Medorowa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Imbir1']no wiesz co Ewa, Madzia nas straszy pogodą, zamiast ładować się w pociąg i przyjeżdzać do Łodz:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=yellow](chyba nam zazdrości)[/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/quote] Ja tam kiedyś przyjadę z moim Medorkiem, zobaczycie, jeszcze będziecie żałować tych zaprosin:evil_lol: Jak was wyciągne na spacer, to o litość będziecie prosić:cool1: :evil_lol: A tam od razu zazdrości:razz: Sama bym chciała ładną pogodę:roll: A Medor dziś został zaczipowany :p :cool1: :p Quote
e.v.a Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [B][COLOR=darkgreen]zapraszamy zapraszamy do nas :D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]hehe[/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400]jak dobrze pojdzie to jeszcze dzis bedzie jakies zdiatko :)[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]zapraszamy zapraszamy do nas :D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]hehe[/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400]jak dobrze pojdzie to jeszcze dzis bedzie jakies zdiatko :)[/COLOR][/B][/quote] Chętnie, chętnie, moze kiedyś sie wybiorzemy:roll: :lol: :) Tylko Efka;) , nie rób mi tu czasem złudnych nadziei <z tymi zdjęciami rzecz jasna> :mad: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='madzia i medor']Chętnie, chętnie, moze kiedyś sie wybiorzemy:roll: :lol: :) Tylko Efka;) , nie rób mi tu czasem złudnych nadziei <z tymi zdjęciami rzecz jasna> :mad: :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=darkgreen]hehe no co ty jaa zludzenia?? a czy iedy kolwiek robilam nadzieje??:lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]to wszystko zalezy od kolezanki, jakmi przesle zdiecia to napewno jakies wstawie:)[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]hehe no co ty jaa zludzenia?? a czy iedy kolwiek robilam nadzieje??:lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]to wszystko zalezy od kolezanki, jakmi przesle zdiecia to napewno jakies wstawie:)[/COLOR][/B][/quote] Na pierwszą część nie odpowiem:roll: postanowiłam przemilczeć:eviltong: :evil_lol: A na drugą;:kciuki: ; Quote
e.v.a Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='madzia i medor']Na pierwszą część nie odpowiem:roll: postanowiłam przemilczeć:eviltong: :evil_lol: A na drugą;:kciuki: ;[/quote] [B][COLOR=darkgreen]:lol: mam złe wiesci :lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]zdiec dzis nie bedzie:roll: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ale jutro na 100% beda :)[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:lol: mam złe wiesci :lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]zdiec dzis nie bedzie:roll: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ale jutro na 100% beda :)[/COLOR][/B][/quote] Wiedziałam :mad: :mad: :placz: A jutro jak nas znowu oszukasz, to..., to..., normalnie ja popadne w deprechę jakąś i już :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [B][COLOR=darkgreen]zdiecia jutro beda na 100% :)[/COLOR][/B] Quote
Esfera Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:lol: mam złe wiesci :lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]zdiec dzis nie bedzie:roll: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]ale jutro na 100% beda :)[/COLOR][/B][/QUOTE] no oby :mad: :diabloti: :diabloti: ;) Quote
teqquila Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ewa bo jak nie to sie jutro policzymy :D a w sumie Tigra to juz pewnie duza jest :) Tyson bedzie zdziwony co to za ladna sucz przyjechala :) Quote
e.v.a Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [B][COLOR=darkgreen]witam wszystkich :) wlasnie wrocilam z warszawy..jestem padnieta... bylam odwiesc brata na lotnisko :cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]zdiecia beda jakos w nocy jak wroce z meczyku od kumpeli :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Tigierka nie jest az taka wielka:evil_lol: :razz: wiec Tysik napewno ja pozna;)[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']taaa...do Wa-wy to się jeździ:roll:[/quote] a no jezdzi jezdzi :p Quote
Imbirka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Naiwna kobieto, idziesz na mecz:roll: ja wolałabym obejrzeć Tigrę, niz znowu się wstydzić za naszych Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]witam wszystkich :) wlasnie wrocilam z warszawy..jestem padnieta... bylam odwiesc brata na lotnisko :cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]zdiecia beda jakos w nocy jak wroce z meczyku od kumpeli :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Tigierka nie jest az taka wielka:evil_lol: :razz: wiec Tysik napewno ja pozna;)[/COLOR][/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co będzieci oblewać sromotną porazkę kaczek Janasa:cool3: Quote
e.v.a Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co będzieci oblewać sromotną porazkę kaczek Janasa:cool3:[/quote] :evil_lol: oj Alu nie badz pesymistka:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: oj Alu nie badz pesymistka:evil_lol:[/quote]:razz:[B][I]ależ ja jestem niepoprawną optymistką ....będzie 3:0...no 3:1 ...................................................................dla Niemców:p[/I][/B] Quote
e.v.a Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[B][I]ależ ja jestem niepoprawną optymistką ....będzie 3:0...no 3:1 ...................................................................dla Niemców:p[/I][/B][/quote] [B][COLOR=darkgreen]:evil_lol: eeee tam :) nie bedzie tak zle :) jak bedZIe bardzo zle to wypije wiecej i odrazu wyniki sie pozmieniaja:lol:[/COLOR][/B] Quote
Basia&Safi Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [I][B]jak to powiedzial pan w tv. gorzej byc nie moze :cool3: :D:D:D:D:[/B][/I]a [B][I]co tamu tiagry jak ona obstawia hihihih[/I][/B] Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 a ja problemu nie mam:cool3: jak Polacy wygraja:roflt: to będzie dobrze, bo to rodacy w końcu:evil_lol: a jak Niemcy wygrają to tez dobrze bo kocham Niemcy:loveu: Quote
Klaudia:-) Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No i wygrali Niemcy,ale całkiem dobry mecz. A na fotki Tigry liczymy po jutrzejszym spotkaniu. Quote
Imbirka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Klaudia my to Tigrę jutro wymiętolimy na maksa, na fotki to niech inni liczą:lol: Quote
Medorowa Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Klaudia:-)']No i wygrali Niemcy,ale całkiem dobry mecz.[/quote] No i właśnie z tego powodu mi się płakać zachciało:oops: :placz: A tak szcerze, to szkoda mi chłopaków, widać, ze się starali:roll: A to Tigra tez będzie na spotkanku:cool3: Quote
Imbirka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 po długich namowach Tigra zjawi się w Łodzi, już drugi raz:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No to musicie ją tam obcykać, bo tu foteczek, jak wody na pustyni :roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts