Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=Blue][U][SIZE=5] Azuniu!!! [/SIZE][/U]
Wierny przyjaciel jest w życiu kojącym balsamem i najpewniejszą obroną. [/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=Blue]
[/COLOR][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=Blue]Możesz zgromadzić przeróżne skarby, ale najcenniejszą rzeczą jest prawdziwy przyjaciel. [/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=Blue]
[/COLOR][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=Blue]Sam widok przyjaciela wzbudza w sercu radość, która wypełnia całe wnętrze człowieka. [/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=Blue]
[/COLOR][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=Blue]Z nim żyje się w najgłębszej jedności, która napełnia duszę niewypowiedzianym szczęściem. [/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=Blue]
[/COLOR][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=Blue]Pamięć o nim rozpala nasz umysł i uwalnia go od rozlicznych zmartwień. [/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=Blue]
[/COLOR][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=Blue]Słowa te tylko ten zrozumie, kto ma oddanego przyjaciela; kto spotykając go codziennie odczuwa ciągle jego potrzebę...
[SIZE=4][U]Azuniu..[/U] Ty jesteś takim przyjacielem dla Goni. Życze Ci dużo dużo zdrówka, szczęscia i radości. Niech śliczny usmiech na pyszczu Twym zawsze cieszy pancię i cioteczki, które kochają, pamiętają i tęsknią.. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń króweczko..[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

[CENTER][IMG]http://img352.imageshack.us/img352/3732/bcbc08f4a9da9ed1dg4.jpg[/IMG]
[/CENTER]

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']ej co do tych kontaktów to ja wnosze protest:mad:
ja mam tylko kantakt na DGM a gdzie wspomniana komórka i gadu Goniu?:cool3: :evil_lol:[/quote]

Ha! a ja mam i gadu i komorke Goni :megagrin::evillaug::evilbat::turn-l::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laola:

Posted

[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_11_3.gif[/IMG][/URL] Wszystkiego najlepszego :tort::tort::tort:

Gonia nie smutaj i usmiech prosze malutki chociaz ale zeby był ;)
Przylazłam sie przywitac po długiej podrózy ;)

Posted

[B][COLOR=red][SIZE=6]AZULKO 1000 lat[/SIZE] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]wspólnie przeżytych razem z Gonią !!!![/COLOR][/B]

:tort: :BIG: :BIG: .[B][COLOR=red]........................!!!![/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=Red]AZIU AZIU !!!!!!!!!!!!!!!!! 100 LAT LAT !!!!! ::new-bday: :BIG:[/COLOR]

[/B][INDENT][B]Jest jeden aspekt, pod którym zwierzęta przewyższają człowieka - ich łagodne, spokojne cieszenie się chwilą obecną.[/B][/INDENT][COLOR=Orange] [/COLOR][COLOR=Orange][URL="http://www.cytaty.info/arthurschopenhauer"] Arthur Schopenhauer[/URL][/COLOR]

AZULKA CIESZ SIE RAZEM ZE SWOJą GONIA UKOCHANą KAżDą CHWILA!!!! NIE POZWOLCIE, BY SMUTNE ZAMęTY WDARłY SIę CHOCIAż NA MOMENTO ..... AZULCIA OPIEKUJ SIę MAłą :loveu: i wyciągaj na dłuuuugie spacerki :D BO TY MąDRA PSINKA JESTES: ) WIESZ O CO CHODZI :d

AZULKA AZULKA :tort: mniam mniam :)

żYCZENIA URODZINOWE I MNóSTWO PYCHOLóW SKłADAJą:
[I]Patiszon :bluepaw:
Bejbus :bluepaw:
Brutowski:bluepaw:
Syriusz, Precel ,Pestka, Plama :bluepaw:
Antonio i Tristi :bluepaw:
Ekipa Patyków :bluepaw:
iiiii ja- Duża:oops: :bluepaw:
[/I]

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue][U][SIZE=5]Azuniu!!! [/SIZE][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[SIZE=3]
[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=blue]Wierny przyjaciel jest w życiu kojącym balsamem i najpewniejszą obroną. [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue]Możesz zgromadzić przeróżne skarby, ale najcenniejszą rzeczą jest prawdziwy przyjaciel. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue]Sam widok przyjaciela wzbudza w sercu radość, która wypełnia całe wnętrze człowieka. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue]Z nim żyje się w najgłębszej jedności, która napełnia duszę niewypowiedzianym szczęściem. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue]Pamięć o nim rozpala nasz umysł i uwalnia go od rozlicznych zmartwień. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue]Słowa te tylko ten zrozumie, kto ma oddanego przyjaciela; kto spotykając go codziennie odczuwa ciągle jego potrzebę...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=blue][SIZE=4][U]Azuniu..[/U] Ty jesteś takim przyjacielem dla Goni. Życze Ci dużo dużo zdrówka, szczęscia i radości. Niech śliczny usmiech na pyszczu Twym zawsze cieszy pancię i cioteczki, które kochają, pamiętają i tęsknią.. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń króweczko..[/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][IMG]http://img352.imageshack.us/img352/3732/bcbc08f4a9da9ed1dg4.jpg[/IMG][/CENTER]
[/quote]

Śliczny tekst... ^^

[SIZE=6]Azuniu, wszystkiego najlepsiejszego z okazji Twoich 3 - cich urodzinek :multi: :multi: Życzę Ci wiele wspaniałych chwil spędzonych z Pańcią, wspólnych długich spacerów i wszystkiego co sobie zamarzysz u bogu Twojej najwierniejszej przyjaciółki...[/SIZE]
[SIZE=6][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=deepskyblue]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tort: :new-bday: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=#00bfff][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred]Będą jakieś urodzinowe fotki :cool3: [/COLOR]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Gosia przepięknie napisałaś o Azulce :)

Jak dobrze ze mamy te swoje przyjaciółki :multi::multi::loveu::loveu:
Wszystkiego naj naj :loveu::loveu: :buzi:[/quote]
no nie:mad:
poczułam sie zdyskryminowana tzn nie ja tylko Mickey:mad: :evil_lol:
moja psina nie jest dziewuchą no może wygląda:oops: ale uwierzcie na słowo jest "rasowym samcem":diabloti:

Posted

[quote name='ewelinabuck']wszystkiego naj naj Azulko:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: niech ci pancia duzo smaczkow kupi:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: zyj 1oooooo lat[/quote]
Kupiłam, kupiłam, malutko, bo zbieramy na wizytę u weta (ucholki chore :placz:, wiec nawet na doladowanie na kom nie przeznaczam) a Azulkowa dobra dziewczynka wiec z Kundelkowymi i Mieleckimi Pędzlami się podzieliła.

[quote name='_ChiQuiTa_']Gosia przepięknie napisałaś o Azulce :)
Jak dobrze ze mamy te swoje przyjaciółki :multi::loveu::loveu:
Wszystkiego naj naj :loveu::loveu: :buzi:
[/quote]
Gonia jak pięknie pisze to znaczy, ze prosto z serduszka :loveu:

[quote name=':: FiGa ::'] [CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue][U][SIZE=5]Azuniu!!! [/SIZE][/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[SIZE=3]
[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=blue]Wierny przyjaciel jest w życiu kojącym balsamem i najpewniejszą obroną. [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue]Możesz zgromadzić przeróżne skarby, ale najcenniejszą rzeczą jest prawdziwy przyjaciel. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue]Sam widok przyjaciela wzbudza w sercu radość, która wypełnia całe wnętrze człowieka. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue]Z nim żyje się w najgłębszej jedności, która napełnia duszę niewypowiedzianym szczęściem. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue]Pamięć o nim rozpala nasz umysł i uwalnia go od rozlicznych zmartwień. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue]Słowa te tylko ten zrozumie, kto ma oddanego przyjaciela; kto spotykając go codziennie odczuwa ciągle jego potrzebę...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=blue][SIZE=4][U]Azuniu..[/U] Ty jesteś takim przyjacielem dla Goni. Życze Ci dużo dużo zdrówka, szczęscia i radości. Niech śliczny usmiech na pyszczu Twym zawsze cieszy pancię i cioteczki, które kochają, pamiętają i tęsknią.. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń króweczko..[/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER]
[/quote]
Azutek dziękuje!

[quote name='Usia'][URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_11_3.gif[/IMG][/URL] Wszystkiego najlepszego

Gonia nie smutaj i usmiech prosze malutki chociaz ale zeby był ;)
Przylazłam sie przywitac po długiej podrózy ;)[/quote]
Usia! :o O ludzie, juz sie martwilam, ze przestalas nas kochac :D
Azutkowa dziekuje za życzonka :buzi:
I nie smutkam, staram się ;-)

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=red][SIZE=6]AZULKO 1000 lat[/SIZE] [/COLOR][/B]

[B][COLOR=red]wspólnie przeżytych razem z Gonią !!!![/COLOR][/B]

:tort: :BIG: :BIG: .[B][COLOR=red]........................!!!![/COLOR][/B][/quote]

Mamcia :loveu: Azutkowa przesyła całuski

[quote name='matinestka'][B][COLOR=red]AZIU AZIU !!!!!!!!!!!!!!!!! 100 LAT LAT !!!!! ::new-bday: :BIG:[/COLOR][/B]

[INDENT][B]Jest jeden aspekt, pod którym zwierzęta przewyższają człowieka - ich łagodne, spokojne cieszenie się chwilą obecną.[/B][/INDENT][COLOR=orange][URL="http://www.cytaty.info/arthurschopenhauer"]Arthur Schopenhauer[/URL][/COLOR]

AZULKA CIESZ SIE RAZEM ZE SWOJą GONIA UKOCHANą KAżDą CHWILA!!!! NIE POZWOLCIE, BY SMUTNE ZAMęTY WDARłY SIę CHOCIAż NA MOMENTO ..... AZULCIA OPIEKUJ SIę MAłą :loveu: i wyciągaj na dłuuuugie spacerki :D BO TY MąDRA PSINKA JESTES: ) WIESZ O CO CHODZI :d

AZULKA AZULKA :tort: mniam mniam :)

żYCZENIA URODZINOWE I MNóSTWO PYCHOLóW SKłADAJą:
[I]Patiszon :bluepaw:[/I]
[I]Bejbus :bluepaw:[/I]
[I]Brutowski:bluepaw: [/I]
[I]Syriusz, Precel ,Pestka, Plama :bluepaw: [/I]
[I]Antonio i Tristi :bluepaw: [/I]
[I]Ekipa Patyków :bluepaw:[/I]
[I]iiiii ja- Duża:oops: :bluepaw:[/I]
[/quote]
Jejcia, nawet stadko Dużej nas przyszło dzisiaj odiwedzić. Azulkowa merda ogonkiem i juz sie szykuje ja spotkanie ze stadkiem :D :D
Dzięki Duża :buzi: :buzi:

[quote name='Paulina_mickey']hey:buzi:
Wszystkiego najleprzego Aza:multi: [/quote]
Dziękuje w imieniu Kropciastej :loveu:

[quote name='psiulka']Śliczny tekst... ^^

[SIZE=6]Azuniu, wszystkiego najlepsiejszego z okazji Twoich 3 - cich urodzinek Życzę Ci wiele wspaniałych chwil spędzonych z Pańcią, wspólnych długich spacerów i wszystkiego co sobie zamarzysz u bogu Twojej najwierniejszej przyjaciółki...[/SIZE]

[SIZE=7][COLOR=deepskyblue]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO [/COLOR][/SIZE]

[COLOR=darkred]Będą jakieś urodzinowe fotki :cool3: [/COLOR][/quote]
Łaa :loveu: Dziękujemy!
A Azutkowe fotki urodzinkowe są strone wczesniej, specjalnie wybrałam z różnych sytuacji, mamy masę zaległych zdjęc :D

Posted

[quote name='Paulina_mickey']jeju gaduły wstrętne:mad:
nie było mnie chwilke i już nagadane:evil_lol:

Gosiu ja też wyznaje taką zasade że jak sie komuś coś nie podoba to niech spada, bo nie mam zamiaru podążać za modą czy robić coś co sie innym spodoba...robie to co uważam za dobre i zgodne z moimi odczuciami chociaż często sie spotykam z krytyką:roll:
ale ona mnie jeszcze bardziej umacnia w tym że musze dążyć do swojego celu i udowodnić wszystkim to co oni uważają za nierelane lub głupie czy jeszcze jakieś inne...
a co do małomównośći:cool3: hmmm tak szczerze mówiąc to ja też małomówna jestem...i jeszcze nieśmiała do tego:oops:
teee Edyta ale jak sie widzieliśmy to za każdym razem chciałaś mnie zagadac na śmierć:D
nooo chyba że to nie byłaś TY:diabloti: :cool3:[/quote]
My wcale nie jestesmy gaduły! :D :D
Ja zamierzam dązyć do swego i koniec kropka.
Zdecydujcie sie wreszcie kto jest gadułą a kto nie, dobra ? :evil_lol: :D

[quote name='Paulina_mickey']ej co do tych kontaktów to ja wnosze protest:mad:
ja mam tylko kantakt na DGM a gdzie wspomniana komórka i gadu Goniu?:cool3: :evil_lol:[/quote]
Paulinkooo :cool3: A co cesz nr tel? :D Nie ma problemu :D
Będe odpisywac pewnie za jakies 3 tygodnie - pasuje na wycieczke do Krakowa sobie doladowac, bo przeciez jedziemy tam MY - ja, aparat i Patrycja :D Teraz Azulkowej zdroweczko jest wazniejsze. Zreszta do nas i tak oprocz Ewelinki nikt nie pisze - EWELINKA JESTES WIELKA :loveu:

[quote name='_ChiQuiTa_']Ha! a ja mam i gadu i komorke Goni :megagrin::evillaug::evilbat::turn-l::laugh2_2::bigcool::sweetCyb::laola:[/quote]
Masz :D Ale nic nie piszesz do goniakowej :placz:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']no nie:mad:
poczułam sie zdyskryminowana tzn nie ja tylko Mickey:mad: :evil_lol:
moja psina nie jest dziewuchą no może wygląda:oops: ale uwierzcie na słowo jest "rasowym samcem":diabloti:[/quote]
Paulinko, jak dla mnie to Mickey zawsze byl i bedzie pięknym :loveu:, czarującym :loveu: samczykiem :D :loveu: A Edysia to taka ślepiutka jest (ciekawe czy to przeczyta) :D

Posted

Idziemy lulkac :loveu:
Chodź dzien planowalysmy spędzić razem, to pogoda nam nie wypalila i czasu malo - jutro klasowka z matmy, w środe prezentacja z polskiego, w czwartek zaliczenie z bierzmowania, w piatek kartkowa z historii... Ale niech tylko znajdzie sie ze 4 godzinki w tygodniu wolne i pojdziemy do naszego parku z Azą i sobie odbijemy ten dzien. Chociaż i tak dzisiaj łobuz opalal sobie kropeczki chwilke, kiedy czytalam ksiązke na polku. A potem władowała się mi na kolana. Cholerka jedna :D :loveu:

Branocka :bye:

Posted

[quote name='Samturia']Azulkaaa! 100 lat życzymy... spóźnione ale szczere ;)[/quote]
Samturia :multi: :multi: :multi: Koope lat :multi: :multi:
Jakie tam spóźnione, Azutkowa ma dopiero kilka godzin :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:
Dziękujemy! :loveu:

Posted

[quote name='Samturia']prosimy bardzo! ja tak teraz na dogo wróce! i bede często! bo odmuloneee! :)[/quote]
Bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu:
My tez jak bedzie wiecej czasu robimy wielki powrót :D :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Paulinkooo :cool3: A co cesz nr tel? :D Nie ma problemu :D
Będe odpisywac pewnie za jakies 3 tygodnie - pasuje na wycieczke do Krakowa sobie doladowac, bo przeciez jedziemy tam MY - ja, aparat i Patrycja :D Teraz Azulkowej zdroweczko jest wazniejsze. Zreszta do nas i tak oprocz Ewelinki nikt nie pisze - EWELINKA JESTES WIELKA :loveu:[/quote]jak masz z orange to moge Ci eski pisać nawet non stop bo mam po 1 gr a jak z innej sieci to już nie tak często bo kase przeważnie mam raz w m-cu i to tylko przez dwa dni:roll: ale nie dlatego że zaraz ją strace tylko dlatego że po dwóch dniach kończy mi sie waznośc konta...

Posted

Podobno życzenia można składać 2 tygodnie przed i 2 tygodnie po urodzinach. To my jeszcze nie tacy spóźnieni :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: . Wszystkiego najlepszego :BIG: :Rose: .

Posted

[quote name='Paulina_mickey']jak masz z orange to moge Ci eski pisać nawet non stop bo mam po 1 gr a jak z innej sieci to już nie tak często bo kase przeważnie mam raz w m-cu i to tylko przez dwa dni:roll: ale nie dlatego że zaraz ją strace tylko dlatego że po dwóch dniach kończy mi sie waznośc konta...[/quote]
Niestety, jestem w heyah, ale na razie wyglada na to, ze dluugo bede miala jeszcze pusto na koncie :D tzn. owczem zostało mi 20gr, ale minęła mi ważność konta. :roll:

[quote name='bea_m']Podobno życzenia można składać 2 tygodnie przed i 2 tygodnie po urodzinach. To my jeszcze nie tacy spóźnieni :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: . Wszystkiego najlepszego :BIG: :Rose: .[/quote]
Ojejcia, kto tu do nas wpadł :loveu:
Dziękujemy jeszcze raz za życzonka! :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='psiulka']Z kim będziesz siedziec w autokarze do krakowa?? :> :D

PS. A Edul kiedy ma urodzinki ?[/quote]
Jak pisałam wcześniej do Krakowa jedziemy my = ja, aparat i Patrycja :D :D :D Poza tym kilka goopolów z naszej klasy - np. Andrzej. To bedzie jazda, bo jak jest Patrcyja to i jest odrazu dyskusja tak jak dzisiaj na plastyce haha :evil_lol: :evil_lol: Aha i Twoja wychowawczyni powiedziala mi, ze moze pozować do fot bo sobie fryzke nową zrobiła haha :evil_lol:
Edzik ma na oko postawioną datę urodzenia, bo my mamy go ze schronu.

Posted

Szkoda myślałam, że byś ze mną usiadła :p Ja jakoś za Andrzejem nie przepadam więc nie mam się z czego cieszyc xD Ale i tak się boje xP To moja pierwsza wycieczka z tą klasą... xP

Posted

[quote name='psiulka']Szkoda myślałam, że byś ze mną usiadła :p Ja jakoś za Andrzejem nie przepadam więc nie mam się z czego cieszyc xD Ale i tak się boje xP To moja pierwsza wycieczka z tą klasą... xP[/quote]

Ja tylko jadę tam ze względu własnie na Patrycję, bo tak gdyby ona nie jechała, to bym całkiem zrezygnowała. ;) Zreszta ja nigdy nie widziałam Krakowa, moze wiec czas rozwinąć się w kierunku kultury własnego Państwa? :razz: Skoro rodzicel dał pieniądze - na weta to by mi nie dał, ale jeżeli chodzi o sprawy turystyczne to oczywiscie :D
Co do wspolnego siedzienia - nie wiem czy to dobry pomysl, ja do Ciebie ani me ani be, a Ty zreszta to samo o ile sie nie mylę :D?
Ja Andrzeja nie znam na tyle, zeby powiedziec czy jest ok czy nie. W ciagu trzech lat nie bylo nigdy miedzy nami bezpośredniej rozmowy, tylko tak przy okazji jak np. dzisiaj na plastyce. Dosiadły się sępy i kradli farby hah :evil_lol: I tak na mojej desce to malowania on namalowam mi picass'a :D

Wszystko byłoby fajnie gdyby nie dzisiejszy poranek, troche sie dzien nieciekawie zaczął, ale cóż. Jak sie jest takim czymś jak ja to i zasługuje sobie na rózne "niespodzianki".