Bazyliszek Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Widzę że Gaja ostatni raz robione ogłoszenia miała 08.03 gdyby ktoś chciał wykupić suni pakiet zapraszam na bazarek link w podpisie sunia jest śliczna i powinna szybko znaleźć swój wymarzony domek Quote
Olena84 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Bazyliszek']Widzę że Gaja ostatni raz robione ogłoszenia miała 08.03 gdyby ktoś chciał wykupić suni pakiet zapraszam na bazarek link w podpisie sunia jest śliczna i powinna szybko znaleźć swój wymarzony domek[/QUOTE] dziekujemy ale chyba juz gdzies są zamowione;) Quote
bea100 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Zamówiłam dla Gajki na bazarku duży pakiet 50 ogłoszeń- ukażą się po 10-tym kwietnia bo tak się umówiłam :smile: Quote
bea100 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Cioteczki, ponieważ na początku maja czeka mnie poważna operacja i długi zapewne szpital, a zamówiłam dla Gaji pakiet ogłoszeń, które trzeba wznawiać potem (niektóre), proszę o podanie mi maila do aktywacji i kontaktu potem. Na kogo mogłabym ogłosić Gajusię? Piszcie cioteńki maila. To pilne. Quote
monika083 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='bea100']Cioteczki, ponieważ na początku maja czeka mnie poważna operacja i długi zapewne szpital, a zamówiłam dla Gaji pakiet ogłoszeń, które trzeba wznawiać potem (niektóre), proszę o podanie mi maila do aktywacji i kontaktu potem. Na kogo mogłabym ogłosić Gajusię? Piszcie cioteńki maila. To pilne.[/QUOTE] mozesz mojego podac, [email][email protected][/email] Quote
bea100 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Dziękuję :) - podam Twego maila (ogłoszenia będą wkrótce) Quote
Recommended Posts