Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']My tez;) a przy okazji pytamy czy szanowne Panie zamierzaja nas jakos niedługo nawiedzić? Bo jak tak czytam topic o spotkaniach to chyba powoli wszyscy się odzywaja:p[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]witamy witamy :cool3: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]a z mila checia bysmy odwiedzily Łodzianki :D mam nadzieje ide do tyrki :roll: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ale moze przyszly weekend :) a moze piatek przyszly po bozym ciele chyba wolny jest czyz nie ??:razz: tylko nie wiem jak dziewczyny z praca pewnie beda normalnie do roboty szly :roll:[/COLOR][/B]

Posted

[U][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/42/1ea229af75d46691.jpg[/IMG][/URL][/U]
Slodkosci kochane :loveu: Prosze wycalowac te usteczka od cioci :loveu:

Posted

[B][COLOR=darkgreen]dziendoberek wszystkim :D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]musze sie pochwalic :razz: moj brat zdobyl dzis tytuł magistra :cool3: jestem szczesliwa bo wkoncu ma to za soba ( i przy okazji ja ma za soba jego brak czasu na sprzatanie w pokoju :evil_lol: , zajmowanie kompa:roll: oraz zmiany nastroju :evil_lol: )[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Paula Tigierek wycałowany :cool3: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Anetta :lol: taka minka to u nas norma jak przed noskiem macha sie smakolykiem a psiak nie moze go tknac:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga']
[B][COLOR=darkgreen]NO tak pieseczka zaczepiać:shake: :p [/COLOR][/B][/quote]

[B][COLOR=darkgreen]jak bym psa nie zaczepiala to by takiej ladnej fotki nie bylo :evil_lol: i by marudzily baby ze Tigrusi nie widzialy dawno:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='AlKil']a ja lubię o foty marudzić...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]:evil_lol: ja tez[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ale ze mna nie ma tak latwo :evil_lol: no chyba ze dziewczyny zaczynaja pompkami grozic:roll: i wywierac na mnie presje:lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]:evil_lol: ja tez[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ale ze mna nie ma tak latwo :evil_lol: no chyba ze dziewczyny zaczynaja pompkami grozic:roll: [COLOR=Red]i wywierac na mnie presje[/COLOR]:lol:[/COLOR][/B][/quote]

to też da się załatwić...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']to też da się załatwić...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]wy mnie nie naciskajcie bo sie zamkne w sobie:evil_lol: i nawet fot z komorki nie bedzie:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]wy mnie nie naciskajcie bo sie zamkne w sobie:evil_lol: i nawet fot z komorki nie bedzie:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]ty się lepiej nie zamykaj , bo ci zacznie oko latać .....
Cześć ;)
[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]ty się lepiej nie zamykaj , bo ci zacznie oko latać .....[/B][/I]
[I][B]Cześć ;)[/B][/I]
[/quote]
:evil_lol: [B][COLOR=darkgreen]witam Alu :evil_lol:[/COLOR][/B] [COLOR=darkgreen][B]nie martw sie nic mi nie bedzie latac:evil_lol: [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basiulka22tychy'][B][I]ciekam i ciekam a tu nic ;P ale łobuz jestes :cool3: ihihihih[/I][/B][/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[B][COLOR=darkgreen]Julia napewno sie pojawie:multi: tylko zeby pogoda dopisala:mad: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]witam wszystkich :) dzis jade kupic obroze uzdowa . mam nadzieje ze dostane ja w pabianicach :roll: jak ni eto sie zdenerwuje :mad:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Cimi']A zapytam się czy czytałaś topic o halti na dgm ? Jest tam troszkę napisane na jej temat ;).[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]hej Cimi na dogo czytalam tak powierzchownie o halti:razz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]troszke w necie poczytalam.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]niestety dzis nie kupilam :shake: jak zwykle 5 tysiecy wazniejszych spraw i nikt nie mogl mnie zawiesc do sklepu :angryy: a kolo mnie w zoologach nie ma :shake: :roll:[/COLOR][/B]

Posted

Mówisz obroże hmmmmmmmm......., ja muszę jakis kaganiec zakupic i juz tak od dłuzszego czasu zastanawiam się co by było najlepsze dla boksera. Podobaja mi się tekstylne, ale nie wiem jak z ich stabilnością. Czasem jeżdże do rodziców do Jeleniej Góry i przydałby się jakiś na miasto, zanim mnie straż miejska zhaltuje.

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Tigra ma kaganiec i jest w nim przyzwyczajona chodzic -ja mam ze skory. mowisz tekstylne?? to te z materiału? o te ci chodzi ?? jesli tak to nie polecam pies nie moze w nich snupki otwierac , jesli chodzi o kagance to kup lepiej fizjologiczne albo ze skorki (tylko odpowiedni duze )[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]hej Cimi na dogo czytalam tak powierzchownie o halti:razz: [/COLOR][/B][/QUOTE]

To chyba wiesz, że dużo osób wypowiadało się negatywnie na temat halti :lol:. Osobiście bym tego nigdy nie kupiła.

Majoka proponuję fizjologiczny z Maszera. Moja suka ma taki. Koszt kagańca to 35 zł.

Posted

[quote name='Cimi']To chyba wiesz, że dużo osób wypowiadało się negatywnie na temat halti :lol:. Osobiście bym tego nigdy nie kupiła.

Majoka proponuję fizjologiczny z Maszera. Moja suka ma taki. Koszt kagańca to 35 zł.[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]Cimi :roll: mam ...innych opinie nie wiem nie wyprobowalam nie bede sie na ten temat wypowiadac wiele osob tez wyraza sie pozytywnie na temat uzdy[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Cimi']To chyba wiesz, że dużo osób wypowiadało się negatywnie na temat halti :lol:. [B]Osobiście bym tego nigdy nie kupiła.[/B]

Majoka proponuję fizjologiczny z Maszera. Moja suka ma taki. Koszt kagańca to 35 zł.[/quote] hmmm... Ja mam halti i jest wspaniałe:roll: A Erga się bardzo często sprzeciwia zakładaniu czegokolwiek np. kagańca, a do halti to sama wkłada pysk. Nie ma żadnych sprzeciwów :wink:

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]dziendoberek wszystkim :D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]musze sie pochwalic :razz: moj brat zdobyl dzis tytuł magistra :cool3: jestem szczesliwa bo wkoncu ma to za soba ( i przy okazji ja ma za soba jego brak czasu na sprzatanie w pokoju :evil_lol: , zajmowanie kompa:roll: oraz zmiany nastroju :evil_lol: )[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]Paula Tigierek wycałowany :cool3: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkgreen]Anetta :lol: taka minka to u nas norma jak przed noskiem macha sie smakolykiem a psiak nie moze go tknac:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]

uuuuuuuuuuuuuuuu GRATULACJE dla brata

i teraz BRTA SIOOOOOOOOOOO od komutera Ewa teraz rządzi ;)

Posted

[quote name='dbsst']uuuuuuuuuuuuuuuu GRATULACJE dla brata

i teraz BRTA SIOOOOOOOOOOO od komutera Ewa teraz rządzi ;)[/quote]
:evil_lol:[B][COLOR=darkgreen] rzadzic to ja bede za tydzien w srode jak juz sobie poleci do tych stanow:evil_lol: [/COLOR][/B]