Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']mnie się kojarzy z cekuladą :oops:[/QUOTE]

Z cekuladą i ciasteczkami też...ale z kwiatami przede wszystkim....pachą jak perfumy, które wystawiałaś na bazarkach i które też kupowałam :)

Posted

[quote name='Marinka']Z cekuladą i ciasteczkami też...ale z kwiatami przede wszystkim....pachą jak perfumy, które wystawiałaś na bazarkach i które też kupowałam :)[/QUOTE]

A ja właśnie siedzę od wczoraj w takich słodkich zapachach i krew mnie zalewa.Tak zręcznie rzuciłam mojemu Brodziowi gumową kanapkę,że trafiłam idealnie- no lepiej po prostu nie mogłam- w moja kolekcję buteleczek po perfumach.W każdej coś tam było,żebym sobie zapach pamiętała i wspominała. No to se wspominam...:cool3:

Posted

[quote name='ranias']A ja właśnie siedzę od wczoraj w takich słodkich zapachach i krew mnie zalewa.Tak zręcznie rzuciłam mojemu Brodziowi gumową kanapkę,że trafiłam idealnie- no lepiej po prostu nie mogłam- w moja kolekcję buteleczek po perfumach.W każdej coś tam było,żebym sobie zapach pamiętała i wspominała. No to se wspominam...:cool3:[/QUOTE]

Oj...:(
A swoją drogą, czyżbym miała aż tak dobrą intuicję ? :):diabloti:

Posted

[quote name='ranias']zaraz tutaj przyszłam sprawdzić przecieki z Marcelowej budki :razz:[/QUOTE]

O Argusia też jesteś zazdrosna? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye:

Posted

[quote name='Aimez_moi']O rany co sie tu dzieje?
Moze poprzez to mizianie Argo polubi sie z Narcelem......:)[/QUOTE]

raczej nie,ale może się wygada jak przebiegają spotkania mojego Marcysia z Marinką - podczas mojej nieobecności:diabloti:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Witam sie z Argo i Cioteczkami......:)
Ranias.......daj spokoj Argusiowi.....wystarczy Ci Marcel....jest Go wiecej niz Argo.....duzo wiecej.....:):)[/QUOTE]

no tak ...mój Marcelek jest zdecydowanie lepiej zbudowany :evil_lol:

Posted

Witam po dłuższej nieobecności zajrzę tu czasami ale rzadziej niż kiedyś bo narazie nie mam głowy do pisania itd po ostatnich wydarzeniach

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-OtzfUi_74Dk/Tmh0R5jNYOI/AAAAAAAAEXk/h3zuo9FGTW4/s283/Kaffe_und_Kuchen_100mm%25255B1%25255D.jpg[/IMG]

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/217973-REX-owczarek-niemiecki-d%C5%82ugow%C5%82osy-pom%C3%B3%C5%BCcie-uwolni%C4%87-wi%C4%99%C5%BAnia-z-%C5%82a%C5%84cucha[/url]!

UWAGA UWAGA! POTRZEBNE POMOC. PROSZĘ ZEBY WSZYSTKIE OSOBY WESZŁY NA WĄTEK REXA...WIEŹNIA ŁANUCHA

Posted

[quote name='Iljova']Witam po dłuższej nieobecności zajrzę tu czasami ale rzadziej niż kiedyś bo narazie nie mam głowy do pisania itd po ostatnich wydarzeniach

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-OtzfUi_74Dk/Tmh0R5jNYOI/AAAAAAAAEXk/h3zuo9FGTW4/s283/Kaffe_und_Kuchen_100mm%25255B1%25255D.jpg[/IMG][/QUOTE]

Trzymam kciuki za lepszy nastroj.......:):)