Vectra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Weszłam tu wkońcu :p :p Byłam , foty widziałam , tekstu nie czytałam bo za duuuużo tego :diabloti: Tigra śliczna :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Vectra']Weszłam tu wkońcu :p :p Byłam , foty widziałam , tekstu nie czytałam bo za duuuużo tego :diabloti: Tigra śliczna :loveu: :loveu:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:cool3: nooo witamy witamy:cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]cieszkam sie ze Tigers sie podoba:multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]jutro czyli dzisiaj ruszam z zenitem w plener :evil_lol: ciekawe co mi wyjdzie z tego focenia:p[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]gdyby babszty l nie mial cieczki poszedl by ze mna :razz: a tak ni ma spacerku:shake:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [B][COLOR=darkgreen]u nas leje :multi: i sie blyska :D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]moze bedzie czym oddychac:cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]oby o 19 bylo ladnie:razz:[/COLOR][/B] Quote
żabka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ale u Ciebie za to nowych fotek nie widzem :-( A o 19 randkę masz?:razz: Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [B][COLOR=darkgreen]oj sa sa zdiecia tylko trzeba poszukac:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]a tu kolejna fotecka :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/110/6498ba6eaa04995e.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]u nas po wczorajszym deszczu wcale nie jest fakjnie:shake: upal nie z tej ziemi :razz: niby dobrze bo musze miec ladne swiatlo do focenia :D[/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400]burza byla niesamowita :-o gdybym miala aparat na bank bym uchwycila jakis piorunek blyskalo sie co chwilka :loveu: a moja dzielna Tigra spala przy otwartym balkonie:razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]żabka o 19 to ja ruszam w plener z zenitem :) randka jutro ;)[/COLOR][/B] Quote
Mi. Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [B][I]Mój tygrys kochany:loveu:[/I][/B] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images1.fotosik.pl/110/6498ba6eaa04995e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [I][B];)cześć dziewczyny:multi::multi::multi:[/B][/I] Quote
żabka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 mmm... co się dzieje z oczkiem Tigry? [SIZE=1]gdzieś tu się natknełam na ten temat, ale nie wynalazłam odpowiedzi... A na tym zdjęciu jakieś takie maślane to oczko... [/SIZE] Quote
Vectra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 przyszłąm powiedzieć dzieńdobry i oczekuje na fotki :p :p u nas nie padało ano nawet się nie zanosi na deszcz :-( Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [B][COLOR=darkgreen]witaaammmmm:multi: [/COLOR][/B] [SIZE=1][COLOR=darkgreen][B]żabka Tigierka ma chore oczko ma podejrzenie nuzycy :shake: [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=darkgreen][B]na fotkach oczko wyglada gozej bo sa robione jakis czas temu teraz ciutek lepiej jest :)[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images1.fotosik.pl/110/84eef04b5932e25d.jpg[/IMG][/URL][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [B][COLOR=darkgreen]a u nas tez juz sie na deszcz nie zanosi :shake: uuupał niesamowity :razz:[/COLOR][/B] Quote
żabka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]witaaammmmm:multi: [/COLOR][/B] [SIZE=1][COLOR=darkgreen][B]żabka Tigierka ma chore oczko ma podejrzenie nuzycy :shake: [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=darkgreen][B]na fotkach oczko wyglada gozej bo sa robione jakis czas temu teraz ciutek lepiej jest :)[/B][/COLOR][/SIZE] [/quote] Ale będzie lepiej?:cool1: i przejdzie jej? :razz: [B][COLOR=darkgreen][quote name='evaxon'] a u nas tez juz sie na deszcz nie zanosi :shake: uuupał niesamowity :razz:[/COLOR][/B][/quote] eh.... ja marze o deszczu ! Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [B][COLOR=darkgreen]mam nadzieje ze jej przejdzie :) i ze bedzie jeszcze lepiej :) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] Quote
leemonca Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 na zdjęciu rzeczywiście wygląda nie fajnie, biedna Tigra mam nadzieję, że nie boli ją to oczko. A kiedy będziesz wiedziała na pewno co jej dolega? czy to nużyca? czy może tylko alergia? Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [I][B]a u nas skwar i gdzieś w oddali słychać niesmiałe grzmotki , ja pragnę 10 stopni mniej :placz:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [B][COLOR=darkgreen]za okolo 2 tygi ide do weta :) oczko nie boli :) alergii nie ma co najwyzej atopowe zapalenie :shake:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]a u nas skwar i gdzieś w oddali słychać niesmiałe grzmotki , ja pragnę 10 stopni mniej :placz:[/B][/I][/quote] [B][COLOR=darkgreen]Alu u nas niego przymglone :razz: albo przyjdzie burza w co watpie albo nas ominie :roll: mam nadzieje ze jeszcze wyjdzie slonko :razz: bo mi bardzo potrzebne:placz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]a w nocy niech pada ile chce :multi:[/COLOR][/B] Quote
leemonca Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 jak będziesz miała wyniki to napisz. A na razie wytarmoś ją od nas. No i może jakeś zdjęcia nowe? U nas rano coś z nieba kapnęło - jak byłam z Hakerem to coś poczułam, że z nieba poleciała kropla deszczu, chyba tylko jedna :evilbat: a może to ptak nasikał :biggrina: a temperatura w cieniu 32 st. nie ma czym oddychać! Quote
Mi. Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [B][I]uuu biedne oczko.... strasznie to wygląda :([/I][/B] Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [B][COLOR=darkgreen]eee bez przesadyzmu :razz: nie jest tak zle z łoczkiem :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Tigra jest twardzielem i mowi zebyscie tak ni eplakusialy nad jej oczkiem :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]u nas yyy kapnely 3 kropelki 2 razy niebo zrobilo buuu i znowu słonce upał chmurek brak:razz:[/COLOR][/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/110/090d4f3d8dce10e9.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/110/df7fe27c89326826.jpg[/IMG][/URL] Quote
teqquila Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 a u nas w nocy sie blyskalo i trosze pogrzmialo i przestalo !!jest tak goraco ze nie dlugo sie rostopie:d Quote
Imbirka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 chyba w Pabianicach cały deszcz spadł, bo do Łodzi nic oprócz 3 kropelek nie dotarło:evil_lol:. siedzimy na działce pod zraszaczami, a Imbir leży w "basenie":evil_lol:, pewnie pogoda sie zmieni jak będziemy nad morzem, zawsze mam pecha:razz: Quote
Agga Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [img]http://images1.fotosik.pl/110/df7fe27c89326826.jpg[/img] [B][COLOR="DarkGreen"]A gdzie przednie łapki?[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Agga'] [B][COLOR=darkgreen]A gdzie przednie łapki?[/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=darkgreen]a jakies 2 dni wczesniej na grilu wyladaowaly :evil_lol: ;) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]yyy u nas w nocy padalo i grzmialo i teraz tez sie blyskalo :D:D i troszke deszczu spadlo a fotek nie robilam bo bylo jakies niebo przybite ciemnawe i balam sie ze fotki malo sloneczne wyjda :razz: jako ze w zenicie nie mam lampy wbudowanej to wole poczekac na sloneczny dzionek :)[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [I][B]:razz:a ja myślałam że jakieś nowości fotkowe ;)ale starocie też mogą być :pTigrunia i z kaprawym oczkiem śliczna:pwyleczy się i będzie ok . A u nas spadły 3 krople deszczu i koniec ......jestem ugotowana :shake:w pokoju 34 stopnie:placz::placz::placz: [/B][/I] Quote
XXL Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]Tomuś z Tigry taki lachon jak z włascicielki :evil_lol: :lol: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] ewus akurat tego nie trzeba mi mowic :) dwa fajne lachony :):evil_lol::razz:;) Quote
Recommended Posts