Jump to content
Dogomania

Dolnośl.zapomniane pokopalniane miasto a w nim samotne psy.Szukamy WOLONTARIATU

Recommended Posts

Posted

Jakaś paranoja - Marcie wsiorbało cały bazar, Luśka nie masz żadnego posta z ostatnich 10 dni na swoich bazarach, ja przeleciałam cały wątek Bosta i wszystko na zicher pouzupełniałam żeby rozliczyć i cała praca poszła na marne.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już raczej nie

[QUOTE] [INDENT] Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia.

EDIT: z uwagi na wiele takich samych zapytań: nie ma możliwości przywrócenia wiadomości wysłanych w ostatnich dniach. [/INDENT]

[INDENT] Ostatnio edytowane przez Huan ; Dzisiaj o 07:55
[/INDENT]
[/QUOTE]

p.s. a posty zniknęły nie z tygodnia a przynajmniej 10 dni.

Posted

raczej nie.
dzis ide balowac to jutro bede spac troche i chorowac moze. okaze sie jutro, jak sie bede czula. a o ktorej chcesz jechac? jak kolo obiadu to moze tak, jak o 10 to na pewno nie jade.

satrina, a chcesz w neidziele do parowki jechac? mozna jechac marty autem sluzbowym tez. kizi bysmy wziely. ja mam nr do jej mamy, zaraz tam zadzwonie

Posted

[quote name='kora78']o jaaaa i maty caly bazar, ona sie pochlasta przeciez

i nr do kizi, a ja ni spisalam a potrzebuje, bo chcialam do schronu isc[/QUOTE]

spoko, jestem.
Moj ang nr 4407511458875 ale pisz na dogo jakby co. Dziewczyny to jedziecie do Lilu czy nie? Bo ni9e wiem jak sie tu umawiac.
A Ty Luska kiedy chcesz isc do schronu?

Posted

ja dzis z kolei nie moge. Moge jutro albo pojutrze ale umowmy sie teraz bo jak nie to ja mam "innych" do odwiedzenia.
A co do Lilu to juz jakwam pasuje, moze byc sobota czy niedziela.

Zostaje praktycznie do 17

Posted

oj, to czas nas goni. czyli niedziela [B]u lilu[/B]. tylko jej trzeba zapytac, czy ma czas. ide jej om wyslac.

w niedz sie umowimy [B]na schron [/B]tez. ja jestem zalezna od pracy tz, zeby dziecko przejal na te pol dnia, a bedzie ciezko. dziadek tyle godz nie moze sam tu byc z dzieckiem.

jakby co w pon mozesz do schronu? czy juz za pozno dla Ciebie?

Posted

nie no w przyszlym tyg. moge, pisze wlasnie po to zeby sie umowic jakos. Takz dnia na dzien to nie bo juz mam plany na wieczor czy pojutrze.
Ok zrobmy tak: niedz. u Lilu - o ile jej pasuje - a przed wyjazdem schron razem. Jak pojdziemy na 11 to akurat posiedziemy do 14 pozniej do Lilu i wracamy. Gadaj z TZ w takim razie.
A jak nei to sprobujemy w poniedz. ewentualnie wtorek ten schron

Posted

u lilu wniedz do 14stej? i potm do schronu? to schron w niedz do 13 czynny :D chyba odwrotnie.
tylko nie chcialam w niedz do schronu, bo jest krotko czynne i nic nie zrobimy. oni wola nas w tygodniu, nie w wekendy ,bo nie maja czasu nam psow wyciagac

we wtoek wyjezdzasz to juz tylko poniedzialek zostal na schron

Posted

no tak mialam na mysli, ze pierw schron a potem lilu no ale jak krotko to oki niech bedzie poniedz.
Mozemy sie umowic na wyciaganie jakies a i zdjecia sie porobi w tym czasie co?
Ja wyjezdzam 18 kwietnia ale z samego rana - o 4.25 mam samolot wiec wtorek mozemy spokojnie isc tak do 16.

Posted

ahaaa to wtorek jeszcze ok, to fajnie.

masz skrzynke pelna. wklejam tu

raczej same my.
to schron poniedzialek musze zalatwic z jakas "nianka"
.....
dobra, nie zajmuje. pogadamy wieczorem :) moj nr masz. 668 836 964 a marty 668 171 346 i 793 152 189

Posted

Ja dam Wam znać w sobotę, czy pojadę do Parówczaka-wstępnie jesteśmy umówieni na niedzielę... Do Dustiego nie wiem o której, musze z Martą jeszcze potwierdzić.

Posted

tu dałam April.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225625-Poszukiwany-pies-suka-do-lat-dwoch-wielkosci-labka[/URL]
w zeszłym tygodniu Aprli reklamowałam przynajmniej 2 razy - ale posty lub tematy wsiorbało

Posted

Wraca bazarrrrrrrrrr Parówki :D

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225724-Wr%C3%B3cili%C5%9Bmy!!!-P-drive-notesy-kalend-WYSY%C5%81KA-GRATIS-GAD%C5%BBET!!!dla-Kuby-do-17-04-12[/url]

Posted

mialam dzis 2 tel. jeen o kreske, drugi o keksa! boski ten o keksa, kolo dzierzoniowa, jutro chyba sama wizyte robie. u kreski zrobi klauzunka, bo kolo lubina, ale ma byc psem podworkowym