kora78 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 pisz, co to za domy?? 2 zapytania? super! wklej je. pokaz. Quote
kizimizi Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='kora78']pisz, co to za domy?? 2 zapytania? super! wklej je. pokaz.[/QUOTE] wklejam domy ;) 1. PANI Z OPOLA: jestem zainteresowany wzięciem tego psa ponieważ pochowałem identycznego pieska miał 13 lat przez te wszystkie lata pies nigdy nie wyszedł z domu sam zawsze z nami .mamy przepiękną działkę całoroczną i mieszanie gdzie będzie się dobrze czuł i dobrą opiekę. 2. Witam,nazywam się Małgorzata D.... mój mąż już z państwem się kontaktował w sprawie adopcji Lakiego,ale na widok jego zdjęcia zapomniał nawet swojego numeru telefonu.W ponedziałek musieliśmy sie rostać z naszym Senatorem który wyglądał tak samo jak Laki.Mieliśmy go 13 lat.Córka znalazła go malutkiego na śmietniku.Bardzo chcielibyśmy by Laki trafił do nas, bo jesteśmy w stanie zapewnić mu kochający dom. A TO ODP. OD DOMU 2 JAK POWIEDZIALAM ZE LAKIM SIE KTOS JUZ ZAINTERESOWAL: Pani Ewelinko kochana może by jakoś zniechęcić tą Panią niech Pani Lakiemu szepnie do ucha ,że czekamy na niego .Pozdrawiam proszę o kotakt o każdej porze dnia i nocy -NARWANA, CO? Quote
kora78 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ty ciemna maso. przeciez to jeden dom! maz i zona pozniej pisala! Quote
kizimizi Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='kora78']Ty ciemna maso. przeciez to jeden dom! maz i zona pozniej pisala![/QUOTE] hahha no moze :) Quote
kora78 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 to dobrze wrozy :) najpierw napisal facet, teraz zona. corka juz dorosla chyba, skoro pies 13lat plus iles lat corki. dzialeczka caloroczna... co to?? kizi, moze przejdzmy z ta nowina na watek lakiego. a to tylko z Twoich ogloszen. cat jeszcze nie zrobila chyba tych oplaconych. a ja dzis mialam 2 tel o chudzielca. pani pracujaca w kakadu 6 lat :) moje klimaty :) warszawa, kawalerka, 2 koty, syn 14lat. jak nie chudzielec, to innego starego sobie znajdzie. bo mowilam jej, ze juz 1 pani jest zainteresowana. zeby tylko nie bylo tak, ze kazdy sie wycofa, zostawi go dla tej drugiej i w efekcie zadnego ds nie bedzie... dzis nie mialam glowy,zeby tam dzwonic, zapomnialam, mialam robote. jutro zadzwonie kolo 10tej i pojade od razu. do schronu Quote
dexterka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 trzymam kciuki za białaska chudzielca. Ta Pani z wawy też do mnie pisała. Ma jeszcze do Ciebie dzwonić jakaś Pani z zagranicy z pytaniem czy nie wysłać karmy dla chudzielca. Dzwoniła już może?? Quote
kora78 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 mialam dzis 2 polaczenia z obcego numeru, zatrzezonego. mozliwe, ze to znajoma mi pani z niemiec. ktora juz nam kiedys pomagala. moze to ta sama? tamta tez dzwonila z zastrzezonego. zadna karma u nas nie ma sensu. nie ma szans, by on dostawal specjalna karme, tylko on i wlasnie on. zreszta jest w kojcu z innymi psami, one mu wyjedza, nikt tam pilnowac ich nie bedzie. a dwa, ze to musialaby byc super karma, a nie biedronkowa. Quote
Jara Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Odzywali się ludzie z Wrocławia co ostatnio adoptowali psa? Quote
kora78 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 nie, ale tez dzis o nich pomyslalam. jak jutro bede mogla, to drykne do nich, od tza z komory sluzbowej. Quote
kizimizi Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Jara']Odzywali się ludzie z Wrocławia co ostatnio adoptowali psa?[/QUOTE] taaa wyslali mi anwet fotki. Ma sie dobrze Quote
kora78 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 no to, co sie nie sypiesz? w zeby chcesz? Quote
kizimizi Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 (edited) [quote name='kora78']no to, co sie nie sypiesz? w zeby chcesz?[/QUOTE] spadaj! Wszystkie zdjecia sa w tym samym klimacie, wiec z 20 wybralam az 4 :) [IMG]http://images46.fotosik.pl/1863/3c28a2a4e49b961cgen.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/1642/c854c09cccbf5810gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images35.fotosik.pl/1716/d2be948da4762d85gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images39.fotosik.pl/1847/eea9287b8af4cd6fgen.jpg[/IMG] Edited November 22, 2012 by kizimizi Quote
kora78 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 oo, jak milo :))))) chudzielec ma ds ze schronu. za tydzien bedzie odbior. pani, ktora go do schronu zglosila tak sie przejela, ze wsrod znajomych mu ds znalazla. dam znac tym naszym 2 domow, zapropobuje miska naszego. choc wiekszy... Quote
kizimizi Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Luska a dryndniesz do tej pani od lakiego? Dam ci nr Quote
kora78 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 oczywiscie. daj nr. bylam dzis w schronie. chudzielec siedzi w cieple, pod schodami, na koldrze, ma 2 pelne miski, chodzi na spacerki. ponoc psow nie lubi, do kotow rozny. przytyl troche, juz nie widac zeber, ale talie osy ma wciaz. laki tak blagal,zeby go zabrac, wciaz piszczal, wyl i drapal moja reke, nie bylo glaskania, to byla tragedia wielka. to bylo dla mnie straszne. jak simon, plus masa odglosow, od szczekania, po jęki... ;/ Uszko- stary uszko, bez ucha, ponoc adopcja :))))) wtedy kiedys. mam fotki psow z 19, i spisane je, fajne psiaki. Quote
Satrina Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Podczytuje watek i cieszę się, że Uszko poszedł do adopcji. Ciekawe kto go wziął???Starszego psiaka i to nie przylepe. Jutro zrobie bazarek dla Keksa z tymi Finishami. Podnoście plizzzzz, bo ja mało jestem. Wrzucę link na wątek. Quote
kora78 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ok, bedziemy podrzucac namiętnie :) nie wiem, kto wzial uszka i sie nie dowiemy juz. oby dobrze mial. to dobry pies. Quote
kizimizi Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Kora a na tych kudlaczowych stronach nie ma kogos kto by Korka wzial? Jeszcze moznaby z ta babka pogadac co chudzielca chciala, ha? Quote
kora78 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ale ja go nie moge wyciagac na spawdzanie na koty, bo jak wroci to go zagryza. z kudlaczkowych to wlasnie jest. na watku kudlaczy naszych. tam sie zglosila jakas ciotka. ale kolejke ma, 1 psa. zanim to sie stanie, to korka moze juz nie byc. mirek ma luz, idzie laki, keks. awaryjnie ten korek, a pozniej simon, ok? Quote
kizimizi Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 ok znalazlam ten dt. trzeba zadzwonic bo to spoza dogo: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230878-platny-DOMOWY-hotelik-Leszno-w-Wielkopolsce[/URL] Luska moze by sie Dominiki od Keksa zapytac czy moglaby wziasc jeszcze jednego przy okazji? Quote
kizimizi Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 ah jeszcze jedno: ile on ma lat, on taki maluch jest nie? I gdzie pozniej ma jechac? Bo bez sensu szukac awaryjnego dt w Szczecinie jak to ustalone dt jest w Katowicach ??? Quote
kora78 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 chyba to kolo skaska te dt... maluch, do kolan. nie taki maluch. mniejszy sredniak. wyzszy chyba, niz spaniel. moze mam to pdt we wrocku, to taka baza wypadowa. to by pasowalo. juz go tam kiedys pokazywalam, ale sie ciotka zdecydowac nie moze. jakbym ja przycisnela, to moze by sie zdecydowala wreszcie. za 300zl. Quote
kizimizi Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 no to zobacz, a przy okazji zadzwon to Leszno, co? Szukam dalej przez "skaska" masz na mysli Sląsk? ;) Quote
kora78 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ej, to dt to gorzow, wiec kolo leszna :) napisalam pm. czekam. hehe, taaak Quote
Recommended Posts