agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Tigra zjadła krowę:crazyeye: :crazyeye: ło matko....biedny piesek coby mu raciczki nie zaszkodziły:) Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='dealer']Tigra zjadła krowę:crazyeye: :crazyeye: [B][COLOR=darkgreen]ło matko....biedny piesek coby mu raciczki nie zaszkodziły:)[/quote][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]hehe spokojna głowa:cool3: krowy maja kopytka:lol: raciczki u świnek :D a świnka nadal cała:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
XXL Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]Aga bo Tigra jest lekiem na cale zlo :roflt: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Tomku :lol: na zdiecia to trzeba zasluzyc sobie :lol:[/COLOR][/B][/quote] nom wiesz a ja nie zasurzylem ? pfff;( Quote
agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :lol: [quote name='evaxon'][/color][/b] [B][COLOR=darkgreen]hehe spokojna głowa:cool3: krowy maja kopytka:lol: raciczki u świnek :D a świnka nadal cała:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] ano tak faktycznie cos mi sie pokopytkowało z tymi raciczkami...... Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Tomuś a czy ja mam ci przypominac ze weekend mija a fot u ciebiejak nie bylo tak nie ma??:angryy: :mad: :razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Agnieszko :lol: w sumie kopytka i raciczki podobne do siebie;)[/COLOR][/B] Quote
agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]Tomuś a czy ja mam ci przypominac ze weekend mija a fot u ciebiejak nie bylo tak nie ma??:angryy: :mad: :razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Agnieszko :lol: w sumie kopytka i raciczki podobne do siebie;)[/COLOR][/B][/quote] hihi w sumie tak:) zreszta ja sie znam na łapach, krowów ani świnków nie posiadam:)..chociaz z ta swinka to bym sie musiała zastanowic:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='dealer']hihi w sumie tak:) zreszta ja sie znam na łapach, krowów ani świnków nie posiadam:)..chociaz z ta[B] swinka[/B] to bym sie musiała zastanowic:evil_lol:[/quote] [COLOR=darkgreen][B]haha masz na mysli Diliego ??:lol:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='evaxon'][COLOR=darkgreen][B]haha masz na mysli Diliego ??:lol:[/B][/COLOR][/quote] Dili??? jaki Dili????:sg168: :siara: Quote
Medorowa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]haha no Tigra tez nie zjada calosci :eviltong: ale uszka rogi i takie mniejsze czesci czesto lądowaly by (nieraz ląduja)w brzuszku gdyby nie moja interwencja:evil_lol: :razz:[/COLOR][/B][/quote] bo wy moje drogie dziewczynki czegoś nie rozumiecie:cool1: Tigra po prostu stwierdziła, że coś jezt nie tak z tymi uszkami, rogami i stwierdziła, ze musi, po prostu musi je amputować:lol: :lol: Mój zawsze stwierdza, ze jego zabawką nie są potrzebne nos, uszka :D Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [B][COLOR=darkgreen]no tak tez prawda ..po co krowie nos uszy czy rogi :lol:[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]no tak tez prawda ..po co krowie nos uszy czy rogi :lol:[/COLOR][/B][/quote] [SIZE=3]no widzisz;) ;) :evil_lol: :evil_lol: [/SIZE] Quote
XXL Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]Tomuś a czy ja mam ci przypominac ze weekend mija a fot u ciebiejak nie bylo tak nie ma??:angryy: :mad: :razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Agnieszko :lol: w sumie kopytka i raciczki podobne do siebie;)[/COLOR][/B][/quote] zaraz wrzuce jakies fotki musze miec na to chwilke czasu... Quote
Paula Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='evaxon'] [B][COLOR=darkgreen]Paula mam nadzieje ze niedlugo w moich łapkach zawita koleżankowy aparacik :razz: a w polowie czerwca moj wlasny :razz: [/COLOR][/B][/QUOTE] Ale Ci fajnie, ja wciaz na łasce i niełasce znajomych :roll: Quote
Medorowa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 ale tu cisza ...:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Paula Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Czekajac na aparacik, poprosimy o foteczki z komorki, nawet slabej jakosci :cool3: Quote
e.v.a Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [B][COLOR=darkgreen]dzieńdoberek wszystkim :razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]wczoraj mi necik padl ...(cos sie spalilo) dzis mam tylko chwilke ..:roll: przez tydzien bede odwiedzac dogo raz na jakis czas:shake: brat robi poprawki magisterki :placz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]buziaczki dla wszystkich i pozdrowionka :)[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [CENTER][B][COLOR=darkgreen]witaj Debe:multi:[/COLOR][/B] [/CENTER] Quote
Imbirka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Kiedy dorwiesz w swoje łapki ten aparat i Tigra będzie mieć foteczki????????? Quote
e.v.a Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Imbir1']Kiedy dorwiesz w swoje łapki ten aparat i Tigra będzie mieć foteczki?????????[/quote] [B][COLOR=darkgreen] nie wiem :shake: mam nadzieje ze juz niebawem :razz:[/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 no to nie masz innego wyjścia tylko przyjechać do Łodzi to obfocimy Tigrę ze wsystkich stron:evil_lol: :lol: Quote
Medorowa Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Imbir1']no to nie masz innego wyjścia tylko przyjechać do Łodzi to obfocimy Tigrę ze wsystkich stron:evil_lol: :lol:[/quote] No widzisz Ewcia, teraz to ty się już wykręcać nie możesz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]wczoraj mi necik padl ...(cos sie spalilo) dzis mam tylko chwilke ..:roll: przez tydzien bede odwiedzac dogo raz na jakis czas:shake:[/COLOR][/B][/quote] [B]Buuuuuuuuuu..............[/B]:placz: :placz: :placz: Quote
aśka-od-dagona Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Pod postem Imbira podpisuje się wszystkimi czterema kończynami swoimi i Dagona;) czyli osmioma łapami;D:D Quote
e.v.a Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']Pod postem Imbira podpisuje się wszystkimi czterema kończynami swoimi i Dagona;) czyli osmioma łapami;D:D[/quote] :siara: :siara: :siara: [B][COLOR=darkgreen]dziewczny gdybym miala czasu troche to z checia bym wpadla z tigra do Łodzi :razz: :roll:[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts