:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Figa, zebrałam się po 4:30, goopolom sie ustepuje :evil_lol: Ja przynajmniej do 12:00 nie spałam, tylko do 9:00 i tu Cie mam... :evil_lol:[/quote]Jakies wytłumaczenie musiałaś sobie znaleźć :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a']Chciala zabłysnąc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Więc jej pozwolilam na to. Szkoda, ze od dwoch lat nie mial kto ze mna siedziec do 3 :evil_lol: Teraz nie bede sama, jupi! :multi:[/quote]I bez Twojej pomocy bym zabłsła więc sobie nie pochlebiaj :diabloti: Nie będziesz sama? A kto bedzie siedział z Tobą?? :confused: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Jakies wytłumaczenie musiałaś sobie znaleźć :diabloti:[/quote] Wiadomo. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::'] I bez Twojej pomocy bym zabłsła więc sobie nie pochlebiaj :diabloti:[/quote] Moja pomoc? Toż to ja niewinna, siedzialam jak zawsze, a to to sie przykleilo i siedzialo. :shake: [quote name=':: FiGa ::'] Nie będziesz sama? A kto bedzie siedział z Tobą?? :confused:[/quote] No przecież nie Ty... Ewelinka! :multi: Quote
ewelinabuck Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 pewnie ze bede z toba siedziala:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: miej pretensje do rodzicow ze jestes mlodszA ODE MNIE:p :p :p :p Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 :multi: Jupi! Wreszcie nie bede sama! :multi: Ewelinka lubi gonie łiii :multi: Ależ ja nie mam do nich pretesji :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Gonia i ja też jestem starsza hihihi :D no to juz 2 osoby starsze od Ciebie :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Ee tam, ja sie nie załamie z tego powodu. :evil_lol: Edytko, ja naprawde bede zyc dalej z ta swiadomoscią, ze juz TRZY (bo jeszcze Buraczyca) są starsze ode mnie, ale co tam. :p Quote
ewelinabuck Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 EWELINKA LUBIC GONIE ,TAAAAAAAKKKKK:multi: :multi: :multi: :multi: NO POPATRZ CO ZA ZBIEG OKOLICZNOSCI CHYBA WSZYSCY SA STARSI OD GONI:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Nieprawda! Łżesz Ewelinko, są młodsze dzieciaczki od goni na dogo. :evil_lol: ALE MNIE TO NIE OBCHODZI :evil_lol: Gonia tez lubic Ewelinke! :multi: Quote
ewelinabuck Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 PRZECIEZ WIEM :eviltong: :eviltong: eWELINKA SIE TYLKO DROCZYC Z GONIA:p :p GONIA MIEC FAJNA DALMATYNKE:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ee tam, ja sie nie załamie z tego powodu. :evil_lol: Edytko, ja naprawde bede zyc dalej z ta swiadomoscią, ze juz TRZY (bo jeszcze Buraczyca) są starsze ode mnie, ale co tam. :p[/quote] i tak Cie kofffamy :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Wstydam :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nie wstydaj Gosiu :) my tu fakty stwierdzamy :):buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Oki... :loveu: Ale ja najbardziej to kofam jedną istotkę... :oops: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'][COLOR=Red]Wiadomo.[/COLOR] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [COLOR=DarkGreen] Moja pomoc? Toż to ja niewinna, siedzialam jak zawsze, a to to sie przykleilo i siedzialo. :shake:[/COLOR] [COLOR=Blue] No przecież nie Ty... Ewelinka! :multi:[/COLOR][/quote][COLOR=Red]Grzesznico[/COLOR] :mad: [COLOR=Green]Ale goopoty opowiadasz[/COLOR] :crazyeye: [COLOR=Blue]Zdrajczyni wstrętna[/COLOR] :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Oki... :loveu: Ale ja najbardziej to kofam jedną istotkę... :oops:[/quote] mnie ??:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']mnie ??:cool3:[/quote]Chciałabyś! O [SIZE=6]mnie[/SIZE] mówi :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Chciałabyś! O [SIZE=6]mnie[/SIZE] mówi :diabloti:[/quote] ja wiedziałam ze mnie to nikt nie lubi... :lookarou: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ja wiedziałam ze mnie to nikt nie lubi... :lookarou:[/quote] Ja Cię lubię :calus: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 teraz tak tylko mówisz jak sie zczaiłam ze mnie nie lubita :obrazic: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']teraz tak tylko mówisz jak sie zczaiłam ze mnie nie lubita :obrazic:[/quote]O kurcze.. :crazyeye: Kto Ci wygadał?? :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=red]Grzesznico[/COLOR] :mad: [COLOR=green]Ale goopoty opowiadasz[/COLOR] :crazyeye: [COLOR=blue]Zdrajczyni wstrętna[/COLOR] :placz:[/quote] Ja grzesznica?! :mad: Jak to goopoty, przeciez to nie ja chcialam zablysnac tylko Ty. :evil_lol: A kto powiedzial, ze za tydzien bedziesz ze mna siedziec? :razz: A Ewelinka juz sie deklaruje! :multi: [quote name='_ChiQuiTa_']mnie ??:cool3:[/quote] Edytko, Ciebie tez kofam, ale nie tak bardzo bardzo jak taką jedną istotę... :cool3: [quote name=':: FiGa ::']Chciałabyś! O [SIZE=6]mnie[/SIZE] mówi :diabloti:[/quote] A skąd Ty taka pewna? :evil_lol: :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']ja wiedziałam ze mnie to nikt nie lubi... :lookarou:[/quote] Ja Cie lubie!! :multi: [quote name=':: FiGa ::']Ja Cię lubię :calus:[/quote] [quote name='_ChiQuiTa_']teraz tak tylko mówisz jak sie zczaiłam ze mnie nie lubita :obrazic:[/quote] Wydało się, yeah! :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']O kurcze.. :crazyeye: Kto Ci wygadał?? :mad:[/quote] FIGOWA! :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] [COLOR=Red] Edytko, Ciebie tez kofam, ale nie tak bardzo bardzo jak taką jedną istotę... :cool3:[/COLOR] [COLOR=Magenta] [/COLOR][COLOR=Magenta]Ja Cie lubie!! :multi: [/COLOR] FIGOWA! :diabloti:[/quote] [COLOR=Red]eheheh poznałabys mnie na żywo to zmieniłabys zdanie.... :diabloti: [COLOR=White]żartuje ja nieśmiała jestem strasznie i gopia i brzydka też.... :roll: [COLOR=Magenta]jupiaaaa :multi::multi::multi: [COLOR=Black]Figowa stara krowa :diabloti:[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Edytko, wbrew pozorom ja sie tak szybko nie zniechęcam iii... Nie oceniam z gory... :( :p A nieśmiała to nie bylas jak rozmawialysmy przez tel o kropku :evil_lol: Raczej zszokowana :evil_lol: Quote
Recommended Posts