Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

Posted

I znowu się wykręca :mad: :mad: :mad: Zobaczysz, będziesz robić pompki :mad: :mad: :mad:
Nie chce przyjechać, nie chce wstawić nowych zdjęć Tigry :mad: :mad: :mad:
Słuchajcie, chyba Ewe trzeba doprowadzić do porządku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']To sie nie wykręcaj od foteczek:mad: :mad: :mad:[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]no dobra juz nie bede :-( <= skrucha:evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]obiecuje ze POSTARAM sie zrobic jakies foteczki w weekend :) ponoc pogoda ma dopisac :)[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Paula :multi: dziekujemy :D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]witam wszystkich :) wpadlam na chwilke zobaczyc co si edzieje :razz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Debe fotke na powitanie bym wlepila gdybym jakas miala :razz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]mam nadzieje ze w niedziele pogoda dopisze i Tigersa uchwyce w obiektywie:razz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Tigra ostatnio podłapała kleszcza:shake: naszczescie mama go wyrwala ( ja zaczelam panikowac:razz: paniczni eboje si ekleszczy :roll: ) Tigra razem z kleszczem stracila troszke wloskow :evil_lol: ale zadne chorobsko sie nie wdalo :) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]pozdrawiamy i calujemy wszystkie odwiedzajace nasz osobki :multi: -ni ezapomnijcie o nas :)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]Paula :multi: dziekujemy :D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]witam wszystkich :) wpadlam na chwilke zobaczyc co si edzieje :razz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Debe fotke na powitanie bym wlepila gdybym jakas miala :razz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]mam nadzieje ze w niedziele pogoda dopisze i Tigersa uchwyce w obiektywie:razz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Tigra ostatnio podłapała kleszcza:shake: naszczescie mama go wyrwala ( ja zaczelam panikowac:razz: paniczni eboje si ekleszczy :roll: ) Tigra razem z kleszczem stracila troszke wloskow :evil_lol: ale zadne chorobsko sie nie wdalo :) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]pozdrawiamy i calujemy wszystkie odwiedzajace nasz osobki :multi: -ni ezapomnijcie o nas :)[/COLOR][/B][/quote]

nie wiem jak u Was pogoda u nas kiepska ale to i tak nie zwalnia Cie od spaceru

ja KCE moja Kluseczke :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[B][COLOR=darkgreen] witam wszystkich :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]dzis foteczek nie bylo ...niestety mino ze pogoda naprawde dopisala... spaceru dlugiego z Tigra tez nie bylo:shake: pomagalam bratu w MGR... naszczescie juz skonczona poprawki juz wprowadzone :D jutro bedzie dostarczona na uczelnie a w tygodniu brat bedzie sie bronic:multi: co do fotek to chyba w ten weekend nie wypali...jutro czeka mnie troszke pracy przy francuskim ... :razz: za tyzien do pacy ide wiec zdiec raczej tez nie bedzie :( mam nadzieje ze bedziecie cierpliwi i wybaczycie mi to male zainedbanie galerii Tigrusi ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Tigra juz ma 7 miesiecy troszke rosni emi dziewczynka :) aczkolwiek caly czas uwazam ze jest mala :eviltong: czego ni emozna powiedziec o jej sile...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Asia jak tylko sie skonczy wszystko co teraz mam na gklowie to napewno zawitamy z Tigierka do Łodzi :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]teraz niestety wsztystko i wszyscy w domu kreca sie w okół mojego brata jego magisterki i wyjazdu...:razz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Julia uwiez ze nie wykrecala bym si eod foteczek gdyby miala lepszy dostep do aparatu :-( [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Aga :razz: czekaj czekaj :evil_lol: mamnadzieje ze sie doczekacie niebawem foteczek :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Alicjo jake tam z nas maliny :evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Witajcie moje drogie :multi:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen] witam wszystkich :)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]dzis foteczek nie bylo ...niestety mino ze pogoda naprawde dopisala... spaceru dlugiego z Tigra tez nie bylo:shake: [/COLOR][/B][/quote]

:sadCyber: :comp26: :watpliwy: :shock:

Posted

[COLOR=darkgreen][B]hehe no[/B][/COLOR][COLOR=darkgreen] [B]babeczki nooo zrozumncie :eviltong: staram sie jak moge :evil_lol: :razz:[/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=darkgreen]hehe no staram sie stram :razz: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]dzis mial byc spacerek mialy byc fotki bo namowilam kumpela zeby poszla ze mna i wziela aparat a tu klapa :angryy: od rana pada :( :roll: chyba nie dane sa wam zdiecia w tym tygodniu :shake:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='dealer']o ile autko sie naprawi to niestety jutro:( ale..moze sie nie naprawi....[/quote]
[B][COLOR=darkgreen]:razz: zartujesz?? hmmm moze autko sie nie naprawi :) a ja postaram sie zabrac bratu koma i jakasfote pstryknac Tigierce :)[/COLOR][/B]