Jump to content
Dogomania

Dolnośl.zapomniane pokopalniane miasto a w nim samotne psy.Szukamy WOLONTARIATU

Recommended Posts

Posted

dobra, ja tez jestem zadowolona z tego :)
pozostale 60zl moze tez na Simka, albo na ogloszenia psow, ktore tkwia w schronie? tak na 2 mce zeby bylo, co?

marta, to dzialaj!

ok, czekamy na teksty. ja swoich nie napisalam. moze dzis? ale nerwy z Baxiem wciaz.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

we wt klauzunka miala robic do mnie przelew za Fruzie. po kolejnym tygodniu zwloki.
teraz nie odbiera tel ode mnie.
mam dosc tego zwlekania.

o kreciku pan napisal,z eprzygarnla psa z ulicy, znalazl bidoka. czesto tak jest. glupio mi pisac- wiedzialam,ze tak bedzie. ale nie ludzilam sie na ten dom.

Posted

[quote name='kora78']we wt klauzunka miala robic do mnie przelew za Fruzie. po kolejnym tygodniu zwloki.
teraz nie odbiera tel ode mnie.
mam dosc tegoniclekania.

o kreciku pan napisal,z eprzygarnla psa z ulicy, znalazl bidoka. czesto tak jest. glupio mi pisac- wiedzialam,ze tak bedzie. ale nie ludzilam sie na ten dom.[/QUOTE]

A macie kontakt z klauza? Ja jej zaplacilam za kocie gadzety w czerwcu zeszlego roku i do tej pory ich nie dostalam....Klauza miala wyslac kilka razy i nic.Dajcie znac c o z przelewami na czyje konta i komu, bo nie mam czasu na czytanie.Moj madry maz wzial sie za roboty domowe i w czwartek ucial sobie koncowke palca pila tarczowa.Na szczescie palec dziala, ale bedzie sie goil dluuuuugggggo, no i nie bedzie mial opuszka i paznokcia.Teraz mam male dziecko i nisprawnego tz, echh...

Posted

o Jezu, az mnie zabolalo. Satrina to straszne. dla niego to straszne. i bol i lekkie kalectwo. wspolczuje :(
ja jestem bardzo wrazliwa na takie rzeczy, na krew, na igle, fuujj. az mnie zaklulo.

o prosze, ja nie wiedzialam,ze fantow ktos nie dostal. nie licz na nie. ona sie przeprowadza od kilku miesiecy, remontuje, zmieniala mieszkanie kilka razy w ciagu roku, na pewno tego nie ma juz.
kontakt, jako taki. zaczelam do niej wydzwaniac. w tel wszystko ok, ale to tylko puste slowa, puste obietnice. a czynow zero. i tak juz ponad miesiac.

Posted

ALe jak to, Satrina ma po prostu zapomniec, że za coś zapłaciła i tego nie dostała?:crazyeye: Nawet nie ważne ile to kosztowało, czy dużo czy mało........

Zapomniałam tu dodać mój bazarek dla SImona

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240334-P-DRIVY-i-inne-dla-Simona-do-10-03-13r-godz-20tej-WYSYŁKA-GRATIS[/URL]!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Cale szczescie, ze tz sobie reki nie uciął, albo całego palca..... tak czy inaczej nie fajnie.Z taKlauza to rzeczywiście coś lipa.... ja zapłaciłam jej 25 pln i ie wiem czy to poszło na psy, bo umawiałyśmy się poza bazarkiem-bo na bazarku się spózniłam.Jutro zrobię przelewy 400 pln tak jak proponowałyście,a 60 mogę puścic na Simona,lub zostawić na ogłoszenia.

Posted

Satrina, nie poszlo nigdzie, tkwi u klauzunki, lub... wole nie myslec.
zadna kasa z bazarku nie poszla nigdzie. klauza ma w podpisie bazar na fruzie, a w rozliczeniach nie ma tych pieniedzy nigdzie. bylo 415zl. to jest nadal na jej koncie i wciaz zwleka z przelaniem tego. a wrecz wspomina, ze na jakies inne psy, z innego forum. niby to jej fanty i jej robota, ale umowa byla inna i cel mial byc inny.

Satrina.
jak na Baxtera to na konto jo ka. napisz tam na watku,ze masz tyle i tyle i ona ci swoje konto poda

jak na Simona to do marta0731

jak na Misie, to do mnie.

najbiedniejszy jest simon, wiec moze jemu najwiecej, jakby co.

Posted

tydzien temu, obiecala, ze we wt zrobi przelew, jak bedzie u rodzicow. we wt pisalam jej sms- przypominam o przelewie. w czw dzownilam i nie odbierala, nagralam sie na poczte- klauza, gdzie jest kasa?
cisza.
sama nie dzwoni juz.

Posted

[quote name='kora78']Satrina, nie poszlo nigdzie, tkwi u klauzunki, lub... w.e nie myslec.
zadna kasa z bazarku nie poszla nigdzie. klauza ma w podpisie bazar na fruzie, a w rozliczeniach nie ma tych pieniedzy nigdzie. bylo 415zl. to jest nadal na jej koncie i wciaz zwleka z przelaniem tego. a wrecz wspomina, ze na jakies inne psy, z innego forum. niby to jej fanty i jej robota, ale umowa byla inna i cel mial byc inny.

Satrina.
jak na Baxtera to na konto jo ka. napisz tam na watku,ze masz tyle i tyle i ona ci swoje konto poda

jak na Simona to do marta0731

jak na Misie, to do mnie.

najbiedniejszy jest simon, wiec moze jemu najwiecej, jakby co.[/QUOTE]

To niech 200 pln pojdzie na Simona, a po 100 pln na Misie i Baxa.Ustalone, wiec przelewam, tylko dziewczyny wyslijcie mi konto na priv.O konto Baxtera zaraz zapytam.

Posted

doszlo 683zl od Klauzunki. tak rozpisane:

40zl po fruzi
100zl od berty nadplata na fruzie
543zl bazarki po bostonie

wiec to, co po fruzi idzie na misie.
a to po bostonie niech zostanie w skarpecie i z tego bedziemy rozdzielac, jak bedzie potrzeba, czyli simon, keks, misia, baxter.

wiec juz kupilabym pakiety ogloszen dla psow w schronisku siedzacych nadal.

zgadzacie sie na taki podzial???????

jesczze powinno byc z bazarku po fruzi 415zl. ale na razie zajmijmy sie tym, co doszlo. :)

Posted

Następny bazarek dla Simona!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240493-Kto-nie-chcia%C5%82by-SCHUDN%C4%84%C4%86-przed-wiosn%C4%85-niech-nie-zagl%C4%85da!-%29-Dla-Simona-do-10-03-13r[/url]

Nie wiem czy ktokolwiek się tam zainteresuje, bo pomysł miałam nieco dziwny... :cool3: No ale może akurat ;)

Posted

Teraz wychodzi ze Misia jest super biedna.
Proponuje po komplecie ogloszen dla kazdego z naszych psow w dt, ktorzy nie dostali niedawno albo wogole nie mieli -jak Simek czy Fruzka.
No i trzeba by sie za psyw schronie brac, moze poza Barneyem i Murzynem mamy cos tam jeszcze?
Ja mialam ogolnie sporo zapytan o Murzyna wlasnie i Krecika. Chyba trzebe by je znowym tekstem puscic

Posted

[quote name='marta0731']Tylko że one też nie mają tekstów.........[/QUOTE]

haha trafne stwierdzenie.

ja wiem, ze trzeba oglaszac, jezdzic.
ale jakos weny chwilowo nie mam, wybaczcie. przejmijcie paleczke.

Posted

[quote name='marta0731']Ja w każdym bazarku pisałam że dla Simona, ale się trochę zbiera i przecież się podzielimy z Miską w razie co ;)[/QUOTE]

no podzieli, podzieli.
Psy maja swoje teksty ale te wciaz oglaszane jak Barney czy Murzyn trzeba by zmodyfikowac zanim sie jeszcze raz pusci. No i moze za cos nowego by sie wzielo?
Kurcze ja na dniach jade wiec pewnie juz nic nie zrobie, ale wracam 14 - nie tak znow dlugo- wiec mozna cos pomyslec

Posted

barney 2 to taki czarny, podpalany z miodowymi oczmai. mlody, bo ma teraz ze 2 lata, a trafil rok temu. satrina, on byl kiedys na dole. chyba razem z alexem, co niedawno uspiony, bo tego wrzoda mial. zauwazylam, ze krwia wymiotowal, wskazalam obsludze i do weta go wzieli u uspili.
i byl w kojcu z hirkiem hiene tigerem. pregowanym. kojarzysz juz?
taki, co sie aparatu boi, na widok aparatu wycofuje sie.

jakby co to moze on na dt u dominiki nastepny? bo byly dywagacje, czy on, czy simon, padlo na simka, ale meijsce sie zwolnilo, to moze jego na dt teraz?

edit, na 1str, post 5 jest jego foto i odnosnik to jego calego postu osobistego

a moze murzyn na dt? albo kapielowka?