Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ta, w koncu z klasowki z bryl mam troje! :multi:[/quote] A ja z ostatniej mam... o cholera! 1 :diabloti:

[quote name='g_o_n_i_a'] Zdradzasz mnie z Iloną? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]Jak cholera... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='g_o_n_i_a'] Ło matko :placz: :placz: Jaka sierotka :placz: :placz: :calus:[/quote]hmmm... przyzwyczaiłam się :razz: Dziś wybiłam palca - siatka of cors :angryy:

[quote name='g_o_n_i_a'] Niestety na Jamnika nas nie stac (mowie oczywiscie o lecznicy), wybraliśmy lecznicę, która ponoć konkretna - Agamat. Oczywiscie pomijam wszystkie piski i stresy Azy, pieprzona babka z Doktorka tak wlasnie nam psa wystraszyla przy obcinaniu pazurów :placz: Pan bardzo miły, Azulek wyrywal sie strasznie, za to nasikala na wycieraczke panu doktorowi :evil_lol: CAŁKIEM ŚWIADOMIE![/quote]I dobrze zrobiła :evil_lol:
Czytam to 'na jamnika nas nie stać' i zatrzymałam się.. To Gonia chciała kupic sobie jamnika? :crazyeye::crazyeye:
:lol:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A ja z ostatniej mam... o cholera! 1 :diabloti:
[/quote]
A to 1 poprawisz na 5 a jak :cool3: :cool3:
[quote name=':: FiGa ::']
Jak cholera... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]
Gonia odepchęnia :placz:
hmmm... przyzwyczaiłam się :razz: Dziś wybiłam palca - siatka of cors :angryy:
[/quote]
Faajnie :evil_lol: :calus: Kofam siatkowke :loveu:

I dobrze zrobiła :evil_lol:
Czytam to 'na jamnika nas nie stać' i zatrzymałam się.. To Gonia chciała kupic sobie jamnika? :crazyeye::crazyeye:
:lol:[/quote]
Goopek :evil_lol: Dlatego w nawiasie napisalam, ze chodzi o lecznice. Nie preferuje parówek :evil_lol: :D

Posted

Hej Goniu... Sorki ze tak nagle napadam ale mam pytanko... Wogóle to zaczne od tego ze sunia piękna... Pozatym moja kumpelka Ilona opowiadala mi o tobie... Mogłabys sie jutro spodkac z psami (Ilona bedzie, ja bede z psem jej sąsiada Dżekim i jej znajoma Ewelina z Nelą)?

Posted

[quote name='Nerul']Hej Goniu... Sorki ze tak nagle napadam ale mam pytanko... Wogóle to zaczne od tego ze sunia piękna... Pozatym moja kumpelka Ilona opowiadala mi o tobie... Mogłabys sie jutro spodkac z psami (Ilona bedzie, ja bede z psem jej sąsiada Dżekim i jej znajoma Ewelina z Nelą)?[/quote]
Nerul witaj:razz:
Azulka chora, jak za dlugo jest na powietrzu (zwlaszcza, ze mocno wieje ostatnio) to trzepie lepkiem i rozwala sobie ucho. Poza tym, moze Ilona Ci wspominala, koncze gimnazjum i teraz jest straszna nagonka. Chętnie sie spotkam za jakis czas - 3 tygodnie moze? Dzieki za propozycje.

Posted

Ja co tydzien jestem u Ilony i Dżekiego... a pozatym wiem wiem ze nagonka w szkole- ja jako 2 gim to mam podobnie. Sorki ze tak późno pisze bo Ilon mnie od miesiąca namawia a ja sie wstydzilam :( jak niewiem co. Za 3 tygodnie niestety mnie niebedzie ale poczatkiem czerwca oczywiscie moglabym sie wybrac :D:D No i zyczę zdrowia dla Azulki :*

Posted

[quote name='Nerul']Ja co tydzien jestem u Ilony i Dżekiego... a pozatym wiem wiem ze nagonka w szkole- ja jako 2 gim to mam podobnie. Sorki ze tak późno pisze bo Ilon mnie od miesiąca namawia a ja sie wstydzilam :( jak niewiem co. Za 3 tygodnie niestety mnie niebedzie ale poczatkiem czerwca oczywiscie moglabym sie wybrac :D:D No i zyczę zdrowia dla Azulki :*[/quote]
Wlasnie Aneta, mialas napisac do mnie :mad: :-(
Nie ma problemu, z pewnoscia chętnie wybiorę sie na jakies spotkanko. Tylko gdzies po 10 czerwca - po bierzmowaniu. :roll: ;)
Dzięki. :p

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A to 1 poprawisz na 5 a jak :cool3: :cool3:[/quote] Tia.. :shake::shake:

[quote name='g_o_n_i_a'] Gonia odepchęnia :placz:[/quote]Babcia tez ma prawo do prywatnego zycia :mad:

[quote name='g_o_n_i_a'] Faajnie :evil_lol: :calus: Kofam siatkowke :loveu:[/quote] A ja nie kofam :mad: Ścinac mocno nie potrafię :mad::mad: a jak już się uda to sa straty w ludziach.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='g_o_n_i_a'] Goopek :evil_lol: Dlatego w nawiasie napisalam, ze chodzi o lecznice. Nie preferuje parówek :evil_lol: :D[/quote]Idz ty niedobra!

Posted

[quote name='Nerul']No widzicie i Nerul ochrzan dostal xD A jakie imie wybralas (to tak na marginesie). Wiesz wstydzilam sie ciebie bardzo, ja jestem smiala ale przez neta mi głupio tak...[/quote]No na wystawie nie byłaś znowu taka niesmiała :eviltong:

Posted

[quote name='Nerul']No widzicie i Nerul ochrzan dostal xD A jakie imie wybralas (to tak na marginesie). Wiesz wstydzilam sie ciebie bardzo, ja jestem smiala ale przez neta mi głupio tak...[/quote]
:D Trzecie imie? Chyba Kinga. ;-)

[quote name='Paulina_mickey']hey Goniu:buzi:
wpadłam sie przywitać:D
dziś na szczęście pisałam ostatnią pisemną mature z biologi i pisemnych KONIEC:multi:
jeszcze tylko dwie ustne i z głowy:multi: :diabloti:[/quote]
Witaj Paulinko :multi:
Gratuluje :D :calus: Trzymalam lapki przynajmniej na dwoch pisemnych (polski i angielski), aczkolwiek dzisiaj jakas bieganina z Azutkowa, wiec ciezko bylo. ;-)
Za ustne bede lapska trzymac :lol:

[quote name='Nerul']Jak widze wszsyscy mają jakies testy teraz- ja dopiero za rok. Kurcze ile ja bym dala aby z wami wszystkimi robic wielkie psie spacerki. Tyle mam fajnych miejsc na głowie ze cos :D:D[/quote]
Nerul, zobaczysz jak bedzie w III klasie. Powiem jedno - MASAKRA :evil_lol:

Burcik jeszcze przed wypadkiem z gonią :loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/78be89a45cc774f0.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/afe0bccc98f0536d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Figul to ty nic niemówilas xD ja tam krzyczalam na pół wystawy, ale wiesz az mi głupio bylo... ale teraz drogie kolezanki dopingujcie mnie bo od 2 miesiecy walcze o pewnego psa- moze niedługo bedzie mój. Figul kochany mój bedziesz kiedys moze na jakims spacerku? A pozatym... bylas chociaż raz na meczu siatkówki w Rzeszowie?

Posted

Babcia tez ma prawo do prywatnego zycia :mad:
[/quote]
Gonia niepotrzebna :placz: :placz:
Jestem grzeczne dziecię!! A nie moja wina, ze wole psy troche z wyższym podwoziem. ;-)
Co do matmy - poprawisz, bo bede lapki trzymac! :loveu:

Ja w ogole scinac nie umiem :D
[quote name=':: FiGa ::']No na wystawie nie byłaś znowu taka niesmiała :eviltong:[/quote]
:o to czemu WY WSZYSCY sie spotkaliscie, a ja nie? Pff!! :mad:

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/8fe3e8ea6a91935a.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/7a6908d1bebeb8e9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/332/1a27f14298e222a9.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/332/7c4fa016f13a1a4a.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/8057f16427757e49.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/1bb4ff3adf986abd.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Macie talent... a pozatym Gonia na wystawie w Rzeszowie to sporo osób bylo ale jakos sie niespecjalnie zgadalismy. Byla Martyna, Figulca z milion razy spodkalam ale tylko Hej, Hej, potem Ilone i taka Pauline spod Lublina co wystawia... byla tez ze mną przyjaciółka Kamila ale dziwnie drętwo bylo. Na spacerach miejmy nadzieje lepiej bedzie... Wiec co mamy planowac na 10 czerwca?

Posted

I moja Dama :loveu: ;-)
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/22a09a7937bab913.jpg[/IMG][/URL]

Z innej perspektywy :D
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/a155e7cb903498bb.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Nerul']Macie talent... a pozatym Gonia na wystawie w Rzeszowie to sporo osób bylo ale jakos sie niespecjalnie zgadalismy. Byla Martyna, Figulca z milion razy spodkalam ale tylko Hej, Hej, potem Ilone i taka Pauline spod Lublina co wystawia... byla tez ze mną przyjaciółka Kamila ale dziwnie drętwo bylo. Na spacerach miejmy nadzieje lepiej bedzie... Wiec co mamy planowac na 10 czerwca?[/quote]

Widzialam Martynę, Sylwię :loveu:, Ilonę. Paulinki i Ciebie nie widzialam. ;-)
Ja kwestowałam :D :D :D :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']woooooooooooooooooow :mdleje:[/quote]
CZO CI? :crazyeye: :cool3:

[quote name='Nerul']Figul no czego sie przestraszylas xD Sunia z tylnego profilu tylko :D:D[/quote]
Ładna dooopka nie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Goniu jak mnie moglas nie widziec?! Jestem oburzona xD napewno mnie słyszalas i mój szatanski smiech... a jak widzialas okrąglejszą dziewczyne (Kamile) i taką obcietą od garnka w okularkach to ja xD (teraz mam inną fryzure i niewyglądam jak od rondelka :D)

Posted

[quote name='Nerul']Figul to ty nic niemówilas xD ja tam krzyczalam na pół wystawy, ale wiesz az mi głupio bylo... ale teraz drogie kolezanki dopingujcie mnie bo od 2 miesiecy walcze o pewnego psa- moze niedługo bedzie mój. Figul kochany mój bedziesz kiedys moze na jakims spacerku? A pozatym... bylas chociaż raz na meczu siatkówki w Rzeszowie?[/quote]Na meczu nie byłam, ta chciałoby mi się jechać taki kawał na siatke :eviltong: Ale w noge gramy w rzeszowie co rok :cool3: Na ubiegłych wakacjach Ilonka miała przyjechać na nasz mecz :mad: ale nie przyjechała :mad:
A no właśnie pisze że na wystawie żywo podeszłaś do mnie, ja zamotana bo nie mogłam was znaleść... :evil_lol: A póxniej sie od was odłączyłam bo zobaczyłam moje:loveu: szwajcary i super miłym hodowcą :loveu: [wy napastowałyście wtedy hovy :evil_lol:]

[quote name='g_o_n_i_a']Gonia niepotrzebna
Jestem grzeczne dziecię!! A nie moja wina, ze wole psy troche z wyższym podwoziem.
Co do matmy - poprawisz, bo bede lapki trzymac! :loveu:

Ja w ogole scinac nie umiem :D

to czemu WY WSZYSCY sie spotkaliscie, a ja nie? Pff!! [/quote]:crazyeye::crazyeye: A to czemu? :crazyeye::crazyeye:

Misio.. E, ja też :loveu: A moja miłośc to doooooooogi :loveu::loveu::loveu:

Dizekuję :multi:

Nienawidze siatki :mad:

Bo Ty biegałaś z puszeczka do której nie mogłam wepchnąc pieniążków :oops: i musiałaś mi pomagać :oops::oops: Niezdara na caaałej liniii :oops::oops::oops:

[quote] Figul no czego sie przestraszylas xD Sunia z tylnego profilu tylko :-D:-D[/quote]Ja Azulke z tej perspektywy znam :evil_lol::evil_lol:

Posted

Tylko oczywiscie Nera zacofana i nikogo poza Pauliną i Lenką nieznam... niestety no i Ilonką i Czikulem kochanym. To dzięki nim poznalam Dżekiego i Age (Figa pewnie zna pieski z innego fora na którym byly fotografie ;))