Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Imbir1']no wiesz co Ewa, Madzia nas straszy pogodą, zamiast ładować się w pociąg i przyjeżdzać do Łodz:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=yellow](chyba nam zazdrości)[/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/quote]
Ja tam kiedyś przyjadę z moim Medorkiem, zobaczycie, jeszcze będziecie żałować tych zaprosin:evil_lol: Jak was wyciągne na spacer, to o litość będziecie prosić:cool1: :evil_lol:
A tam od razu zazdrości:razz: Sama bym chciała ładną pogodę:roll:
A Medor dziś został zaczipowany :p :cool1: :p

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=darkgreen]zapraszamy zapraszamy do nas :D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]hehe[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]jak dobrze pojdzie to jeszcze dzis bedzie jakies zdiatko :)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]zapraszamy zapraszamy do nas :D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]hehe[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#006400]jak dobrze pojdzie to jeszcze dzis bedzie jakies zdiatko :)[/COLOR][/B][/quote]

Chętnie, chętnie, moze kiedyś sie wybiorzemy:roll: :lol: :)

Tylko Efka;) , nie rób mi tu czasem złudnych nadziei <z tymi zdjęciami rzecz jasna> :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Chętnie, chętnie, moze kiedyś sie wybiorzemy:roll: :lol: :)

Tylko Efka;) , nie rób mi tu czasem złudnych nadziei <z tymi zdjęciami rzecz jasna> :mad: :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]hehe no co ty jaa zludzenia?? a czy iedy kolwiek robilam nadzieje??:lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]to wszystko zalezy od kolezanki, jakmi przesle zdiecia to napewno jakies wstawie:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]hehe no co ty jaa zludzenia?? a czy iedy kolwiek robilam nadzieje??:lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]to wszystko zalezy od kolezanki, jakmi przesle zdiecia to napewno jakies wstawie:)[/COLOR][/B][/quote]
Na pierwszą część nie odpowiem:roll: postanowiłam przemilczeć:eviltong: :evil_lol:
A na drugą;:kciuki: ;

Posted

[quote name='madzia i medor']Na pierwszą część nie odpowiem:roll: postanowiłam przemilczeć:eviltong: :evil_lol:
A na drugą;:kciuki: ;[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]:lol: mam złe wiesci :lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]zdiec dzis nie bedzie:roll: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ale jutro na 100% beda :)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:lol: mam złe wiesci :lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ale jutro na 100% beda :)[/COLOR][/B][/quote]
Wiedziałam :mad: :mad: :placz:
A jutro jak nas znowu oszukasz, to..., to..., normalnie ja popadne w deprechę jakąś i już :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:lol: mam złe wiesci :lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ale jutro na 100% beda :)[/COLOR][/B][/QUOTE]

no oby :mad: :diabloti: :diabloti: ;)

Posted

[B][COLOR=darkgreen]witam wszystkich :) wlasnie wrocilam z warszawy..jestem padnieta... bylam odwiesc brata na lotnisko :cool3: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]zdiecia beda jakos w nocy jak wroce z meczyku od kumpeli :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Tigierka nie jest az taka wielka:evil_lol: :razz: wiec Tysik napewno ja pozna;)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]witam wszystkich :) wlasnie wrocilam z warszawy..jestem padnieta... bylam odwiesc brata na lotnisko :cool3: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]zdiecia beda jakos w nocy jak wroce z meczyku od kumpeli :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Tigierka nie jest az taka wielka:evil_lol: :razz: wiec Tysik napewno ja pozna;)[/COLOR][/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co będzieci oblewać sromotną porazkę kaczek Janasa:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co będzieci oblewać sromotną porazkę kaczek Janasa:cool3:[/quote]
:evil_lol: oj Alu nie badz pesymistka:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: oj Alu nie badz pesymistka:evil_lol:[/quote]:razz:[B][I]ależ ja jestem niepoprawną optymistką ....będzie 3:0...no 3:1 ...................................................................dla Niemców:p[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:[B][I]ależ ja jestem niepoprawną optymistką ....będzie 3:0...no 3:1 ...................................................................dla Niemców:p[/I][/B][/quote]
[B][COLOR=darkgreen]:evil_lol: eeee tam :) nie bedzie tak zle :) jak bedZIe bardzo zle to wypije wiecej i odrazu wyniki sie pozmieniaja:lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Klaudia:-)']No i wygrali Niemcy,ale całkiem dobry mecz.[/quote]

No i właśnie z tego powodu mi się płakać zachciało:oops: :placz: A tak szcerze, to szkoda mi chłopaków, widać, ze się starali:roll:
A to Tigra tez będzie na spotkanku:cool3: