:: FiGa :: Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ta, w koncu z klasowki z bryl mam troje! :multi:[/quote] A ja z ostatniej mam... o cholera! 1 :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a'] Zdradzasz mnie z Iloną? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]Jak cholera... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a'] Ło matko :placz: :placz: Jaka sierotka :placz: :placz: :calus:[/quote]hmmm... przyzwyczaiłam się :razz: Dziś wybiłam palca - siatka of cors :angryy: [quote name='g_o_n_i_a'] Niestety na Jamnika nas nie stac (mowie oczywiscie o lecznicy), wybraliśmy lecznicę, która ponoć konkretna - Agamat. Oczywiscie pomijam wszystkie piski i stresy Azy, pieprzona babka z Doktorka tak wlasnie nam psa wystraszyla przy obcinaniu pazurów :placz: Pan bardzo miły, Azulek wyrywal sie strasznie, za to nasikala na wycieraczke panu doktorowi :evil_lol: CAŁKIEM ŚWIADOMIE![/quote]I dobrze zrobiła :evil_lol: Czytam to 'na jamnika nas nie stać' i zatrzymałam się.. To Gonia chciała kupic sobie jamnika? :crazyeye::crazyeye: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A ja z ostatniej mam... o cholera! 1 :diabloti: [/quote] A to 1 poprawisz na 5 a jak :cool3: :cool3: [quote name=':: FiGa ::'] Jak cholera... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] Gonia odepchęnia :placz: [quote name=':: FiGa ::'] hmmm... przyzwyczaiłam się :razz: Dziś wybiłam palca - siatka of cors :angryy: [/quote] Faajnie :evil_lol: :calus: Kofam siatkowke :loveu: [quote name=':: FiGa ::'] I dobrze zrobiła :evil_lol: Czytam to 'na jamnika nas nie stać' i zatrzymałam się.. To Gonia chciała kupic sobie jamnika? :crazyeye::crazyeye: :lol:[/quote] Goopek :evil_lol: Dlatego w nawiasie napisalam, ze chodzi o lecznice. Nie preferuje parówek :evil_lol: :D Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Hej Goniu... Sorki ze tak nagle napadam ale mam pytanko... Wogóle to zaczne od tego ze sunia piękna... Pozatym moja kumpelka Ilona opowiadala mi o tobie... Mogłabys sie jutro spodkac z psami (Ilona bedzie, ja bede z psem jej sąsiada Dżekim i jej znajoma Ewelina z Nelą)? Quote
g_o_n_i_a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Nerul']Hej Goniu... Sorki ze tak nagle napadam ale mam pytanko... Wogóle to zaczne od tego ze sunia piękna... Pozatym moja kumpelka Ilona opowiadala mi o tobie... Mogłabys sie jutro spodkac z psami (Ilona bedzie, ja bede z psem jej sąsiada Dżekim i jej znajoma Ewelina z Nelą)?[/quote] Nerul witaj:razz: Azulka chora, jak za dlugo jest na powietrzu (zwlaszcza, ze mocno wieje ostatnio) to trzepie lepkiem i rozwala sobie ucho. Poza tym, moze Ilona Ci wspominala, koncze gimnazjum i teraz jest straszna nagonka. Chętnie sie spotkam za jakis czas - 3 tygodnie moze? Dzieki za propozycje. Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ja co tydzien jestem u Ilony i Dżekiego... a pozatym wiem wiem ze nagonka w szkole- ja jako 2 gim to mam podobnie. Sorki ze tak późno pisze bo Ilon mnie od miesiąca namawia a ja sie wstydzilam :( jak niewiem co. Za 3 tygodnie niestety mnie niebedzie ale poczatkiem czerwca oczywiscie moglabym sie wybrac :D:D No i zyczę zdrowia dla Azulki :* Quote
g_o_n_i_a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Nerul']Ja co tydzien jestem u Ilony i Dżekiego... a pozatym wiem wiem ze nagonka w szkole- ja jako 2 gim to mam podobnie. Sorki ze tak późno pisze bo Ilon mnie od miesiąca namawia a ja sie wstydzilam :( jak niewiem co. Za 3 tygodnie niestety mnie niebedzie ale poczatkiem czerwca oczywiscie moglabym sie wybrac :D:D No i zyczę zdrowia dla Azulki :*[/quote] Wlasnie Aneta, mialas napisac do mnie :mad: :-( Nie ma problemu, z pewnoscia chętnie wybiorę sie na jakies spotkanko. Tylko gdzies po 10 czerwca - po bierzmowaniu. :roll: ;) Dzięki. :p Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 No widzicie i Nerul ochrzan dostal xD A jakie imie wybralas (to tak na marginesie). Wiesz wstydzilam sie ciebie bardzo, ja jestem smiala ale przez neta mi głupio tak... Quote
Paulina_mickey Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 hey Goniu:buzi: wpadłam sie przywitać:D dziś na szczęście pisałam ostatnią pisemną mature z biologi i pisemnych KONIEC:multi: jeszcze tylko dwie ustne i z głowy:multi: :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Jak widze wszsyscy mają jakies testy teraz- ja dopiero za rok. Kurcze ile ja bym dala aby z wami wszystkimi robic wielkie psie spacerki. Tyle mam fajnych miejsc na głowie ze cos :D:D Quote
:: FiGa :: Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A to 1 poprawisz na 5 a jak :cool3: :cool3:[/quote] Tia.. :shake::shake: [quote name='g_o_n_i_a'] Gonia odepchęnia :placz:[/quote]Babcia tez ma prawo do prywatnego zycia :mad: [quote name='g_o_n_i_a'] Faajnie :evil_lol: :calus: Kofam siatkowke :loveu:[/quote] A ja nie kofam :mad: Ścinac mocno nie potrafię :mad::mad: a jak już się uda to sa straty w ludziach.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a'] Goopek :evil_lol: Dlatego w nawiasie napisalam, ze chodzi o lecznice. Nie preferuje parówek :evil_lol: :D[/quote]Idz ty niedobra! Quote
:: FiGa :: Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Nerul']No widzicie i Nerul ochrzan dostal xD A jakie imie wybralas (to tak na marginesie). Wiesz wstydzilam sie ciebie bardzo, ja jestem smiala ale przez neta mi głupio tak...[/quote]No na wystawie nie byłaś znowu taka niesmiała :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Nerul']No widzicie i Nerul ochrzan dostal xD A jakie imie wybralas (to tak na marginesie). Wiesz wstydzilam sie ciebie bardzo, ja jestem smiala ale przez neta mi głupio tak...[/quote] :D Trzecie imie? Chyba Kinga. ;-) [quote name='Paulina_mickey']hey Goniu:buzi: wpadłam sie przywitać:D dziś na szczęście pisałam ostatnią pisemną mature z biologi i pisemnych KONIEC:multi: jeszcze tylko dwie ustne i z głowy:multi: :diabloti:[/quote] Witaj Paulinko :multi: Gratuluje :D :calus: Trzymalam lapki przynajmniej na dwoch pisemnych (polski i angielski), aczkolwiek dzisiaj jakas bieganina z Azutkowa, wiec ciezko bylo. ;-) Za ustne bede lapska trzymac :lol: [quote name='Nerul']Jak widze wszsyscy mają jakies testy teraz- ja dopiero za rok. Kurcze ile ja bym dala aby z wami wszystkimi robic wielkie psie spacerki. Tyle mam fajnych miejsc na głowie ze cos :D:D[/quote] Nerul, zobaczysz jak bedzie w III klasie. Powiem jedno - MASAKRA :evil_lol: Burcik jeszcze przed wypadkiem z gonią :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/78be89a45cc774f0.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/afe0bccc98f0536d.jpg[/IMG][/URL] Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Figul to ty nic niemówilas xD ja tam krzyczalam na pół wystawy, ale wiesz az mi głupio bylo... ale teraz drogie kolezanki dopingujcie mnie bo od 2 miesiecy walcze o pewnego psa- moze niedługo bedzie mój. Figul kochany mój bedziesz kiedys moze na jakims spacerku? A pozatym... bylas chociaż raz na meczu siatkówki w Rzeszowie? Quote
g_o_n_i_a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Babcia tez ma prawo do prywatnego zycia :mad: [/quote] Gonia niepotrzebna :placz: :placz: Jestem grzeczne dziecię!! A nie moja wina, ze wole psy troche z wyższym podwoziem. ;-) Co do matmy - poprawisz, bo bede lapki trzymac! :loveu: Ja w ogole scinac nie umiem :D [quote name=':: FiGa ::']No na wystawie nie byłaś znowu taka niesmiała :eviltong:[/quote] :o to czemu WY WSZYSCY sie spotkaliscie, a ja nie? Pff!! :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/8fe3e8ea6a91935a.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/7a6908d1bebeb8e9.jpg[/IMG][/URL] Quote
g_o_n_i_a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/332/1a27f14298e222a9.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/332/7c4fa016f13a1a4a.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/8057f16427757e49.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/1bb4ff3adf986abd.jpg[/IMG][/URL] Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Macie talent... a pozatym Gonia na wystawie w Rzeszowie to sporo osób bylo ale jakos sie niespecjalnie zgadalismy. Byla Martyna, Figulca z milion razy spodkalam ale tylko Hej, Hej, potem Ilone i taka Pauline spod Lublina co wystawia... byla tez ze mną przyjaciółka Kamila ale dziwnie drętwo bylo. Na spacerach miejmy nadzieje lepiej bedzie... Wiec co mamy planowac na 10 czerwca? Quote
g_o_n_i_a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 I moja Dama :loveu: ;-) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/22a09a7937bab913.jpg[/IMG][/URL] Z innej perspektywy :D [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/a155e7cb903498bb.jpg[/IMG][/URL] Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Figul no czego sie przestraszylas xD Sunia z tylnego profilu tylko :D:D Quote
g_o_n_i_a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Nerul']Macie talent... a pozatym Gonia na wystawie w Rzeszowie to sporo osób bylo ale jakos sie niespecjalnie zgadalismy. Byla Martyna, Figulca z milion razy spodkalam ale tylko Hej, Hej, potem Ilone i taka Pauline spod Lublina co wystawia... byla tez ze mną przyjaciółka Kamila ale dziwnie drętwo bylo. Na spacerach miejmy nadzieje lepiej bedzie... Wiec co mamy planowac na 10 czerwca?[/quote] Widzialam Martynę, Sylwię :loveu:, Ilonę. Paulinki i Ciebie nie widzialam. ;-) Ja kwestowałam :D :D :D :D Quote
g_o_n_i_a Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']woooooooooooooooooow :mdleje:[/quote] CZO CI? :crazyeye: :cool3: [quote name='Nerul']Figul no czego sie przestraszylas xD Sunia z tylnego profilu tylko :D:D[/quote] Ładna dooopka nie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Goniu jak mnie moglas nie widziec?! Jestem oburzona xD napewno mnie słyszalas i mój szatanski smiech... a jak widzialas okrąglejszą dziewczyne (Kamile) i taką obcietą od garnka w okularkach to ja xD (teraz mam inną fryzure i niewyglądam jak od rondelka :D) Quote
:: FiGa :: Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Nerul']Figul to ty nic niemówilas xD ja tam krzyczalam na pół wystawy, ale wiesz az mi głupio bylo... ale teraz drogie kolezanki dopingujcie mnie bo od 2 miesiecy walcze o pewnego psa- moze niedługo bedzie mój. Figul kochany mój bedziesz kiedys moze na jakims spacerku? A pozatym... bylas chociaż raz na meczu siatkówki w Rzeszowie?[/quote]Na meczu nie byłam, ta chciałoby mi się jechać taki kawał na siatke :eviltong: Ale w noge gramy w rzeszowie co rok :cool3: Na ubiegłych wakacjach Ilonka miała przyjechać na nasz mecz :mad: ale nie przyjechała :mad: A no właśnie pisze że na wystawie żywo podeszłaś do mnie, ja zamotana bo nie mogłam was znaleść... :evil_lol: A póxniej sie od was odłączyłam bo zobaczyłam moje:loveu: szwajcary i super miłym hodowcą :loveu: [wy napastowałyście wtedy hovy :evil_lol:] [quote name='g_o_n_i_a']Gonia niepotrzebna Jestem grzeczne dziecię!! A nie moja wina, ze wole psy troche z wyższym podwoziem. Co do matmy - poprawisz, bo bede lapki trzymac! :loveu: Ja w ogole scinac nie umiem :D to czemu WY WSZYSCY sie spotkaliscie, a ja nie? Pff!! [/quote]:crazyeye::crazyeye: A to czemu? :crazyeye::crazyeye: Misio.. E, ja też :loveu: A moja miłośc to doooooooogi :loveu::loveu::loveu: Dizekuję :multi: Nienawidze siatki :mad: Bo Ty biegałaś z puszeczka do której nie mogłam wepchnąc pieniążków :oops: i musiałaś mi pomagać :oops::oops: Niezdara na caaałej liniii :oops::oops::oops: [quote] Figul no czego sie przestraszylas xD Sunia z tylnego profilu tylko :-D:-D[/quote]Ja Azulke z tej perspektywy znam :evil_lol::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Tylko oczywiscie Nera zacofana i nikogo poza Pauliną i Lenką nieznam... niestety no i Ilonką i Czikulem kochanym. To dzięki nim poznalam Dżekiego i Age (Figa pewnie zna pieski z innego fora na którym byly fotografie ;)) Quote
Recommended Posts