Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/247/3b3d6d3d58e2cf23.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]
[/quote]

hehehehe super zdjęcie!!! Azulka często gupi kropeczki? :lol:

Posted

[quote name='Usia']oooooooo jak miło
Moze zaproponuj im czesc lotka i nie bedzie problemu [/quote]
Ale śmieszne :placz: :eviltong:
Usia, nie zapominaj, ze i Ewelinka bedzie razem z gonia totka puszczac, wiec jak tu sie dzielic? z nimi? phi :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']O widzisz no to ja sie przyłączam :D:D hehe nie bede miala zalrgłości :D

aaa Zakppany też jest fajny :P:P:[/quote]
Edytko, smialo sie przylaczaj, bedzie nas wiecej i bedzie fajniej :multi:
Ja wole Bieszczady :razz:

[quote name='Paulina_mickey']oj to powodzenia:loveu:
ja wpadłam sie przywitać i też spadam bo nauka wzywa:diabloti:[/quote]
A nie dziekuje ;)
Kujon =>

[quote name='_ChiQuiTa_']Ja też siedziałam w 1 ławce przed komisją i to też na matematyczno-przyrodniczym nie jest tak źle...
ale jak liczyłam na palcach to sie krzywo na patrzyli i ziali :[/quote]
No tos sie wyda, ze tez nie umiem liczyc :evil_lol: Zreszta co do za roznica, nie lubie scislych przedmiotów - no moze biologię :loveu:

Paulinko, kujonku, nie smichaj sie z Edysi! :shake: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Przywiozę smaczki i będę go czarować :evil_lol:

Konkurencję się pokona

Gosiu jutro bedę mocno zaciskać łapki, nawet podczas sprawdzianu z chemii

Ja siedziałam przed komisją na humanistycznym
Z matmy miałam w gimn słabe 3, a teraz bez problemu 4 :evil_lol:[/quote]
Edzio nie jest przekupny! :evil_lol: :eviltong:
Ja osobiscie wolalabym na humanie siedziec na przodzie, ja z humanistycznego nie potrzebowalam od nikogo pomocy. ;) Za to mam lekkiego stresa i uczucie, ze sie na rozprawce wyłożyłam :placz: A to jest az 16 pkt do stracenia :placz:

[quote name=':: FiGa ::']No to ja szczelam, że biały :diabloti:[/quote]
Zobaczymy =>

[quote name='Paulina_mickey'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/206/aa3e9368024fb8e7.jpg[/IMG][/URL]

żółty[/quote]
Zobaczymy => :evil_lol:

[quote name='alive']hehehehe super zdjęcie!!! Azulka często gupi kropeczki? [/quote]
Witaj Kochana :multi:
Azulkowa gubi kropcie, a potem opala pozostale w sloneczku. :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A tak poza tym - no to sie nacykalam fotek Canon'em :placz: Brat pojechal, a razem z nim aparat :placz: :placz:
Nie idem jutro do parku z Fuji, nie kosiam go :placz:

Posted

Hejka kochana :calus: Ale palnęłam z tym zdjęciem :evil_lol: A ja tez mam Canonka i wcale nie jest taki fajny :shake: Opowiedz jak tam poszło na teście?? Co tam napisałaś w rozprawce o ogrodach?? :lol:

Posted

Witam Goniu:buzi:
jak tam dzisiejszy dzień?
my mieliśmy w szkole jakieś nudne szkolenie:roll:
tylko dobrego było że było jedzenie:diabloti:
moja nauczycielka pomaga mi zrealizowac mój plan o którym kiedyś jej powiedziałam...mianowicie chodzi o stworzenie gdzieś w Tbg jakiegoś ośrodka z dogoterapią czy cos w tym stylu...zapytałam sie jej juz w sumie jakiś czas temu co ona o tym myśli powiedziała że to dobry pomysł i od tego czasu jak tylko jest gdzieś możeliwośc to sie wypytuje razem ze mną jak można by to zrealizować:evil_lol:
złota kobieta z niej:lol:
ale już nie przynudzam, spadam do nauki paaa kochana:buzi:

Posted

[IMG]http://images20.fotosik.pl/256/3b0ac4950edb6ef0.jpg[/IMG]

Buahahha Edzio jest boooski :loveu: Koty są straszne pocieszne, mają takie śmieszne pozy kiedy śpią, wywijają salta i polując na muche wpadają do kosza :loveu:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Witam Goniu:buzi:
jak tam dzisiejszy dzień?
my mieliśmy w szkole jakieś nudne szkolenie:roll:
tylko dobrego było że było jedzenie:diabloti:
moja nauczycielka pomaga mi zrealizowac mój plan o którym kiedyś jej powiedziałam...mianowicie chodzi o stworzenie gdzieś w Tbg jakiegoś ośrodka z dogoterapią czy cos w tym stylu...zapytałam sie jej juz w sumie jakiś czas temu co ona o tym myśli powiedziała że to dobry pomysł i od tego czasu jak tylko jest gdzieś możeliwośc to sie wypytuje razem ze mną jak można by to zrealizować:evil_lol:
złota kobieta z niej:lol:
ale już nie przynudzam, spadam do nauki paaa kochana:buzi:[/quote]
Hej!! :multi:
A w szkole tak sobie, nawet sie nie zorientowalam kiedy mi te dwie godziny na tescie minely. Haha ale to byla jedna wielka prowizorka tyle Ci powiem. :p Masakra :p
Paulinka, ośrodek dogoterapeutyczny mmm cudna wiadomosc!! Ja cem zeby tam byl, wpadne z pewnoscia!! :multi:

[quote name='Dalmatynkaa'][IMG]http://images20.fotosik.pl/256/3b0ac4950edb6ef0.jpg[/IMG]

Buahahha Edzio jest boooski :loveu: Koty są straszne pocieszne, mają takie śmieszne pozy kiedy śpią, wywijają salta i polując na muche wpadają do kosza :loveu:[/quote]
Witaj Martynko
Kocurro moj jest szalony, poluje na szerszenie :shake: Albo ostatnio wyspinal sie na winogrono i wskoczyl na pierwsze piętro przez okno - fakt, ze musial przynajmniej ze 20 cm w gore podskoczyc, smierci sie nie boi goopol :shake: :evil_lol:

[quote name='Magda_Miki']Hej Gosiu!
Nie załamuj się. Będzie dobrze. A co z matmą? Dobrze poszło?

Jeszcze tylko 2 dni i znowu wolne.:razz:[/quote]
Hej Kochana
A tam, ujdzie ta matma. Zmęczona jestem okrutnie. Chwile sie zdrzemnelam, potem pojechalam do schroniska. Poznalam Ciocię Becie :loveu: Ewunie wreszcie zobaczylam :loveu: Arniego :loveu: Jaa.. ale tam jest zmian! Ile psiakow! Moja Marlejka jaka rozesmiana! Jest Dźwiedź słodki, ktorego chcialam ukrasc dzisiaj ze schroniska. Moj Mastuś szalal z Honorą po wybiegu. Pepik taki uśmiechnięty, Mozarcik, Gola, wszystkie Pedzle jejciu jak mi tego brakowalo!!!!! :multi: :multi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dobryy :multi:

"aparat odmówił współpracy, w Przeworsku mnie nie chca... ble =("
A ja się obrażam za ten opis :obrazic::obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote]
Bry :p
O, a nie przypadkiem fochasz? :evil_lol: :evil_lol: Skad taka zmiana buheh :p

[quote name='ewelinabuck']wpadlam na chwilke powiadomic cie ze puscilam totka ale mialam tylko 2 trafienia:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

chyba poczekam na ciebie;)[/quote]
Ewelinko, wstydaj sie - puscilas totka bez konsultacji ze mna! Co by bylo gdybys wygrala! Co z moim domkiem w Bieszczadach?! Szałasem dla Usi?! Wariatka!! :mad:

W ogole ide sobie, nikt nas nie chce, tylko Pedzle, Ewunia, Mati, Ciocia Becia, Kinga i kilka osob ze schroniska sie do goni usmiechaly i cieszyly ze widza (albo mi sie tak wydawalo)... Idem lulac, pa :bye:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bry :p
O, a nie przypadkiem fochasz? :evil_lol: :evil_lol: Skad taka zmiana buheh :p[/quote]Focham tylko gdy mi się nudzi :diabloti: A w tym momencie się tylko obraziłam :cool1:

[quote name='g_o_n_i_a'] W ogole ide sobie, nikt nas nie chce, tylko Pedzle, Ewunia, Mati, Ciocia Becia, Kinga i kilka osob ze schroniska sie do goni usmiechaly i cieszyly ze widza (albo mi sie tak wydawalo)... Idem lulac, pa :bye:[/quote]:-(:-(:-(

Dobranoc.

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bry

W ogole ide sobie, nikt nas nie chce, tylko Pedzle, Ewunia, Mati, Ciocia Becia, Kinga i kilka osob ze schroniska sie do goni usmiechaly i cieszyly ze widza ([B]albo mi sie tak wydawalo[/B])... [/quote]

a za to to : :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
chyba trzeba bedzie zerwać te siostrzane więzy ........ :shake::shake::shake:

oj Siostra Siostra.......

pozdrawiamy gorąco ze okolic świeżego poranka i niedobrą Siostrę i Azulkowatą:loveu: :buzi: :buzi: :buzi:

:bluepaw:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Hej Kochana
A tam, ujdzie ta matma. Zmęczona jestem okrutnie. Chwile sie zdrzemnelam, potem pojechalam do schroniska. Poznalam Ciocię Becie :loveu: Ewunie wreszcie zobaczylam :loveu: Arniego :loveu: Jaa.. ale tam jest zmian! Ile psiakow! Moja Marlejka jaka rozesmiana! Jest Dźwiedź słodki, ktorego chcialam ukrasc dzisiaj ze schroniska. Moj Mastuś szalal z Honorą po wybiegu. Pepik taki uśmiechnięty, Mozarcik, Gola, wszystkie Pedzle jejciu jak mi tego brakowalo!!!!! :multi: :multi:[/quote]

Hejo Gosia :multi: Jak ja się nie mogę doczekać soboty :multi: Jak Ty mówisz, że tam się pozmieniało to co dopiero ja mam mówić. Gosiu, nie wiesz czy są jeszcze te pieski, to chyba było rodzeństwo takie ON'kowate, takie co się przyczepiały do każdego :evil_lol: Albo te małe szczeniaczki co ich karmiłaś?? ^^ Gosia, tak wogóle to ja się na Ciebie obrażam, bo mi nie odpisujesz na dobranoc :mad: :evil_lol: Testami się nie przejmuj na pewno będzie ze 100 pkt,Ja to czuję :razz:

Posted

[QUOTE]Ewelinko, wstydaj sie - puscilas totka bez konsultacji ze mna! Co by bylo gdybys wygrala! Co z moim domkiem w Bieszczadach?! Szałasem dla Usi?! Wariatka!! :mad:[/QUOTE]
No własnie Ewel jak mogłas.Z waszymi domkami to pół biedy ale mój szałas :crazyeye: :crazyeye: taka porazka ty juz nie puszczaj sama tego lotka bo to sie zle skonczy

Posted

Czeeeść tu wredna Tarnobrzeska dziołcha :buzi::buzi:
Noo to tak :
Paulina kujonowa krowa sie ze mnie śmieje ze nie umiem liczyć... ale ja to wiem hehe :diabloti: i sie z tym nie kryje :D z matmy zawsze mam 2 :D
No ja wole przedmioty humanistyczne bardziej...

Co do tulipanka ja obstawiam żółty... :)

Co do testów... nie martw się kochana na zapas... napisałaś to co wiedziałaś no i nie ma co sie obwiniać. Ja tam narobiłam mase błędów ale se mowiłam że taka "madra" jestem :)
Nie myśl o tym w ogóle.. teraz długi weekend i trzeba się wyluzować, zwolnić tempo.
Ja zamierzam wyjechać do cioci na tydzień... żeby wypocząć.. i w ogóle..
no ale nie wiem jak ja tam wytrzymam bez tych długaśnych rozmów z M* chyba jednak zostane tylko dla Niego.
No i ja znowu zaczynam swoje farmazony :D a wiesz że to mi sie tylko u Ciebie w galeryjce zdarza hehe :D
jakos tak tu przyjemnie :D:D

No i ciesze sie że z Twoimi pedzelkami wszystko oki :)
w ogole sie ciesze ze jest fajnie... wszystkim :)
buziaki :buzi:

PS. a właśnie miałam Ci napisać. Bo jest może szansa ze sie zobaczymy. A mianowicie mój kolega z klasy leży w szpitalu w Rzeszowie. Moja siostra zaoferowała ze mnie i moje koleżanki zawiezie do niego. No i moze by sie udało zobaczyć :D co ty na to

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść tu wredna Tarnobrzeska dziołcha :buzi::buzi:
Noo to tak :
Paulina kujonowa krowa sie ze mnie śmieje ze nie umiem liczyć... ale ja to wiem hehe :diabloti: i sie z tym nie kryje :D z matmy zawsze mam 2 :D
No ja wole przedmioty humanistyczne bardziej...

Co do tulipanka ja obstawiam żółty... :)

Co do testów... nie martw się kochana na zapas... napisałaś to co wiedziałaś no i nie ma co sie obwiniać. Ja tam narobiłam mase błędów ale se mowiłam że taka "madra" jestem :)
Nie myśl o tym w ogóle.. teraz długi weekend i trzeba się wyluzować, zwolnić tempo.
Ja zamierzam wyjechać do cioci na tydzień... żeby wypocząć.. i w ogóle..
no ale nie wiem jak ja tam wytrzymam bez tych długaśnych rozmów z M* chyba jednak zostane tylko dla Niego.
No i ja znowu zaczynam swoje farmazony :D a wiesz że to mi sie tylko u Ciebie w galeryjce zdarza hehe :D
jakos tak tu przyjemnie :D:D

No i ciesze sie że z Twoimi pedzelkami wszystko oki :)
w ogole sie ciesze ze jest fajnie... wszystkim :)
buziaki :buzi:

PS. a właśnie miałam Ci napisać. Bo jest może szansa ze sie zobaczymy. A mianowicie mój kolega z klasy leży w szpitalu w Rzeszowie. Moja siostra zaoferowała ze mnie i moje koleżanki zawiezie do niego. No i moze by sie udało zobaczyć :D co ty na to[/quote]
Ja z matmy też jestem dno:cool3:
zawsze miałam 2..teraz mi sie udało i mam 3 ale to pewnie dlatego że koniec szkoły i w ogule:evil_lol:
nie jestem kujonem:mad: nie uczyłam sie od 4 lat prawie nic:cool3:
ale za to jutro odbiore pewnie książke za drugą frekfencje w klasie:oops:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Focham tylko gdy mi się nudzi :diabloti: A w tym momencie się tylko obraziłam
[/quote]
Nie podejrzewalam Cie o to :shake: :evil_lol:

[quote name='matinestka']a za to to : :mad::mad::mad:
chyba trzeba bedzie zerwać te siostrzane więzy ........ :shake::shake::shake:

oj Siostra Siostra.......

pozdrawiamy gorąco ze okolic świeżego poranka i niedobrą Siostrę i Azulkowatą:loveu: :buzi:

:bluepaw:[/quote]
Mati :placz: :placz: Ja wiem, ze jestem be człekiem, ale nie porzucaj mnie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Nie chce znowu zostac sierotą bez takiej cacy siosry :placz:

[quote name='psiulka']Hejo Gosia Jak ja się nie mogę doczekać soboty Jak Ty mówisz, że tam się pozmieniało to co dopiero ja mam mówić. Gosiu, nie wiesz czy są jeszcze te pieski, to chyba było rodzeństwo takie ON'kowate, takie co się przyczepiały do każdego Albo te małe szczeniaczki co ich karmiłaś?? ^^ Gosia, tak wogóle to ja się na Ciebie obrażam, bo mi nie odpisujesz na dobranoc :evil_lol: Testami się nie przejmuj na pewno będzie ze 100 pkt,Ja to czuję :razz:[/quote]
Pff :eviltong: Dzieciaku ciesz sie :eviltong: ;)
O ludzie, nie mow mi jakie to psy byly, bo ni pamietam (mowie o szczeniakach). Zobaczysz wszystko w sobote :eviltong:
Ja w ogole nie wiem co wczoraj robilam - wrocilam gleblam, potem ogladalam tv znow gleblam potem wrocilam na dgm i gleblam... To tak w skrócie. ;)
Cichoo!! Nie gadac mi wiecej o tych testach bo wszystkich przegonie i sie skonczy! :mad: