Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja musiałam w takich bootach zapitalać do kościoła na zakończenie III gimn... :placz::placz: Nigdy nie ubieram ich w zwykła niedziele :eviltong:[/quote]
Już myslalam hahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='ewelinabuck']:loveu: zzapraszzam do mnie sa juz focie:p[/quote]
Widziałam! :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']No Gosiu pokaż nam te cuda :evil_lol:[/quote]
Weź, jakie cuda? :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Już myslalam hahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :mad: Za kogo Ty mnie masz? :mad: Ja nie jestem taka jak ty co by po nocach... no dobra nie bede nikomu mówić... :eviltong: ALe podobno i tak juz wszyscy wiedzą... :cool3:

[quote name='g_o_n_i_a'] Weź, jakie cuda? :diabloti:[/quote]No dajjj, chcemy sie pośmiać :evil_lol:

[quote name='g_o_n_i_a']Pamietna wystawa w lutym 2007...
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/95/a4f77ae224f307fb.jpg[/IMG][/URL]
Branocka[/quote]Przed jednym z harcerzy uciekałam :evil_lol: Nie pamiętam przed którym :megagrin:
Skończyła mi sie juz wtedy kasa i zostało mi równiuteńko na busa, musiałam wiać :diabloti:
Oskubaliscie mnie jak kurczaka :mad: [cos o tym wiesz :roflt:]
[COLOR=LightBlue]A wiesz że miałam 7 kalendarzyków? Sprzedałam po klasie :evil_lol:[/COLOR]

Posted

[SIZE=5]No i jak moglabym zapomnieć..[/SIZE]

[CENTER]:roflt::roflt: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7]Papa !![/SIZE][/FONT] :roflt::roflt:
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dziękuję za dzisiejszy wieczór małpiszonie :calus:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

:loveu: Branocka :loveu:
[/CENTER]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']:mad: Za kogo Ty mnie masz? :mad:
Ja nie jestem taka jak ty co by po nocach... no dobra nie bede nikomu mówić... :eviltong: ALe podobno i tak juz wszyscy wiedzą... :cool3:
[/quote]
Za kogo? Za świętoszka, a jak :diabloti:
Nie czepiaj się mojej ciemnej strony :evil_lol: :evil_lol:
[quote name=':: FiGa ::']
No dajjj, chcemy sie pośmiać :evil_lol:
[/quote]
To jest dopiero motywacja zeby dac takie zdjęcia! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pomysle o tym :diabloti:
[quote name=':: FiGa ::']
Przed jednym z harcerzy uciekałam :evil_lol: Nie pamiętam przed którym :megagrin:
Skończyła mi sie juz wtedy kasa i zostało mi równiuteńko na busa, musiałam wiać :diabloti:
Oskubaliscie mnie jak kurczaka :mad: [cos o tym wiesz :roflt:]
[COLOR=lightblue]A wiesz że miałam 7 kalendarzyków? Sprzedałam po klasie :evil_lol:[/COLOR][/quote]
My takie sieroty, ze chodziliśmy w kilka grupek, najlepsze jak nas ludzie opieprzali, ze dopiero harcerze byli i zabierali kasę. A kto im kazał łazic po całej hali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja chodziłam początkowo z moją narzekającą kolezanką, a potem to juz oskubałyśmy wystawców to ja sie chowałam po kątach, a koleżance było na rękę. A harcerze to prosiaki :evil_lol: Pewnie uciekałaś przed tymi, co kucają :p
Sama się dałaś oskubać! :roflt::roflt:Widzisz, a ja wiem, a Ty nie!!! :roflt:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][SIZE=5]No i jak moglabym zapomnieć..[/SIZE]

[CENTER]:roflt::roflt: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7]Papa !![/SIZE][/FONT] :roflt::roflt:
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/CENTER]

[CENTER]Dziękuję za dzisiejszy wieczór małpiszonie :calus:[/CENTER]

[CENTER]:megagrin::megagrin:
:loveu: Branocka :loveu:[/CENTER]
[/quote]

Tak, ja tez Cie kofam, branocka :roflt::roflt::roflt:Goopek! :calus:MOJ GOOPEK :loveu:

Posted

Nie no ja się chyba zabije, do której kropkowanej bym nie weszła to musze się cofnąć 50 stron żeby oglądnąć jakieś zdjęcia :angryy: Wy tu gadu-gadu, a Chińczyków przybywa :placz:

Posted

[quote name='ewelinabuck']ale sie rozgadalyscie i ja znow nie w temacie:razz: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

kto spedzza dzis ze mna noc na dogo???[/quote]
Ewelinko, chętnie bym spędziła, bo mozliwe, ze nie pojde do szkoły, ale ech padam na pysk, fatalnie sie czuje, niedość ze humor do du*y to jeszcze gorączka mnie chwyciła teraz... :-(

[quote name='justys95']nie ja, bo ja oczywiście do szkółki musze iść w dzień wagarowicza...:razz: jakby nie mogli dać nam dnia wolnego...:roll:[/quote]
Ja tez nie mam dnia wolnego, ale obawiam się, ze z przewalonego dzisiejszego dnia nie mam już sił do niczego i tej durnej recytacji nie umiem. :placz:

[quote name='Dalmatynkaa']Nie no ja się chyba zabije, do której kropkowanej bym nie weszła to musze się cofnąć 50 stron żeby oglądnąć jakieś zdjęcia :angryy: Wy tu gadu-gadu, a Chińczyków przybywa :placz:[/quote]
Wybacz nam Marytnko :-( Postaram sie coś wrzucić ale jakos ech... nie mam siły tego zmniejszać i bawić się w to wszystko...
Jedynym pocieszeniem dzisijeszego dnia to to, ze dostałam dyplom od schroniska i Pamiętnik Babuni (przynajmniej mogłam poczytać zamiast na lekacjach myslec o tym wszystkim, co mnie gryzie)... Szkoda gadać :(

Dobranoc:-(

Posted

gratuluje dyplomiku:multi: :multi: :multi:

a ja stracilam dzis prawie ostatnie pieniadze jakie mialam :eviltong: czekam na przyplyw jakiejs gotoweczki bo jeszcze musze burki poszzczepic ale to dopiero w maju i lipcu:cool3: :cool3:

szzkoda ze ze mna nie posiedzisz:-( ale kuruj sie kuruj;) ;) ;)

mam taka niezmierna ochote kupic na wystawie moim piesom kompleciki z rogza alebo zz Woza z serii exlusive hmmmm ale nie wiem czy tyle uzbieram:roll: :roll:

Posted

Hej Kochane Dziewczynki
[quote name='ewelinabuck']a obroze preventica na kleszcze i profilaktyczne odrobaczanie dla dwoch piesow

a w tamtym tygodniu ciuch za 300 zzl jestem ju splukana:oops: :oops: :oops: :oops:[/quote]
Jejku, a cóż to za ciuszek?! :razz:

[quote name='Teklunia']Gonia, chorujesz? :-(

to chociaż nie kichaj na monitor, zeby nas nie pozarażac ;)

:buzi:[/quote]
Kasiulko :loveu: Nie kicham, tylko to było takie przejściowe... Zdarza mi się, ze chwyta mnie gorączka z nerwów, niestety... Wczoraj było nieciekawie...

[quote name='Dalmatynkaa']Jakoś to przeżyje i poczekam :-([/quote]
Marytnko, obiecuje niedługo foteczki. Dziś sie lepiej czuje, przede wszystkim dzięki dzieciom ze schroniska... Pewna psia dziewuszka (która nigdy nie miała czas na mizianko)usiadła mi na kolana i zaczeła wylizwać twarz, jakby chciała zlizac wszystkie smutki. Ktoś inny się uśmiechnął. Honoratka z Mastusiem ogonkami machali... Kocham te Stworki.

[quote name='Samturia']Dalmatynka tylko sie nie wieszaj ;)[/quote]
Ona się nie wiesza, na gonię nie mozna się obrazić. :razz:

[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść Gosiaczku :buzi:
moje kochanie :) jak miło wpaść znowu do Ciebie... :)
co to się choruje?? nie wolno nonono :)
Wiesz co chyba zaraziłam się od Ciebie czarnowidztwem....[/quote]
Edytko :loveu: Nie choruję, już lepiej dzisiaj...
Nie mozesz się zarazić czarnowidztwem, nie Ty, nie optymistka!! :mad: Ja rozumiem, jestem pesymistą i w zasadzie to rzadko zdarza się, ze jestem tam gdzieś wyżej, albo zawsze nisko albo całkiem na dnie. ;)

[quote name='justys95']heh....no super....tylko mi tu kichnij! :evil_lol:[/quote]
Nie kicham! :eviltong:

Dzisiaj lepiej sie czuje, przede wszystkim dzieki tym goopkom ze szkoły, którzy organizowali jakieś konkursy. ;) Troche się uśmiałam, potem po szkole pojechałam do miasta znależć sobie buty no i wróciłam... Pierwszy raz w zyciu zgodziłam się na kupno tak ciemnych butów, ale co tam. Są calkiem niezłe, w moro :razz:
A potem schronisko i moje kochane maleństwa...

Mykam się uczyć na polski, jutro trzeba zdac te recystację.

Posted

bom szalona dziewucha jestem:p :p :p :p :p :p
nie martw sie na Opole jeszcze mam aby ci porobic fotki kropeczkow:cool3: :cool3: :cool3:
ja teraz jestem w szkole nie mialam pierwszej lekcji a nic o tym nie wiedzialam ;) ;) ;)

u nas leje caly czas juz od wczoraj moze dzis na mojej galerii jakies domowe fotki sie pojawia;)

Posted

No proszę, czego ja się tutaj dowiaduję. :-)
Recytacja poszła kiesko, niestety, jakoś nie umiem nabrać pewności siebie. Ocena spadła mi o pół stopnia niżej - zaczynało się od czwórki wiec jestem na +3. Jakoś to przeżyję ;-) Do odważnych nigdy nie należałam.
Zaraz tu jakies fotki skombinuję później zmykam na spacerek z Azulastą i uczyć się z historii ^^