Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Moja Ja i Twoja Ty i Moja Ty :grins:

bo wszystkie dzieci nasze są :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:grin::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tak sobie wlazłam i postanowiłam oglądnąć zdjęcia kolejny raz :cool3:
ale to co znalazłam zmroziło mi krew w żyłach ...
EFFa tam jest rękawica cała we krwi :crazyeye: przyznaj się sama to wyrok będzie łagodniejszy
[URL]http://images39.fotosik.pl/137/fb6c8165d59e0c7c.jpg[/URL]
[/B][/COLOR][/FONT]
:evil_lol:[/quote]
buahahahah ten tego ja nic nie widzialam

nie mam siły :placz::placz::placz::placz:ta sesja mnie wykańcza :mdleje:
jutro 2 egzaminy :roll: a pozniej koncert:p szkoda tylko ze nie lubie tego zespołu hahahahha ale nikt nie chce sie poswiecic i byc kierowxca zeby pojechac do łasku na happysad :roll: wiec pozostaje mi pojsc na koncert w moim miescie... na Come :grab:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila'][B]hehe nie marudz :evil_lol: ciesz sie ze gdzies idziesz ja jutro siedze w domu wieczorem do poki tz nie wroci :evil_lol:[/B][/quote]
no ja wlasnie z tztem i znajomymi ide :roll::roll::roll: chyba sie poswiece i bede kierowcą :roll: nie lubie comy :placz::placz: dobrze ze w razie czego myslovitz tez gra moze jakos uratuje ta impreze :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila'][B]to zrob inaczej nie badz kierowca tylko napij sie to moze nie bedziesz pamietac :diabloti:[/B][/quote]
hahaha tez jakies wyjscie XD

Posted

[quote name='teqquila'][B]no widzisz a nawet humor ci sie poprawi po % :diabloti:[/B][/quote]
buahahahah jeszcze sie wyluzuję za bardzo i wskocze na scene haha

Posted

[quote name='teqquila'][B]jeszcze przejmiesz scene :diabloti:[/B][/quote]
taaaaakkkk pokaże comie jak sie gra koncerty :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Cześć :loveu::loveu::loveu::loveu:

Byłam 3 czy 4 strony wstecz i nawet widziałam fotki :evil_lol:[/B][/I][/quote]
hejjj :loveu::loveu::loveu::loveu:

eeeee ja umie liczyć tylko do 2 :eviltong:
[quote name='Aga&Ganja'][URL]http://images48.fotosik.pl/141/13fbedad2e903e55.jpg[/URL]
ale żul! :evil_lol: boska fota! :loveu:[/quote]
:evil_lol:jak poczuła że to piwo to sie skrzywiła , bo ona tylko redsa lubi :evil_lol:
[quote name='teqquila'][B]no no Efa czemu rozpijasz nieletnia :mad::diabloti:[/B][/quote]
ciiiii:evil_lol::evil_lol:mam znajomosci w policji nikt sie nie dowie :evil_lol:

bylam na koncercie.....:grin:
a raczej trafilismy na przerwe pomiedzy 2 koncertami :grin:
nie dosc ze nie zdazylismy na come ( ku mojej uciesze ) to myslovitz nastrajało sie takj długo ze po okolo pol godzinie stwierdzilismy ze idziemy na bilard ...zdazylismy wyjsc po za obszar koncertowy , przejsc na 2 strone do samochodów to zaczeli grać :grin:

jestem wolala bym zeby mnie nei bylo :cool1: znaczty nuie tutaj :roll: no ale cóż jutro musze rano jechac do szkoly po 2 wpisy :roll::roll::roll: i znowu sie nei wyspie :angryy:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: a ja trafiłam na koncert :hmmmm: Rybickiego ...z duety Andrzej i Eliza ...to z epoki dinozaurów :razz::razz:...a potem słyszałam jak śpiewa Beata Kozidrak ....Mówie TAKKKKKKKKKKK ...myśle nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i se pojechałam ...to nie dla mła ....za to 20tego będziemy na Zlocie Motocyklowym i będzie fajna grupka [url=http://www.myownfreedom.pl/]MyOwnFreedom[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: a ja trafiłam na koncert :hmmmm: Rybickiego ...z duety Andrzej i Eliza ...to z epoki dinozaurów :razz::razz:...a potem słyszałam jak śpiewa Beata Kozidrak ....Mówie TAKKKKKKKKKKK ...myśle nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i se pojechałam ...to nie dla mła ....za to 20tego będziemy na Zlocie Motocyklowym i będzie fajna grupka [URL="http://www.myownfreedom.pl/"]MyOwnFreedom[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja chciałam na happysad jechac do Łasku i pozniej żałowaliśmy ze nie pojechalismy ...

i zupełnie nie rozumie cie ALu dlaczego nie uczestniczyłaś w spiewaniu z Beatka :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila'][B]Siemanko Efa hehe widzem ze wypad sie udal buhahaha :evil_lol:[/B][/quote]
hahaha wlasnie stachurski gra .... ludzi od groma... glosniej niz w opolu :crazyeye: :evil_lol: mam kawalek drogi do statnionu a slysze co spiewaja :roll:

Posted

[quote name='teqquila'][B]to sobie moglas pospiewac :evil_lol: Efa wstawaj juz rano :diabloti:[/B][/quote]
o tej godzinie to ja juz do pracy wychodzilam :diabloti:
[quote name='Wyjątek']Helloł dziewuszki :)
Wczoraj byłam, przejrzałam kilka stron wstecz a Wy tylko rozgadane i żadnych fotek nie ma :mad:[/quote]
pfff slepa czy co???
[quote name='Medorowa'][CENTER]:grins:Cze Effko:grins:
[/CENTER]
[/quote]
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='evaxon']ja chciałam na happysad jechac do Łasku i pozniej żałowaliśmy ze nie pojechalismy ...

i zupełnie nie rozumie cie ALu dlaczego nie uczestniczyłaś w spiewaniu z Beatka :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie chciałam robić Beatce konkurencji :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]..[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-457.gif[/IMG].... nie ma nie ma wody na pustyni [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]