Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bry wieczorek :D
Byłam dzisiaj u Pędzli ;-) Oj strasznie się stęskniłam za Mastusiem - Plastusiem, on chyba tyż, a Doloreska zazdrosnica troche go pomamlala w pysiu, bo gonia troszke bardziej cieszyla sie Mastusiem niz nią :evil_lol: Byłam też u Hugola i spółki, u Ałałki, Pepika, Patiszki.. Z Gremilnkiem się zaprzyjaźniliśmy, o :D No i nie zapomnijmy o Pędzlach z Recepcji - Groniu, Karunia, Krecik, Pusik i inne łobuzy. Baaaaaaaaardzo mi brakowalo tych lobuzów, czas szybko zlecial i wracac trzeba bylo. Ale w sobote sobie to odbije, oj odbije!!!! :multi:
Mykam coś jeszcze nauczyć sie z gegry. Ciekawe czy zalicze lol.
A jutro bede wiedziec jak mi egzamin poszedł. Bosko! :shake:

Dobranocka :bye:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bry wieczorek :D
Byłam dzisiaj u Pędzli ;-) Oj strasznie się stęskniłam za Mastusiem - Plastusiem, on chyba tyż, a Doloreska zazdrosnica troche go pomamlala w pysiu, bo gonia troszke bardziej cieszyla sie Mastusiem niz nią :evil_lol: Byłam też u Hugola i spółki, u Ałałki, Pepika, Patiszki.. Z Gremilnkiem się zaprzyjaźniliśmy, o :D No i nie zapomnijmy o Pędzlach z Recepcji - Groniu, Karunia, Krecik, Pusik i inne łobuzy. Baaaaaaaaardzo mi brakowalo tych lobuzów, czas szybko zlecial i wracac trzeba bylo. Ale w sobote sobie to odbije, oj odbije!!!! :multi:
Mykam coś jeszcze nauczyć sie z gegry. Ciekawe czy zalicze lol.
A jutro bede wiedziec jak mi egzamin poszedł. Bosko! :shake:

Dobranocka :bye:[/quote]

Dzień Dobry Gosiu ;) Hm...Ty będziesz w tą sobotę schronie? Bo ja dopiero 23 czerwca, chyba, że wcześniej po psa! :loveu: Jeszcze do konca nie wiem jakiego, ale bardzo spodobał mi się Fuks, wiesz który to ? :cool3:
Hm...Ktoś musi mnie oprowadzić po schronie, bo ja np. nie wiem, gdzie jest Pati, Ałała, itd...
A w recepcji - wszystkie te kluseczki, czy duże, czy male, kochane, żeby tylko domeczki znalazły... :(
Z geografii mam 4 :cool3: Za to z historii 3/4, jeśli 3, to bez paska, a jeśli 4 to pasek...:shake:

Pozdrawiam :loveu:

Posted

[I][COLOR=royalblue]Musisz się z kimś umówić. Nie możesz jechać "tak o" Kamilo...[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]GNNM!!! [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]CZEW... :|[/COLOR][/I]

Posted

Bry dzionek :multi:
Dzisiaj dowiedzialam sie jakie mam wyniki z egzaminu. Nie są za rewelacyjne, ale tragiczne też nie. Potwerdzilo sie - gonia to humanista i tyle. Matmie i tego typu przedmiotom mowimy pa pa :diabloti: Ku mojemu zdzwieniu facet z chemii dal mi 5 :crazyeye: Szok normalnie, bo mialam cztery, pomimo moich wielkich chęci na zaliczenie, stwierdzil, ze nie ma czasu mnie pytac :roll: Z angielskiego mam 5 juz długopisem, z polskiego tez 5 :multi: Jeszcze jutro historia na 5 :kciuki: i zobaczymy co z tą geografią. ;-)
III klasy gim. dzisiaj szaleja na komersie, a gonia sobie zorgaizowala dzień według własnego uznania. Wróciłam do domku, poczym moj rower MUSTANG hah wyprowadzilam na swiatlo dzienne. Zaprowadzilam go do naprawy, no i po przegladzie wyszla naprawa na kwote 40 złotych - akurat tyle ile tata przyniosl dzisiaj za moje podręczniki, które sprzedał do antykwariatu. :roll: Jak rowerek sie naprawial to goniasta poszla z Psiula i Czikulcem na spacer. Oczywiscie dziewczynki sie nie polubily, a jak :evil_lol: Azulkow swoje ma zdanie, Czikul swoje :lol: Stwierdzilysmy z Iloną, ze moze "wymienimy model" tzn. przejdziemy na łąki (bo słonko sie gdzies schowalo) i weźmiego Dżekiego na spacerek zamiast Cziki. Jak szłyśmy do domu Ilony, to Azulkowa skusiła się na kąpiel w... "strumyku" hah :evil_lol: Aza z Dzekim sie nie polubili. tzn. Aza byla bardziej pokojowo nastawiona do niego niż do Cziki, ale Dzeki strachliwy jest i na wszelki wypadek warczy :evil_lol: Ze mną spacer jest dość ekstremalny - po co chodzic główną ulicą, no po co skoro można poskakać w zbożu, pobiegać w wysokiej trawie, wspinać się w górę, spadać w dół, przeskakiwać rózne przeszkody. TO JEST DOPIERO SPACER :evil_lol: Azulkowa jak wrocila to padla i śpi.. śpi... :evil_lol: A ja poszlam odebrac moj rowerek, chodzi jak nowiutki, tylko zeby pedał nie zaczął szwankować, bo wtedy będę musiała oddać rower do ponownej naprawy - tym razem wymiany korby :shake: . Łiii ^^ goniasta uwielbia rowerek :multi: I własnie jakies poł godziny temu wróciłam z drzewa :D Byłam na czereśni :loveu: A teraz zabieram sie za historię przy kawce :p

[quote name=':: FiGa ::']Ten Mastuś to ma szczęscie :evil_lol: Najpierw siedział z Honką rozrabiarą a teraz kolejna baba się na biedaku wyzywa, kobiety :shake:[/quote]
On ma w ogole przewalone, kazda kolejna psia dziołcha go mamla w pysku, a on sobie nic z tego nie zrobio :evil_lol: Wstrętne Baby! :watpliwy: A on cierpliwy aniol :angel:

[quote name='Cambel']Dzień Dobry Gosiu Hm...Ty będziesz w tą sobotę schronie? Bo ja dopiero 23 czerwca, chyba, że wcześniej po psa! :loveu: Jeszcze do konca nie wiem jakiego, ale bardzo spodobał mi się Fuks, wiesz który to ?
Hm...Ktoś musi mnie oprowadzić po schronie, bo ja np. nie wiem, gdzie jest Pati, Ałała, itd...
A w recepcji - wszystkie te kluseczki, czy duże, czy male, kochane, żeby tylko domeczki znalazły...
Z geografii mam 4 Za to z historii 3/4, jeśli 3, to bez paska, a jeśli 4 to pasek...:shake:

Pozdrawiam [/quote]
Hej Kamilo
Ja będę w tą sobotę i o ile wyjdzie także w przyszłą. ;-)
Fuks? Wiem, wiem :multi: Słodziak i pyskacz :D
Ja z historii jutro ciągnę na 5 a co :D

Posted

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Gonia daj foty ze szpaceru ^^[/COLOR][/I][/quote]
Nie dziś :evil_lol: Historia mnie woła :evil_lol: A ja mam jakies zalegle, wiec wpadne później i wrzuce zaległe, a jutro z dzisiejszego spacerku :cool3:

Miłego wieczorku :bye:

Posted

[I][COLOR=royalblue]To nie strumyk tylko Młynówka :cool: Takie rzeczy się wie. Ach z Azą to żaden pies nie umie się bawić, bo takie gbury jedne. Tylko Azulka taka wesolutka :loveu: Fajnie było tak się z Wami zobaczyć i wybrać się na jakiś dłuższy spacerek :multi: Teraz nogi mi odpadają ^^ A Goniasta ma bardzo ładne zdjęcia, prawda Gonia? :cool: Ale adorator Azy wymiata :P[/COLOR][/I]

Posted

[I][COLOR=royalblue]No to czekamy :multi: Jutro już w zasadzie zaczną się wakacje... :multi: :multi: I będziemy chodzić na dłuższe spacerki? :multi:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]Dobranoc :calus: :bye:[/COLOR][/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]To nie strumyk tylko Młynówka :cool: Takie rzeczy się wie. Ach z Azą to żaden pies nie umie się bawić, bo takie gbury jedne. Tylko Azulka taka wesolutka :loveu: Fajnie było tak się z Wami zobaczyć i wybrać się na jakiś dłuższy spacerek :multi: Teraz nogi mi odpadają ^^ A Goniasta ma bardzo ładne zdjęcia, prawda Gonia? :cool: Ale adorator Azy wymiata :P[/COLOR][/I]
[/quote]
Młynówka?! :-o Ja nie tamtejsza hahha :cool3: Przecież to wyglada... Wyglada jak rów :D Ja nawet nie wiem jakie mam zdjecia, padam na pysk, a tu z kąta wola mnie historia :D

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]No to czekamy :multi: Jutro już w zasadzie zaczną się wakacje... :multi: :multi: I będziemy chodzić na dłuższe spacerki? :multi:[/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]Dobranoc :calus: :bye:[/COLOR][/I][/quote]
A bo ja wiem czy bede chodzic? Jest taka sprawa. Jeżeli dostane 4 z gegry, to musze sie zglosic z Polski we wtorek hahaha :evil_lol:

Paa :bye:

Posted

[I][COLOR=royalblue]Rów?? :mad: No wiesz co...Jak można Młynówkę nazwać rowem?? [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_eek.gif[/img] [/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4169e1]PS. A czemu nie będziesz chodzić? :([/COLOR][/I]

Posted

[quote][I][COLOR=royalblue]Musisz się z kimś umówić. Nie możesz jechać "tak o" Kamilo...[/quote]

[/COLOR][/I][COLOR=Black]Zobaczę, jak to wyjdzie. Ewa mi prawdopodobnie wytłumaczy :)

[quote][/COLOR] Fuks? Wiem, wiem :multi: Słodziak i pyskacz :-D[/quote]

Oj słodziak słodziak :loveu:

Posted

Witajcie :calus:
Bardzo się ciesze że rowerek naprawiony, napewno to wykorzystamy :diadloti: Ty już wiesz kiedy... 36... :loveu:

Ilonek nie martw się Figowa tez jest taką sztywniarą i wazniaczką że bawić sie z Azulkową ani żadnym innym psem z Rzeszowa nie chciała :lol:

Posted

Czeeeść :buzi: i czołem :D:Diabloti:
Jaaa strasznie mocno przepraszam że byłam nieobecna u Was przez tak długo. Ale wpadałam :) oglądałam fotki czytałam ale nie pisałam nic bo za bardzo nie mogłam, ale jak tu życ bez odwiedzania Was. Oczywiście tego zaszytu doświadczają tylko wybrane galerie :) a Wy jesteście w czołówce :)
Tak wiec do do testy to ja też raczej humanistką jestem :) matma odpada, za to fizyka i chemia jako tako idą;] Ale nie chce mi się ględzić o szkole bo właśni zakończyłam edukacje;]
A CZIKA jest nieziemska :iloveyou: nie widziałam jeszcze tak bosko umaszczonego psiaczka :) normalnie miodzio, zazdroszczę ze masz ją u siebie...
Dobrze doczytała? idzie do nowego domku ?? 3mam kciuki :)
Na pewno sie uda bo któż nie pokocha takiego skarba.
Dobra Goniu przepraszam że tak krótko ale muszę spadac spac bo jutro o 7 mam wyjazd na wycieczke. Moze jakieś ciekawe zdjecia będą.
A te Twoje fotogragie to mi sie strasznie podobają, kiedy ja zrobię coś tak boskiego... Hmmmm.....

Dobranoc :buzi:

Posted

Bry dzionek
Zaraz do szkółki mykam. Ciekawe ile bedzie ludzi po komersie heh:razz:
[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Rów?? :mad: No wiesz co...Jak można Młynówkę nazwać rowem?? :-o [/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4169e1]PS. A czemu nie będziesz chodzić? :([/COLOR][/I][/quote]
No to niech bedzie rzeczka w wydaniu mini baaardzo mini :razz: Jak dla mnie to własciwe określenie rzeczki która jest wielkosci rowu i mozna ją bez problemu przeskoczyc haha:evil_lol:
Nie wiem co mam z gegry. Jezeli da mi 4 to musze we wtorek sie zglosic.. :-(

[quote name='Cambel'][/color][/i][color=Black]Zobaczę, jak to wyjdzie. Ewa mi prawdopodobnie wytłumaczy :)

Oj słodziak słodziak [/quote]
Kamilo, mam nadzieję Bo tak jak nowy wolontariusz jest to nie bardzo na własną łapę ;)

[quote name=':: FiGa ::']Witajcie
Bardzo się ciesze że rowerek naprawiony, napewno to wykorzystamy :diadloti: Ty już wiesz kiedy... 36... :loveu:

Ilonek nie martw się Figowa tez jest taką sztywniarą i wazniaczką że bawić sie z Azulkową ani żadnym innym psem z Rzeszowa nie chciała :lol:[/quote]
Hej :multi:
No to Ba :loveu:Rowerek juz sie pali do użytku hahh:evil_lol:
Ale Figowa nie chciala zjeśc Azy, tylko krzywila mordke i odchodzila od niej. A wczoraj Aza miala 3 próby pożarcia jej - Czika, Aga i Dżeki :placz: :eviltong:

[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść i czołem iabloti:
Jaaa strasznie mocno przepraszam że byłam nieobecna u Was przez tak długo. Ale wpadałam oglądałam fotki czytałam ale nie pisałam nic bo za bardzo nie mogłam, ale jak tu życ bez odwiedzania Was. Oczywiście tego zaszytu doświadczają tylko wybrane galerie a Wy jesteście w czołówce
Tak wiec do do testy to ja też raczej humanistką jestem matma odpada, za to fizyka i chemia jako tako idą;] Ale nie chce mi się ględzić o szkole bo właśni zakończyłam edukacje;]
A CZIKA jest nieziemska nie widziałam jeszcze tak bosko umaszczonego psiaczka :) normalnie miodzio, zazdroszczę ze masz ją u siebie...
Dobrze doczytała? idzie do nowego domku ?? 3mam kciuki
Na pewno sie uda bo któż nie pokocha takiego skarba.
Dobra Goniu przepraszam że tak krótko ale muszę spadac spac bo jutro o 7 mam wyjazd na wycieczke. Moze jakieś ciekawe zdjecia będą.
A te Twoje fotogragie to mi sie strasznie podobają, kiedy ja zrobię coś tak boskiego... Hmmmm.....

Dobranoc :buzi:[/quote]
Hej :multi:
Wybaczamy to zapomienie o nas :eviltong: Ale liczymy na poprawę :cool1:
Azulkowa cieszy sie, ze jej FB nalezy do Twoich ulubionych :multi: :loveu:
U mnie tez matma w ogole odpada i podobnie gegra. A chemia, fizyka i biola jeszcze moze byc. Mi jeszcze tydzien zostal :placz:
Czikuś dokładnie tydzien temu, w piatek wieczorkiem pojechal do Ewuni, a w sobote do nowego domeczku :loveu: A Szkrab był z niej nieziemski! :loveu:
Dziekuje za odwiedzinki :buzi:

Ja mykam. Mam 5 lekcji, w tym zaliczenie z historii. ;-)
A potem rowerek :loveu:

Posted

[quote] Mam 5 lekcji, w tym zaliczenie z historii. ;-)[/quote]Ja tak samo zaliczam z historii, aż się boję...

A w następną sobotę, najpierw wolontariat, Ewunia mi wytłumaczy, a potem po mnie przyjadą, formalności, i te sprawy, i Fuks idzie do nas :loveu: Tylko jeszcze musimy zadzwonić, żeby nam go "zarezerwowali" ;)

Posted

Bryyy :multi: :loveu:
Łiii, łaaaaaa :loveu: Zaliczylam historie! :multi: :multi: :multi: :multi: Fakt faktem, ze nauczyciel nazwal mnie sierotą hah, bowskie musialam robic minki skoro tak stwierdzl :p
A w dodaku wychowawczyni zaczela dzialac w naszej klasie i z WOS'u mam wyzsza ocenke (miedzy innymi za Caritas ^^) :multi: Z gegry mam 4 i musze sie tylko z mapy Polski zglosic we wtorek. I srednia 4,9 łiiiiiiiiiiiiiii I jedna trojeczka z matmy na swiadectwie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

A w dodatku jutro jade do Pedzlow :multi: Na rowerku :loveu: I Misio bedzie z gonia w schronisku :multi: łaaaaa :loveu:

[quote name='Cambel']Ja tak samo zaliczam z historii, aż się boję...
A w następną sobotę, najpierw wolontariat, Ewunia mi wytłumaczy, a potem po mnie przyjadą, formalności, i te sprawy, i Fuks idzie do nas :loveu: Tylko jeszcze musimy zadzwonić, żeby nam go "zarezerwowali" ;)[/QUOTE]
I jak Ci poszlo :razz: ?
A czy Rodzice rozmawiali ze schroniskiem na temat adopcji? Z tego co wiem, schronisko nie jest przychylne "rezerwacji", bo juz roznie z tym bywalo. Chyba, ze faktycznie bedziecie sie nim interesowac... ;)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bryyy :multi: :loveu:
Łiii, łaaaaaa :loveu: Zaliczylam historie! :multi: :multi: :multi: :multi: Fakt faktem, ze nauczyciel nazwal mnie sierotą hah, bowskie musialam robic minki skoro tak stwierdzl :p
A w dodaku wychowawczyni zaczela dzialac w naszej klasie i z WOS'u mam wyzsza ocenke (miedzy innymi za Caritas ^^) :multi: Z gegry mam 4 i musze sie tylko z mapy Polski zglosic we wtorek. I srednia 4,9 łiiiiiiiiiiiiiii I jedna trojeczka z matmy na swiadectwie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

A w dodatku jutro jade do Pedzlow :multi: Na rowerku :loveu: I Misio bedzie z gonia w schronisku :multi: łaaaaa :loveu:

A czy Rodzice rozmawiali ze schroniskiem na temat adopcji? Z tego co wiem, schronisko nie jest przychylne "rezerwacji", bo juz roznie z tym bywalo. Chyba, ze faktycznie bedziecie sie nim interesowac... ;)[/quote]

[I][COLOR=royalblue]Bry Gonia :mudSSSSSSSSSS[/COLOR][/I]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bryyy :multi: :loveu:

A czy Rodzice rozmawiali ze schroniskiem na temat adopcji? Z tego co wiem, schronisko nie jest przychylne "rezerwacji", bo juz roznie z tym bywalo. Chyba, ze faktycznie bedziecie sie nim interesowac... ;)[/quote]

[COLOR=royalblue][I]Bry Gonia :multi: Gratuluje [/I][/COLOR]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Goniu, a gdzie są zdjęcia ?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tyle przegadałyscie, a zdjec ani widu ani slychu :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Goniu, a gdzie są zdjęcia ?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tyle przegadałyscie, a zdjec ani widu ani slychu :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Daguś :buzi:
Wieczorkiem cos powstawiam ;)