e.v.a Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Moja Ja i Twoja Ty i Moja Ty :grins: bo wszystkie dzieci nasze są :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :grin::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tak sobie wlazłam i postanowiłam oglądnąć zdjęcia kolejny raz :cool3: ale to co znalazłam zmroziło mi krew w żyłach ... EFFa tam jest rękawica cała we krwi :crazyeye: przyznaj się sama to wyrok będzie łagodniejszy [URL]http://images39.fotosik.pl/137/fb6c8165d59e0c7c.jpg[/URL] [/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol:[/quote] buahahahah ten tego ja nic nie widzialam nie mam siły :placz::placz::placz::placz:ta sesja mnie wykańcza :mdleje: jutro 2 egzaminy :roll: a pozniej koncert:p szkoda tylko ze nie lubie tego zespołu hahahahha ale nikt nie chce sie poswiecic i byc kierowxca zeby pojechac do łasku na happysad :roll: wiec pozostaje mi pojsc na koncert w moim miescie... na Come :grab: Quote
teqquila Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [B]hehe nie marudz :evil_lol: ciesz sie ze gdzies idziesz ja jutro siedze w domu wieczorem do poki tz nie wroci :evil_lol:[/B] Quote
e.v.a Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='teqquila'][B]hehe nie marudz :evil_lol: ciesz sie ze gdzies idziesz ja jutro siedze w domu wieczorem do poki tz nie wroci :evil_lol:[/B][/quote] no ja wlasnie z tztem i znajomymi ide :roll::roll::roll: chyba sie poswiece i bede kierowcą :roll: nie lubie comy :placz::placz: dobrze ze w razie czego myslovitz tez gra moze jakos uratuje ta impreze :evil_lol: Quote
teqquila Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [B]to zrob inaczej nie badz kierowca tylko napij sie to moze nie bedziesz pamietac :diabloti:[/B] Quote
e.v.a Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='teqquila'][B]to zrob inaczej nie badz kierowca tylko napij sie to moze nie bedziesz pamietac :diabloti:[/B][/quote] hahaha tez jakies wyjscie XD Quote
teqquila Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [B]no widzisz a nawet humor ci sie poprawi po % :diabloti:[/B] Quote
e.v.a Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='teqquila'][B]no widzisz a nawet humor ci sie poprawi po % :diabloti:[/B][/quote] buahahahah jeszcze sie wyluzuję za bardzo i wskocze na scene haha Quote
e.v.a Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='teqquila'][B]jeszcze przejmiesz scene :diabloti:[/B][/quote] taaaaakkkk pokaże comie jak sie gra koncerty :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
teqquila Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [B]tylko nie pokazuj czegos innego :evil_lol:[/B] Quote
teqquila Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [B]bo wiesz jak juz tak sie rozluznisz :diabloti: to moze byc roznie :diabloti:[/B] Quote
e.v.a Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='teqquila'][B]tylko nie pokazuj czegos innego :evil_lol:[/B][/quote] :oops::oops::oops::oops::oops:okejj:evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [I][B]Cześć :loveu::loveu::loveu::loveu: Byłam 3 czy 4 strony wstecz i nawet widziałam fotki :evil_lol:[/B][/I] Quote
Aga&Ganja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [URL]http://images48.fotosik.pl/141/13fbedad2e903e55.jpg[/URL] ale żul! :evil_lol: boska fota! :loveu: Quote
teqquila Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [B]no no Efa czemu rozpijasz nieletnia :mad::diabloti:[/B] Quote
e.v.a Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Cześć :loveu::loveu::loveu::loveu: Byłam 3 czy 4 strony wstecz i nawet widziałam fotki :evil_lol:[/B][/I][/quote] hejjj :loveu::loveu::loveu::loveu: eeeee ja umie liczyć tylko do 2 :eviltong: [quote name='Aga&Ganja'][URL]http://images48.fotosik.pl/141/13fbedad2e903e55.jpg[/URL] ale żul! :evil_lol: boska fota! :loveu:[/quote] :evil_lol:jak poczuła że to piwo to sie skrzywiła , bo ona tylko redsa lubi :evil_lol: [quote name='teqquila'][B]no no Efa czemu rozpijasz nieletnia :mad::diabloti:[/B][/quote] ciiiii:evil_lol::evil_lol:mam znajomosci w policji nikt sie nie dowie :evil_lol: bylam na koncercie.....:grin: a raczej trafilismy na przerwe pomiedzy 2 koncertami :grin: nie dosc ze nie zdazylismy na come ( ku mojej uciesze ) to myslovitz nastrajało sie takj długo ze po okolo pol godzinie stwierdzilismy ze idziemy na bilard ...zdazylismy wyjsc po za obszar koncertowy , przejsc na 2 strone do samochodów to zaczeli grać :grin: jestem wolala bym zeby mnie nei bylo :cool1: znaczty nuie tutaj :roll: no ale cóż jutro musze rano jechac do szkoly po 2 wpisy :roll::roll::roll: i znowu sie nei wyspie :angryy: Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: a ja trafiłam na koncert :hmmmm: Rybickiego ...z duety Andrzej i Eliza ...to z epoki dinozaurów :razz::razz:...a potem słyszałam jak śpiewa Beata Kozidrak ....Mówie TAKKKKKKKKKKK ...myśle nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i se pojechałam ...to nie dla mła ....za to 20tego będziemy na Zlocie Motocyklowym i będzie fajna grupka [url=http://www.myownfreedom.pl/]MyOwnFreedom[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: a ja trafiłam na koncert :hmmmm: Rybickiego ...z duety Andrzej i Eliza ...to z epoki dinozaurów :razz::razz:...a potem słyszałam jak śpiewa Beata Kozidrak ....Mówie TAKKKKKKKKKKK ...myśle nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i se pojechałam ...to nie dla mła ....za to 20tego będziemy na Zlocie Motocyklowym i będzie fajna grupka [URL="http://www.myownfreedom.pl/"]MyOwnFreedom[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja chciałam na happysad jechac do Łasku i pozniej żałowaliśmy ze nie pojechalismy ... i zupełnie nie rozumie cie ALu dlaczego nie uczestniczyłaś w spiewaniu z Beatka :evil_lol: Quote
teqquila Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [B]Siemanko Efa hehe widzem ze wypad sie udal buhahaha :evil_lol:[/B] Quote
e.v.a Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='teqquila'][B]Siemanko Efa hehe widzem ze wypad sie udal buhahaha :evil_lol:[/B][/quote] hahaha wlasnie stachurski gra .... ludzi od groma... glosniej niz w opolu :crazyeye: :evil_lol: mam kawalek drogi do statnionu a slysze co spiewaja :roll: Quote
teqquila Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [B]to sobie moglas pospiewac :evil_lol: Efa wstawaj juz rano :diabloti:[/B] Quote
Wyjątek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Helloł dziewuszki :) Wczoraj byłam, przejrzałam kilka stron wstecz a Wy tylko rozgadane i żadnych fotek nie ma :mad: Quote
e.v.a Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='teqquila'][B]to sobie moglas pospiewac :evil_lol: Efa wstawaj juz rano :diabloti:[/B][/quote] o tej godzinie to ja juz do pracy wychodzilam :diabloti: [quote name='Wyjątek']Helloł dziewuszki :) Wczoraj byłam, przejrzałam kilka stron wstecz a Wy tylko rozgadane i żadnych fotek nie ma :mad:[/quote] pfff slepa czy co??? [quote name='Medorowa'][CENTER]:grins:Cze Effko:grins: [/CENTER] [/quote] :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='evaxon']ja chciałam na happysad jechac do Łasku i pozniej żałowaliśmy ze nie pojechalismy ... i zupełnie nie rozumie cie ALu dlaczego nie uczestniczyłaś w spiewaniu z Beatka :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie chciałam robić Beatce konkurencji :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]..[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-457.gif[/IMG].... nie ma nie ma wody na pustyni [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts