Koperek Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dzisiaj byłam na chwilkę u weta w schronie i widziałam MALUCHA na spacerku z Panią opiekunką. Jest coraz większy i ABSOLUTNIE NIE SŁUŻY mu pobyt w maleńkiej klatce izolatki!!!:shake: Miał 4 miesiące, kiedy przyszedł, teraz ma 6 i nadal bez domu- jakoś sobie nie wyobrażam dalszego czasu... Co tu robić, co tu robić? Quote
NaamahsChild Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Cholerka, ja też nie; w schronie baardzo dawno mnie nie było, tak mi szkoda tego biedaka.. Koperku, jakiej on w tej chwili jest już wielkości? Quote
Koperek Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 NaamahsChild napisał(a):Koperku, jakiej on w tej chwili jest już wielkości? Masz na fotach:diabloti: Ale tak orientacyjnie to jakoś mojego Bruńcia już chyba:eviltong: Quote
NaamahsChild Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 O matko, to faktycznie ogromny jest, zdjęcia tak nie oddają jego gabarytów:diabloti: Super, uwielbiam takie baobabki (wiem, po Blanche nie widać, ale cóż:eviltong:) Quote
Koperek Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 NaamahsChild napisał(a):O matko, to faktycznie ogromny jest No, wypraszam sobie- Buńcio nie taki wielki- ogromny to jest dog:eviltong: NaamahsChild napisał(a): zdjęcia tak nie oddają jego gabarytów:diabloti: Bo jest jeszcze szczupluteńki, jak to szczeniak, ale na razie dobrze, że taki jest- tymbardziej ze względu na swoje łapki. Później, jak nabierze masy to może wyjść niezła waga;) Quote
NaamahsChild Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 No Bruńcio może nie ogromny, ale owe dziecko jak najbardziej, w końcu ma ok 6 m-cy, a tu taki źrebak:diabloti: Quote
GoskaGoska Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 jakby ktos jeszcze nie wiedzial mlodziak pojechal do Niemiec Quote
GoskaGoska Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 mozna go spokojnie przeniesc do szczésliwy adopcji -bo juz tu domku nie szuka Quote
Recommended Posts