Aimez_moi Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Kamila Proc']tak, bazarek zaszalal[/QUOTE] Ale to dobrze........:) myslalam, ze ten dlug sie calkiem wykasuje a tu non stop do tylu.....:( Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Kamila Proc']co za zycie[/QUOTE] Dokladnie....... wszystko opada....... Quote
Marinka Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 Aimez Ty się ciesz kochana, że w Anglii siedzisz, bo tu w Pl życie coraz trudniejsze :( Doła dzisiaj jakiegoś złapałam....po chusteczkę dorwałam tę gazetę i ją przeczytałam....co mnie podkusiło :( ? Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='Marinka']Aimez Ty się ciesz kochana, że w Anglii siedzisz, bo tu w Pl życie coraz trudniejsze :( Doła dzisiaj jakiegoś złapałam....po chusteczkę dorwałam tę gazetę i ją przeczytałam....co mnie podkusiło :( ?[/QUOTE] Az boje sie zapytac co czytalas? Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='Kamila Proc']czy w Anglii mgla?[/QUOTE] Nie ...... dzis swieci slonce i jest cieplo.....:) Quote
ranias Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']wszyscy spaceruja czy co?[/QUOTE] ja choruję....:roll: Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']to raczej rzadkosc?[/QUOTE] Ostatnio tak.......pada i pada. Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='ranias']ja choruję....:roll:[/QUOTE] Stara......:) zdaje Ci sie...... tylko troszke gorzej sie poczulas...... Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Aimez_moi']Ostatnio tak.......pada i pada.[/QUOTE] wole to niz snieg Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']wole to niz snieg[/QUOTE] Niby tak ale....... to wyspa ..... i pogoda jest nie do przewidzenia...... Quote
ranias Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 to musi być ciekawe doświadczenie....jak się ubrać? Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']ale nie jak wulkan goraca?[/QUOTE] Kamcia.......:) wiosna w lutym........lato do sierpnia......jesien wrzesien.......zimy nie ma........ chcesz tak? Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']nieeeeeeeeeeee[/QUOTE] No wiec sama widzisz........ Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='ranias']to musi być ciekawe doświadczenie....jak się ubrać?[/QUOTE] Ty chyba musisz sie zaczac ubierac cieplej Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='ranias']to musi być ciekawe doświadczenie....jak się ubrać?[/QUOTE] A wiesz, ze nawet o tym nie pomyslalam...... Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']Ty chyba musisz sie zaczac ubierac cieplej[/QUOTE] No wlasnie.....a gdzie sie tak zalatwilas? Biegalas po domu bez ....... czego? Quote
Recommended Posts