Kamila_ Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 kamilawa napisał(a):Są jakieś telefony?... Żadnego odzewu? Quote
giselle4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dzisiaj poszło nasze kochane Pyzisko do domu i wszyscy uchachani bo dziewczynka ktora ja wzieła z mamusia potrzebowała kogos do kochania i przytulania.... powodzenia mała terapeutko,,,:) Quote
rita60 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 giselle4 napisał(a):Dzisiaj poszło nasze kochane Pyzisko do domu i wszyscy uchachani bo dziewczynka ktora ja wzieła z mamusia potrzebowała kogos do kochania i przytulania.... powodzenia mała terapeutko,,,:) Wspaniala wiadomosc:multi:powodzenia malenka:lol: Quote
elzunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Słodka widziałam cię wczoraj za zimnymi kratami szczekałaś na nas ))))))))))))))a mój tato na takie rasy mówił najpiękniejsza włoska rasa KUNDELLO Quote
fiorsteinbock Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Grazynko...a ja mialam telefon w sprawie PYZY :) przekierowalam do Ciebie, bo nie wiedzialam co i jak - dzwonil sympatyczny Pan? Qrcze, ciesze sie , ze Ona jzu w domku! Quote
giselle4 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Ja tez.....a jaka byla szczesliwa jak zakladalismy jej obroze lizała po rekach Ona juz wiedziala:) Quote
kamilawa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Mam nadzieje, że dobrze jej tam... :) Quote
Recommended Posts