e.v.a Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 [B][COLOR=darkgreen]echh no bo tak jest zawsze :shake: nie chorowala juz dosc dlugo to teraz za 1 zamachem takie sensacje mam :shake: boje sie ze sie odwodni bo narazie nie pije a przeciez tak goraco jest :shake: nawet jak przyszla z dworku to nie pila:shake:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [I][B]no to nie masz wyjscia jak wsadzić tabletkę wprost w gardeło , zamknąc pys i masować gardziołko aż połknie ;)ja tak podałam ze 100 tabletek:cool3:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 [B][COLOR=darkgreen]wlożylam pod fafelka i zjadla :) tylko martwi mnie to ze nie chce nic jesc :roll: i pić to takie mało normalne u niej :angryy: ona mi zawsze jakis numer odstawi :angryy: teraz tak sie zastanawiam czy przypadkiem ta biegunka ni ejest od wody wczoraj plywala w stawie moze sie napila jakos za duzo wody do tego trawa ktora wcina i taki oto efekt :mad:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [I][B]Wiesz całkim mozliwe , bo pomimo tego ,że idziesz z psem nad wode to powinnas nauczyć ja ze wodę do picia dostaje w misce i to taką przyniesiona ze soba .W stawach jest rózne swiństwo , nawozy itp inaprawde mogła sobie tym zaszkodzić .....A co dałas za tabletkę ??bo jesli wegiel to mus dać 2-3 , chyba ze masz cos innego..a jak nie to jutro na zastrzyk :razz:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 [B][COLOR=darkgreen]dałam jej Laremid :roll: wieczorem dam jej proszek ktory mamy od weta (zostal nam po ostatniej biegunce :razz: ) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]qrcez musze wyjsc z domu a boje sie ze bedzie nabrudzone bo nie wiem kiedy tata wroci :placz: masakra ide z nia pomino ze si enie kreci ale co tam moze sie zalatwi :razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]do wieczorka trzymajcie kciuki za tego mojego posranca :shake: :razz: a ja ide zdiecia wkoncu zrzucic zeby scie to mogly cieszyc oko Tigierka :)[/COLOR][/B] [SIZE=1][COLOR=darkgreen][B]P.s-juz niedlugo bedzie zdiec o wiele wiecej bo dzis przelalam pieniażki na konto i czekam teraz az mi przysla aparacik :D[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [I][B]czekam tylko na dobre wiesci ;)[/B] i na nowy aparacik:multi: [/I] Quote
leemonca Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 trzymaj się evaxon, napewno wszystko będzie dobrze Quote
mar....ka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jak tam pręguska???? Cieszę się na myśl o nowych zdjęciach, niech tylko Tigra zdrowieje!!!!! Quote
Klaudia:-) Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 trzymam kciuki za zdrówko Tigry,czekam na fotki Quote
Imbirka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Tigra, a co to za chorowanie i straszenie cioteczek???? Trzymam kciuki za zdrówko Tigierki, będzie dobrze:lol: Quote
e.v.a Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 [COLOR=darkgreen][B]witam jestescie wspaniale :)[/B][/COLOR] [COLOR=darkgreen][B]Tigra chyba sie troszke lepiej czuje dostala jeszcze smecte na noc i spi pije normalnie niestety zwymiotowala 2 razy wieczorkiem :razz: ale na noc jedzonka ni edostala i mam nadzieje ze do rana przetrzyma :)[/B][/COLOR] [COLOR=darkgreen][B]niestety musze poinformowac was z wielkim zalem ze dzis fot nie bedzie :shake: popoludniu niestety ni emialam jak isc do kumpeli zeby zgrala foty bo caly czas siedzialam z Tigra raz w domu raz na dworku i tak na okraglo :shake: dopiero po 22 jej zanioslam aparat ale ona tez nie miala juz sil na zgrywanie jutro mi przyniesie plytke z fotami :)[/B][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=darkgreen][B]majoka Tigra jest żółtaskiem :evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [I][B]Kurcze , Ewa ty idź z nią jutro do weta .Ja to moze przewrazliwiona jestem , ale po moich przejściach z Harleyem to już dmucham na zimne :cool3:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 [B][COLOR=darkgreen]hehe no dzisiaj bylam :lol: wet jak juz mnie widzi to sie zastanawia co tym razem sie stalo :lol: nawet mnie juz o nazwisko nie pytaja (praktykantka tez mnie zna:evil_lol: ) mysle ze jutro juz bedzie lepiej (oby :roll: ) mam jeszcze 2 saszetki smecty -ponoc dobry lek wieczorkiem miala juz bardziej zwiezla kupke nie taką wode.zapalenia jelita nie ma bo odcien "wody" byl normalny wiec tą jedną opcje wykluczam :razz:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 [B][COLOR=darkgreen]śpi u rodzicow w pokoju (przeniesli jej podusie pod balkon bo tam chlodniej) mysle ze noc minie spokojnie :) niestety obawiam sie ze tata sobie dzis nie pospi:evil_lol: kochane psisko we ze mamuśki przed 10 sie nie budzi :lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]a teraz ja mowie dobranoc bo padnieta jestem :shake:[/COLOR][/B] Quote
agbar Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 dien dobry kochane moje dziewczynki:) jak Tigrunia sie ma? moge cie pocieszyc tylko tym ze piesek mojej kolezanki tez mial nuzyce i dzieki wetowi bardzo szybko postawiono diagnoze i pieska wyleczono. bedzie dobrze:) trzymaj sie cieplutko:) Quote
AlKil Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pozdrawiamy i miziamy Tigrę, żeby nam szybko wróciła do zdrowia!!!!:loveu: Quote
teqquila Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 wchodze do was Ewo i takie smutne wiesci Tigra trzymaj sie !! a tak wogole to dziendoberek :) Quote
e.v.a Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 [B][COLOR=darkgreen]witam dziewczymki :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]z Tigra lepiej koopka jeszcze nie taka jak powinna byc ale nie chce wychodzic co jakis czas na dworek duzo pije(czyli tak jak zawsze) ma duuzy apatyt i wesolutka chodzi :) chce si ebawic i wogole czyli raczej brzuszek ja nie boli :) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]co do oczka to nie ma zmian (bo dopiero 1 dzien minol od zalozenia obrozy) ale nie drapie sie moge normalnie dotykac oczka :) nie jest tez zaczerwienione :) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]niestety jej obroza doprowadza mnie do szalu :razz: nie dosc ze nie pachnie super(bo ma dosc drapiacy zapach) to dzis moja panna o 10 przyszla mi do lozka si epoprzytulac i pospac ze mna i sie tak wtulila ze moje oko mialo kontakt z obroza:razz: swedzialo pieklo brrrr ale juz jest dobrze :lol:[/COLOR][/B] Quote
niki_ill Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Oj, zyczymy duuuzo zdrowka zoltej faflunce. Prosze ja wycmokac od nas:razz: Na pewno bedzie wszystko oki!!!! Pozdrawiam Quote
e.v.a Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 [B][COLOR=darkgreen]niki_ill Tigra wycmokana :)[/COLOR][COLOR=darkgreen] i dziekuje za slowa oduchy[/COLOR][/B] :) Quote
Aga K Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Niooom,cieszę się,że już lepiej,mam nadzieję,że już "za chwilkę" dosłownie wasze oczka nie będą swędzieć będą Buzi::buzi::buzi: dla was Quote
e.v.a Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 [B][COLOR=darkgreen]dzieki Aga :) mnie juz oczko nie swedzi troszke zaczerwieniona mam spojowke ale przejdzie ;)[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts