Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ja zaglądam do Mario bardzo często.
Jest ślicznym wesołym psiakiem tylko może troszkę wszyscy o nim zapomnieli.
Przypominajmy im bo naprawdę to super piesek.

Ja nie zapomniałam, tylko nie zawsze piszę:roll:

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic]Życzę Wam dużo spokoju,[/FONT]
[FONT=Century Gothic] wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej[/FONT]
[FONT=Century Gothic] i wiecznej miłości,[/FONT]
[FONT=Century Gothic] bo tylko dlatego warto żyć.[/FONT]

Posted

Energy napisał(a):
Szeleczki bardzo ładne:p
Marinka ale czy wiadomo co mu jest?

Ma niedrożną przez zniekształcenie tchawicę...może normalnie jednak funkcjonować....
Pewnie właśnie dlatego kompletnie nie ciągnie idąc na smyczce, bo trudno byłoby mu oddychać.
Jest bardzo pogodny i wesoły i pragnie zawsze zaprezentować się z jak najlepszej strony, chetnie pozwala się głaskać i miziać

Posted

Madallena napisał(a):
Mario pokaz sie!
Opowiadaj o nim :) jaki jest? kochany przytulak czy pokazuje czasem zebiska?

Nigdy nie widziałam go pokazujacego zębiska...jest bardzo towarzyski i garnie się do ludzi. W Klinice razem z Argo, Perłą, Diną i Majorem na nocnych wybiegach stanowią zgraną ekipę :evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic]Nie pisałam o tym wcześniej, aby znów nie zapeszyć (jak to miało miejsce w przypadku Argo) od wczoraj Mario jest w swoim domu. Pani długo zastanawiała się czy wziąć Mario czy Perełkę - Ostatecznie padło na Mario (Perełce znów się nie udało :-()[/FONT]

Posted

Panią i jej rodzinę bardzo przejął los szydłowieckich psiaków, bardzo chciała im pomóc...znalazła ich ogłoszenia w internecie ... wspólnie z całą rodziną wybrała się do Kliniki, gdzie przedstawiono im Perłę i Mario, które akurat przebywały nie w hotelu, a w szpitalu.
Oba psiaki pięknie się zaprezentowały... Pani jednak obawiała się czy da radę z oczkiem Perełki, bo lekarz straszył ją, że do końca życia trzeba będzie jej na to oko podawać maści sterydowe (co nie jest prawdą, bowiem Perełka dostaje kropelki robione na zamówienie w aptece - taką decyzję podjęła lekarz po zmianie lekarza prowadzącego o co zabiegałyśmy)
Domek jest świetny i bardzo wyczulony na krzywdę zwierząt - prawdę mówiąc nie liczyłam na to, że takie domy i tacy ludzie jeszcze istnieją.
Szkoda mi tylko, że przez nieprofesjonalizm i ignorancję poprzedniego lekarza prowadzącego Perełka po raz kolejny straciła szansę na dom

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Możemy być w takim razie spokojne o losy Mario :) :multi::multi::multi:
Na Perełkę też przyjdzie czas, biedulka :(

Możemy, od wczoraj dostaję sms-y o postępach Mario w domu.
Potrafi zachować czystość i sygnalizuje "mus" wyjścia.
Wczoraj ładnie zjadł kolację, ale nie chciał pić, co tłumaczyliśmy stresem. Dziś już chętnie korzysta z wody, również tej w wannie i nawet na suszarkę nie krzyczy.
Jest chętny do zabawy

Posted

Mario psiaczku powodzenia:loveu::loveu::loveu:super:multi::multi::multi:

Perełko na pewno znajdzie się dla ciebie Człowiek, gdzieś jest tylko może nie wie jeszcze o tobie:p