Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='supergoga']Gonia ma chyba zły dzień biedna i to martwi bardzo mamcię z Poznania. Jak powiem siostrzyczce to tez się zmartwi ale ona lezy i kiepska jest. I Lagunka chora dziś była u weta, 2 zastrzyki dostała.
Tak, że córeczko moja kochana - śliczna główka do góry, bo wszyscy chcą Gonię i bardzo kochają - a ja na pewno!!![/quote]
Gonia chce do Mamci z Poznania... I do Agusi... Na koniki... :placz: :placz:
Agusi Mama nie mowi, ze gonia smuta, bo ona musi wyzdrowiec szybciutko. :-(
A Lagunka czemu chora? :-(

[quote name=':: FiGa ::']Bardzo madre słowa.
Ja też Gonię chcę, nigdy nie opuszczę i myślałam że kwiatek o tym wie i nigdy w to nie zwątpi... :([/quote]
:placz: :placz: :placz: :placz:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu:[B][I]ale cudeńko [/I][/B]

[I][B]Goniu czy ja tu musze wchodzić na dołeczek:cool3:[/B][/I]
[I][B]Goniu dal do banerka też odnośnik do galerii ....wstyd się przyznać ale czasem nie sposób dojść do galerii nawet przez wyszukiwarke jak dogo muli .....[/B][/I]
[I][B]Mój Edziulek:loveu::loveu::loveu:[/B][/I]
[I][B][IMG]http://images20.fotosik.pl/43/ba77678407e11085.jpg[/IMG][/B][/I]
[/quote]
Alunia zawsze wpada na dolek. :-( A dolkow coraz wiecej, ech. :-(
Kiedys chcialam dac odnosnik do naszej galerii, ale jakos tak czuje sie nie fair w stosunku do schroniskowcow... Chociaz moze masz racje? ;) Moze czesciej Alunia bedzie odwiedzac Azulkowa i Edzika. :multi:

[quote name='Paulina_mickey'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images20.fotosik.pl/42/7167f56dbfebc3ab.jpg[/IMG][/URL]

ale ma siusiaczka:evil_lol: a jaki brzusio:cool3:
cudenko:loveu: :loveu:[/quote]
Brzuszek gromciasty ma dużutki, najwększy z rodzeństwa - mamcia go dobrze karmi. :loveu: :loveu: I nie smiac sie z siusiaczka, bo cenzure zrobie i fotka nie bedzie taka slodka. ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']goniu jak tak mozesz mowic wogole:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/quote]
Tak, wiem, gonia jest paskudna. :placz:

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)daj odnośnik do galerii obok schroniskowych i będzie ok:multi::multi:[/B][/I][/quote]
Skoro Ala Ozzulkowa tak mowi, to pewnie ma racje. :p :multi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Brzuszek gromciasty ma dużutki, najwększy z rodzeństwa - mamcia go dobrze karmi. :loveu: :loveu: I nie smiac sie z siusiaczka, bo cenzure zrobie i fotka nie bedzie taka slodka. ;) :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
taki słodki pędzelek:loveu: :evil_lol:

Posted

Dzien dobry... :(
Wróciłyśmy własnie z Azulkową ze spacerku. Kropcia wróciła taka nie w humorku i zmęczona poraz pierwszy, chociaż spacer jak na nasze możliwości był dość krótki... :(
Azulek jest chory i mamy ogromny problem :placz:

Posted

Z Azulkową dzisiaj pojdziemy do weta, mamy mały problem - Azulencja ma robaki i to sie dzisiaj potwierdzilo na spacerku... :(
Dodaje fotke mojej dzidzi schroniskowej razem z gonią :loveu:
[IMG]http://img73.imageshack.us/img73/3495/111aj5.jpg[/IMG]

Posted

[I][B];)Azulek dostanie tabletki i będzie zdrowa ....to chyba wina tej pokopanej zimy .Psy odrobaczane co kwartał łapią robale ...takich rzeczy kiedys nie było .Nie pierwsza Azulka tak ma .Wet mówił ze strasznie dużo psiaków ostatnio zarobaczonych:shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Miś :calus: ech, bojam sie o tą moją kropę. :(
Ale będzie dobrze, MUSI BYĆ DOBRZE... :-)[/quote]
WIerzymy że będzie dobrze więc musi być :multi:
Ucałuj Azulke w nosek i przekaż że tu wszyscy życzą jej zdrówka ;)