Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=blue]A tak wogóle to gdzie Aimez i Ranias zniknęły ???[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]W środku musi być:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ogórek kiszony[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]słupki boczku wędzonego[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]przyprawty, a mięso posmarowane musztardą[/SIZE][/FONT]

Posted

Kamila to jak zrobisz to rzuć trochę dla mnie :-), bo ja przez chorobe nie mam siły na pichcenie

Dobrze widziałaś :-) a już się zastanawiałam co się stalo z Tobą i Ranias ;-)
Ale już wiem czemu sie pojawiłaś poczułaś zapach tego obiadu :-)

Posted

Mhy......wolowina......slupki ogorka kiszonego, marchewki i boczku......
i duszone w sosie ...... u nas robi sie takie male roladki i przewiazuje spineczkami aby sie nie rozwalily.....

Posted

No marchewki się nie daje do śląskich rolad
kiedyś owijało się nitką tak robiła moja babcia i mamusia póżniej już były metalowe szpikulce którymi się spinało L:-)

Posted

[quote name='funia']Argo jest w amoku bo Ksenia roznosi zapachy cieczkowe.....Co dzieje się koło jej ogrodzenia mozecie sobie tylko wyobrazić ....Argo jest zrozpaczony ze nie moze się do niej dostać ...[/QUOTE]

Argo zapomniał, ze jest wykastrowany :)
Wyobrażam sobie co tam się dzieje...jeszcze trochę i będą próbować przekopać się do Kseni...

Posted

[quote name='Iljova']teraz tak na poważnienie koniecznie wszystko zależy od organizmu. Wiem że nie każdy potrzebuje taką samą ilość snu i mówienie że powinno się spać konkretną określoną liczbę godzin jest bzdurą są ludzie którzy potrzebują 8 (są też wyjątki potrzebujące do 10 godz.), a są tacy którym wystarczy 4-5 godzin snu dlatego trzeba naprawdę poznać swóhj organizm ile tak naprawdę potrzeba snu. Bo wiele osób sypia wiele godzin nie dlatego że organizm tego potrzebuje, ale z przyzwyczajenia.
Kiedyś gdzieś na teb temat czytałam i stąd to wiem.
Miłego dnia
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-0NGEC0B6Qw8/TsuEuGsL0VI/AAAAAAAAFUE/m84X55OS0G4/s320/1%25255B1%25255D.JPG[/IMG][/QUOTE]

Iljova, Poranna Ptaszyno :), czy można zamówić u Ciebie taki pyszny obiadek?
Głodna jestem nieco :)

Posted

[quote name='Iljova']Tylko jak miałabym Ci go dostarczyć żeby był ciepły i świeży ;-0[/QUOTE]

No właśnie...tu jest problem :(
To może przepisik...spróbuję sama :)

Posted

[quote name='Iljova']Wiesz ja nie robię jakoś wg specjalnego przepisu, a pozatym na co chcesz perzepis bo są kluski, rolada i kapusta ???[/QUOTE]

Na wszystko :):evil_lol::evil_lol::diabloti: