Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Figa, zebrałam się po 4:30, goopolom sie ustepuje :evil_lol: Ja przynajmniej do 12:00 nie spałam, tylko do 9:00 i tu Cie mam... :evil_lol:[/quote]Jakies wytłumaczenie musiałaś sobie znaleźć :diabloti:

[quote name='g_o_n_i_a']Chciala zabłysnąc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Więc jej pozwolilam na to.
Szkoda, ze od dwoch lat nie mial kto ze mna siedziec do 3 :evil_lol: Teraz nie bede sama, jupi! :multi:[/quote]I bez Twojej pomocy bym zabłsła więc sobie nie pochlebiaj :diabloti:

Nie będziesz sama? A kto bedzie siedział z Tobą?? :confused:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jakies wytłumaczenie musiałaś sobie znaleźć :diabloti:[/quote]
Wiadomo. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']
I bez Twojej pomocy bym zabłsła więc sobie nie pochlebiaj :diabloti:[/quote]
Moja pomoc? Toż to ja niewinna, siedzialam jak zawsze, a to to sie przykleilo i siedzialo. :shake:

[quote name=':: FiGa ::']
Nie będziesz sama? A kto bedzie siedział z Tobą?? :confused:[/quote]
No przecież nie Ty... Ewelinka! :multi:

Posted

Ee tam, ja sie nie załamie z tego powodu. :evil_lol: Edytko, ja naprawde bede zyc dalej z ta swiadomoscią, ze juz TRZY (bo jeszcze Buraczyca) są starsze ode mnie, ale co tam. :p

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ee tam, ja sie nie załamie z tego powodu. :evil_lol: Edytko, ja naprawde bede zyc dalej z ta swiadomoscią, ze juz TRZY (bo jeszcze Buraczyca) są starsze ode mnie, ale co tam. :p[/quote]

i tak Cie kofffamy :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a'][COLOR=Red]Wiadomo.[/COLOR] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[COLOR=DarkGreen] Moja pomoc? Toż to ja niewinna, siedzialam jak zawsze, a to to sie przykleilo i siedzialo. :shake:[/COLOR]

[COLOR=Blue] No przecież nie Ty... Ewelinka! :multi:[/COLOR][/quote][COLOR=Red]Grzesznico[/COLOR] :mad:

[COLOR=Green]Ale goopoty opowiadasz[/COLOR] :crazyeye:

[COLOR=Blue]Zdrajczyni wstrętna[/COLOR] :placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][COLOR=red]Grzesznico[/COLOR] :mad:

[COLOR=green]Ale goopoty opowiadasz[/COLOR] :crazyeye:

[COLOR=blue]Zdrajczyni wstrętna[/COLOR] :placz:[/quote]
Ja grzesznica?! :mad:
Jak to goopoty, przeciez to nie ja chcialam zablysnac tylko Ty. :evil_lol:
A kto powiedzial, ze za tydzien bedziesz ze mna siedziec? :razz: A Ewelinka juz sie deklaruje! :multi:

[quote name='_ChiQuiTa_']mnie ??:cool3:[/quote]
Edytko, Ciebie tez kofam, ale nie tak bardzo bardzo jak taką jedną istotę... :cool3:
[quote name=':: FiGa ::']Chciałabyś! O [SIZE=6]mnie[/SIZE] mówi :diabloti:[/quote]
A skąd Ty taka pewna? :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']ja wiedziałam ze mnie to nikt nie lubi... :lookarou:[/quote]
Ja Cie lubie!! :multi:

[quote name=':: FiGa ::']Ja Cię lubię :calus:[/quote]

[quote name='_ChiQuiTa_']teraz tak tylko mówisz jak sie zczaiłam ze mnie nie lubita :obrazic:[/quote]
Wydało się, yeah! :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']O kurcze.. :crazyeye:
Kto Ci wygadał?? :mad:[/quote]

FIGOWA! :diabloti:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
[COLOR=Red] Edytko, Ciebie tez kofam, ale nie tak bardzo bardzo jak taką jedną istotę... :cool3:[/COLOR]
[COLOR=Magenta]
[/COLOR][COLOR=Magenta]Ja Cie lubie!! :multi: [/COLOR]

FIGOWA! :diabloti:[/quote]

[COLOR=Red]eheheh poznałabys mnie na żywo to zmieniłabys zdanie.... :diabloti: [COLOR=White]żartuje ja nieśmiała jestem strasznie i gopia i brzydka też.... :roll:

[COLOR=Magenta]jupiaaaa :multi::multi::multi:

[COLOR=Black]Figowa stara krowa :diabloti:[/COLOR]
[/COLOR]

[/COLOR][/COLOR]

Posted

Edytko, wbrew pozorom ja sie tak szybko nie zniechęcam iii... Nie oceniam z gory... :( :p
A nieśmiała to nie bylas jak rozmawialysmy przez tel o kropku :evil_lol: Raczej zszokowana :evil_lol: