Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nerul']Bylam na slocinie- tam w strone Auchan. Głupio mi bylo tak powiedziec Ilonie zeby zadzwonila do ciebie... Bylam z Dżekusiem *__* (walcze o tego psa zeby byl mój). Moze jutro tez bym byla... Co ty na to xD? Aby spacerek?[/quote]
Nie mam pojecia czy bylyscie w moim kierunku, ale do mnie to predzej na Chmelnik niz do Auchan :evil_lol:
Jutro odpadam - w pon. sprawdzian z fizyki i odpytywanko z historii. :shake:

[quote name=':: FiGa ::']A co może nie? :mad: Z tym że mnie zdradzasz juz sie pogodziłam :mad:
[/quote]
Ja? Ja zdradzam? :-o
[quote name=':: FiGa ::']
Ściemniasz :cool1: ...jak cholera :evil_lol::evil_lol:[/quote]
Nie sciemniam, nie mam zwyczaju sciemniac. :evil_lol:
No jaka pewniara :cool1:[/quote]
Po babce mam tę cechę :multi:
Jednym słowem Aztkowa wybawiona, Gosia zmęczona i gotowa do wstawienia kolejnych pięknych fotek :loveu: Nie mam nic przeciwko :cool3:[/quote]
Azutek wybawiony i nadal gotow do dzialania, gonia także :D
Własnie wrocilam z koszenia ciag dalszy, bo przestalo padac i sloneczko sie na chwileczke pojawilo - caly ogrodek wykoszony :multi: :multi:

ZDJĘCIA? :o

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ja? Ja zdradzam? :-o [/quote]Wyobraź sobie że czytam Azulkowego fotologa cały czas :mad: I widze co się tu wyrabia :shake:

[quote] Nie sciemniam, nie mam zwyczaju sciemniac. :evil_lol: [/quote]:diabloti::diabloti: :turn-l:

[quote] Po babce mam tę cechę :multi: [/quote]Twoja babka to jakaś kretynka musi byś :-o
:evil_lol:

[quote] Azutek wybawiony i nadal gotow do dzialania, gonia także :D
Własnie wrocilam z koszenia ciag dalszy, bo przestalo padac i sloneczko sie na chwileczke pojawilo - caly ogrodek wykoszony :multi: :multi:[/quote]Goniu a wiesz.. u mnie trawka niewykoszoa :siara:
[quote]ZDJĘCIA? :o[/quote]
Tak zdjęcia :cool3: Biednego misia :cool3:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wyobraź sobie że czytam Azulkowego fotologa cały czas :mad: I widze co się tu wyrabia :shake:[/quote]
My jestesmy grzeczni, bardzo grzeczni :D :loveu:
:diabloti::diabloti: :turn-l:[/quote]
:placz: :placz:

Twoja babka to jakaś kretynka musi byś :-o
:evil_lol:[/quote]
Moja babcia jest czaczy :loveu: :loveu: :loveu:
Goniu a wiesz.. u mnie trawka niewykoszoa :siara:[/quote]
Chętnie!!!! :multi: :multi:
Tak zdjęcia :cool3: Biednego misia :cool3:[/quote]
Baterie sa padniete, nie chce mi sie ich łądowac. :lol:

Posted

Uch... Ale się nagadałyście :D
[quote name='g_o_n_i_a']
Przynudzam. Całe zycie to samo - przez sms'y, na gadulcu, na Dogo. Coz goopek to goopek
Dzieki... Jakos to bedzie. [/quote]

Kto przynudza to przynudza - na pewno nie Ty :razz:

[quote name='g_o_n_i_a']Czy to krówka mu-mu?
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/274/fa3a9f119a104708.jpg[/IMG][/URL]

[/quote]

Moja Krówcia mu mu :loveu: :loveu:

[quote name='g_o_n_i_a'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/274/b5dec0aa47281bbf.jpg[/IMG][/URL]
[/quote]

Prawie jak poza wystawowa :razz: Super :D

Co Wy, Rzeszowskie krowy macie z ta cholerą? U Ilonki dziś jest gorąco... jak cholera :evil_lol:
Pamiętasz jak pisałam Ci o wypadku na boisku? to moja reka z którą szłam przez miasto [dodaj jeszcze do tego drugą dłoń, kolano i łokcia z których wypływały podobne struzki krwi ]
[IMG]http://img371.imageshack.us/img371/4397/40105759je8.jpg[/IMG]

A to końcowt efekt [+ bandaż na kolanie :lol:]
[IMG]http://img82.imageshack.us/img82/1022/70468857vs3.jpg[/IMG]
[/quote]

Sylwuś :loveu: Co Ty wyprawiałaś, że tyle bandaży?? :crazyeye: Mi nic nie pisałam - obrażam się :evil_lol: (Żart ;D)

Ale Wy tam mnie naobgadałyście :mad: Ja Wam dam!! JA WAM DAM :-x
Gosiu tyle tam tych fotek Azulki, ale tu jest limit, tak to bym je wszystkie zacytowała :loveu: Jak tam uszko??

Posted

[quote name='psiulka']Uch... Ale się nagadałyście :D

Kto przynudza to przynudza - na pewno nie Ty :razz:

Moja Krówcia mu mu :loveu: :loveu:

Prawie jak poza wystawowa :razz: Super :D

Sylwuś :loveu: Co Ty wyprawiałaś, że tyle bandaży?? :crazyeye: Mi nic nie pisałam - obrażam się :evil_lol: (Żart ;D)

Ale Wy tam mnie naobgadałyście :mad: Ja Wam dam!! JA WAM DAM :-x
Gosiu tyle tam tych fotek Azulki, ale tu jest limit, tak to bym je wszystkie zacytowała :loveu: Jak tam uszko??[/quote]

My jestesmy gadulki - paskudki. :evil_lol:
PRZYNUDZAM! :p
Nie odzwiedzilas Krowci mu mu! :shake:
Prawie jak wystawowa, gdyby jeszcze łapki tylnie odpowiednio ustawić, zeby "klata" byla taka wypięta, to by bylo czaczy :lol:
Bo Sylwia jest skromna i tylko do goni pisze o swoich wypadkach :p

Uszko dzisiaj lepiej :loveu: Pol dnia spedzilysmy razem, wyczuwalam momenty, gdy ją ucho swędziało, ochranialam w razie trzepania. W porownaniu do tego co bylo wczoraj czy przed wczoraj, to dzisiaj jest pieknie, bo Aza nie jest rzeźnikiem! :loveu:

Posted

[quote name='ewelinabuck']jestem :multi:

spotkalam tylu kochankow ze w g;lowie mi sie nie miesci co jeden to ladniejszy rudy,w kropki,czarny,z kreconym flosem,szorstkim bylo w czym wybierac:eviltong:[/quote]

W KROPKI? :-o O ludu :loveu: :loveu: :loveu: Trzeba bylo mu podać moj numer tel. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Przeglądałam sobie Figutkową galeryjkę, tak z ciekawosci. I teraz wiem, kedy to wszystko sie mniej wiecej zaczeło (kiedy w moim serduszku zamieszkala pewna osobka) :loveu: - koniec grudnia. :-)
Była u mnie Patrycja hah :evil_lol:I stwierdzilysmy, ze zakladamy strone zal.pl i tam bedziemy wypisywac jakie niektore osoby z naszej klasy są załosne. :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']My jestesmy grzeczni, bardzo grzeczni :D :loveu:
[/quote]Jassssne :-(:-(:-( .........jak cholera..

[quote]
Moja babcia jest czaczy :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Jak cholera :roflt:

[quote] Chętnie!!!! :multi: :multi:[/quote]Zapraszam :loveu:

[quote]Baterie sa padniete, nie chce mi sie ich łądowac. :lol:[/quote]To Ty je ładujesz osobiście? :crazyeye: to jest własnoręcznie? :crazyeye: To niezła jesteś :cool3:

[quote name='psiulka']Uch... Ale się nagadałyście :D[/quote]Myyy?? A gdzieee... :scared:

[quote] Sylwuś :loveu: Co Ty wyprawiałaś, że tyle bandaży?? :crazyeye: Mi nic nie pisałam - obrażam się :evil_lol: (Żart ;D)[/quote]Jak to nie pisałam Ci co?! :mad: Sklerotyczka :placz::placz:

[QUOTE] Ale Wy tam mnie naobgadałyście :mad: Ja Wam dam!! JA WAM DAM :-x [/QUOTE]:siara:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jassssne :-(:-(:-( .........jak cholera..
Jak cholera :roflt:
Zapraszam :loveu:
To Ty je ładujesz osobiście? :crazyeye: to jest własnoręcznie? :crazyeye: To niezła jesteś :cool3:
[/quote]
[quote name=':: FiGa ::']:roflt: Ale wtopa :roflt:[/quote]

Obrażam się! :placz: :placz: :placz:
Nie bedzie zdjęc, nie bede nic pisać o i sie skonczy to szyderstwo z goni :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Przeglądałam sobie Figutkową galeryjkę, tak z ciekawosci. I teraz wiem, kedy to wszystko sie mniej wiecej zaczeło (kiedy w moim serduszku zamieszkala pewna osobka) :loveu: - koniec grudnia. :-)
Była u mnie Patrycja hah :evil_lol:I stwierdzilysmy, ze zakladamy strone zal.pl i tam bedziemy wypisywac jakie niektore osoby z naszej klasy są załosne. :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Typu Andrzej P. :evil_lol: Ploty chodzą po szkole :evil_lol:

Myyy?? A gdzieee... :scared:

Jak to nie pisałam Ci co?! :mad: Sklerotyczka :placz::placz:

:siara:[/quote]

1. Ach te 15 stron wcześniej do tąd :evil_lol:
2. No niby kiedy? :mad:
3. Nie koffam już Was :placz: :placz:

Posted

[quote name='psiulka']Typu Andrzej P. :evil_lol: Ploty chodzą po szkole :evil_lol:
[/quote]
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Brawo Ilonko, szczegolnie zaslugi mu sie należą za tę koszulę z płomieniami.:roflt::roflt::roflt:
[quote name='psiulka']
1. Ach te 15 stron wcześniej do tąd :evil_lol:
3. Nie koffam już Was :placz: :placz:[/quote]
Cichaj!!
Dlaczego mnie? :placz: :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [COLOR=red]Brawo Ilonko, szczegolnie zaslugi mu sie należą za tę koszulę z płomieniami[/COLOR].:roflt::roflt::roflt:

Cichaj!!
Dlaczego mnie? :placz: :placz:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: [COLOR=red]Powiedz mu, że jest boska :roflt: Zablokował mnie na gadu odkąd Andżela napisała mu że podoba jej się inny :evil_lol: Rozpowiedział wszystkim :roflt: [/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=black]Dlatego Ciebie bo Sylwię też o! :mad: :placz: [/COLOR]

Posted

[quote name='psiulka']:roflt: :roflt: :roflt: [COLOR=red]Powiedz mu, że jest boska :roflt: Zablokował mnie na gadu odkąd Andżela napisała mu że podoba jej się inny :evil_lol: Rozpowiedział wszystkim :roflt: [/COLOR]

[COLOR=black]Dlatego Ciebie bo Sylwię też o! :mad: :placz: [/COLOR][/quote]
Nie powiem mu, wystarczylo, ze Monika P. powiedziala mu, ze "każdy juz obgadal twoją zajebistą bluzkę", to ją zaraz sciągnął, schrowal do plecaka i wiecej pewnie w niej go nie zobaczymy :roflt::roflt:
No łądnie :placz: Ale ona mnie nie kofa :placz: Z dwojki goopkow, chce zrobic piątke, bez konsutacji ze mną... :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Napewno mnie? A moze innego goopka? Goopka Ilone? Goopka Nerulca? :placz: :placz:[/quote]

Goopka Goni żaden inny nie zastąpi :evil_lol: