agbar Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]hehe kumpel wlasnie uzywal tego provitu..a efekty byly :crazyeye: zaje.... dlatego chciala bym cos wyrobowanego i dzialajacego :) [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]jak tylko zdobede jakies info to sie podziele :) jesli chcesz popracowac nad Dilim to ladni ewyksztalcaja si emiesnie przy plywaniu kopaniu i bieganiu pod gorke :) ja z tym ostatnim musze jeszcze uwazac z racji mlodego wieku Tigry ale Dili nie ma zadnych przeciwskazan :)[/COLOR][/B][/quote] jesli chodzi o plywanie to na razie bydlatko nie bardzo chce:) boi sie moczy co najwyzej pazury ale z obrzydzeniem takim jakims:) a pod gorke chodzi co dzien bo teren spacerkowy mamy pod gore:) jestesmy oboje zaprawieni hihi Quote
e.v.a Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='dealer']jesli chodzi o plywanie to na razie bydlatko nie bardzo chce:) boi sie moczy co najwyzej pazury ale z obrzydzeniem takim jakims:) a pod gorke chodzi co dzien bo teren spacerkowy mamy pod gore:) jestesmy oboje zaprawieni hihi[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:evil_lol: ja mam szczescie bo Tigra uwielbia wode :) a jesli chodzi o gorke to ja zawsze stoje w jednym miejscu a nona wbiega i zbiega i wbiega i zbiega:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [SIZE=1][COLOR=darkgreen][B]no i wiedzialam ze tak bedzie :( ale dzis nie bedzie foteczkow :roll:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Imbirka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Obiecanki, cacanki:cool3: wielka szkoda, ja też już nie mam:shake: Quote
e.v.a Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [B][SIZE=1][COLOR=darkgreen]:mad: to wszystko przez kumpla qtory nie dostal autka od rodzicow dzisiaj :mad: :-([/COLOR][/SIZE][/B] [CENTER][B][COLOR=darkgreen]:bigcool:a tak wogole to 200 stronka :bigcool:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]kolejka dla wszystkich[/COLOR][/B] :multi: :cunao: :cunao: :knajpa: [/CENTER] Quote
żabka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Nawet nie zauważyłam... No to za [B][COLOR=yellow]200[/COLOR][/B] stronkę :p :drinking::drink1: :cunao: :cunao: :cunao: :drink1: :drinking: Quote
Imbirka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 no to się bawimy:lol: :BIG: :cunao: :beerchug: :drinka: :laola: :drink1: :knajpa: :pepsi: Quote
Alynkaaa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 sliczny piaczek i sliczna lapke laciata ma:):):) no i piekne imie:) tez mialam tak nazwac swoja suczke...ale los chial inaczej:):):):) pozdrawiamy:) Quote
e.v.a Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Alynkaaa witaj w naszej glaerii i zapraszam czesciej :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]mam problem z Tigra:roll: mianowicie pare dni temu musiala w cos walnac(zreszta caly czas w cos wali :roll: ) tym razem ucierpial łuk brwiowy nie miala jakos wielkiej krwawej rany a ni nic... lekkie jakby zatarcie czerwoniutka mini plamka no ale niestety Tigra po paru dniach ma spuchniete oczko i nie ma czarnej brewki :razz: jedna czarna 2 nie :roll: tak jaby łysawa no i moje pytanie jest takie czym mam jej przykladac to oczko?? rumiankiem??herbata?? lodem?? czy czym ?? wrrr co ja mam z tym psem :mad:[/COLOR][/B] Quote
agbar Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 hmmm nie wiem jak ci pomoc , ja bym raczej rumianku nie stosowala bo ma wlasciwosci rozjasniajace:) a znajac mnie to juz bym pewnie do weta leciala bo ja panikara jestem:) Quote
e.v.a Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='dealer']hmmm nie wiem jak ci pomoc , ja bym raczej rumianku nie stosowala bo ma wlasciwosci rozjasniajace:) a znajac mnie to juz bym pewnie do weta leciala bo ja panikara jestem:)[/quote] [B][COLOR=darkgreen]haha ja tez panikara i tez bymm juz leciala ale... ale wiem ze wet nawet nie zobaczy oczka bo Tigra to wariatka jak go widzi to chce sie bawic skacze kladzie sie zaraz wstaje na plecy mu wlazi jak on ukucnie :lol: zreszta nie ma rany cietej ani nic zobacze jak oczko za pare dni sie nie zmieni to wizyta u weta bedzie konieczna , narazie oczko bez zmian ani bardziej ani mniej zapuchniete :razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Agnieszko jesli chodzi o te odzyweczki i witaminki to ja bede Tigrze dawac can-vit ponoc jest dobry :)[/COLOR][/B] Quote
agbar Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 oki dzieki za info jak masz jakiegos linka zeby cos poczytac to daj prosze:) Quote
e.v.a Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='dealer']oki dzieki za info jak masz jakiegos linka zeby cos poczytac to daj prosze:)[/quote] [B][COLOR=darkgreen]jesli chodzi o poczytanie to niestety nie mam ale sa praktycznie w kazdym sklepie zoo w necie :) cena ok 8pln ciekawe ile w zwyklych sklepach stoja dzis albo jutro sie przejde do zoologa i zobacze :)[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [B][COLOR=darkgreen]uuu ale tu pusto :shake: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]moze jak wlepie zdiecie to ktos nas odwiedzi :razz: ;) [/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]a wiec Tigra i żółwik :)[/COLOR][/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/95/e5665645d39eeb5a.jpg[/IMG][/URL] [B][COLOR=darkgreen]z oczkiem nadal kiepsko :shake: cos mi sie nie podoba :roll: po weekendzie pedze do weta chyba ze opuchlizna zejdzie ( w co watpie :angryy: )[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]pozdrowionka dla wszystkich :)[/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ooooooo, kawałek Tigierki się pokazał:evil_lol::lol:, a co z tymi obiecanymi zdjątkami?:lol: Quote
e.v.a Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [quote name='Imbir1']Ooooooo, kawałek Tigierki się pokazał:evil_lol::lol:, a co z tymi obiecanymi zdjątkami?:lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]a no pokazal pokazal :) co do zdiec to nie wiem :angryy: aktualnie mialam male spiecie ze znajomym :shake: echhh poza tym troszke martwie sie o oczko Tigry nie chce zeby pies jej przywalil i bedzie jeszcze gozej :roll: moze w niedziele pojedziemy jak sie uspokoi atmosfera miedzy nami ;) i jak bedzie autko .jak cos to wezme aparat i pojde z Tigra na pola :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ale obiecuje jakies zdiatko komorkowe :) w najblizszym czasie :)[/COLOR][/B] Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 no, w końcu i ja tu trafiłam.Poczytałam, pooglądałam sobie śliczną :loveu: tigrunię tylko szkoda, że nie chcą mi się otwierać zdjęcia kiedy była maluszkiem :placz: Quote
e.v.a Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [B][COLOR=darkgreen]leemonca witaj u nas w galerii :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]no wlasnie nie wiem czemu te 1 zdiecia sie nie pokazuja:shake: ale na dalszych stronach sa zdiatka z tego samego okresu :) z jednej sesji i one juz powinny sie otwierac :)(mi sie otwieraja)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]no ale skoro sie nie otwieraja to tak dla przypomnienia :)[/COLOR][/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/95/b8815489231b53a4.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/95/a322c4e81713b883.jpg[/IMG][/URL] Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 o jeziu!, o matko bosko!- nic innego nie przychodzi mi na myśl patrząc na ten śliczny pycholek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę, prześliczna!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: dlaczego one tak szybko rosną? :lookarou: Quote
e.v.a Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [B][COLOR=darkgreen]ja sie ciesze ze szybko rosna:) juz si enie moge doczekac kiedy Tigra skonczy roczek :) echhh a tu dopiero 8 miesiecy za godzinke bedzie miala :evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]pewni eza 4 lata bede marzyc o malutkim bombelku :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Patka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 boska mina :lol: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images1.fotosik.pl/95/a322c4e81713b883.jpg[/IMG][/URL] Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 bo to jest tak, że jak się ma szczeniaczka to się nie można doczekać kiedy będzie duży i ciekawość jak będzie wyglądał. A jak jest już duży to się żałuje, że nie jest takim milusińskim szczeniaczkiem! Quote
e.v.a Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 [B][COLOR=darkgreen]hehe ze mna jest tak jak Tigierka byla malusia to czekalam jak urosnie bo strasznie mnie gryzla bo miala mleczaki potem Tigra zaczela skakac na ludzi i na mnie tez wiec juz niemoglam si edoczekac kiedy przestanie no i w sumi ejuz prawie przestala a teraz ciagnie na smyczy :roll: ale tylko wtedy kiedy ide z jeszcze jakas osoba :mad: jednym slowem czekam az zmadrzeje troszeczke:evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Patka to byly 1 kontakty z aparatem :evil_lol: achh na tym zdieciu widac jaki Tigrusia miala zaropialy nosek :shake: :loveu: slodkosci moje[/COLOR][/B] Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 i co, nie żal ci, że dorasta? bo mi, jak patrzę na mojego konia, to żal, że szczenięce lata tak szybko mijają! Quote
Recommended Posts