Energy Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Aimez_moi napisał(a):Ja zaglądam do Mario bardzo często. Jest ślicznym wesołym psiakiem tylko może troszkę wszyscy o nim zapomnieli. Przypominajmy im bo naprawdę to super piesek. Ja nie zapomniałam, tylko nie zawsze piszę:roll: Quote
Madallena Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 a ja wlasnie zaczne pisac, bo zgubil mi sie Mario w tym tlumie :) Quote
Marinka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3690979&cid=1558 Quote
Marinka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [FONT=Century Gothic]Życzę Wam dużo spokoju,[/FONT] [FONT=Century Gothic] wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej[/FONT] [FONT=Century Gothic] i wiecznej miłości,[/FONT] [FONT=Century Gothic] bo tylko dlatego warto żyć.[/FONT] Quote
Energy Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Mario krasnalu:p Co u psiaczka, wiadomo już co z tchawicą? Quote
Marinka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Oto szeleczki zakupione dla Mario, aby nie męczyć jego tchawicy obróżką są wykonane z mięciusieńkiej skórki :lol: Quote
Energy Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Szeleczki bardzo ładne:p Marinka ale czy wiadomo co mu jest? Quote
Marinka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Energy napisał(a):Szeleczki bardzo ładne:p Marinka ale czy wiadomo co mu jest? Ma niedrożną przez zniekształcenie tchawicę...może normalnie jednak funkcjonować.... Pewnie właśnie dlatego kompletnie nie ciągnie idąc na smyczce, bo trudno byłoby mu oddychać. Jest bardzo pogodny i wesoły i pragnie zawsze zaprezentować się z jak najlepszej strony, chetnie pozwala się głaskać i miziać Quote
Madallena Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Mario pokaz sie! Opowiadaj o nim :) jaki jest? kochany przytulak czy pokazuje czasem zebiska? Quote
Marinka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Madallena napisał(a):Mario pokaz sie! Opowiadaj o nim :) jaki jest? kochany przytulak czy pokazuje czasem zebiska? Nigdy nie widziałam go pokazujacego zębiska...jest bardzo towarzyski i garnie się do ludzi. W Klinice razem z Argo, Perłą, Diną i Majorem na nocnych wybiegach stanowią zgraną ekipę :evil_lol: Quote
Marinka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 http://www.psy.pl/adopcje/art5390,mario-ok-3-5-roczny-piesek.html Quote
Marinka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [FONT=Century Gothic]Nie pisałam o tym wcześniej, aby znów nie zapeszyć (jak to miało miejsce w przypadku Argo) od wczoraj Mario jest w swoim domu. Pani długo zastanawiała się czy wziąć Mario czy Perełkę - Ostatecznie padło na Mario (Perełce znów się nie udało :-()[/FONT] Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Marinkaa cudnie, super jestem bardzo szczesliwa. To super psiaczek. Perełka bedzie nastepna zobaczysz. Na pewno. Jejku ale cudowne wiadomości... Quote
yoko100 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 to wszystkiego najlepszego dla Mario w jego nowy, domku i dla nowej Panci.Oby wszystkim szydlowieckim psiakom sie tak poszczescilo Quote
IKA & SONIA Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Mario bądź szczęśliwy w nowym domku :) :loveu: Czy zdradzisz nam więcej szczegółów Marinkaa? Quote
Marinka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Panią i jej rodzinę bardzo przejął los szydłowieckich psiaków, bardzo chciała im pomóc...znalazła ich ogłoszenia w internecie ... wspólnie z całą rodziną wybrała się do Kliniki, gdzie przedstawiono im Perłę i Mario, które akurat przebywały nie w hotelu, a w szpitalu. Oba psiaki pięknie się zaprezentowały... Pani jednak obawiała się czy da radę z oczkiem Perełki, bo lekarz straszył ją, że do końca życia trzeba będzie jej na to oko podawać maści sterydowe (co nie jest prawdą, bowiem Perełka dostaje kropelki robione na zamówienie w aptece - taką decyzję podjęła lekarz po zmianie lekarza prowadzącego o co zabiegałyśmy) Domek jest świetny i bardzo wyczulony na krzywdę zwierząt - prawdę mówiąc nie liczyłam na to, że takie domy i tacy ludzie jeszcze istnieją. Szkoda mi tylko, że przez nieprofesjonalizm i ignorancję poprzedniego lekarza prowadzącego Perełka po raz kolejny straciła szansę na dom Quote
IKA & SONIA Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Możemy być w takim razie spokojne o losy Mario :) :multi::multi::multi: Na Perełkę też przyjdzie czas, biedulka :( Quote
Marinka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 IKA & SONIA napisał(a):Możemy być w takim razie spokojne o losy Mario :) :multi::multi::multi: Na Perełkę też przyjdzie czas, biedulka :( Możemy, od wczoraj dostaję sms-y o postępach Mario w domu. Potrafi zachować czystość i sygnalizuje "mus" wyjścia. Wczoraj ładnie zjadł kolację, ale nie chciał pić, co tłumaczyliśmy stresem. Dziś już chętnie korzysta z wody, również tej w wannie i nawet na suszarkę nie krzyczy. Jest chętny do zabawy Quote
IKA & SONIA Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Super czyta się takie wspaniałe wieści :) poszczęściło się chłopakowi! Quote
Madallena Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 az mnie ciarki ze szczescia przeszly :):) wszystkiego dobrego Mario! i nowa rodzinko :) A Perelka? ehhh, jeszcze przyjdzie na nia kolej ;) Quote
Energy Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Mario psiaczku powodzenia:loveu::loveu::loveu:super:multi::multi::multi: Perełko na pewno znajdzie się dla ciebie Człowiek, gdzieś jest tylko może nie wie jeszcze o tobie:p Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 halooo! a czy to nie czas na zmiane tytulu?? :) Quote
IKA & SONIA Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 :) może poczekajmy jeszcze kilka dni ze zmianą tytułu, nie lubię zapeszać ;) Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 super gratuluje mario!!! a perelka jest w dt czy gdzie? Quote
Marinka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 clo napisał(a):super gratuluje mario!!! a perelka jest w dt czy gdzie? Perełka jest w hotelu Lubelskiego Centrum Małych Zwierząt Quote
Recommended Posts