kora78 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 300 od jednego. klauzua, ja juz benia dalam na watek= pies do niemiec. usun swoj post D" Quote
Klauzunka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [QUOTE]300 od jednego. [/QUOTE] masakra :( [QUOTE]klauzua, ja juz benia dalam na watek= pies do niemiec. usun swoj post D" [/QUOTE] zobaczyłam po fakcie - wyszukam innego i edytuję :) Quote
Satrina Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Masakra 300 pln za jednego psiaka i to niezbyt dużego. Też poszukam jakiegoś DT, może coś znajdę. Quote
Klauzunka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [QUOTE][h=2][/h] [INDENT] Masakra 300 pln za jednego psiaka i to niezbyt dużego. Też poszukam jakiegoś DT, może coś znajdę. [/INDENT] [/QUOTE] [B]Sata[/B] szukaj, bo mi już też ręce opadają.... Quote
kora78 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Zaglądają, zeby nie było, ze nie mysle o naszych psiakach. Wracam w sobotę na noc. W domu 30 stopni, a tu 12. Szok!!!!! Strasznie. Quote
kizimizi Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 eh jakbym wiedziala ze na majowke sie nad Pl morze wybierasz to bym ci ten pomysl z glowy wybila! Wiesz ze u nas zawsze wieje czy też pizga - w zaleznosci od okolicznosci. Czerwiec nad morzem to bardzo "rześkie" doświadczenie a co dopiero maj! Trzeba bylo w gory :) No ale juz po ptokach! Przyjedziesz do cieplutkiego Wcha i sie wygrzejesz :) Jak ci to humor poprawie w Londynie pada codziennie (srednio co 12,5 min) od ponad 4 tyg. :( Quote
Satrina Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ja dzisiaj wróciłam z Wielenia-jezioro i pogoda była super. Wczoraj do południa trochę padało, ale potem się przejaśniło. Quote
kora78 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 (edited) a ja mialama do bani. momentami slonce, wiekszosc tych dni wiatrzysko i zimnica na polary i kurtki. tyle dobrego, ze nie padalo wcale. ale na rowerach pojezdzilismy, raz nawet 40km zrobilismy :D z czego polowe p okostce przez stara jednostke wojskowa, to wiecie, co odczuwal moj zadek juz po kilku km takiej telepawki na waskim siodelku :D nigdy nie bylam nad morzem w maju, no i nie zanosi sie, bym sie kiedys znow wybrala :D tutaj upaly byly, a my marznelismy. wrocilismy= tutaj ulewy i zimno:D takie szczescie moge miec tylko ja, haha ogrodek mi zarosl, trawsko wielklie, tulipany przekwitly, chwasty narosly i znow robota. wystawie nowy bazar roslinny niebawem kizi, masz juz bazar ciuchowy zrobiony? czy mi umknął ? :P klauzunka, co z wizyta dla bruna? bo mialam tel o niego ze slaska, pan dzwonil chce go do ogrodu, buda w garazu stoi, ma onka starego i bande kotow. jara miala wizyte robic. nie slask, zaraz za wrockiem, kolo oławy. miaa byc w piatek i co? pan dzwonil w pn lub wt. poza tym mialam tel o lolka i o jamnika. finanse [B]1069,80 zl[/B] + [B]Planowane:[/B] bazar jaski okolo 146,70- rozliczam, czekam na doplate 2zl [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225592-Wytworne-poszewki-ROZLICZAM"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ewki-ROZLICZAM[/URL] bazar ogrodowy, 95zl, rozliczam, czekam na 2zl i bedzie 97zl [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225586-Żywe-roślinki-ogrodowe-KONIEC"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...grodowe-KONIEC[/URL] bazar ogrod 3- 25,5 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226013-OGRODOWE-Byliny-i-Cebule-KONIEC/page4#top"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...NIEC/page4#top[/URL] = 265,5 szlag mnie trafi, ze o swoje pieniadze sie musze upominac z tych bazarkow za wysylki..... tu 2zl, tam 2zl, ziarnko do ziarnka i zbiera sie miarka. chyba aprilce trzeba 100zl zaplacic za transport, a miala 40zlswoich, wiec wezmiemy ze skarpety. niech mi ktos znajdzie miejs e, gdzie mam zalozyc watek z rozliczeniami, zebym sie nie pogubila w tym poscie na 2str, bo juz tego jest tam za duzo. czy w dziale Akcje??? Edited May 6, 2012 by kora78 Quote
marta0731 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='kora78']a ja mialam do bani. momentami slonce, wiekszosc tych dni wiatrzysko i zimnica na polary i kurtki. tyle dobrego, ze nie padalo wcale. [/QUOTE] Kora marudna jesteś:eviltong: Ja tam skorzystałam, z uczuleniem od słońca wróciłam:eviltong: Jak się człowiek parawanami zasłonił, to było ciepełko. Ja w stroju:razz:, inni w kurtkach łazili:cool3: No i jodu się każdy nawciągał, to urlop udany :D Quote
marta0731 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 wysłałam Ci dziś z mojego bazarku 193zł z przeznaczeniem dla Kuby, a jak coś zostanie to na skarpetkę wałbrzyską, wedle uznania z rozliczeniami nie pomogę, ale musisz to jakoś ogarnąć.............. Quote
kora78 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 kubie to nigdy nie bedzie zostawalo. bo to tymczas bardzo dlugi. skarpeta ma kasy full. ogarniete mam jakos, poki co. ale jak tak dalej pojdzie to sie gdzies pomysle, pogubie. nikt po mnie nie przelicza, nie sprawdza. moze oficjalny watek jakis- gdzies widzialam u innych dziewczyn taki= i wtedy kazdy bedzie kontrolowal. Quote
Satrina Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 O fajnie, że ktoś po Bruna dzwonił. Dzisiaj widziałam na stroni schroniska, że wrzucili go na samą górę jako psiaka polecanego-chyba rzeczywiście musi być fajowy. Quote
kizimizi Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 wlasnie nie zrobilam bo wlasciwie to potrzebuje ciebie zebys mi te rzezcy w cm pomierzyla bo ja juz nie zdazylam przed wyjazdem :( Wiesz o co chodzi; ile cm w biuscie i jaka dlugosc. Zrobmy tak, ja juz zaczne robic ten bazar i poprosze mame zeby w weekend ci podrzucila ciuchy a ty pomierzysz je zaraz i podasz namiary ok? Wiesz bazarek ciuchowy bez wymiarow mija sie z celem bo co powiem, ze ta bluzka jest akurat "moj rozmiar" ? wiecie jakie teraz metki sa Quote
kora78 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 jasne. to niech mama dzwoni i sie umawia na rzeczy. ogolnie siedze w domu. w czw do niedz mam labka z fundacji zloty pies na przetrzymanie przed transportem, wiec jestem uziemiona totalnie, bo suka z lekiem separ. wiec w wekend do schronu nie jade. a trzeba niedlugo jechac, chocby kapielowke wyczesac, jak co roku. kizi masz pm pelne. masz maila na adresie kizi. tego drugiego juz nie mam ;/ ktorego uzywasz zazwyczaj? Quote
kizimizi Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 najczesciej sluzbowego ale pisz na [email][email protected][/email] spoko dam mamie znac. Zdjecia juz po malu zgrywam, troche tego jest niestety :( Quote
kora78 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 nowy bazar ogrodowy, max roslin, prosze o pomoc w podnoszeniu dodalam maliny, tulipany i rozne inne, co sie dalo. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226757-OGRODOWO-maliny-rosliny-na-skalniak-kwiaty-do-ogrodka-na-walbrzyski******-do-22-05?p=19060378#post19060378[/url] Quote
marta0731 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Kora chora - ale się głupio rymuje ;) to nie zagląda Quote
kora78 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 wczoraj mialam tel z obcego nr, ale nie odebralam, bo nie mialam tel przy sobie. nie oddzwanialam, bo w tym miesciau mam lipe z rachunkiem za tel, i stwierdzilam,ze jak zalezy to ktos sam zadzwoni ponownie. nie zadzwonil. jutro juz bede zdrowsza. jakby sie ktos martwil, hehe mam wyrzuty sumienia, ze tak rzadko jezdze do schronu od lutego. ale ja juz chyba nie moge, nie chce. jakbym chciala to przeciez bym jezdzila. nic nie byloby wazniejsze. Quote
Klauzunka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='kora78']wczoraj mialam tel z obcego nr, ale nie odebralam, bo nie mialam tel przy sobie. nie oddzwanialam, bo w tym miesciau mam lipe z rachunkiem za tel, i stwierdzilam,ze jak zalezy to ktos sam zadzwoni ponownie. nie zadzwonil. jutro juz bede zdrowsza. jakby sie ktos martwil, hehe mam wyrzuty sumienia, ze tak rzadko jezdze do schronu od lutego. ale ja juz chyba nie moge, nie chce. jakbym chciala to przeciez bym jezdzila. nic nie byloby wazniejsze.[/QUOTE] Odpocznij, zresetuj się, nabierz dystansu. Umówmy się, co z tego, że ja coś tam pomogę czy ktoś inny pomoże. Wszystko i tak w przeważającej mierze spoczywa na Tobie. Spoko Luśka i tak mamy dwa dożywotniaki - Parówka, Fruzia Na tapecie Mirek, Bruno, Lusi - - nie ilość się liczy - i tak mamy co robić :) Quote
kora78 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 ehhh, no wlasnie. co ze starej gwardii juz ma ds, to nowe dochodza wciaz :( to sie nigdy nie skonczy. dopoki znow cos mocno z kopyta nie ruszy ,to ja sie czuje wypalona chyba juz. no i jakas cisza tutaj w ogole ostetnie tygodnie. rzadko dziewczyny cos zagladacie. a to- kto kogo oglasza to juz calkiem poszlo w kanal. mam wrazenie, ze niewiele psow jest oglaszanych. a bez tego domow nie bedzie, bo skad? ja nie mam mocy do ogloszen na razie. Quote
Klauzunka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='kora78']ehhh, no wlasnie. co ze starej gwardii juz ma ds, to nowe dochodza wciaz :( to sie nigdy nie skonczy. dopoki znow cos mocno z kopyta nie ruszy ,to ja sie czuje wypalona chyba juz. no i jakas cisza tutaj w ogole ostetnie tygodnie. rzadko dziewczyny cos zagladacie. a to- kto kogo oglasza to juz calkiem poszlo w kanal. mam wrazenie, ze niewiele psow jest oglaszanych. a bez tego domow nie bedzie, bo skad? ja nie mam mocy do ogloszen na razie.[/QUOTE] ale prawda jest taka - że tylko Ty latasz do schronu, czasami pójdzie też Satka i co dalej ?????????????? Mierz siły na zamiary ! Jak ja Ci mogę inaczej pomóc będąc 100 km dalej? Boston, Salma, Lolo, April, nie wiem kto jeszcze ale gdzieś tam swój udział mam. Poza tym też ogłaszam inne psiaki! Na tyle mogę pomóc, ogłoszenia robię albo kupuję - to tyle - sorry - wyżej dupy nie podskoczę. Quote
kora78 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 ty. wez poszukaj moda od przenoszenia 1 posta, ok? mozesz sama do niego napisac, a ja tylko potwierdze, ze chce 1 post fruzi oddac? ale wymyslilam, czym cie tu obarczyc :D i wiecie, co jeszcze trzeba zrobic? wyslas do sarenki wzor umow na maila. dla fiony. zeby siostra tego janka podpisala, ale taka sumienna umowe, nie byle jaka. Quote
Klauzunka Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 ok napiszę do moda - tylko wyjdę z moimi suczami i jak wrócę napiszę do moda, A tak w ogóle to żeby było łatwiej to trzeba nam takie umowy o dt, ds sporządzić i niech każda ma u siebie kopię i finito. Quote
kora78 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 bardzo dobry pomysl. zawsze szukam, sciagam. trzeba nam swoje zrobic. Quote
Satrina Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Ja ostatnio przeglądałam foty psiaków, bo chciałam nowe poogłaszać, ale zdjęcia są takie sobie;-( Ja do schronu na razie się nie wybieram-nie na moje nerwy te wszystkie psiaki teraz. Chciałam wziąć tego hienka w prążki i Bruna 2, ale zdjęcia za słabe. Zaniedbałam trochę Uszka i muszę go poodświeżać, Bruno ma nowych 60 ogłoszeń. Quote
Recommended Posts