g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ja musiałam w takich bootach zapitalać do kościoła na zakończenie III gimn... :placz::placz: Nigdy nie ubieram ich w zwykła niedziele :eviltong:[/quote] Już myslalam hahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='ewelinabuck']:loveu: zzapraszzam do mnie sa juz focie:p[/quote] Widziałam! :loveu: [quote name=':: FiGa ::']No Gosiu pokaż nam te cuda :evil_lol:[/quote] Weź, jakie cuda? :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Pamietna wystawa w lutym 2007... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/95/a4f77ae224f307fb.jpg[/IMG][/URL] Branocka Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Już myslalam hahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :mad: Za kogo Ty mnie masz? :mad: Ja nie jestem taka jak ty co by po nocach... no dobra nie bede nikomu mówić... :eviltong: ALe podobno i tak juz wszyscy wiedzą... :cool3: [quote name='g_o_n_i_a'] Weź, jakie cuda? :diabloti:[/quote]No dajjj, chcemy sie pośmiać :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Pamietna wystawa w lutym 2007... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/95/a4f77ae224f307fb.jpg[/IMG][/URL] Branocka[/quote]Przed jednym z harcerzy uciekałam :evil_lol: Nie pamiętam przed którym :megagrin: Skończyła mi sie juz wtedy kasa i zostało mi równiuteńko na busa, musiałam wiać :diabloti: Oskubaliscie mnie jak kurczaka :mad: [cos o tym wiesz :roflt:] [COLOR=LightBlue]A wiesz że miałam 7 kalendarzyków? Sprzedałam po klasie :evil_lol:[/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [SIZE=5]No i jak moglabym zapomnieć..[/SIZE] [CENTER]:roflt::roflt: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7]Papa !![/SIZE][/FONT] :roflt::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziękuję za dzisiejszy wieczór małpiszonie :calus: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :loveu: Branocka :loveu: [/CENTER] Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:mad: Za kogo Ty mnie masz? :mad: Ja nie jestem taka jak ty co by po nocach... no dobra nie bede nikomu mówić... :eviltong: ALe podobno i tak juz wszyscy wiedzą... :cool3: [/quote] Za kogo? Za świętoszka, a jak :diabloti: Nie czepiaj się mojej ciemnej strony :evil_lol: :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::'] No dajjj, chcemy sie pośmiać :evil_lol: [/quote] To jest dopiero motywacja zeby dac takie zdjęcia! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pomysle o tym :diabloti: [quote name=':: FiGa ::'] Przed jednym z harcerzy uciekałam :evil_lol: Nie pamiętam przed którym :megagrin: Skończyła mi sie juz wtedy kasa i zostało mi równiuteńko na busa, musiałam wiać :diabloti: Oskubaliscie mnie jak kurczaka :mad: [cos o tym wiesz :roflt:] [COLOR=lightblue]A wiesz że miałam 7 kalendarzyków? Sprzedałam po klasie :evil_lol:[/COLOR][/quote] My takie sieroty, ze chodziliśmy w kilka grupek, najlepsze jak nas ludzie opieprzali, ze dopiero harcerze byli i zabierali kasę. A kto im kazał łazic po całej hali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja chodziłam początkowo z moją narzekającą kolezanką, a potem to juz oskubałyśmy wystawców to ja sie chowałam po kątach, a koleżance było na rękę. A harcerze to prosiaki :evil_lol: Pewnie uciekałaś przed tymi, co kucają :p Sama się dałaś oskubać! :roflt::roflt:Widzisz, a ja wiem, a Ty nie!!! :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][SIZE=5]No i jak moglabym zapomnieć..[/SIZE] [CENTER]:roflt::roflt: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7]Papa !![/SIZE][/FONT] :roflt::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/CENTER] [CENTER]Dziękuję za dzisiejszy wieczór małpiszonie :calus:[/CENTER] [CENTER]:megagrin::megagrin: :loveu: Branocka :loveu:[/CENTER] [/quote] Tak, ja tez Cie kofam, branocka :roflt::roflt::roflt:Goopek! :calus:MOJ GOOPEK :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ale sie rozgadalyscie i ja znow nie w temacie:razz: :eviltong: :eviltong: :eviltong: kto spedzza dzis ze mna noc na dogo??? Quote
Bewarka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 nie ja, bo ja oczywiście do szkółki musze iść w dzień wagarowicza...:razz: jakby nie mogli dać nam dnia wolnego...:roll: Quote
Dalmatynkaa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nie no ja się chyba zabije, do której kropkowanej bym nie weszła to musze się cofnąć 50 stron żeby oglądnąć jakieś zdjęcia :angryy: Wy tu gadu-gadu, a Chińczyków przybywa :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='ewelinabuck']ale sie rozgadalyscie i ja znow nie w temacie:razz: :eviltong: :eviltong: :eviltong: kto spedzza dzis ze mna noc na dogo???[/quote] Ewelinko, chętnie bym spędziła, bo mozliwe, ze nie pojde do szkoły, ale ech padam na pysk, fatalnie sie czuje, niedość ze humor do du*y to jeszcze gorączka mnie chwyciła teraz... :-( [quote name='justys95']nie ja, bo ja oczywiście do szkółki musze iść w dzień wagarowicza...:razz: jakby nie mogli dać nam dnia wolnego...:roll:[/quote] Ja tez nie mam dnia wolnego, ale obawiam się, ze z przewalonego dzisiejszego dnia nie mam już sił do niczego i tej durnej recytacji nie umiem. :placz: [quote name='Dalmatynkaa']Nie no ja się chyba zabije, do której kropkowanej bym nie weszła to musze się cofnąć 50 stron żeby oglądnąć jakieś zdjęcia :angryy: Wy tu gadu-gadu, a Chińczyków przybywa :placz:[/quote] Wybacz nam Marytnko :-( Postaram sie coś wrzucić ale jakos ech... nie mam siły tego zmniejszać i bawić się w to wszystko... Jedynym pocieszeniem dzisijeszego dnia to to, ze dostałam dyplom od schroniska i Pamiętnik Babuni (przynajmniej mogłam poczytać zamiast na lekacjach myslec o tym wszystkim, co mnie gryzie)... Szkoda gadać :( Dobranoc:-( Quote
ewelinabuck Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 gratuluje dyplomiku:multi: :multi: :multi: a ja stracilam dzis prawie ostatnie pieniadze jakie mialam :eviltong: czekam na przyplyw jakiejs gotoweczki bo jeszcze musze burki poszzczepic ale to dopiero w maju i lipcu:cool3: :cool3: szzkoda ze ze mna nie posiedzisz:-( ale kuruj sie kuruj;) ;) ;) mam taka niezmierna ochote kupic na wystawie moim piesom kompleciki z rogza alebo zz Woza z serii exlusive hmmmm ale nie wiem czy tyle uzbieram:roll: :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Dzięki Ewelinko, a cóż to zakupiłaś, ze pieniążków nie masz? Quote
ewelinabuck Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 a obroze preventica na kleszcze i profilaktyczne odrobaczanie dla dwoch piesow a w tamtym tygodniu ciuch za 300 zzl jestem ju splukana:oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Teklunia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Gonia, chorujesz? :-( to chociaż nie kichaj na monitor, zeby nas nie pozarażac ;) :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Czeeeść Gosiaczku :buzi: moje kochanie :) jak miło wpaść znowu do Ciebie... :) co to się choruje?? nie wolno nonono :) Wiesz co chyba zaraziłam się od Ciebie czarnowidztwem.... Quote
Bewarka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 heh....no super....tylko mi tu kichnij! :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Hej Kochane Dziewczynki [quote name='ewelinabuck']a obroze preventica na kleszcze i profilaktyczne odrobaczanie dla dwoch piesow a w tamtym tygodniu ciuch za 300 zzl jestem ju splukana:oops: :oops: :oops: :oops:[/quote] Jejku, a cóż to za ciuszek?! :razz: [quote name='Teklunia']Gonia, chorujesz? :-( to chociaż nie kichaj na monitor, zeby nas nie pozarażac ;) :buzi:[/quote] Kasiulko :loveu: Nie kicham, tylko to było takie przejściowe... Zdarza mi się, ze chwyta mnie gorączka z nerwów, niestety... Wczoraj było nieciekawie... [quote name='Dalmatynkaa']Jakoś to przeżyje i poczekam :-([/quote] Marytnko, obiecuje niedługo foteczki. Dziś sie lepiej czuje, przede wszystkim dzięki dzieciom ze schroniska... Pewna psia dziewuszka (która nigdy nie miała czas na mizianko)usiadła mi na kolana i zaczeła wylizwać twarz, jakby chciała zlizac wszystkie smutki. Ktoś inny się uśmiechnął. Honoratka z Mastusiem ogonkami machali... Kocham te Stworki. [quote name='Samturia']Dalmatynka tylko sie nie wieszaj ;)[/quote] Ona się nie wiesza, na gonię nie mozna się obrazić. :razz: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść Gosiaczku :buzi: moje kochanie :) jak miło wpaść znowu do Ciebie... :) co to się choruje?? nie wolno nonono :) Wiesz co chyba zaraziłam się od Ciebie czarnowidztwem....[/quote] Edytko :loveu: Nie choruję, już lepiej dzisiaj... Nie mozesz się zarazić czarnowidztwem, nie Ty, nie optymistka!! :mad: Ja rozumiem, jestem pesymistą i w zasadzie to rzadko zdarza się, ze jestem tam gdzieś wyżej, albo zawsze nisko albo całkiem na dnie. ;) [quote name='justys95']heh....no super....tylko mi tu kichnij! :evil_lol:[/quote] Nie kicham! :eviltong: Dzisiaj lepiej sie czuje, przede wszystkim dzieki tym goopkom ze szkoły, którzy organizowali jakieś konkursy. ;) Troche się uśmiałam, potem po szkole pojechałam do miasta znależć sobie buty no i wróciłam... Pierwszy raz w zyciu zgodziłam się na kupno tak ciemnych butów, ale co tam. Są calkiem niezłe, w moro :razz: A potem schronisko i moje kochane maleństwa... Mykam się uczyć na polski, jutro trzeba zdac te recystację. Quote
ewelinabuck Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 w sumie to 3 ciuchy:p spodnie,koszule taka oliwkowa i bluzke:p Quote
g_o_n_i_a Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='ewelinabuck']w sumie to 3 ciuchy:p spodnie,koszule taka oliwkowa i bluzke:p[/quote] Szalejesz :razz: :razz: Branocka! Quote
ewelinabuck Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 bom szalona dziewucha jestem:p :p :p :p :p :p nie martw sie na Opole jeszcze mam aby ci porobic fotki kropeczkow:cool3: :cool3: :cool3: ja teraz jestem w szkole nie mialam pierwszej lekcji a nic o tym nie wiedzialam ;) ;) ;) u nas leje caly czas juz od wczoraj moze dzis na mojej galerii jakies domowe fotki sie pojawia;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 No proszę, czego ja się tutaj dowiaduję. :-) Recytacja poszła kiesko, niestety, jakoś nie umiem nabrać pewności siebie. Ocena spadła mi o pół stopnia niżej - zaczynało się od czwórki wiec jestem na +3. Jakoś to przeżyję ;-) Do odważnych nigdy nie należałam. Zaraz tu jakies fotki skombinuję później zmykam na spacerek z Azulastą i uczyć się z historii ^^ Quote
Recommended Posts