR=navy]jak ni ma takiej to proszę zrobić dla Taty !! :D[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]a napisałem 3 bo ta 4 wiadomo, że to nie ty:evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] Zobacze Tato co sie da zrobić :eviltong: Hahahah :p No wiesz zawsze moglam sobie odjąć te... pare lat :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ta jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaraz wyjdzie na jaw jaka to ja Wasza corka :placz: Nikt sie nie przyzna i wszyscy sie dowiedzą, ze jestem adoptowana albo z probowki :eviltong:[/quote] [B][COLOR=seagreen]zaplodnienie in vitro:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='ewelinabuck'][B][COLOR=seagreen]zaplodnienie in vitro:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zawsze wiedzialam, ze ze mną jest cos nie halo :eviltong: Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ilonek, tylko najpierw mi podeslij bo ja musze stwierdzic czy to sie nadaje do publikacji - plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :loveu:[/quote] [I]Nadaje :eviltong: [/I] [quote name='ewelinabuck']oo to psiulko przeslij mi na gg a ja sie podziele z tatusiem;)[/quote] [I]Dobsz, jak zgram :lol: [/I] [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]ja chce sama goniastą !! np z Aulkowa ! :mad::mad:[/B][/COLOR][/quote] [I]Albo z koniem :roflt:[/I] Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 dla mamusi jakies piekne fotko prosze a nie wszystko dla tatusia ;) ;) ;) :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [COLOR=Navy][B]To ja czekam na to zdjęcie :D dzisiaj ma byc mi tutaj ono wstawione :p:p:p[/B][/COLOR] Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [B][SIZE=5][COLOR=red]No wlasnie dzis ma byc zdjecie goniastego ludka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=red]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='ewelinabuck']dla mamusi jakies piekne fotko prosze a nie wszystko dla tatusia ;) ;) ;) :evil_lol:[/quote] Bo widzisz Mamo :eviltong: Ty sie zadowalasz takim jakie dałam, a Tato to tylko narzeka - ale sobie go wychowalas :evil_lol: :evil_lol: [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]To ja czekam na to zdjęcie :D[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]dzisiaj ma byc mi tutaj ono wstawione :p:p:p[/COLOR][/B][/quote] A jak nie to ja się mam nie wstawać tutaj? :eviltong: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='ewelinabuck'][B][SIZE=5][COLOR=red]No wlasnie dzis ma byc zdjecie goniastego ludka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=red]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/quote] Goniasty ludek to wstydliwa istota :razz: Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Bo widzisz Mamo :eviltong: Ty sie zadowalasz takim jakie dałam, a Tato to tylko narzeka - ale sobie go wychowalas :evil_lol: :evil_lol: bo tata to stare narzekadlo ,maruda straszna ale spokojnie mam czas go jeszcze wychowac:razz: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='psiulka'][I]Nadaje :eviltong: [/I] [I]Dobsz, jak zgram :lol: [/I] [I]Albo z koniem :roflt:[/I][/quote] Jak wstawisz bez wczesniejszej konsultacji ze mna to sie obraże :placz: :placz: :placz: :placz: :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='ewelinabuck'] bo tata to stare narzekadlo ,maruda straszna ale spokojnie mam czas go jeszcze wychowac:razz: :evil_lol:[/quote] HA no to sie wydalo dlaczego ze mnie to maruda hahahah :evil_lol: Klikerem? :eviltong: :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 przy tatusiu sprawdza sie tradycyjne metody;) ;) kolczatka i te sprawy:evil_lol: Quote
Matusz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [COLOR=Navy][B]hahahahahahahaha Tatuś idzie do pracy, nagrywać XP jak wróci to ma być zdjęcie córeczki:p [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts