Imbirka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 jak tam po :knajpa: , Tigra wyprowdzona na wieczorne siusianko? Quote
e.v.a Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Imbir1']jak tam po :knajpa: , Tigra wyprowdzona na wieczorne siusianko?[/quote] [B][COLOR=darkgreen]a dobrze dobrze :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]yyy nojak wrocilam to Tigry nie bylo ..zreszta nadal jej nie ma:roll: chyba kosmici ja porwali:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='evaxon'][B][COLOR=darkgreen]a dobrze dobrze :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]yyy nojak wrocilam to Tigry nie bylo ..zreszta nadal jej nie ma:roll: chyba kosmici ja porwali:evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Green][I]gdzie moje serdeńko:razz:[/I][/COLOR] Quote
e.v.a Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=green][I]gdzie moje serdeńko:razz:[/I][/COLOR][/quote] [B][COLOR=darkgreen]wlasnie wrocila:evil_lol: to nie kosmici to jednak brat ja porwal na spacer:evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Cześć :p Ewcia ty nie pij tyle:mad: tylko weź komórke od brata i rób zdjęcia:p :p Quote
e.v.a Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='madzia i medor']Cześć :p Ewcia ty nie pij tyle:mad: tylko weź komórke od brata i rób zdjęcia:p :p[/quote] [COLOR=darkgreen][B]haha picie to moje życie:lol: ;) [/B][/COLOR] [COLOR=darkgreen][B]no gdyby mial brat kabelek to bym porbila kilka -kilkanascie fot ale... niestety brak kabelka a wysylajac zdiecia na maila musze za nie placic..znaczy brat..znczy mama :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 dawno mnie nie było a tu Tigry jak na lekarstwo, rozgadało sie towarzycho ze hoho:):evil_lol: Quote
XXL Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 ja poprosze fotki z ktores z pieknych pan :) buzka pozdrawiam :D;) Quote
e.v.a Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [B][COLOR=darkgreen]Aga bo Tigra jest lekiem na cale zlo :roflt: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Tomku :lol: na zdiecia to trzeba zasluzyc sobie :lol:[/COLOR][/B] Quote
Cola Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 gadają i gadają :mad: a fot nowych nie ma....przyszło mi wspominać małego gluta :evil_lol: [IMG]http://img70.imageshack.us/img70/963/220gp.jpg[/IMG] Quote
e.v.a Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Cola']gadają i gadają :mad: a fot nowych nie ma....przyszło mi wspominać małego gluta :evil_lol: [IMG]http://img70.imageshack.us/img70/963/220gp.jpg[/IMG][/quote] łojeja czy to moj piesio :loveu: hehe Tigra nadal kocha lezec na tym dywaniku :cool3: tylko ze teraz sie na min nie miesci :lol: a pomyslec ze to tak niedawno bylo :D:D Quote
Cola Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 :evil_lol: a kapcie też dalej molestuje?? ;) :evil_lol: :evil_lol: ahhh te małe gluty...szybko rosną...a pomyśleć, że moje też takie były i na dłoniach się mieściły :loveu: Quote
Medorowa Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 No ja też pamiętam, jak mój był malutki, taka kruszynka:loveu: I pamiętam jeszcze jak nie mogłam sie doczekać, kiedy będzie duży, a koleżanka, która ma dobka, mówiła, że kiedyś będzie mi jeszcze brakować, żeby od tak sobie wziąść GO na rączki i nosić:roll: no i miała rację:p ale kocham GO nad życie:loveu: Quote
Medorowa Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 ja już się nie mogę doczekać tych kolejnych zdjęć naszego "gllucika" :D :D :D :D Quote
e.v.a Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 kapcie od kad zabki sa stale nie sa ruszane :) zreszta Tigra nic w domu nie gryzie:cool3: oprocz mnie:evil_lol: i swoich zabawek :) p.s [SIZE=1]zajrzyjcie do tego watku nie bede w galerii o tym pisac :razz: [/SIZE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26154"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26154[/URL] Quote
Paula Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='evaxon'] [COLOR=darkgreen][B]Paula u mnie wiecej komentow bo ja z fotami nie szleje :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] Hehe....a moglabys.....kiedy bedzie aparat? Ja nie umiem wstawic dwoch czy trzech, od razu wrzucam 20 ;) Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [I][B]o rany a może chociaż 1 fotka :cool3:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [COLOR=darkgreen][B]dzieńdoberek :razz:[/B] [/COLOR] [COLOR=darkgreen][/COLOR] [B][COLOR=darkgreen]Paula mam nadzieje ze niedlugo w moich łapkach zawita koleżankowy aparacik :razz: a w polowie czerwca moj wlasny :razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]Alu gdybym miala jakas foteczke to napewno bym wlepila :shake:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [I][B]:mad:no dobra ja daję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://images2.fotosik.pl/52/4jdkshl9zoa1hrpc.jpg[/IMG] [/B][/I] Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 hehe dziewczyna cos ostatnio na wspominki sie zebralo :eviltong: p.s- Tigra juz zjadla ta krowe:roll: haha Quote
Cimi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='evaxon']p.s- Tigra juz zjadla ta krowe:roll: haha[/QUOTE] Nie karmisz jej po prostu i się dziwisz :roll: :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Cimi']Nie karmisz jej po prostu i się dziwisz :roll: :evil_lol:.[/quote] [B][COLOR=darkgreen]haha chyba cos w tym jest ..kazdy mi to mowi :lol: :roll: :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Cimi Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Wiesz no Fiona mi nie zjadła zabawki co najwyżej rozwalała, odgryzała noski, łapki i inne duperele, wypruwała wnętrzności.. ale nie zjadała :lol:. Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Cimi']Wiesz no Fiona mi nie zjadła zabawki co najwyżej rozwalała, odgryzała noski, łapki i inne duperele, wypruwała wnętrzności.. ale nie zjadała :lol:.[/quote] [B][COLOR=darkgreen]haha no Tigra tez nie zjada calosci :eviltong: ale uszka rogi i takie mniejsze czesci czesto lądowaly by (nieraz ląduja)w brzuszku gdyby nie moja interwencja:evil_lol: :razz:[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts