Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']bez niczego pewnie[/QUOTE] Cos tam moze miala........ Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']tylko w skarpetkach?[/QUOTE] To sie nazywa temperamentna kobitka.......:) A rozowe byly? Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 a byl chyba wlasnie na tym watku kiedys taki motyw - czyjs malzonek wypadl na dwor za jakims zwierzem w samych skarpetach... czy cos takiego. kojarzycie? Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 wlasnie, wlasnie... czekam na przypomnienie Quote
ranias Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 to był mój mąż i mój zwierz.....a skarpetki były bladoróżowe z białym paseczkiem.....:lol: Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='ranias']to był mój mąż i mój zwierz.....a skarpetki były bladoróżowe z białym paseczkiem.....:lol:[/QUOTE] czyli to rodzinne??? Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']czyli to rodzinne???[/QUOTE] Mhy......:) mase rzeczy chyba w skarpetkach tam sie wyrabia......:):) Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']oj, wyobraznia buzuje[/QUOTE] No bo TY mloda jeszcze jestes to buzuje......:):) Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Jednej z mlodosci drugiej ze starosci.......oszaleje..... Quote
ranias Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Kamila Proc']bez nas byloby nudno[/QUOTE] fakt........... Quote
ranias Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 dzisiaj powiedziałam sobie- dość chorowania.....trzaska mi w przewodach oddechowych jak w gaźniku...starym.... Quote
Recommended Posts