ewelinabuck Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 goniu jak tak mozesz mowic wogole:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='supergoga']Gonia ma chyba zły dzień biedna i to martwi bardzo mamcię z Poznania. Jak powiem siostrzyczce to tez się zmartwi ale ona lezy i kiepska jest. I Lagunka chora dziś była u weta, 2 zastrzyki dostała. Tak, że córeczko moja kochana - śliczna główka do góry, bo wszyscy chcą Gonię i bardzo kochają - a ja na pewno!!![/quote] Gonia chce do Mamci z Poznania... I do Agusi... Na koniki... :placz: :placz: Agusi Mama nie mowi, ze gonia smuta, bo ona musi wyzdrowiec szybciutko. :-( A Lagunka czemu chora? :-( [quote name=':: FiGa ::']Bardzo madre słowa. Ja też Gonię chcę, nigdy nie opuszczę i myślałam że kwiatek o tym wie i nigdy w to nie zwątpi... :([/quote] :placz: :placz: :placz: :placz: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu:[B][I]ale cudeńko [/I][/B] [I][B]Goniu czy ja tu musze wchodzić na dołeczek:cool3:[/B][/I] [I][B]Goniu dal do banerka też odnośnik do galerii ....wstyd się przyznać ale czasem nie sposób dojść do galerii nawet przez wyszukiwarke jak dogo muli .....[/B][/I] [I][B]Mój Edziulek:loveu::loveu::loveu:[/B][/I] [I][B][IMG]http://images20.fotosik.pl/43/ba77678407e11085.jpg[/IMG][/B][/I] [/quote] Alunia zawsze wpada na dolek. :-( A dolkow coraz wiecej, ech. :-( Kiedys chcialam dac odnosnik do naszej galerii, ale jakos tak czuje sie nie fair w stosunku do schroniskowcow... Chociaz moze masz racje? ;) Moze czesciej Alunia bedzie odwiedzac Azulkowa i Edzika. :multi: [quote name='Paulina_mickey'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images20.fotosik.pl/42/7167f56dbfebc3ab.jpg[/IMG][/URL] ale ma siusiaczka:evil_lol: a jaki brzusio:cool3: cudenko:loveu: :loveu:[/quote] Brzuszek gromciasty ma dużutki, najwększy z rodzeństwa - mamcia go dobrze karmi. :loveu: :loveu: I nie smiac sie z siusiaczka, bo cenzure zrobie i fotka nie bedzie taka slodka. ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [I][B];)daj odnośnik do galerii obok schroniskowych i będzie ok:multi::multi:[/B][/I] Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='ewelinabuck']goniu jak tak mozesz mowic wogole:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/quote] Tak, wiem, gonia jest paskudna. :placz: [quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)daj odnośnik do galerii obok schroniskowych i będzie ok:multi::multi:[/B][/I][/quote] Skoro Ala Ozzulkowa tak mowi, to pewnie ma racje. :p :multi: Quote
Paulina_mickey Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Brzuszek gromciasty ma dużutki, najwększy z rodzeństwa - mamcia go dobrze karmi. :loveu: :loveu: I nie smiac sie z siusiaczka, bo cenzure zrobie i fotka nie bedzie taka slodka. ;) :evil_lol: :evil_lol:[/quote] taki słodki pędzelek:loveu: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Paulina_mickey']taki słodki pędzelek:loveu: :evil_lol:[/quote] Tak, Paulinko, ZGADZAM się z Tobą, ze gromik to śliczny pędzelek. :p :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czeeeść Gosiaczku :buzi: przynosze pączki [IMG]http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/13791.jpg[/IMG] Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Cześć Edytko! :multi: A z pączkami to sie nie przywitam, ble. :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Nie, miala przykrą sprawe z pączkami... W zasadzie odchorowała jakieś głupie 2 pączki lekkim zatruciem. :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 uuu... no to rozumiem... ja tam pączki moge tonami jeść:D Quote
g_o_n_i_a Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 No ładnie! Obżartuchy zapomnieli o nas! :shake: Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No ładnie! Obżartuchy zapomnieli o nas! :shake:[/quote][B][I];)1 obżartuch dziś był na urodzinkach :p[/I][/B] Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dzień dobry :multi: Zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Dzien dobry... :( Wróciłyśmy własnie z Azulkową ze spacerku. Kropcia wróciła taka nie w humorku i zmęczona poraz pierwszy, chociaż spacer jak na nasze możliwości był dość krótki... :( Azulek jest chory i mamy ogromny problem :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Z Azulkową dzisiaj pojdziemy do weta, mamy mały problem - Azulencja ma robaki i to sie dzisiaj potwierdzilo na spacerku... :( Dodaje fotke mojej dzidzi schroniskowej razem z gonią :loveu: [IMG]http://img73.imageshack.us/img73/3495/111aj5.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Goniu pyszczek do góry, robale się przegoni i Azulkowa znowu będzie zdrowa :calus: Jaka dzidzia :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Miś :calus: ech, bojam sie o tą moją kropę. :( Ale będzie dobrze, MUSI BYĆ DOBRZE... :-) Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [I][B];)Azulek dostanie tabletki i będzie zdrowa ....to chyba wina tej pokopanej zimy .Psy odrobaczane co kwartał łapią robale ...takich rzeczy kiedys nie było .Nie pierwsza Azulka tak ma .Wet mówił ze strasznie dużo psiaków ostatnio zarobaczonych:shake:[/B][/I] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Azulasta chora :( ale wszystko bedzie napewno dobrze :) Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Miś :calus: ech, bojam sie o tą moją kropę. :( Ale będzie dobrze, MUSI BYĆ DOBRZE... :-)[/quote] WIerzymy że będzie dobrze więc musi być :multi: Ucałuj Azulke w nosek i przekaż że tu wszyscy życzą jej zdrówka ;) Quote
ewatr Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Azulek masz wyzdrowiec szybciutko !!! bo sie twoja Pani zamartwia :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Ech... Jakie to wszystko jest beznadziejne... :placz: Quote
Paulina_mickey Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 śliczna niunia:loveu: a z Azą bedzie dobrze:cool3: Quote
Recommended Posts