e.v.a Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Patisa']Piękne :loveu: te oczęta:cool3:[/quote] takie rozbiegane:loveu::evil_lol: [quote name='Medorowa'] O mam takiego samego piesa, jak ten z tyłu:loveu: [URL]http://images33.fotosik.pl/445/1b09b87ed329664b.jpg[/URL] [/quote] oja oja jestesmy jak siostry :loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I co się chwalisz ja mam 5 :roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] takich samych :roll: [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oj co za piękny nosek :loveu::loveu: [URL]http://images25.fotosik.pl/314/3496442ecb037ce7.jpg[/URL] strasznie podoba mi sie to foto :smile: :loveu::loveu::loveu: witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] :loveu::loveu::loveu: siemanko:multi: [quote name='rwpb'] [URL]http://images41.fotosik.pl/51/f0f3210540fad272.jpg[/URL] schowaj aparata i daj w końcu pospać :diabloti: [/quote] błehehehe nie ma spania:diabloti: Quote
Alicja Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:ślicna kizia -mizia [url]http://images50.fotosik.pl/51/dbe1e576bb663d31.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:ślicna kizia -mizia [URL]http://images50.fotosik.pl/51/dbe1e576bb663d31.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu::loveu:prawie jak moja:evil_lol: [quote name='jbk']Cześć Effff :loveu::loveu::loveu:[/quote] siemankoooo:multi: ułeeee ale pogode mamy fe dzisiaj :shake::shake: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jaką masz fe pogodę? U mnie słonko świeci :) Jaki znasz najlepszy sposób na kaca? Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='evaxon']no u mnie nie ladnie chmury i chlapa bleee a to zależy co dolega:p ja zawsze biore tablety na bol głowy pijem kaff i jest mi lepiej :p[/quote] Kaf? Fuuuuj ;) Powerade, co by uzupełnić braki elektrolitów ;) Ewentualnie isostar ;) A do jedzenia, żeby żołądek się uspokoił? Quote
e.v.a Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='jbk']Jaką masz fe pogodę? U mnie słonko świeci :) Jaki znasz najlepszy sposób na kaca?[/quote] no u mnie nie ladnie chmury i chlapa bleee a to zależy co dolega:p ja zawsze biore tablety na bol głowy pijem kaff i jest mi lepiej :p Quote
rwpb Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='evaxon']błehehehe nie ma spania[/quote] Co za wredna Pańcia :mad: [quote name='jbk']Jaki znasz najlepszy sposób na kaca?[/quote] Dzień wcześniej nie pić :diabloti: Pozdrawiamy w południe :bye: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='evaxon'] takich samych :roll: [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie..róznych:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Siostro Basen:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Od wczoraj rana się pilnie uczysz, że Cię nie ma? Pozdrawiamy Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ty co masz wizytację w okolicznych szpitalach czy jak?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [I][B]Na dobre wskoczyla w pielegniarski farutszek :diabloti::diabloti:[/B][/I] [B][/B] [B][I]Pewno doktor Kidler jom testuje :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]Na dobre wskoczyla w pielegniarski farutszek :diabloti::diabloti:[/B][/I] [B][I]Pewno doktor Kidler jom testuje :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahahahahahahahah Innnaaaaaa!:roflt: Tyś jest lepszo jak apap:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 buahahahahahahhahaha wariaci :grin: jestem jestem:multi::multi::multi: nie uczylam sie jeszcze:lol: zaraz zaczne chyba:roll: zostaly niecale 2 dni :siara: a sie dowiedzialam ze najprawdopodobniej mam kolo jeszcze z architektury :mdleje: + koło z rzeźby i malarstwa, ruski , egzamin z ekonomii :roll: mmm bosko :angryy: jak nam zrobi jeszcze z turystyki a jest taka mozliwosc to chyba wyjde z siebie :roll::roll::roll: no ale przedemna cala noc i jutrzejszy dzien wiec yyyy wypije kaff obejrze kilka seriali i sie biore za nauke :grin: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='evaxon']buahahahahahahhahaha wariaci :grin: jestem jestem:multi::multi::multi: nie uczylam sie jeszcze:lol: zaraz zaczne chyba:roll: zostaly niecale 2 dni :siara: a sie dowiedzialam ze najprawdopodobniej mam kolo jeszcze z architektury :mdleje: + koło z rzeźby i malarstwa, ruski , egzamin z ekonomii :roll: mmm bosko :angryy: jak nam zrobi jeszcze z turystyki a jest taka mozliwosc to chyba wyjde z siebie :roll::roll::roll: no ale przedemna cala noc i jutrzejszy dzien wiec yyyy wypije kaff obejrze kilka seriali i sie biore za nauke :grin:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Eeeeee tam architekturę masz obcykana...w koncu kto jak nie ty tyle po miescie lata. :roll:Rzeźbę....hmmmmm też chyba...bo w koncu modela masz:diabloti: malarstwo za pewne masz i małym palcu.......Hmmm z ruskim będzie ciężko:roll: aaaaaaa no i ekonomia leży na pewno no bo juz po zakupach jesteś:diabloti: No to tyle chciałam powiedzieć......pocieszyłam Cię?:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Eeeeee tam architekturę masz obcykana...w koncu kto jak nie ty tyle po miescie lata. :roll:Rzeźbę....hmmmmm też chyba...bo w koncu modela masz:diabloti: malarstwo za pewne masz i małym palcu.......Hmmm z ruskim będzie ciężko:roll: aaaaaaa no i ekonomia leży na pewno no bo juz po zakupach jesteś:diabloti: No to tyle chciałam powiedzieć......pocieszyłam Cię?:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tak oczywiscie ty moj pocieszycielu japkowy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='evaxon']eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tak oczywiscie ty moj pocieszycielu japkowy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że co e? Jakie e? Że nie? No wiesz co:obrazic: Serduszkami mi tu oków nie zamydlaj.................:obrazic: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że co e? Jakie e? Że nie? No wiesz co:obrazic: Serduszkami mi tu oków nie zamydlaj.................:obrazic: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] eee jak eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeestes super pocieszycielek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='evaxon']eee jak eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeestes super pocieszycielek :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie wiem, nie wiem......pozostaje mi uwierzyc na słowo:roll: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie wiem, nie wiem......pozostaje mi uwierzyc na słowo:roll: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dobrze ze jestes taka łatwowierna :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='evaxon']dobrze ze jestes taka łatwowierna :loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]naiwniak to moje drugie imię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]naiwniak to moje drugie imię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] pasuje do ciebie:evil_lol::lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='evaxon']pasuje do ciebie:evil_lol::lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak mówią...ja nie jestem co do tego przekonana:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]naiwniak to moje drugie imię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hhihhi [I][B]I szedłem do Anioła, i rzekłem mu: Daj mi te książeczki. I rzekł mi: Weźmij, a zjedz je, a uczynią gorzkość w brzuchu twoim; ale w ustach twoich słodkie będą jako miód.[/B][/I] [I][B]:diabloti::diabloti: [/B][/I] Quote
Recommended Posts