Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://img129.imageshack.us/img129/2/22uv9.jpg[/url]

Buahahahahaa :evil_lol:

[quote name='psiulka'][I]No tak, Kamilę :evil_lol: [/I][/quote]
[quote name='Gonia']Kamilę mówisz:diabloti: .... Z pewnoscią o Niej wspomnę :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Ekhmmm ja tu jestem :cool: Co Wy tam knujecie?! Ja Wam dam! :x

Bry Goniasta ;)

Posted

[quote name='despera']Dzień dobry:multi:[/quote]
Hej! :multi:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']My także mówimy BRY ;)[/quote]
Witanko :multi:

[quote name='Cambel'][URL]http://img129.imageshack.us/img129/2/22uv9.jpg[/URL]

Buahahahahaa :evil_lol:

Bry Goniasta ;)[/quote]
Bry Kamila :eviltong:
Radze Ci sie nie wymiewać z potęgi Edwarda :evil_lol: :evil_lol: Bo on nie na darmo wywija tymi łapskami, on ma szmoc :evil_lol:
Co my knujemy na Twoich oczach? W sumie nic, tylko nie ma chetnych do pozowania do zdjecia na strone z wystawy, a Ilonek mowi, ze Ty chetnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]hey goniasty ludku :D [/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]co tam słychać u Ciebie i u Azulkowej ?:loveu:[/COLOR][/B][/quote]
A witanko :razz: (hahah jak mi sie podoba to "goniasty ludku":cool3: )
A u nas oki, jakos sobie zyjemy. Azulek grzeje pupencje na ogrodeczku, a ja nie wiem dlaczego mam dobry humor i nawet wena mi wrocila, ale co tam :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A witanko :razz: (hahah jak mi sie podoba to "goniasty ludku":cool3: )
A u nas oki, jakos sobie zyjemy. Azulek grzeje pupencje na ogrodeczku, a ja nie wiem dlaczego mam dobry humor i nawet wena mi wrocila, ale co tam :evil_lol:[/quote]

[COLOR=Navy][B]no mi tez się podoba, dlatego tak piszę:diabloti::diabloti:

to dobrze, że masz dobry humor, mam nadzieję, że będziesz go mieć jak najdłużej:p
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Bry Kamila :eviltong:
Radze Ci sie nie wymiewać z potęgi Edwarda :evil_lol: :evil_lol: Bo on nie na darmo wywija tymi łapskami, on ma szmoc :evil_lol:
Co my knujemy na Twoich oczach? W sumie nic, tylko nie ma chetnych do pozowania do zdjecia na strone z wystawy, a Ilonek mowi, ze Ty chetnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Taaaaa, wyczuwam potężną moc Edwarda w jego boskich Pazurach! :modla::modla::roflt:

Ja tu czytam Wasze bzdury na bieżąco, moje oko widzi wszystko :diabloti: W każdym razie pozować do żadnego zdjęcia nie mam zamiaru, o. :eviltong:

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]no mi tez się podoba, dlatego tak piszę:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]to dobrze, że masz dobry humor, mam nadzieję, że będziesz go mieć jak najdłużej:p [/COLOR][/B]
[/quote]
No prosze, jak miło hahah :evil_lol:
Aż tak bardzo widać kiedy mam zły humor? Przecież nie gryzę :evil_lol: (tak przy okazji to ja od miesiaca jestem bardzo spokojnym czlowiekiem, bo ponoć wtedy gryzłam i wszyscy sie po kątach chowali :p straszna wtedy bylam ach ja wiem dlaczego mnie nikt nie lubił wtedy - ale teraz fajna jestem hahahah :diabloti: )

[quote name='Cambel']Taaaaa, wyczuwam potężną moc Edwarda w jego boskich Pazurach! :modla::modla::roflt:

Ja tu czytam Wasze bzdury na bieżąco, moje oko widzi wszystko :diabloti: W każdym razie pozować do żadnego zdjęcia nie mam zamiaru, o. :eviltong:[/quote]
Ja już doswiadczylam tej jego wielkiej mocy w poniedziałek. Dostał bulwersa po zaczepkach i mnie podrapał. :evil_lol: Kamilo, niech on lepiej zostanie w blogiej nieswiadomosci, ze nie jest tylko zwykłym burakiem, bo ta małpa to wszystko czyta i dostanie znowu bulwersa. :roflt:Ja nie wiem dlaczego mi sie taki burak trafił. Pochwalę się, ze dzisiaj objawił się u niego instynkt łowcy :cool1: i złapał mysz, a nastepnie swoje kroki skierował na dach, gdzie zaczął bezczelnie bawić się żywą myszą - jakby conajmniej byla nakręcaną myszką - podrzucał ją do góry, ganiał po dachu, trzymając ją za ogon w pysku łapami ją bił łapami - morderca z krwi i kości:roflt:Oczywiscie po jakże to męczących łowach i 2 godzinach spędzonych na igraszkach z myszą (fakt faktem, ze mysza potem juz nie zyła, ale tłumacz burakowi :roll: ) porzucił swą zdobycz i wlazł do domu w poszukiwaniu czegoś bardziej apetycznego w misce. :roflt:Pozostaje tylko jedno małe ale... Ktoś bedzie musial jutro iść na ten dach i zdjąć zwłoki myszy. :eviltong:

Kamilo, a kto powidział, ze ktoś Cię bedzie pytac? :roflt:

A goniasta znowu sie dała wciągnąć w film z psami :loveu: "Przygoda na Antarktydzie" - polecam, bo nie tylko główny bohater przystojny, ale także cudne 8 psiaków husky w roli głownej :cool3:

Posted

[I]Helloł Goniasta :cool3: [/I]

[quote name='g_o_n_i_a']Bosz jeszcze Ty mi wmawiasz te goopoty Pojdem sie rzucić z balkonu i sie skonczy
Eeee?! Roszpunka? Czyżbym czegos nie wiedziala (ew. nie kojarzyla)?
Dla Ciebie Pani, a dla mnie Agnieszka, zwlaszcza po tym jak mnie ochrzanila hahahah

W sensie fotek paputow ni mam [/quote]

[I]Jakie goopoty, przecież Ciotki mają rację :shake: [/I]
[I]No taka Pani bondynka w kręconych włosach? :cool3: [/I]
[I]Dawaj Paputy bo wypuszczę na Ciebie mój gniew :-x[/I]

[quote name='Cambel']
[/quote]

[I]I gdzie z pałą na mnie? To Goni wina :diabloti: [/I]

[quote name='g_o_n_i_a']
Ja już doswiadczylam tej jego wielkiej mocy w poniedziałek. Dostał bulwersa po zaczepkach i mnie podrapał. :evil_lol: Kamilo, niech on lepiej zostanie w blogiej nieswiadomosci, ze nie jest tylko zwykłym burakiem, bo ta małpa to wszystko czyta i dostanie znowu bulwersa. :roflt:Ja nie wiem dlaczego mi sie taki burak trafił. Pochwalę się, ze dzisiaj objawił się u niego instynkt łowcy :cool1: i złapał mysz, a nastepnie swoje kroki skierował na dach, gdzie zaczął bezczelnie bawić się żywą myszą - jakby conajmniej byla nakręcaną myszką - podrzucał ją do góry, ganiał po dachu, trzymając ją za ogon w pysku łapami ją bił łapami - morderca z krwi i kości:roflt:Oczywiscie po jakże to męczących łowach i 2 godzinach spędzonych na igraszkach z myszą (fakt faktem, ze mysza potem juz nie zyła, ale tłumacz burakowi :roll: ) porzucił swą zdobycz i wlazł do domu w poszukiwaniu czegoś bardziej apetycznego w misce. :roflt:Pozostaje tylko jedno małe ale... Ktoś bedzie musial jutro iść na ten dach i zdjąć zwłoki myszy. :eviltong:

Kamilo, a kto powidział, ze ktoś Cię bedzie pytac? :roflt:
[/quote]

[I]Gonia ładnie to tak się śmiać ze śmierci? :-( [/I]

[I]No to Goniasta też się znajdzie na zdjęciu :razz: [/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]Helloł Goniasta :cool3: [/I]

[I]Jakie goopoty, przecież Ciotki mają rację :shake: [/I]
[I]No taka Pani bondynka w kręconych włosach? :cool3: [/I]
[I]Dawaj Paputy bo wypuszczę na Ciebie mój gniew :-x[/I]

[I]I gdzie z pałą na mnie? To Goni wina :diabloti: [/I]

[I]Gonia ładnie to tak się śmiać ze śmierci? :-( [/I]

[I]No to Goniasta też się znajdzie na zdjęciu :razz: [/I][/quote]

Bry
Racje? Pf dlaczego wszyscy widzą tę racje, a ja nie? :placz:
Kreconych włosach? Blondynka z kokiem chciałaś powiedziec :eviltong:
Nie chce poznać Twojego gniewu, to zabrzmiało tak jakbyś chciała sie w Harrego Pottera pobawic :eviltong:
Ach tę pałę przyjmę na siebie, będę honorowa :diabloti:
Ech jakby to powiedzieć... Wiem, że to dla myszy z pewnoscia bylo nieprzyjemne, ale już tak bywa, że kot łapie mysz... Przeciez bym jej nie pomogła włażąc na dach i goniąc kota zeby oddał mi mysz, ktora po kilku minutach byla juz nieżywa :shake: Chodzi o sam fakt, jaki z niego jest łowca, że potrafił się trupkiem myszy bawić 2 godziny. :shake: A mysz no cóż - z jej smierci sie nie smieje...
Tym razem mnie niet na zdjeciu :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bry
Racje? Pf dlaczego wszyscy widzą tę racje, a ja nie? :placz:
Kreconych włosach? Blondynka z kokiem chciałaś powiedziec :eviltong:
Nie chce poznać Twojego gniewu, to zabrzmiało tak jakbyś chciała sie w Harrego Pottera pobawic :eviltong:
Ach tę pałę przyjmę na siebie, będę honorowa :diabloti:
Ech jakby to powiedzieć... Wiem, że to dla myszy z pewnoscia bylo nieprzyjemne, ale już tak bywa, że kot łapie mysz... Przeciez bym jej nie pomogła włażąc na dach i goniąc kota zeby oddał mi mysz, ktora po kilku minutach byla juz nieżywa :shake: Chodzi o sam fakt, jaki z niego jest łowca, że potrafił się trupkiem myszy bawić 2 godziny. :shake: A mysz no cóż - z jej smierci sie nie smieje...
Tym razem mnie niet na zdjeciu :eviltong:[/quote]

[I]A masz lusterro? :razz: [/I]
[I]No nie wiem już, zrobiłaś mi mentlik w głowie :shake:[/I]
[I]Właśnie oglądam na tvn :evil_lol: [/I]
[I]No to nie :obrazic:[/I]
[I]A kto się będzie o to pytał? :diabloti: [/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]A masz lusterro? :razz: [/I]
[I]No nie wiem już, zrobiłaś mi mentlik w głowie :shake:[/I]
[I]Właśnie oglądam na tvn :evil_lol: [/I]
[I]No to nie :obrazic:[/I]
[I]A kto się będzie o to pytał? :diabloti: [/I][/quote]
Moja wrodzona skromność :cool1: nie pozwala mi przyznawać się do takich rzeczy, nawet jezeli moje skromne oko :cool1: zauwaza pewne roznice - ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ja bede dalej za głupa robić, a inni beda dziwotac :evil_lol: Tak bedzie lepiej, chocby dla mojej wlasnej deliktanej satysfakcji :p
Pani Joleczka to taka sobie Pani, ktora.......... jest blondynką i ma ślicznego koka zawsze :loveu: Bosz czy nie moge Ci po prostu pokazać na wystawie zebys wiedziala na 100%? :evil_lol:
Masakra :grab: :grab: :grab: No ale to kwestia gustu ;)
Co nie to nie? :eviltong: Zgubiłam się

Jak ja powiem "o tam! tam sa dziewczynki chętne do zdjęc" to Gunieczka pojdzie polować na Was :diabloti:

Posted

[I]Oj Gonia, Gonia i po co to skoro Ty wiesz, że inni mówią prawdę? :shake:[/I]
[I]Możesz :D A nie ma gdzieś na stronie jakiegoś foto?[/I]
[I]Nie czytałaś więc nie wiesz :obrazic: Też zanim przeczytałam mówiłam "A jakie to głupie, jaki ten Harry jest brzydki" etc...[/I]
[I]No to nie to tak dla picu było xP[/I]
[I]:obrazic: Ale nie zapominaj, że ja też będę miała aparat :diabloti:[/I]

[I]PS. A swoją drogą nie wiesz co robił wczoraj szanowny kawaler (:D) Andrzej P. kucając (?) na ulicy przy domu mojej koleżanki? :lol:[/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]Oj Gonia, Gonia i po co to skoro Ty wiesz, że inni mówią prawdę? :shake:[/I]
[I]Możesz :D A nie ma gdzieś na stronie jakiegoś foto?[/I]
[I]Nie czytałaś więc nie wiesz :obrazic: Też zanim przeczytałam mówiłam "A jakie to głupie, jaki ten Harry jest brzydki" etc...[/I]
[I]No to nie to tak dla picu było xP[/I]
[I]:obrazic: Ale nie zapominaj, że ja też będę miała aparat :diabloti:[/I]

[I]PS. A swoją drogą nie wiesz co robił wczoraj szanowny kawaler (:D) Andrzej P. kucając (?) na ulicy przy domu mojej koleżanki? :lol:[/I][/quote]

Z tym jest roznie wiesz? Bo tak naprawde wiem, ze choć troche jest prawda, ale nie jest zupełnie tak jak Ciotki to mowia - ja tak nie odbieram tego, ze tak strasznie sie zmienilam. :shake: I to jest milo slyszec, ze w ogole ktos sie skapcil. I jak mam dobry humor to i potrafie sama w to uwierzyc, a sama wiesz jak z moim humorem ciezko ;) I bardziej siebie nie lubię niż lubię. Ale to inna baja.
Nie, raczej nie - p. Joleczka nie nalezy do medialnych osob (tak jak ja:D)
Wątpie ze chcialabym to czytac :eviltong: Jakos nie moge sie zabrać to tego, zeby Cie o ksiazki poprosic wiec... Mysle, ze ja i Potter to dwa rozne swiaty i napewno nie dogadalibysmy się.
Dla picu hahhaa :evil_lol:
Bedziesz mnie straszyc? :placz:

BA! Szanowna Koleżanko, nawet wiem, ze potem był na spacerku z Twoja koleżanką i jej psem :eviltong: Błee wracalam wtedy od Ewy, byli koło kościoła - a ja nie lubie spotykać ludzi, którym nie wiem czy powinnam mowic "czesc" :diabloti: .

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Z tym jest roznie wiesz? Bo tak naprawde wiem, ze choć troche jest prawda, ale nie jest zupełnie tak jak Ciotki to mowia - ja tak nie odbieram tego, ze tak strasznie sie zmienilam. :shake: I to jest milo slyszec, ze w ogole ktos sie skapcil. I jak mam dobry humor to i potrafie sama w to uwierzyc, a sama wiesz jak z moim humorem ciezko ;) I bardziej siebie nie lubię niż lubię. Ale to inna baja.
Nie, raczej nie - p. Joleczka nie nalezy do medialnych osob (tak jak ja:D)
Wątpie ze chcialabym to czytac :eviltong: Jakos nie moge sie zabrać to tego, zeby Cie o ksiazki poprosic wiec... Mysle, ze ja i Potter to dwa rozne swiaty i napewno nie dogadalibysmy się.
Dla picu hahhaa :evil_lol:
Bedziesz mnie straszyc? :placz:

BA! Szanowna Koleżanko, nawet wiem, ze potem był na spacerku z Twoja koleżanką i jej psem :eviltong: Błee wracalam wtedy od Ewy, byli koło kościoła - a ja nie lubie spotykać ludzi, którym nie wiem czy powinnam mowic "czesc" :diabloti: .[/quote]

[I]I kto Cię wyleczy z tego, że siebie nie lubisz? :shake: :([/I]
[I]A to mogę Ci w sobotę ofiarować :loveu: Wiesz...Prócz tych wszystkich czarów, etc... To wspaniała opowieśc o przyjaźni...[/I]
[I]Będę :obrazic:[/I]

[I]Pierniczysz?! :roflt: :roflt: Oni byli SAMI? I to taki duży pies był? :roflt: Ludzie, co to się dzieje na tym świecie :evil_lol: [/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]I kto Cię wyleczy z tego, że siebie nie lubisz? :shake: :([/I]
[I]A to mogę Ci w sobotę ofiarować :loveu: Wiesz...Prócz tych wszystkich czarów, etc... To wspaniała opowieśc o przyjaźni...[/I]
[I]Będę :obrazic:[/I]

[I]Pierniczysz?! :roflt: :roflt: Oni byli SAMI? I to taki duży pies był? :roflt: Ludzie, co to się dzieje na tym świecie :evil_lol: [/I][/quote]
Cóż, nikt jakos szczegolnie nie pracowal nade mną, zebym siebie akceptowala, a szczegolnie pod koniec roku szkolnego to byl juz totalny dol - zero akcpetacji dla siebie. I tak sie zaczelo to co teraz jest. ;)
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naprawde nie trzeba! :evil_lol: Ee szkola niedlugo? :eviltong:
:placz: :placz: :placz:
A nie wiesz, ze ta Twoja kolezanka (ona sie z takimi wiesniakami jak ja nie zadaje, wyraźnie mi to kiedys powiedziala i stwierdzilam, ze za duza przepaść nas dzieli zeby w ogole mowic sobie "czesc") to sznaucerka mini ma? :eviltong: Wiesz ja myslalam, ze "moj" Szanowny Kolega to z Flakiem (kojarzysz?) kreci, a tu prosze... Cicha woda... :razz:

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Dobranoc goniasty ludku, zawsze do usług? :evil_lol:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy];)[/COLOR][/B][/quote]
A dobranoc :evil_lol:
Mowilam ze zawsze to zawsze :eviltong: z takich slow sie nie wycofuje, bo od miesiaca nie gryze :diabloti: :evil_lol: Łagodne dziwcze ze mnie, ktore ma w domu agresora kota i agresora psa :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Cóż, nikt jakos szczegolnie nie pracowal nade mną, zebym siebie akceptowala, a szczegolnie pod koniec roku szkolnego to byl juz totalny dol - zero akcpetacji dla siebie. I tak sie zaczelo to co teraz jest. ;)
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naprawde nie trzeba! :evil_lol: Ee szkola niedlugo? :eviltong:
:placz: :placz: :placz:
A nie wiesz, ze ta Twoja kolezanka (ona sie z takimi wiesniakami jak ja nie zadaje, wyraźnie mi to kiedys powiedziala i stwierdzilam, ze za duza przepaść nas dzieli zeby w ogole mowic sobie "czesc") to sznaucerka mini ma? :eviltong: Wiesz ja myslalam, ze "moj" Szanowny Kolega to z Flakiem (kojarzysz?) kreci, a tu prosze... Cicha woda... :razz:[/quote]

[I]Ech...Ale trzeba jakoś iść dalej... ;) [/I]
[I]A co ma piernik do wiatraka? :crazyeye: Przyniosę Ci w sobotę pierwszą część, a potem zobaczymy co dalej :diabloti: [/I]

[I]To nie moja koleżanka, ja się z takimi nie bawię :shake: Kiedyś to chciała się ze mną i z moją kuzynką umówić na "bitwę słowną" :roflt: Ja się nie zadaje z takimi ludźmi... Aczkolwiek do "bitwy" nigdy nie doszło :diabloti: Flak? Nie kojarzę :evil_lol: [/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]Ech...Ale trzeba jakoś iść dalej... ;) [/I]
[I]A co ma piernik do wiatraka? :crazyeye: Przyniosę Ci w sobotę pierwszą część, a potem zobaczymy co dalej :diabloti: [/I]

[I]To nie moja koleżanka, ja się z takimi nie bawię :shake: Kiedyś to chciała się ze mną i z moją kuzynką umówić na "bitwę słowną" :roflt: Ja się nie zadaje z takimi ludźmi... Aczkolwiek do "bitwy" nigdy nie doszło :diabloti: Flak? Nie kojarzę :evil_lol: [/I][/quote]
Pewnie, idziemy dalej, co sie bedziemy. :evil_lol:
Nie ma mowy :shake: Chcesz zebym wybrudzila? Zniszczyla cenną książke? Wiesz ze ja zadnej torby ze sobą nie nosze, a w kieszeni to nie upchnę jak psich ciastek. :eviltong:
Wczesniej pisałaś "moja koleżanka" :eviltong: Bić się? Ona? :roflt:Ja bym sie jej bała, mimo wszysto. Agresorka :diabloti:

Posted

[quote name='matusz5']dobranocka ;) [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/tired/img/029.gif[/IMG][/quote]
Dobranoc Mateusz :p O zgrozo, własnie zostalam podsumowana jako głupie dziecko przez pewnego Dogomaniaka/Dogomaniaczke, ktory/a stwierdzil/a, ze glupoty pisze u Was na wątku, oczywiscie Bozia nie dala sie przedstawic, ale ja domyslam sie kto to (myślę, ze Ty także). Cóż poradze, ze jestem taka głupia :shake: Ech trzeba mnie za to wszystko chyba do Moda zgłosic, bo pewne tematy trzeba przemilczeć :-(

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dobranoc Mateusz :p O zgrozo, własnie zostalam podsumowana jako głupie dziecko przez pewnego Dogomaniaka/Dogomaniaczke, ktory/a stwierdzil/a, ze glupoty pisze u Was na wątku, oczywiscie Bozia nie dala sie przedstawic, ale ja domyslam sie kto to (myślę, ze Ty także). Cóż poradze, ze jestem taka głupia :shake: Ech trzeba mnie za to wszystko chyba do Moda zgłosic, bo pewne tematy trzeba przemilczeć :-([/quote]
[COLOR=Navy][B]
na PW ?? napisz mi kto to na pw albo na gg ;)
[/B][/COLOR]