Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=darkgreen]echh no bo tak jest zawsze :shake: nie chorowala juz dosc dlugo to teraz za 1 zamachem takie sensacje mam :shake: boje sie ze sie odwodni bo narazie nie pije a przeciez tak goraco jest :shake: nawet jak przyszla z dworku to nie pila:shake:[/COLOR][/B]

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[I][B]no to nie masz wyjscia jak wsadzić tabletkę wprost w gardeło , zamknąc pys i masować gardziołko aż połknie ;)ja tak podałam ze 100 tabletek:cool3:[/B][/I]

Posted

[B][COLOR=darkgreen]wlożylam pod fafelka i zjadla :) tylko martwi mnie to ze nie chce nic jesc :roll: i pić to takie mało normalne u niej :angryy: ona mi zawsze jakis numer odstawi :angryy: teraz tak sie zastanawiam czy przypadkiem ta biegunka ni ejest od wody wczoraj plywala w stawie moze sie napila jakos za duzo wody do tego trawa ktora wcina i taki oto efekt :mad:[/COLOR][/B]

Posted

[I][B]Wiesz całkim mozliwe , bo pomimo tego ,że idziesz z psem nad wode to powinnas nauczyć ja ze wodę do picia dostaje w misce i to taką przyniesiona ze soba .W stawach jest rózne swiństwo , nawozy itp inaprawde mogła sobie tym zaszkodzić .....A co dałas za tabletkę ??bo jesli wegiel to mus dać 2-3 , chyba ze masz cos innego..a jak nie to jutro na zastrzyk :razz:[/B][/I]

Posted

[B][COLOR=darkgreen]dałam jej Laremid :roll: wieczorem dam jej proszek ktory mamy od weta (zostal nam po ostatniej biegunce :razz: ) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]qrcez musze wyjsc z domu a boje sie ze bedzie nabrudzone bo nie wiem kiedy tata wroci :placz: masakra ide z nia pomino ze si enie kreci ale co tam moze sie zalatwi :razz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]do wieczorka trzymajcie kciuki za tego mojego posranca :shake: :razz: a ja ide zdiecia wkoncu zrzucic zeby scie to mogly cieszyc oko Tigierka :)[/COLOR][/B]
[SIZE=1][COLOR=darkgreen][B]P.s-juz niedlugo bedzie zdiec o wiele wiecej bo dzis przelalam pieniażki na konto i czekam teraz az mi przysla aparacik :D[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[COLOR=darkgreen][B]witam jestescie wspaniale :)[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]Tigra chyba sie troszke lepiej czuje dostala jeszcze smecte na noc i spi pije normalnie niestety zwymiotowala 2 razy wieczorkiem :razz: ale na noc jedzonka ni edostala i mam nadzieje ze do rana przetrzyma :)[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]niestety musze poinformowac was z wielkim zalem ze dzis fot nie bedzie :shake: popoludniu niestety ni emialam jak isc do kumpeli zeby zgrala foty bo caly czas siedzialam z Tigra raz w domu raz na dworku i tak na okraglo :shake: dopiero po 22 jej zanioslam aparat ale ona tez nie miala juz sil na zgrywanie jutro mi przyniesie plytke z fotami :)[/B][/COLOR]

[SIZE=1][COLOR=darkgreen][B]majoka Tigra jest żółtaskiem :evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[I][B]Kurcze , Ewa ty idź z nią jutro do weta .Ja to moze przewrazliwiona jestem , ale po moich przejściach z Harleyem to już dmucham na zimne :cool3:[/B][/I]

Posted

[B][COLOR=darkgreen]hehe no dzisiaj bylam :lol: wet jak juz mnie widzi to sie zastanawia co tym razem sie stalo :lol: nawet mnie juz o nazwisko nie pytaja (praktykantka tez mnie zna:evil_lol: ) mysle ze jutro juz bedzie lepiej (oby :roll: ) mam jeszcze 2 saszetki smecty -ponoc dobry lek wieczorkiem miala juz bardziej zwiezla kupke nie taką wode.zapalenia jelita nie ma bo odcien "wody" byl normalny wiec tą jedną opcje wykluczam :razz:[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkgreen]śpi u rodzicow w pokoju (przeniesli jej podusie pod balkon bo tam chlodniej) mysle ze noc minie spokojnie :) niestety obawiam sie ze tata sobie dzis nie pospi:evil_lol: kochane psisko we ze mamuśki przed 10 sie nie budzi :lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]a teraz ja mowie dobranoc bo padnieta jestem :shake:[/COLOR][/B]

Posted

dien dobry kochane moje dziewczynki:) jak Tigrunia sie ma? moge cie pocieszyc tylko tym ze piesek mojej kolezanki tez mial nuzyce i dzieki wetowi bardzo szybko postawiono diagnoze i pieska wyleczono. bedzie dobrze:) trzymaj sie cieplutko:)

Posted

[B][COLOR=darkgreen]witam dziewczymki :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]z Tigra lepiej koopka jeszcze nie taka jak powinna byc ale nie chce wychodzic co jakis czas na dworek duzo pije(czyli tak jak zawsze) ma duuzy apatyt i wesolutka chodzi :) chce si ebawic i wogole czyli raczej brzuszek ja nie boli :) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]co do oczka to nie ma zmian (bo dopiero 1 dzien minol od zalozenia obrozy) ale nie drapie sie moge normalnie dotykac oczka :) nie jest tez zaczerwienione :) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]niestety jej obroza doprowadza mnie do szalu :razz: nie dosc ze nie pachnie super(bo ma dosc drapiacy zapach) to dzis moja panna o 10 przyszla mi do lozka si epoprzytulac i pospac ze mna i sie tak wtulila ze moje oko mialo kontakt z obroza:razz: swedzialo pieklo brrrr ale juz jest dobrze :lol:[/COLOR][/B]

Posted

Niooom,cieszę się,że już lepiej,mam nadzieję,że już "za chwilkę" dosłownie wasze oczka nie będą swędzieć będą Buzi::buzi::buzi: dla was