Basia&Safi Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [I][B]nooo prosze buteleczka niezastopiony przyjaciel :):):):)[/B][/I] nawet na 2 lapkach nauczyla sie chodzic :):) Quote
Mi. Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [B]Nareszcie!:diabloti: :lol: :cool3: słodka laleczka:lol:[/B] [IMG]http://images1.fotosik.pl/69/2c8eb0927052c67c.jpg[/IMG] Quote
e.v.a Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [COLOR=darkgreen][B]dziendoberek wszystkim odwiedzajacym :cool3: [/B][/COLOR] [COLOR=darkgreen][/COLOR] [COLOR=darkgreen][B]cos mi sie wydaje ze zaczne uczyc komend Tigre na butelke a nie na smakolyka:evil_lol: taniej mnie to wyniesie:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Cola Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Witam :) hihi...niezła popijawa była :cool3: a Tigrusia jak zwykle słodkości :loveu: ..tia butelki są, są wręcz debest na naukę :lol: Quote
e.v.a Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [COLOR=navy][B]*luthien* a no mam płomyczka juz jakis czas;) [/B][/COLOR] [B][COLOR=#000080]Cola a popijawka 1 klasa :razz: w piatek mam poprawe jak bedzie ladna pogoda a w sobote grillowanie:evil_lol: juz sie nie moge doczekac weekendu :razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#000080][/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='evaxon'][COLOR=navy][B]*luthien* a no mam płomyczka juz jakis czas;) [/B][/COLOR] [B][COLOR=#000080]Cola a popijawka 1 klasa :razz: w piatek mam poprawe jak bedzie ladna pogoda a w sobote grillowanie:evil_lol: juz sie nie moge doczekac weekendu :razz: [/COLOR][/B] [/quote]:razz:[B][I]czas zapisać się do klubu NAA:evil_lol:[/I][/B] Quote
e.v.a Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[B][I]czas zapisać się do klubu NAA:evil_lol:[/I][/B][/quote] :siara::siara::siara: Quote
e.v.a Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [B]dziendoberek :) hehe czuje sie podglądana:eviltong: [/B] [B]u nas upal :cool3: goraco jak niewiem :D dzis bylam w łódzkiej manufatkturze :razz: i musze powiedziec ze jest bosko :loveu: czekam az wyremontuja wszystko na "rynku" i bedzie sliczny kompleks sklepow i restauracji :) jak tylko ktos bedzie w łodzi to zachecam do zwiedzenia :) [/B] Quote
aśka-od-dagona Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 O phi! Byłas w łodzi i się nie przyznałaś...no, nie:(;) a Manufaktura jest be...gorzej niz Galerka:P Quote
Imbirka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 no prosze przyjechała do Łodzi i sie nawet nie odmeldowała :mad: :mad: :mad: Quote
e.v.a Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 haha dzieczyny ogarnijcie sie :evil_lol: przeciez ja chodze do gastronomika w Łodzi!! hehe czyli codziennie jestem w niej :roflt: dzis bylam z Togra nad rzeczka :Djejj szkoda ze ni emialam aparatu :( tak fajnie sie pluskala:D Asia manu jest super :D bynajmniej dla mni eczyli osoby kochajacej sklepy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Patka']oj musze Was w tej brzydkiej Łodzi odwiedzić ;)[/quote] [B]oj musisz musisz :D zapraszamy :cool3: Łódź to nie morze ale ... woda tez sie znajdzie:lol:[/B] [B][SIZE=1]p.s wez ze soba pierniki (uwielbiam Torunskie pierniczki :razz: )[/SIZE][/B] Quote
XXL Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 witam dwie piekne panie odrazu sie usprawieliwiam nie mam czasu teraz na dogo:( mam sporo zajec ... i brak czasu na prawie wszystko ... obiecuije sledzic temacik :) i zapraszam do siebie w sobote powinem wkleic fotki z next podrorzy surzbowei szwecija tym razem padnie moim lupem hahaha:) buzka ;* dla dwuch pieknych pan:) Quote
e.v.a Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [COLOR=darkgreen][B]no wiesz co Tomuś :shake: nie ladnie nie ladnie tak nas zaniedbywac[/B][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=white]i to nie tylko na dogo[/COLOR] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]czekam na foteczki z niecierpliwoscia :D[/B][/COLOR][/SIZE] [B][COLOR=darkgreen]witam wszystkich :) u nas pododa do bani :shake: ni to ladnie ni to nie ..rano deszcz teraz wiatr echh az odechciewa sie wszystkiego :roll:[/COLOR] [COLOR=darkgreen]dobrze ze slonko swieci[/COLOR] :razz: [/B] Quote
agbar Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 u nas tez do bani ...bylismy w lesie komary nas prawie zywcem zjadły.... Quote
e.v.a Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='dealer']u nas tez do bani ...bylismy w lesie komary nas prawie zywcem zjadły....[/quote] no komary tną jak nie wiem :mad: u nas pogoda sie poprawia sloneczko swieci tylko ten wiatr dobijajacy jest :roll: Quote
Medorowa Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 A u mnie pogoda była w miarę:p nawet sobie pieski popływały :p :multi: Ewcia ja Cię proszę, ty daj wkońcu zdjęcia Tigrusi :placz: Quote
Alicja Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [I][B]Cześć koffane Marudy :p [SIZE=1]:crazyeye:Tomuś tu był ...:-onormalnie oczom nie wierze ...:razz:[/SIZE] [/B][/I] Quote
e.v.a Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [COLOR=navy][B]u nas tez sie ladnie zrobilo i wiatr ustal :cool3: ale ni ema upałow tak jak wczoraj :shake: i mam gigant lenia z Tigra wiec nie bylysmy ani plywac ani biegac :evil_lol: [/B][/COLOR] [COLOR=navy][B]Madzia zdiecia beda jak sie zrobia :eviltong: liczylam ze moze w niedziele dalo by rade ale pogoda jakas nie taka ma byc w weekend wiec chyab nici :shake: :angryy: [/B][/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy][B]czesc kofany strazniku texasu :evil_lol: [/B][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=navy][B]a no Tomuś był tez mnie zasoczyl:razz:[/B][/COLOR] [/SIZE] Quote
XXL Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='evaxon'][COLOR=darkgreen][B]no wiesz co Tomuś :shake: nie ladnie nie ladnie tak nas zaniedbywac[/B][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=white]i to nie tylko na dogo[/COLOR] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]czekam na foteczki z niecierpliwoscia :D[/B][/COLOR][/SIZE] [/quote] oj przepraszam za te zaniedbania:) obijecuie poprawe zapraszam do galeri dogomaniakow:) Quote
e.v.a Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 [quote name='XXL']oj przepraszam za te zaniedbania:) obijecuie poprawe zapraszam do galeri dogomaniakow:)[/quote] :p nodobra obiecanki cacanki :diabloti: w galerii juz bylam :evil_lol: :cool3: mrrrrrrrr Quote
Basia&Safi Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [B][I]a przepraszam gdzie sa jakies fotunie :):):):)[/I][/B] Quote
Recommended Posts