Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[I][B][IMG]http://images1.fotosik.pl/95/e5665645d39eeb5a.jpg[/IMG]
Tigra obserwator;)
Kup moze kropelki alba zaparz świetlik i albo zakrop albo przemyj oczko , a jak nie pomoze to w pon. do weta / bosz jak ja nie lubie chodzic do weta :shake:/
[/B][/I]

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leemonca']i co, nie żal ci, że dorasta? bo mi, jak patrzę na mojego konia, to żal, że szczenięce lata tak szybko mijają![/quote]
[B][COLOR=darkgreen]eee tam zal :) pomysl ile wspanialych chwil cie czeka :) ja jak patrze jak moja panna rosnie to az ryjek mi sie smieje :) non stop wazenie mierzenie :cool3: uwielbiam parzec jak wyrasta na dame :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkgreen]hehe Tigra spala jak zolwik przytuptal:evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]kropelek boje sie jej teraz dawac bo jedyne jakie moze narazie stosowac to sa te niebieskie co jej zakraplam oczeta ale nie chce ryzykowac jakiegos wiekszego podraznienia oczka :shake:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]poszla bym juz wczesniej do weta ale z kasa mam cienko :( musze poczekac do 3 :angryy: czyli w poniedzialek pedze do weta bo jak tak obserwuje to napewno sie nie wygoi :shake: :roll: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]naszczescie oczko ja nie swedzi bo nie probuje tego drapac. dzis spotkalysmy z Tigra jej psiego przyjaciela Borysa .Borysek odrazu wyczul ze z oczkiem cos nie tak i zaczol ja lizac :loveu: a Tigrusia siedziala i grzecznie czekala az skonczy :lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]a tymczasem juz polnoc i Tigra ma 8 miesiecy :D[/COLOR][/B]

Posted

ja też mierzę, ważę, patrzę jak rośnie, jak się zmienia, jak dorośleje, cykam mnóstwo zdjęć, tylko że to mój drugi boksio i może spojrzenie moje jest trochę spaczone.Ciągle się boję, że to tak szybko mija---teraz mogłaby powiedzieć jak ksiądz Twardowski: śpieszmy się kochać "nasze zwierzątka" - cytat mój - tak szybko odchodzą, za szybko!
Ale nastrój wprowadzam, przepraszam!!!! tak mi jakoś to wszystko wyszło. Chyba pogoda nie taka :mad:

Posted

[B][COLOR=darkgreen]ja ni epatrze na Tigre z perspektywy ze czas szybko mija :) rok temu uspilam swojego najj lepsiejszego psiego przyjaciela i teraz ciesze sie z kazdej chwili spedzonej z Tigra nie myslac o tym ze za parenascie -pare lat moze jej nie byc .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen] oczkiem tak jak wspomnialam w poprzednim poscie kiepsko :shake: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ach co ja mam z ta Tigra hehe zawze cos wykombinuje dawno u weta ni ebyla chyba :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='leemonca']ale to chyba nic groźnego?[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]to sie okaze w przyszlym tygodni..:shake: ale pewnie nie pewnie jakis robal na polach ja ukasil :razz:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='leemonca']wiesz, że bokserki mają większy próg wytrzymałości na ból? nawet jak ją będzie mocno bolało to się nie "przyzna"?[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]wiem ale... jesli psa cos boli nie chce zeby go tam ktos dotykal i to nie zaleznie od progu wytrzymalosciowego ;) a Tigrze caly czas oczka z ropek przecieram i wogole i nie odwraca glowy :) i nie robi tez unikow :) wiec jest oki :) napewno cos tam czuje ale nie az tak bardzo :razz:wiemjak jest z ogonkiem jak go naruszy i jej krew leci kuli go i nie chce zebym dotykala wiec z oczkiem jak by ja bolalo to tez by mnie unikala :)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='leemonca']bo to jest tak, że jak się ma szczeniaczka to się nie można doczekać kiedy będzie duży i ciekawość jak będzie wyglądał. A jak jest już duży to się żałuje, że nie jest takim milusińskim szczeniaczkiem![/quote]
[B]leemonca [/B]lepiej bym tego nie ujęła :p :p :p

A tu wymiękam ...:loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images1.fotosik.pl/95/a322c4e81713b883.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='leemonca']bo to jest tak, że jak się ma szczeniaczka to się nie można doczekać kiedy będzie duży i ciekawość jak będzie wyglądał. A jak jest już duży to się żałuje, że nie jest takim milusińskim szczeniaczkiem![/QUOTE]
To wtedy trzeba brać drugiego psa szczeniaczka :evil_lol:.

Posted

ty wiesz, że mi to cały czas chodzi po głowie?!? nie dlatego, że szczeniaczek ale chciałabym bardzo mieć dwie psiulki. Jeszcze na dodatek córka mnie stale podjudza!

Posted

[quote name='leemonca']mnie trochę stopuje mąż, ale myślę że i on z czasem wymięknie :evil_lol:[/QUOTE]
Mnie stopują rodzice. I teraz sama przystopowałam. Z jednej strony chodzi o finanse kupno psa, a później odpowiednia opieka weterynaryjna czy karma takze. Może mama wygra w totka :cool3: :lol:. Zresztą perspektywa mały szczenior + klasa maturalna jest benzadziejna i tyle. Ale kto wie czy po skończeniu matur :razz:.

Posted

no, rzeczywiście, matura i dwa pieski to trochę za dużo jak na jedną głowę! Na szczęście ja to już mam za sobą:evil_lol: a przy drugim piesku mam wsparcie w córce, która maturę będzie miała za dwa lata :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']no, rzeczywiście, matura i dwa pieski to trochę za dużo jak na jedną głowę![/QUOTE]

Nie zasiadłabym do książek :lol:. A chce wyjść z bardzo dobrym świadectwem. A po skończeniu będę miała dużo wolnego czasu :lol:.

Posted

[B][COLOR=darkgreen]hehe mi tez sie marzy 2 piesek :loveu: i 3 i 4 hehe achh te marzenia... [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]u mnie finanse ,male mieszkanie i rasa qtorej mama nie nawidzi :shake: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]moze kiedys jak bede na swoim ;)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='leemonca']no, rzeczywiście, matura i dwa pieski to trochę za dużo jak na jedną głowę! [/quote]
Nie, nie. Ja mam dwa psiaki i w tym rokumiałam maturkę:eviltong: :eviltong: :eviltong: Dla chcącego nic trudnego :p

Posted

[B][COLOR=darkgreen]witam wszystkich :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Alu mała wysciskana :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]oczko pez poprawy :roll: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]dzis czeka nas dlugo oczekiwana wizyta u Cziko:cool3: wiec zdiecia beda :) albo dzis wieczorem albo jakos jutro .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]mam tylko nadzieje ze Tigry oczko nie ucierpi na tym spotkanku :shake: :razz:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']Nie, nie. Ja mam dwa psiaki i w tym rokumiałam maturkę:eviltong: :eviltong: :eviltong: Dla chcącego nic trudnego :p[/QUOTE]
A czy ten drugi pies to szczeniak ? Jak będzie u mnie szczenior to napewno będę miała kupę roboty czyli wczesna socjalizacja, nauka i w tym jeden dłuższy spacer osobno bez drugiego psa no i oczywiste drugi pies dorosły też jeden osobny. I tak ja to widzę i dla mnie nie ma innego wyjścia i z takimi założeniami byłoby mi trudno pogodzić wychowanie szczeniora, odpowiednie zajęcie się starszym czyli zapewnenie odpowiedniego treningu ze szkołą. :eviltong:.