Kamila Proc Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='Aimez_moi']Zazdroszcze wyboru.....:):) a wielu takich spotkalas?[/QUOTE] oczywiscie zartuje...zebyscie mnie nie pogonily z watku Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 no ale najlepsza i tak jest sałata....:lol: Quote
Kamila Proc Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='ranias']mnie się podoba Daniel Day-Lewis jako ostatni Mohikanin...:lol:[/QUOTE] Mohikanie mieli troche zlota, fakt Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='Kamila Proc']oczywiscie zartuje...zebyscie mnie nie pogonily z watku[/QUOTE] No przecie wiem....... bo jak tu sie calowac jak paszcza blyszczy......... Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='ranias']no ale najlepsza i tak jest sałata....:lol:[/QUOTE] W przyszlym tygodniu pojdzie do Cie......... pare kilogramow.......:) Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 idę pokierować ruchem...:lol: i sprawdzę, czy mi polewa stwardniała na ciastku.... Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Acha........a duza ta foremka? Pedz juz....... Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Ciastko ma spód z herbatników moczonych w kawie, potem budyń, herbatniki, masa kajmakowa, herbatniki, budyń, herbatniki i polewa czekoladowa.Jak dłużej postoi w lodówce i wszystko sie przegryzie, to można ukroić wielki kawał i wciągnąć łyżką.....:lol: Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 A ten budyn to jaki? A masa jak robiona? Bo moze bym cos takiego zapodala.... a herbatniki to jakie? Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='Iljova']a tu znowu o ciastkach ;-)[/QUOTE] Bylo o zlocie.....na zabkach.....:):) Co u Ciebie Kochana? Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='Aimez_moi']A ten budyn to jaki? A masa jak robiona? Bo moze bym cos takiego zapodala.... a herbatniki to jakie?[/QUOTE] Herbatniki kupiłam "Szkolne", czyli takie najzwyklejsze 5 paczek po 100g, kawa słaba rozpuszczalna, herbatniki zanurzyć i ułożyć w foremce. Budynie 3 paczki małe śmietankowe ugotować w litrze mleka, ostudzić.Masa gotowa w puszce krówkowa, toffi albo kajmak- co kto lubi. Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 A to wiem jakie.....:) a herbatniczki mozna z kawka i kropelka whisky na przyklad? Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 pyszne będzie...a potem kawał ciastka i szklaneczka whisky....:roll: Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 I jeszcze mam pytanie czy herbatniki za kazdym razem moczone? Chyba tak....... Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 za każdym razem...dobre jest to ciastko....:lol: Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Ile toto stoi w lodowce? Ja mam slabe nerwy...... Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 najlepiej by było zostawić na noc, zrobiłam o 18..lepsze jest wtedy, bo wszystkie dobroci się wymieszają, a jak się jest takim żarłokiem jak ja, to trzeba wciągać łyżką, bo się rozciapie....:oops: Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 To mozemy sobie rece podac.....to zrobie poznym wieczorem..... Quote
ranias Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 no to teraz możemy się napić whisky...plan jest....:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='ranias']no to teraz możemy się napić whisky...plan jest....:evil_lol:[/QUOTE] Ok....pedze ogladac cos tam na tvn...... Quote
Recommended Posts