Alicja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jak tam po kinie :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='rwpb'] [URL]http://images38.fotosik.pl/46/040f5faa3c65ca67.jpg[/URL] miałaś więcej nie straszyć strusia :mad: Witamy :multi:[/quote] :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czepisasz się szczegółów :eviltong: hejjj [quote name='jbk'] A czy ja Ci mówiłam, Ewciu, że mamy rodzinę w Pabianicach? Kuzynów męża z rodzinami ;-)[/quote] :crazyeye:ale w tych koło lodzi??????? ojaaa a na jakiej ulicy mieszkaja?? [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jak tam po kinie :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hyhyhy po kinie ...:evil_lol: no po kinie bylo bardzo milo:evil_lol: aa jesli chodzi o film:evil_lol:.... no to fajny, aczkolwiek kochanice która byly lepsze Quote
rwpb Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [CENTER]Witamy w sobotę :loveu:............ :loveu: :loveu::loveu:........ :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:.... :loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
BeaC Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [COLOR=DarkRed][B]uuuuuuuuuuuuuuuuuu lalala wpadłam i spadłam:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]No przecie pytałam jak było po kinie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [CENTER] [quote name='rwpb'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT]Witamy w sobotę :loveu:............ :loveu: :loveu::loveu:........ :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:.... :loveu::loveu::loveu:[/quote] [/CENTER] [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B]uuuuuuuuuuuuuuuuuu lalala wpadłam i spadłam:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] [/quote] buehehehe to zes powiedziała:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]No przecie pytałam jak było po kinie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to przy okazji dowiedzialas sie jak bylo w :evil_lol: a dzis koncercik :bigcool:oby tylko miejsca siedzace byly jakies:roll: Quote
rwpb Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='evaxon']a dzis koncercik :bigcool:[/quote] Rozrywkowa jesteś :diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [I][B]siemanko hulająca Effko -Mewko :loveu::loveu::loveu:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='rwpb']Rozrywkowa jesteś :diabloti:[/quote] taaa czasami odzywa sie moj dziki instynkt :diabloti::evil_lol: cze Zuzolowa:loveu: Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: i jak ...było miejsce na Koncerciku ?? i jaki to konzercik :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a tak wogóle to cze :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='rwpb']Witamy w niedzielę Dzika Ewo :loveu:[/quote] witamy poobiednio :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: i jak ...było miejsce na Koncerciku ?? i jaki to konzercik :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a tak wogóle to cze :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :multi:tak było pre gibas - to taki nieznany zespół ze Zgierza - małej miejscowości koło łodzi , chłopaki graja rocka domieszką acid jzzu, funky i reggae:cool3: jeden z moim zdaniem fajniejszych kawałkow :)) taki bardziej wesolutki heh [URL="http://www.wrzuta.pl/audio/wlPXk346Pg/leon_-_per_gibas"]Wrzuta.pl - Leon - Per Gibas[/URL] i jeszcze jeden [url=http://www.wrzuta.pl/audio/de1HfmeC3d/krawedz]Wrzuta.pl - Krawędź[/url] ogolnie w sieci ich mało a szkoda bo chlopaki super graja czeeeść:loveu: Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]To sobie potem posłucham;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Nie wiem, gdzie mieszkają kuzyni, prawdę mówiąc ;) Spotykamy się tylko na ślubach ;) Jak się czujesz w niedzielę, rozrywkowa panienko? Quote
e.v.a Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='rwpb']Eff nie ma, pewno się uczy :cool3:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:buhahaahahahhaa oo takkkk... [url=http://sesja.neostrada.pl/]Życie Studenckie !!![/url] witam wszystkich :multi: no ten tego niedziela była i sie zmyła:roll: Quote
jbk Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A teraz jest poniedziałek i też zaraz ucieknie ;) Quote
rwpb Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Fajne życie studenckie. Kiedyś jeszcze było ZZZ (zakuć, zaliczyć, zapomnieć) Pozdrawiamy Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ehhhh niektórym to dobrze:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:życie studenckie jest the best [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:życie studenckie jest the best [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :lol:musze przyzmac ze ten króliczek w 100% przedstawia mnie:lol::evil_lol: aa no dzis poniedzialek... w ten weekend nie mialam szkoly i obiecalam sobie ze mam 2 tygi na przygotowanie sie bo ostro ruszam juz od 25 z sesja:evil_lol: i co dzis poniedzialek a ja nadal mam 150 innych rzeczy do roboty :lol: nawet na miasto po farbe do wlosow i lakier do paznokci pojechalam :grin: bueheheheh no witam wszystkich :loveu:mialam sie dzis uczyc ale ze tak powiem czasu braklo teraz piwko wypilam wiec ze tak powiem nie chce mi sie :lol::evil_lol: ten no to zjadla bym sobie cos dobrego :roll: a tak w ogole to fajnie jest sia lalal lalalaaaa Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='apple'][CENTER]:obrazic::obrazic::obrazic: [/CENTER] [/quote] czesc iskiereczko ty moja kochana:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [CENTER]:obrazic::obrazic::obrazic: [/CENTER] Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='rwpb']Witaj króliczku w 100% :diabloti:[/quote] błehehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts